|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Cytat:
- czyli próbować jeszcze?
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Probowac 😊 musi go posmakowac. Poslinic i zjesc to wtedy juz nie odda, zobaczysz!
|
#273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak goście z rodziny to sie nie krępuje Wlasnie spojrzałam w skład i ma cukier i to duzo :/ na szybko kupowałam przed wyjazdem i nie spojrzałam nawet :/ kupie dzis w Rosku te bez cukru co Majka polecała a sama zjem z malinami ![]() A Ty jakie dajesz ?
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Pokasluje synek. Od kataru chyba.
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, już nowy wątek, nawet nie nadrabiam, Zuza mi żyć nie daje hehe, ma dosyć bycia grzecznym dzieckiem i nie moge od niej odejść na krok bo wyje w niebogłosy, a telefon mi wyrywa, wiec nie mam jak pisać. Ryczy nawet jak sie z nia bawię, któraś z nas trafi do psychiatry, a jedna do egzorcysty i to nie bede ja ;p
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale udalo mi sie 6paczek kupic po 7zl. Tak to po 12zl.Ale mysle zaczac robic manne na mm. Czasem jaglana. Czasem ryz ugotuje i na mm dam. Kaszki kupne rzadziej bede dawala chyba.
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nawet nie ze nie smakowało ale Ala sobie z tego grzechotkęZrobiła zamiast do buzi wczoraj dałam tego wyżowego wafelka z sokiem jabłkowymHippa to większe zainteresowanie choc krzywila sie na maksa A takie smaczne te wafelki bo zjadłam trzy hehe Cytat:
A no widzisz, dlatego możesz spokojnie ładować zmywarkę
|
|
#280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Cytat:
A to moj maz jak Ty i tak czasem wlasnie chodzi za mną i odkłada marudzi ze czemu to tam stoi jak miejsce jest tam itd ..albo czemu nie schowałam tego i tego..Wkurzające jest to ale z drugiej strony ma racje, bo inaczej byśmy tu sie zakopali.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I lepiej miec kuchnię zamknięta Cytat:
|
|
#283 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry;-)
Zaglądam się tylko przywitać bo Mały właśnie obudził się po godzinnej drzemce i wybywamy na spacer;-) Później Was nadrobię bo wczoraj wieczorem padłam razem z Małym jak go karmiłam ![]()
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Domima - dwa pierwsze podejścia do chrupka to obrzydzenie mial na twarzy dotykając go. Nawet go trzynac nie chcial
|
#285 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tak u nas to samo z rana - identycznie Na szczescie szybko w miarę to ogarniam Ty masz fioła jeszcze podłogowego, to u mnie byś nie wytrzymała, widać strasznie brudki to raz, dwa mój mąż uwielbia wejść sobie w buciorach, bo czegoś zapomniał np zazwyczaj fajek grr i paraduje przez cały salon.Cytat:
Ja tez pod rząd 2 karmienia wcześniej. Dziś zrobie odwrotnie. Dałam pol kaszki pol owoców, potem cycek, potem obiadek. Cytat:
O widzicie, a ja zawsze o otwartej marzyłam- trzeba to przemyśleć ![]() Cytat:
Ehhh skąd ja to znam. Ostatnio to totalnie nic niemoge zrobić, bo góra 10 minut sama posiedzi... i to rzadko. Zbawieniem są spacery, nie trzeba nosić i nie skrzeczy!
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oo to musze spróbować znowu dac chrupki Zamkniętej całkowicie nie chce, bo fajnie mieć kontakt z domem ale tam pol na pol jakos bedzie, przynajmniej zeby zlewu i zmywarki nie było widac Noo pójdę do Roska, ostatnio byłam w czwartek a dzis wtorek to juz moge hehe Jednego dnia przegielam bo byłam przed południem i wieczorem
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde
Muszę wam to napisać zanim nadrobie Kto ogląda dzieńdobry tvn ?? Haha była prognoza pogody i bylo kurde w Krakowie albo Wrocławiu, nie zwróciłam uwagi, no i przynieśli ciastka w-z No i co ? i chciwośc ludzi, babka prosto przed kamerą wzięła dwa kawałki jeden na drugim i spadło jej, podniosła z ziemi odłożyła na miejsce ten który jej spadł i chyba wzięła nowe, tego już nie przyuważyłam. Kurde no, ludzie to poważnie, Była baba z Radomia teraz będzie baba z... niepamiętam skąd. Idę was nadrabiać
|
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
![]() Cytat:
Jakbys o mnie pisała :P A to o mojej pracy :P też nigdy nie ma komu zmywarki wypakowac.
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia dajesz Ali to zółtko? Ja wczoraj wiejskie jaja dostałam. Czas chyba zacząć dawać.
Majka dajesz mniej kaszki? A ja właśnie podsypuje przeważnie bo mi za rzadka się zdaje może mam płaskie łyżki Powtórzysz która to kaszka bez cukru jest z tych zbożowych? Tylko cos mi świta ze w moim Rossku niema brr, ale skoczymy dziś, mamy autko A orkiszowa i jaglana to są bezglutenowe? Bo mi się już pomieszało.
|
#290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrowka dla Pawcia!
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
My zarsz jemy zupke a potem biore sie za odkurzanie. dobrze ze pawel lubi odkurzacz zawsze jest grzeczny wtedy siedzi cichutko 😆
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas tez na spacerze jest ok, ale potrafi sie rozpłakać na początku, wczoraj przyjechaliśmy do białego to nawet w aucie wyła, co jej sie nie zdarzało. Nie wiem, czy to skok, czy jakies inne zeby, czy pokazuje swój prawdziwy charakter ;p w ogóle nie chce lezec. Nie umie siadać a na podłodze toczy sie z miejsca na miejsce i ryczy. Wariat ;p Domima tez o Tobie myslalam, bo rano oglądałam zdjecia na fb jaki Twoj Olafek do Ciebie podobny moje dziecko chyba wcale nie jest, bo ostatnio jakas pani myślała, ze jesrem jej niania ;p hehe. Ja jestem tydzien na wygnaniu w Białym, chciałam zrobic pyszny obiad, nie kupiłam pieczarek i teraz tak mi sie nie chce wlec wozka z 2 piętra, zeby kupic te pieczarki ... Mogłam nosidło wziac, do sklepu by jej nic sie nie stało
|
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bobovita mleczna kukurydz-ryzowa. Jest tez bananowa mleczna. W tesco zobacz. Ja na oko jaszek nie umiem robic bo na poczatku jest rzadka a potem gestnieje a tak jak sobie juz wyorobiwalam to wiem ile gram będzie idealnie
|
|
#296 | |
|
Konto usunięte
|
ja kupilam w Superpharm Expert HA waniliowa i wg mojej Hanki ohydna jest, a wg mnie i TZta też niesmaczna, pewnie wyląduje w koszu... na razie jedynie Sinlac jej czaaasem smakuje troooche. mleczne z bobovity i Nestle są fuj. musze kasz emanne wprowadzic, moze jakims cudem jej podejdzie...
a w ogole to chyba zrobimy jej badanie kału, podobno pasozyty tak u dzieci apetyt m.in obniżają. bo juz nie mam pomysłu :| Cytat:
no masz racje, tak wczoraj mnie te 3 godziny płaczu przed uśnięciem osłabiło,że tak sobie napisałam... a i nerwy mi wczoraj juz puszczały. z tym,że moj TZ Hanke wczoraj może z pól godz pobujał,a ja te 2,5 z nią się meczyłam. juz przed snem to się zrobiła pogodna i rozbawiona eh. dostala wcześniej troche czopka, może ja tak męczył ten ząb. miala dzis jedna 0 JEDNĄ! pobudkę w nocy 0 4,30 i wstala o 7mej. czyli 8,5 h snu nocnego, szał. śniadanie nie chciala zjesc, ryk wielki, pewnie niewyspana, po pol godziny drzemki pobudka, ale jakos ją cyckiem uspalam na razie. fajnie, że pierogi teściowa przywiozła, to wczoraj mieliśmy obiad. Moja mam twierdzi,że my takie spokojne byłyśmy niemowlaki, może dlatego sie nawet teraz nie zainteresuje co u nas. w dodatku mój tata wracał po 14tej z pracy i mnie na spacery dlugasne zabierał.
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi ha ha ale ludzie to sa wiesniaki 😉
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
DOMIMA Szymek od razu polubił chrupki i się wykluca o więcej
heheJeszcze się odniose z opoznieniem - piore ciągle w loveli, mam zapas z biedronki. Nawet jakbym prala w "dorosłym" proszku, bede prala rzeczy młodego oddzielnie. - kuchnię mam zamknięta z szerokim wejściem z salonu i uważam to za dobre rozwiązanie Aha! Mamy niekapek z Chicco i już za pierwszym podejściem przypasował, Szymek wypil 75ml soku i to praktycznie sam
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Goczek - kazdego by osłabiło
Jak wyniki Hani? Bo robiliscie chyba morfologie?
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
O piszecie o kaszkach, a moze ktoś dawał jakas kaszkę nie ryżowa oprocz sinlac i było ok? Bo wydaje mi sie, ze ryżowe zbyt zatykają Zuze. Dajemy mannę ale średnio jej smakuje, widziałam taka kaszkę minima i kupiłam jakas 8 zbóż ze śliwka, ale zapomniałam tu spakować ...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

- czyli próbować jeszcze?

ja tam gary w zmywarce trzymam brudne i nie mam w zlewie
za to kocham zmywarke wlasnie ze nie mam pelnego zlewu.
ale udalo mi sie 6paczek kupic po 7zl. Tak to po 12zl.

Ślubujemy: 21.10.2017
pobudkę w nocy 0 4,30 i wstala o 7mej. czyli 8,5 h snu nocnego, szał. śniadanie nie chciala zjesc, ryk wielki, pewnie niewyspana, po pol godziny drzemki pobudka, ale jakos ją cyckiem uspalam na razie. fajnie, że pierogi teściowa przywiozła, to wczoraj mieliśmy obiad. Moja mam twierdzi,że my takie spokojne byłyśmy niemowlaki, może dlatego sie nawet teraz nie zainteresuje co u nas. w dodatku mój tata wracał po 14tej z pracy i mnie na spacery dlugasne zabierał.