Panny Młode 2017 cz. 8 ;) - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-16, 20:25   #3541
Edithh_21
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 8 ;)

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Co tu taka cisza? Jutro jak na złość pojde do pracy to będzie spam, ze wątek skonczycie
Też myślałam, że jak będę miała wolne to was nadrobie i z wami "pogadam"
Edithh_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 20:32   #3542
aankaa092
Zakorzenienie

No to ja się umawiam z DJami, jeden o którym napisała anlaya (dziękuję ci bardzo) i jeden z mojego miasta. Obaj grają na instrumentach jestem bardzo ciekawa obu, tego jak będę się przy nich czuła, jakie wrażenie na mnie zrobią.

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Dziś mam dzień glodomora. Zjadłam śniadanie, wafle, chipsy, czekoladowe gwiazdki, obiad, pączka z bitą śmietaną, teraz jadłam pomelo by się zapchać i nic. Idę z psem a potem robie sobie kanapkę z łososiem

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 20:33   #3543
VinVinara
Zakorzenienie

Ja jestem bardzo zadowolona z mojego samopoczucia przy wlascicielce samo, fotografie i kamerzyscie. Z żadnym członkiem zespołu się nie widziałam ale na odległość nie przypadli mi do gustu
Stary 2015-11-16, 20:34   #3544
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Co tu taka cisza? Jutro jak na złość pojde do pracy to będzie spam, ze wątek skonczycie
No właśnie
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 20:35   #3545
paulinunia
Zakorzenienie

mój TŻ jutro podpisuje chyba umowę z kamerzystą bo podobno cena obowiązuje do końca listopada

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 20:40   #3546
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lisaveta Pokaż wiadomość
mysza a ja kiedy dostanę miejsce w kalendarzu ???
Myślę że już dawno powinnaś być jakiś czas temu pytałam kogo dopisać do kalendarza, może Cię nie było? Napisz datę

Cytat:
Od jutra co miesiąc będzie mi uciekać tysiąc z konta .. smuteczek ostatnią wpłatę ustaliliśmy na styczeń 2017.
A co płacicie? Bo nie widziałam

Cytat:
Napisane przez butcher_girl Pokaż wiadomość
Mam nadzieję,że jakoś się włacze w rozmowę
A takie piekne widoki miałaś

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
W dniu wczorajszym zostałam obdarowana Pierścieniem Mocy i wesele raczej będzie w 2017 Ale kiedy konkretnie to nie wiem. Nie chcę męczyć TŻ na razie

Przyjmiecie mnie powtórnie do swego grona?
Widziałam na insta! Gratulacje!
Witaj

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
U nas koszt chyba około 150zł
Ciekawe czy dla małych i dużych psów tak samo. Bo Anka pisała że dla małej to ok 300. Nasza Pepka duża
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 20:41   #3547
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
No to ja się umawiam z DJami, jeden o którym napisała anlaya (dziękuję ci bardzo) i jeden z mojego miasta. Obaj grają na instrumentach jestem bardzo ciekawa obu, tego jak będę się przy nich czuła, jakie wrażenie na mnie zrobią.

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Dziś mam dzień glodomora. Zjadłam śniadanie, wafle, chipsy, czekoladowe gwiazdki, obiad, pączka z bitą śmietaną, teraz jadłam pomelo by się zapchać i nic. Idę z psem a potem robie sobie kanapkę z łososiem
Co to za DJ? Moze byc na priv

Nie dziwne że jesteś glodna jak prawie wcale normalnych posiłkow nie zjadłaś ja dziś mam dzień wciągania bo jestem przed okresem, ale kupilam sobie wafle ryzowe i jakos idzie

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 20:50   #3548
VinVinara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Konto oszczędnościowe
Stary 2015-11-16, 20:51   #3549
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę że już dawno powinnaś być jakiś czas temu pytałam kogo dopisać do kalendarza, może Cię nie było? Napisz datę

A takie piekne widoki miałaś

Widziałam na insta! Gratulacje!
Witaj

Ciekawe czy dla małych i dużych psów tak samo. Bo Anka pisała że dla małej to ok 300. Nasza Pepka duża
Moi rodzice płacili chyba 350 za kastracji amstaffa. Ale wszystko zależy od weterynarza i często od wagi bo muszą dać leki wg wagi.
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Co to za DJ? Moze byc na priv

Nie dziwne że jesteś glodna jak prawie wcale normalnych posiłkow nie zjadłaś ja dziś mam dzień wciągania bo jestem przed okresem, ale kupilam sobie wafle ryzowe i jakos idzie
DJ Pedro o którym pisała anlaya i Tomasz Masaniec.
Zjadłam duże śniadanie i duży obiad a pomiedzy jadłam co mi w ręce wpadło bo byłam głodna jak cholera. Na obiad zjadłam 3 jajka sadzone a zwykle jem 1-2 (plus dodatki)

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-11-16, 21:00   #3550
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Konto oszczędnościowe
Super sprawa

Cytat:
Moi rodzice płacili chyba 350 za kastracji amstaffa. Ale wszystko zależy od weterynarza i często od wagi bo muszą dać leki wg wagi.
Nasza jest dość spora a i lekka nie jest no ale to zapytam weta.
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 21:09   #3551
aankaa092
Zakorzenienie

A tak w ogóle to wyszła śmieszna sprawa. W poprzednia zimę zamienilysmy się z siostrą na kurtki bo ona ma obcisla a ja a'la bombke. Ona była w ciąży wiec juz się nie mieściła w swojej. Jak przyjechałam do niej gdy urodziła to uznałam ze na pewno chce z powrotem kurtkę i powiedziałam ze przywiozłam i juz możemy się "odzamienić". Ona na to ze ok. Teraz przyjechała i opowiada mi ze musi sobie nową kurtkę kupić. Pytam czemu. Ona ze ta jej już jest stara i spodobał jej się mój krój. Ja na to, że mi się spodobała jej kurtka. I słowo do słowa i się zamieniamy na stałe okazało się ze szukała kurtki jak moja, ale takich juz nie ma, a mi się podobała od zawsze jej, ale jak brałam sezon później to już jej nie było siostra myślała ze jak tak szybko chciałam się z powrotem zamienić (w kwietniu) to na pewno nie chce jej kurtki ze tak bardzo chce odzyskać swoją, a ja myślałam że to ona chce bardzo odzyskać swoją

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2015-11-16 o 21:15
Stary 2015-11-16, 21:49   #3552
Carollis
Raczkowanie

Cytat:
Ja tam nie mogę zbytnio z nikim pogadać. Wszyscy mówią za to za wcześnie. TŻ wydaje mi się że też chcę się umawiać z uslugodawcami tylko dlatego ze ja chcę i zdał sobie sprawę ze żeby mieć fajnego to trzeba szybko rezerwować.
Wydaje mi sie ze faceci po prostu tak mają. Najzwyczajniej cieszą się na własny sposób i nie potrzebują tego całego zamieszania, wirow slubno-weselnych... My babki jesteśmy bardziej "uduchowione" i lubimy wcześniej planować, co daje nam ogromną radość

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
u mnie to samo, gdyby nie wizaż to oprócz P nie miałabym do kogo gęby otworzyć
Cos w tym jest można raz powiedzieć komus innemu, ale wiecej juz tego tematu nie poruszać... bo nasze szczęście niekoniecznie wszystkich interesuje, a niektórych może nawet irytować...troche pesymistycznie podeszłam do sprawy, ale dzis mam jakiś taki smutny dzien...nie wiem czy to przez pogodę czy przez to ze mam obecnie te "trudne dni" :P

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
A tak w ogóle to wyszła śmieszna sprawa. W poprzednia zimę zamienilysmy się z siostrą na kurtki bo ona ma obcisla a ja a'la bombke. Ona była w ciąży wiec juz się nie mieściła w swojej. Jak przyjechałam do niej gdy urodziła to uznałam ze na pewno chce z powrotem kurtkę i powiedziałam ze przywiozłam i juz możemy się "odzamienić". Ona na to ze ok. Teraz przyjechała i opowiada mi ze musi sobie nową kurtkę kupić. Pytam czemu. Ona ze ta jej już jest stara i spodobał jej się mój krój. Ja na to, że mi się spodobała jej kurtka. I słowo do słowa i się zamieniamy na stałe okazało się ze szukała kurtki jak moja, ale takich juz nie ma, a mi się podobała od zawsze jej, ale jak brałam sezon później to już jej nie było siostra myślała ze jak tak szybko chciałam się z powrotem zamienić (w kwietniu) to na pewno nie chce jej kurtki ze tak bardzo chce odzyskać swoją, a ja myślałam że to ona chce bardzo odzyskać swoją
Hahaha takie małe niedomowienie, ale teraz mam nadzieję obie jesteście zadowolone:P
Carollis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 21:52   #3553
dominika405
Zadomowienie

Cześć dziewczyny!

Bardzo dziękuje za życzenia zdrówka Jesteście najlepsze! Mam nadzieję,że po badaniach będzie wiadomo coś więcej.

Cytat:
Cześć dziewczyny
Może część z Was mnie pamięta
Udzielałam się tu jakiś czas temu, ale że pierścionka nie było i plany weselne jakoś tak się zmieniały - ucichłam

W dniu wczorajszym zostałam obdarowana Pierścieniem Mocy i wesele raczej będzie w 2017 Ale kiedy konkretnie to nie wiem. Nie chcę męczyć TŻ na razie

Przyjmiecie mnie powtórnie do swego grona?
Hej,hej,hej Gratuluję!
Cytat:
Super sprawa

Nasza jest dość spora a i lekka nie jest no ale to zapytam weta.
Wszystko przede wszystkim zależy od weta. Jeśli trafisz na drogiego to i dużo zapłacisz. Weź też pod uwagę czy u tego taniego na pewno dobrze zostanie wykonany zabieg. Mogę Ci powiedzieć z doświadczenia,że to nie jest taka prosta operacja. Pamiętaj żeby zapytać czy nie szyje nićmi lnianymi,które się nie rozpuszczają a mogą wywołać zator. Na cenę ma wpływ na pewno liczba leków jaką musi podać wet. Mimo wszystkich udogodnień zabieg na prawdę warto wykonać przede wszystkim dla zdrowia suki.

loading...

7/11
dominika405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 21:56   #3554
Carollis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
heh ja tam się cieszę że to forum jest bo w realu nie ma z kim rozmawiać na takie tematy
A tutaj zawsze, bez jakichkolwiek tabu! Jest git. Szkoda tylko, ze tych emotikonkow fajnych na telefonie nie mam, tych kwiatuszkow, innych buzek etc.. apka jest spoko, ale troszkę uproszczona

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Dzis w drodze na uczelnie miałam tak, ze włączyłam na chwile neta w telefonie, a tu 15 powiadomień z wizazu...:p
Stary 2015-11-16, 22:18   #3555
motylek825
Zakorzenienie

hej dziewczyny dzięki za wsparcie jak dobrze, że jesteście
Cytat:
Motylek, ja na Twoim miejscu spotkalabym się z rodzicami. Siostra i jej facetem i szczerze powiedziała co myślę. Nie bojąc się ze ktoś się obrazi czy coś.. oni niszczą Twoje marzenia.
A co na to wszystko Twój Tz?
z rodzicami widzimy się w następnym tygodniu, ciekawa jestem co oni na to bo chyba jeszcze nic nie wiedzą. TZ jest strasznie przygnębiony nie sądziłam, że aż tak się tym przejmuje.
Cytat:
Napisane przez margaa Pokaż wiadomość
jak dobrze kojarzę to twoja siostra miała mieć rok po tobie ślub dlaczego zmieniła datę?
Po prostu stwierdziła, że nie chcą czekać kolejnego roku. 2016 dla niej za wczesnie a 2018 za pozno wiec idealnym rokiem dla nich jest 2017.
Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Motylek, porozmawiaj z nimi otwarcie. Powiedz, co czujesz i jak to wygląda. Nie poddawaj się
Czasem mam wrażenie, że niektórym kobietom odbija, gdy w grę wchodzi wesele. A to, że młodsza siostra pierwsza weźmie ślub, to ja też muszę, nie mogę być gorsza. Albo, że przyjaciółka się zareczyla, to ja zmuszę faceta, bo tai być nie może, jesteśmy dłużej razem!
Wszystko jej powiedziałam, najpierw była klotnia i nerwy a dziś walnęła skruchę. Jestem tym totalnie zmęczona, nie mam siły. Niby między nami jest ok ale ona zdania nie zmieniła. Więc biorą ślub prawdopodobnie na przełomie maj/czerwiec.
Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
aniolek no co ty! masz zamiar tak latwo sie poddac?! a w nosie to miej, glowa do gory cyc do przodu i slub z weselichem ma byc!

Cytat:
Napisane przez dominika405 Pokaż wiadomość
Wstałam sobie w nocy,bo mnie złapał skurcz w nogę. Połaziłam po pokoju i usiadłam na krześle.Nagle zrobiło mi się okropnie słabo.Ocknęłam się po kilkunastu sekundach na podłodze pod biurkiem z klęczącym nade mną TŻtem.
Jejku oby to nie było nic poważnego zdrówka
Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Motylek, naprawdę spróbuj jeszcze z nią porozmawiać. I z rodzicami. To naprawdę nie fair, że tak nagle się wepchała i to jeszcze bierze tych samych usługodawców. Gdyby moja siostra coś takiego odwaliła, to bym jej w ostrych słowach powiedziała, co myślę. Ale my jesteśmy ze sobą tak zżyte, że ostre słowa to czasem normalka i wiem, że długo by się nie obrażała. Nie wiem, jakie macie relacje, ale wiem, że to ona jest nie w porządku. Może jej jeszcze oddać masz termin...? Rozmowa, ale szczera i może jakoś się dogadacie?
Powiedziałam jej przecież wszsytko i tak niczego to nie zmieniło. A ona nic złego w tym co robi przeciez nie widzi.
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Ile ona ma lat? Bo zachowuje się strasznie niepoważnie.
To nie chodzi o to,że stawiasz wszystko ponad nią. Masz takie marzenie i do niego dążysz. Jak chcesz kupić nowy laptop to nie patrzysz na to czy ona ma,bo akurat go bardzo potrzebujesz. Jak robisz urodziny,bo chcesz spędzić ten dzień ze znajomymi to też nie możesz patrzeć na nią. I ona powinna zrozumieć,że tym bardziej tak jest ze ślubem i weselem. Ona chce zrobić przed Tobą?
Ona jest cwana,bo Tobie wjeżdża na psychikę,byś Ty czuła się winna,ale ona też o Tobie nie myśli, tylko o sobie.
Ma 27 lat.
Dokładnie tak samo uważa mój TZ. A do niej mowic to jak do sciany. koniec konców od nowego roku szukamy mieszkania bo TZ nie moze na nia patrzec. No i chyba dopieła swego. Przeciez jej niczego nie zabronię a juz chyba zrobiłam wszystko co mozliwe.
Cytat:
Napisane przez Caree678 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny miłego dnia Motylek czekamy na informacje!
Info wyżej, podsumowując smutno mi i straciłam wenę na całą tą organizację. Nie wiem jak to będzie.
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
U mnie nie zbiera się na tacę podczas ślubów
w polskim kosciele tutaj na tackę zbierają dwa razy!!!
Cytat:
najpiękniejszy na świecie
hej piękny pierscionek, mam podobny

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 22:21   #3556
paulinunia
Zakorzenienie

Motylek mi jakby ktoś powiedział ze ja mam robić w 16 a oni 17 to chętnie bym przyjęła :-D

Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 22:23   #3557
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carollis Pokaż wiadomość
Z okolic Bydgoszczy i wesele chcemy tez zrobić w naszej miejscowości nieopodal Bydgoszczy
Tez jestem z okolic Bydgoszczy witaj

Stary 2015-11-16, 23:00   #3558
Carollis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Tez jestem z okolic Bydgoszczy witaj
Hej Motylku, milo mi to wiedzieć nie martw sie ta cala sytuacja, szkoda Twojego zdrowia, naprawde...licze ze rozmowa z rodzicami cos da.

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Napisane przez butcher_girl Pokaż wiadomość
Pędzicie jak szalone! Mam ostatnio tyle na głowie,że nie mam czasu na wizaż ;( ubolewam,bo nawet nie wiem co się u Was dzieje i co mnie ominęło... Moze jakiś skrót?

Zajadam oscypki! Powiem Wam,że ten wyjazd bardzo nam się przydał. Było super,odpoczęłam.

Zaraz będzie leciała Singielka,to sobie obejrzę,no i popiję winkiem dla relaksu

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Mam nadzieję,że jakoś się włacze w rozmowę
Uwielbiam oscypki!!! podziel sie

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
nooo, długo
7,5 roku związku, a samego czekania 3 lata

Pisałam, ale wolę napisać jeszcze raz, niż szukać szybciej zejdzie

Ja: lat 22, studentka ostatniego semestru studiów inżynierskich. Uwielbiam koty, trenuję pole dance (nawet jestem już instruktorką! ) i teraz to już oszalałam na punkcie mojego faceta całkowicie

On: lat 23,5, student ostatniego roku geodezji i kartografii. Lubi wszelkie sporty i stracił dla mnie głowę

Poznaliśmy się ledwo po moich 14 urodzinach (choć ja pamiętam go z przedszkola!), 4 miesiące później już byliśmy razem
a w sierpniu tego roku zamieszkaliśmy razem
Anemone, tez mam 22 lata i studiuje, tyle ze magisterskie już, bo ja jestem w systemie 3+2 pozdrawiam

Edytowane przez Carollis
Czas edycji: 2015-11-16 o 22:38
Stary 2015-11-16, 23:10   #3559
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny dzięki za wsparcie jak dobrze, że jesteście

z rodzicami widzimy się w następnym tygodniu, ciekawa jestem co oni na to bo chyba jeszcze nic nie wiedzą. TZ jest strasznie przygnębiony nie sądziłam, że aż tak się tym przejmuje.

Po prostu stwierdziła, że nie chcą czekać kolejnego roku. 2016 dla niej za wczesnie a 2018 za pozno wiec idealnym rokiem dla nich jest 2017.

Wszystko jej powiedziałam, najpierw była klotnia i nerwy a dziś walnęła skruchę. Jestem tym totalnie zmęczona, nie mam siły. Niby między nami jest ok ale ona zdania nie zmieniła. Więc biorą ślub prawdopodobnie na przełomie maj/czerwiec.

Jejku oby to nie było nic poważnego zdrówka

Powiedziałam jej przecież wszsytko i tak niczego to nie zmieniło. A ona nic złego w tym co robi przeciez nie widzi.

Ma 27 lat.
Dokładnie tak samo uważa mój TZ. A do niej mowic to jak do sciany. koniec konców od nowego roku szukamy mieszkania bo TZ nie moze na nia patrzec. No i chyba dopieła swego. Przeciez jej niczego nie zabronię a juz chyba zrobiłam wszystko co mozliwe.

Info wyżej, podsumowując smutno mi i straciłam wenę na całą tą organizację. Nie wiem jak to będzie.

w polskim kosciele tutaj na tackę zbierają dwa razy!!!

hej piękny pierscionek, mam podobny
Mam nadzieje ze rozmowa z rodzicami, w 100% szczera, o gościach, że już macie pozałatwiane, zapłacone zaliczki.... może oni coś wskurają. Jakby była skruszona na serio a nie tylko po to by nie być sklocona to by zrezygnowała.

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-11-16, 23:13   #3560
Lisaveta
♥♥♥♥♥♥♥♥

mysza 29.04.2017 data.

❤ 25.12.2013 Zaręczyny - Powiedziałam TAK ❤
❤ 29.04.2017 Będziemy sobie ślubować ❤
Lisaveta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 23:13   #3561
aankaa092
Zakorzenienie

A u nas w lublinie straszny wypadek. Pijany kierowca wjechał na czerwonym świetle na bardzo ruchliwe przejście dla pieszych w centrum miasta. Potrącił parę osób :/ wszystko zarejestrowała kamera monitoringu przy zamku w lublinie.
Edit. Potrącił 2 osoby obie po 70. :/

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2015-11-16 o 23:17
Stary 2015-11-16, 23:54   #3562
Dona94
Raczkowanie

hej wszystkim
Cytat:
Napisane przez Carollis Pokaż wiadomość
Słuchajcie, w jakich granicach powinna byc cena za fotografa/kamerzyste/zespol/DJ-a... w necie te ceny są naprawdę różne i ciężko nam z TŻ jest stwierdzić. Podpowiecie coś?
granica jest twoj portfel ale wiadomo w róznych regionach rózne ceny, ja np za foto+video płace 2800 a za zespół 3400 albo 3600 nie pamietam a nie chce mi sie umowy wyciagac

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;53474586]Piłabym W ogóle mam ochotę napić sie czegoś dobrego Kupię coś dobrego na pierwszą rocznicę z Tż-tem [/QUOTE]
w sobote przyjechał do nas mój brat z dziewczyna no i pił z tz wódke, namówili mnie na kielicha, wypiłam 2 i sie upiłam. Dobrze ze do szkoły miałam na 11

Cytat:
Konto oszczędnościowe
tez nad tym myslimy, a w jakim banku bo szukamy jakiego dobrego?

Cytat:
A u nas w lublinie straszny wypadek. Pijany kierowca wjechał na czerwonym świetle na bardzo ruchliwe przejście dla pieszych w centrum miasta. Potrącił parę osób :/ wszystko zarejestrowała kamera monitoringu przy zamku w lublinie.
Edit. Potrącił 2 osoby obie po 70. :/
widziałam filmik, strasznie to wyglada, pare osób pobiegło pomóc a reszta poszła jakby nic sie nie stało. POdobno potraceni sa w stanie ciezkim

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

ktos wczesniej pisał ze promocja na pudry w rosmannie do 17, nie prawda bo do 19 na stronie rosmanna maja podane
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20170617560214.html
czyli
http://s2.suwaczek.com/20170617570113.png
dni
Dona94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 05:55   #3563
VinVinara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dona94 Pokaż wiadomość

tez nad tym myslimy, a w jakim banku bo szukamy jakiego dobrego?
,
Założyliśmy tam, gdzie obydwoje mamy konta credit agricole. Nie patrzylismy na procenty. Chcieliśmy po prostu systematycznie odkładać bo do tej pory mam to nie szlo

Dzień dobry wszystkim i miłego dnia
Stary 2015-11-17, 08:18   #3564
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Witajcie
Mimo wszystko... SPRÓBUJ!
Powiedziało serce...

16.06.2017
89anioleknh89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 08:30   #3565
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dona94 Pokaż wiadomość
w sobote przyjechał do nas mój brat z dziewczyna no i pił z tz wódke, namówili mnie na kielicha, wypiłam 2 i sie upiłam. Dobrze ze do szkoły miałam na 11
Ładnie, po 2 kieliszkach Ja wódki nie pijam. Ojciec mnie kiedyś poczęstował orzechową soplicą to po 1 kieliszku już czułam się pijana Resztę wypił z moim Tż-tem

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość
Witajcie
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 08:37   #3566
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;53486148]Ładnie, po 2 kieliszkach Ja wódki nie pijam. Ojciec mnie kiedyś poczęstował orzechową soplicą to po 1 kieliszku już czułam się pijana Resztę wypił z moim Tż-tem

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

[/QUOTE]

Heh Ja co prawda pijam ale ostatni raz wódkę piłam 12 września na weselu, tak to wolę winko lub whisky
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-11-17, 08:38   #3567
Konto usunięte

ja uwielbiam cydr. Mogę go pić litrami. Tak samo jak wszystkie likiery. I Carlo Rossi różowe
edit: i zielony Cin Cin Lemon

Edytowane przez 60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Czas edycji: 2015-11-17 o 08:40
Stary 2015-11-17, 08:44   #3568
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;53486230]ja uwielbiam cydr. Mogę go pić litrami. Tak samo jak wszystkie likiery. I Carlo Rossi różowe
edit: i zielony Cin Cin Lemon [/QUOTE]

O ja jeszcze uwielbiam martiniii <3
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-11-17, 08:51   #3569
motylek825
Zakorzenienie

Hej
A ja lubie piwa, whiskey, porto i baileys

Ogólnie mam ochotę zapic smutki

Stary 2015-11-17, 08:56   #3570
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Hej
A ja lubie piwa, whiskey, porto i baileys

Ogólnie mam ochotę zapic smutki
Nie warto
Liczę na to, że jakoś się to uda jeszcze rozwiązać !
Powiedziało serce...

16.06.2017
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości