![]() |
#361 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Cytat:
Twoja nerka na milion % ma powiązanie z Twoim pęcherzem... pij dużo wody i szybko przejdzie..miałam to samo, oczywiście do lekarza idź ;-)
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Hania rany współczuję
![]() Violka używałam długo podkładu mf face finity bardzo lubię, ciekawe jak puder ![]() Nadia wciągnęła mój obiadek, chyba bardzo jej smakowało, zjadała bez wydawania żadnego dźwięku wow ![]()
#363 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za info ![]() ![]() Cytat:
Ahhh ten Szymek bezproblemowy synuś kochany ![]() Cytat:
Mi tez smakuje bardzo ![]() Cytat:
Ja tak jak dziewczyny robię ![]() Błysłaś nie powiem hehe ![]() Cytat:
To jakich kaszek teraz używasz??? Cytat:
U nas tez po śliwce rozbryzg, a bez twardo ehh co któryś dzien śliwkę będę dawać. Cytat:
Ojj oby się coś ciekawiej umeblowanego trafiło!! I nie uciekaj od nas juz ![]() Cytat:
Hehe dokładnie i jeszcze Hanka Goczka wieczorami powinna dołączać ![]() Cytat:
Hehe cieszę się jednak że mój nie pedant ![]() ![]() ![]()
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
A moja obudziła sie na pol godz, wyła i znow spi od godz juz! Jezu moze chora jest? Ona w dzien juz od dawna spi po 30-40 min dwa razy. Nie wiem, co jest, a oczywiście termometru nie wzięłam. Pomyslałam, ze moze ona tak ryczy, bo za mało ja karmie, ostatnio wychodzi nam 2x mleko, 1x kaszka i 1x obiadek, to za mało, jakos wczesniej jadła o jedno mleko wiecej. Musze to ogarnac, ale jak tak spi, to wstanie, zje obiadek i przeciez nie dam za pol godz mleka bo ma refluks i ja brzuszek rozboli ;/ Hanka - jejku, co za sytuacja, nie do pozazdroszczenia ;( naprawdę, moze fotelika nie lubi. Kana - a jak tego ziemniaka dajesz? Moja je jeszcze te płynne obiadki, jak raz dałam z ryżem to nie jadła. A siedzi juz Zosia, tak? A jako jak jej dajesz? Dzizas, musze podpisywać te kaszki, bo juz zapomniałam, co to miało byc ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grochy, malina albo biały ![]() Hehe nie, tak to zabrzmiało ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie nie, tak napisałam ślicznie skladniowo ![]() To jak chciała to tyle promocji było ostatnio na pomadki, a ona nie mysi dzisiaj. Patrzę i finansowo matkę chce wykończyć ![]() Cytat:
Ojeju tak mi przykro. Na pewno to dołujące ![]() Cytat:
Hehe dawaj tego Twojego prowadera, może razem coś by z nich było ![]() Cytat:
Ja tego pudru tez nie używałam- tzn to niby jest podkład w kompakcie. Zobaczymy co to za cudo. A kurcze u nas już nie było ani rozświetlaczy z Wibo ani z Lovely, puste półki... Jeszcze Pani w czwartek kazała wpaść, ma być dostawa. O i pochwaliła Adkę że grzeczna ![]()
![]() |
#366 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() My mamy plytkia la deski w kuchni i przedpokoju,jadne ale przez te sloje namalowane chyba to tez brudu nie widac,chyba ze sie nos przytknie do podlogi. Gorzej ze to zimne a moje dziecko juz wylazi z salonu za mna jak ide do kuchni czy lazienki albo za kotem.dzis kolo miski kota sie znalazla... Mam dziwne wrażenie, że ona nie lubi podgrzanych posiłków ostatnio,na początku obiadku ryk wielki, a po chwili cos tam je. z zimną wodą najchętniej.pol sloiczka zjadla i pol żółtka.i podgryzla dziś mój chleb z maslem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Dzięki dziewczyny za opinie, wzielam grochy, bo podbiły moje serce od samego początku ale sie biłam z myślami czy cos bardziej dziewczynskiego nie zamówić
![]() Ciesze sie, bo dzis juz wyślą to bedzie niedługo, zamówiłam do paczkomatu za 0zl ![]() Oczywiście przepłaciłam, bo Wasze śpiworki w romby polowe taniej ale za gapiostwo sie płaci a Edisa wznawia produkcje w grudniu plus czas oczekiwania na wysyłkę.. ![]() Moja Ala spi dzis długo nawet jak na nia, o 13:15 zasnela.. Nawet temp sprawdzałam ale 36,8 ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Haniu-bardzo Ci współczuje sytuacji z karmieniem, wyobrażam sobie jaka musisz być sfrustrowana ![]() ![]()
#369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Warto co jakiś czas próbować co jakiś czas z tymi kawałkami. Zosi z dnia na dzień się odmieniło 😉 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Zadomowienie
|
Hej, zamelduje sie tylko, bo 10str mam do przeczytania, szalejecie.
Wczoraj neurolog powiedzial ze to leki ncne. Dostala syrop i za miesiac kontrola. Na spokojnie mam odstawic do swojego pokoju. Po syropie powinna spac. Musze tylko pilnowac zeby sie nie uzaleznila. No i te wyniki z krwi sa ok. Wiecej noe czytam.neta ![]() Za to mlodszej juz prawie wyszedl zabek, kawalek juz na wierzchu, maruda z niej, ale dzielna.jest ![]() Odezwe sie jeszcze pozniej, jak nadrobie i posprzatam syf w chacie. Cos nie moge sie ogarnac. Milego wieczoru. |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
Pavlincka - holle sa w Piotrze i Pawle
Domima - ja mam holle bezmleczne i robię na bebiko. Sa tez mleczne Hanka - mozliwe ze jeateamy na finiszu kp. Na gemini byly te kaszki ha Madzixx - w kropki bym wzięła dla dziewczynki Kamilove - jak nie masz dojścia do indyka ze wsi to bym podała. Kuoilabym w jakims malym mięsnym nie w markecie Violka - Ada dorzucila pomadke do zakupow. Bebe to myślała że dla dzieci ![]() Pokaz ciuszki! Hanka -"Julo tez niezafowolony jak wkladam do krzeselka. Srernio jadł dzis zupkę. Poplakiwal co jakiś czas. To samo musi minąć. Wiem ze to doluje. Mnie tez. Dzis chcialam żeby coś zjadł po owocach i dalam rybke bobovita. Zjadł kilka łyżeczek i bek. Dałam chrupki. Zjadl 5.
#374 |
Zakorzenienie
|
po 6h
#375 | |
Zakorzenienie
|
A ja myslalam ze Ty pracujesz w sieciowce odzieżowej
Cytat:
Super ze wyniki sa dobre. Oby syrop szybko pomógł. To lek uspokajający? Kupiłam ten rozświetlacz lovely za 4.65 wyszedł hehe czad. Oddalam 2 rzeczy w reserved i kupilam 4 :banghead: Nie mam pomysłu co dawac jeść Julkowi przed kaszą. Kupie chyba jog.nat bobovita i spróbuje. Te deserki np.z manna czy płatkami 190g bobovita nadaja sie do wprowadzania glutenu? Czy za duzo go w tej porcji? ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Rosi - Julo dziś tez dostał na twarzy plam. Lezal w wozku i sie wiercil, mial nowa czape i nie wiem czy sie podrapal czy co.zarwz to zeszło a mocne bylo
![]() |
#376 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Dobra z tym olejem jestes, olejowanie podlog jest dla nich dobre 😀 Moja niunka chleb gryzie,tz ja poczestowal i faktycznie. Czyzby czekała z jedzeniem na kanapki? 😕 Aaaa! Moją też czasem goście chwala, ze taaaka grzeczna😛,bo ona zwykle zaciesza dzioba do obcych ![]() Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 Czas edycji: 2015-11-17 o 17:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#377 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za współczucie :-*
Jeśli chodzi o miejsce to myślę że to nie ma znaczenia, bo ja często Filipa wkładam do krzesełka w ciągu dnia jak potrzebuje coś zrobić w kuchni i fajnie się bawi. On po prostu gdy przychodzi pora obiadku to jest już głodny i zmęczony chyba i pragnie tylko cyca. KANA - ja często zjadam coś razem z Filipkiem żeby mu pokazać że też jem i mi smakuje. MADZIXX może masz rację z tym podaniem piersi z tym ze boje się ze wtedy nie będzie głodny i nie będzie chciał jeść. Ale spróbuję tak jutro ![]() VIOLKA super zakupy zrobiłaś a ciuszki co na fajnie wrzucilas są cuudne!
#379 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co tak sobie pomyślałam że Sunny chyba od czasu ślubu się w ogóle do nas nie odezwała :-( - ciekawe co u nich i dlaczego milczy :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#380 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53488069]ok, pardon, nie doczytalam tego co dalej pisalaś. nie wiedziałam,ze to na taką skale to noszenie, myslalam,ze takkie jak pisała GOSIAK. to kciuki za ogarniecie bratowej
widzę po Waszych wpisach ze to BLW to chyba nieco chybiony w praktyce pomysl. ale opis Niezawsze wymiata ![]() ![]() Mój niejadek ze dwa ugryzł brokula w różyczce. sie najadła że hoho! MAJKA, Multilac dajemy od kilku dni https://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p62666-Mu...ek_10_saszetek [/QUOTE] o nie, nagrywac to, jeszcze raz to ogladac ;P Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- uff cala kase dzis oddal ten palant za domek... Maciek wylal na siebie wiadro z woda jak mu zupke robilam i podloge w kuchni scieralam, drzwi nie zamknelam, a on juz bardzo szybki. Co oczywiscie tz zalamany, uzyl jego ulubionego slowa, bo mu podloga, framugi i meble "napuchna". Uzywa tego slowa do wszystkiego...nadal sprzata, a bylo to kolo 16, probuje zdemontowac panel od cokolu, bo przeciez wszedzie woda wleciala i mu tam napuchnie... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Konto usunięte
|
W deserku hipp jablka,banany z biszkoptem jest 6% biszkoptow, dzis podalam malej, zjadla moze ze 2lyzeczki deserowe. Z wodą. A takie to smaczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katt a co u Was? Niezawsze - super że oddal kasę. Macie nowego fachowca? ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Co oprócz szczeniaczka czy garnuszka kupujecie na święta? Nie mam pomyslu. Chrzestna pytała czy hule kule może albo bębenek http://allegro.pl/fisher-price-muzyc...757262174.html ale kuli nie chcę bo mobilnego dziecka nie trzeba zachecac do ruchu ![]()
![]() |
#383 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hydrocyzyne dostala, Dalam.jej ponad godz przed spaniem. Troszke mniej niz.zalecil i zobaczymy. Ona w ogole nerwowa, a na diagnozie napisala jej pani, ze wrazliwa i ma broblem z radzeniem sobie w syt. stresujacych, konfliktowych. Wspolczuje niejadkow, oby minelo. Moja tez ma czasami focha na obadki, juz czesto szlo tylko mm przez caly dzien. Biore sie za czytanie was, moze nie.usne za szybko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy fachowca tylko z 10tys. Będzie droższy...nikt tak tanio nie postawi. Chyba,że wy macie jakieś namiary? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
Madelinem - oby lek pomógł!
Madzixx - blum to dobre systemy. Z tych drugich Tz nie korzystał więc sie nie wypowie ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]() Mysle nad ta kostką dumel która macie. Fajna jest? Duzo funkcji? Melodie znośne?
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Pózniej Was nadrobię, bo lecę teraz do Roska, stęskniłam sie
![]() ![]()
#387 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
Violka ja nie daje kaszki.
Niezawsze niemożliwy ten Twój Tż Heheh 😁 co do fachowca od postawienia domku niestety nie mam w Wawie nikogo ale jeśli szukalibyscie kogoś do wykończenia wnętrza to polecam męża 😉
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam kostkę dumel, mogę Ci jutro nagrać. Od koleżanki dostałam, w ogóle fajne te zabawki dumel są. Mai tez będę kupować. Bluma i my mamy w kuchni, wcześniejsza kuchnie miałam z Ikei i tez zadowolona byłam. Madelinem super, że to noc poważnego, a leki nocne mina |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
Filip dziś się rozkrecil z raczkowaniem i przyszedł za mną do łazienki w szoku byłam
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.