Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 5 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-17, 15:32   #4111
Princesika
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 5

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Princesika- to może zacznij zmiany w jadłospisie malej od wprowadzenia mm. Zacznij w malych ilościach i obserwuj. Bo to będzie dla niej tak samo nowe jak marchewka czy jabłko.
W końcu do 6 miesięcy już niedaleko. A przecież nawet akceptacja mm może trochę potrwać.
No wlasnie. Chyba od mm będę zaczynać hmmmm
Stary 2015-11-17, 15:53   #4112
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Ale jak suszarka wisi? Takie sznurki? Czy jak to wygląda??
Biedna

Coś Ty, nie załatwiliśmy jeszcze nic, bo ktoś kto sam zaproponował nam pomoc - pożyczkę (o którą sami nie poprosiliśmy, ale to przyspieszyło decyzję naszą) teraz się z niej wycofał i musimy sami kołować kasę...

Także na psychotropy trzeba poczekać A samej by mi się przydały, bo Tż ma na popołudnie i dzisiaj wyciągał ze zmywarki z samego rana i wiadomo...

Fajnie było?

Wiecie co, ja myślałam, że jak będę wychodziła na spacery to poznam jakąś mamę czy coś, a nie dość, że tych spacerów było tak mało to kiedy ja zaczęłam wychodzić to już było zimno i w porach w których ja wychodziłam to albo nie było nikogo albo jakieś takie przy☠☠☠ane te babeczki, które krzywo patrzyły, że mi dziecko wyje albo stare baby same
my mamy takie opuszczane patyki. Ale sa tez takie suszarki montowane do sciany i rozsuwane tzn. Jak chcesz powiesic pranie to rociagasz wtedy te sznurki z kasetki i zaczepiasz o kasetke na drugiej scianie. Potem one jak roleta chowaja sie w tej kasetce.

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Przyszedł gryzak od Little efant. Jest szał. Teraz widzę różnice między dziećmi, Jakub nie lubił gryzakow, poźniej zabkowal, gryzl klocki, książki, zabawki ale typowych gryzakow nie chciał więc mało mamy i głównie prawie nieużywane to co pozostawał, a Dominika ciągle miedli jakiś gryzak. Żyrafa ręką scisnieta za szyję, nogi w paszczy

Super. Nie moge sie naszego doczekac. Mial byc prezentem na Mikolaja ale tak dlugo czekac...

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Princesika- to może zacznij zmiany w jadłospisie malej od wprowadzenia mm. Zacznij w malych ilościach i obserwuj. Bo to będzie dla niej tak samo nowe jak marchewka czy jabłko.
W końcu do 6 miesięcy już niedaleko. A przecież nawet akceptacja mm może trochę potrwać.
Czytalam ostatnio ze na mm powinno sie przechodzic przez 6-8tyg. Strasznie dlugo mi sie wydaje. Ale fajnie bylo opisane jak to robic zeby ilosc pokarmu sie zmniejszala bez ryzyka nawalow, zastojow
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 16:00   #4113
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach

tez czekam na gryzak z little efant, tzn narazie pisalam maila, ale zamowie zyrafke

dalam dla malej marchewke i ladnie jadla, nie wypluwala i zalapala ze musi przezuwac do tego zjadla normalna porcje mleka i teraz sie bawi

taka suszarke lazienkowa pod sufitem maja moi rodzice-super rozwiazanie
Stary 2015-11-17, 16:00   #4114
mehja
Zakorzenienie

Wrocilam wlasnie od endokrynologa, zmniejszyla dawke leku bo w badaniach wyszlo ze nie musi byc juz taka wysoka jak w ciazy. Takze jeszxze sie musi uregulowac
Stary 2015-11-17, 16:09   #4115
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Biedna

Coś Ty, nie załatwiliśmy jeszcze nic, bo ktoś kto sam zaproponował nam pomoc - pożyczkę (o którą sami nie poprosiliśmy, ale to przyspieszyło decyzję naszą) teraz się z niej wycofał i musimy sami kołować kasę...

Także na psychotropy trzeba poczekać A samej by mi się przydały, bo Tż ma na popołudnie i dzisiaj wyciągał ze zmywarki z samego rana i wiadomo...

Fajnie było?

Wiecie co, ja myślałam, że jak będę wychodziła na spacery to poznam jakąś mamę czy coś, a nie dość, że tych spacerów było tak mało to kiedy ja zaczęłam wychodzić to już było zimno i w porach w których ja wychodziłam to albo nie było nikogo albo jakieś takie przy☠☠☠ane te babeczki, które krzywo patrzyły, że mi dziecko wyje albo stare baby same
Eh ja tak samo.. Z Blanka też tak było. Fakt że ja też nie szukałam bo czułam się zjeżdżana z góry na dol za wiek ale teraz szukałam tego kontaktu. Wokół same znajome twarze z ciazami i wozkami a jakoś tak.ba! Moje,dwie przyjaciółki mają małe dzieci. I z mini byłam z 5 razy.. Jedna ma roczniaka, więc jej spacery to już inne bo a to mały chce chodzić a to na plac zabaw..,druga na chłopaka 3 mies starszego ale ona znów wychodzila póŹnym wieczorem kiedy ja wracam już ze spaceru..

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Mam tak samo. Niby tez jakis plan mam ale taki w chaosie. Wiem, ze na pewno chcę wprowadzić mm bo poki kp to przez to, ze nie da sie u mnoe odciągnąć nie ma opcji wyjscia bez dziecka. Pol roku wystarczy wylacznego kp. Muszę gdzieś wyjsc, muszę się napic wina, muszę zostawic Lauri Tz.
Ale jak się za to zabrac nie wiem.

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Ja bym chciala tez mieszac z mm. Jeszcze kp ale jednak miec jakas alternatywę, zeby wyjsc czy cos

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Ja chcę do roku bazować na mleku, swoim i mm. Nie planuję na razie zastępować mleka innym posilkiem. Warzywa,owoce, kaszki będą dla poznawania smaku.

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Ej a moja zaczęła tak smiesznie robic ustami.
Ja bym zaczęła od mm. Tak jak robię sama.. Jedna butla, z czasem dwie, trzy.. Szczerze to jeszcze nie chce mi się przechodzic całkiem na mm i dalej jest jedna butla

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 16:14   #4116
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość
Olejek do inhalacji ? Wziewnie z nebulizatora ?
Ja używam do kominka
Tak bym sie bała stezenia
Ja położyłam małą poduszkę kolo naszego łóżka nakropioną olbas oil i na drugi dzień oboke z małym czuliśmy się lepiej. Tylko nie pytałam lekarza czy wolno. Do nebulizatora na pewno nie wolno.

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Industria ja ciagle mowię "powiedz mama" a ten tylko baba i baba, m jeszcze za trudne dla niego

Ale najlepsze jak moja mama go przewijała, ten cos tam nawija i w pewnym momencie ja zrozumiałam "dupa" a moja mama "co ty powiedziałeś?" A ja "czy ty tez to zrozumiałaś?" A ona "no, dupa powiedział" i teraz wszyscy sie śmieją ze pierwsze słowo Konrada to dupa i jak kiedyś sie zapyta jakie było jego pierwsze słowo to powiemy ze dupa, co tam, ze nieświadomie

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Mój mały mówi mama ja placze. Kiedys było nie-nie-nie... teraz ma-ma-ma...
Stary 2015-11-17, 16:16   #4117
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Ja położyłam małą poduszkę kolo naszego łóżka nakropioną olbas oil i na drugi dzień oboke z małym czuliśmy się lepiej. Tylko nie pytałam lekarza czy wolno. Do nebulizatora na pewno nie wolno.

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

jak mala byla mniejsza to kilka kropel olbas oil dawaam malej na guziczek od bodziaka na noc, a ja starsza to mama taka wtyczke z aromatami wlasnie.. i pomagalo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-17, 16:18   #4118
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Tak, już ok 2 miesięcy. Nagle zaczęła się strasznie na rożek złościć.
Chociaż dalej strasznie ręce jej latają i nogi ale nie ma szans jej związać.

Kurde zrobiłam zdjęcie tych pampków ale nie wiem gdzie mam kabelek do tel.;/ Mehja poszukam później, ok?

kur** próbowałam uśpić małą sposobem na odkładanie, itp.
Godzina wycia. Godzina takich spazmów, że nie mogłam jej uspokoić. Nie mogła oddechu złapać tak się zezłościła.
U nas też rączki latają jakby wściekliznę miały, ale spróbuj tylko unieruchomić...
Stary 2015-11-17, 16:20   #4119
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:

Wojtek też dzisiaj było takie pełne złości MAMAAAAAAA, aż się z Tżem śmiać zaczęliśmy.
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 16:39   #4120
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
Oo miło z ich strony
Moja mama też ma suszarkę, potwierdzam za☠☠☠ista sprawa! Też będę kiedyś miała...
Jak mieszkałam tu w de w mieszkaniu pracowniczym (blok z kawalerkami) mieliśmy w piwnicy pralnię i były też suszarki. O matko jakie to za☠☠☠iste. Miały ze dwadzieścia lat, więc program do szafy trwał trzy godziny, ale rewelka. Ubrania prawie jak wyprasowane. Mialam tylko jeden komplet pościeli, więc idealnie, na balkonie zimą by nie wyschła. Marzy mi się kupić, są takie, które nie potrzebują podpięcia odpływu, tylko wylewa sue ze zbiorniczka wodę. Ochhhh....

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Aaa doczytalam. Stojąca ))

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Mnie tez gardło boli

Tz ma teraz na 10 i cały dzień roz☠☠☠☠☠☠☠ony

A krosty które w niedziele wyszły Konradowi to już wiemy - babcia zrobiła mielone "dwa specjalnie dla wnusi bez pieprzu i papryki" i zjadłam no a przecież jajko w środku było, no i mały znowu cały w krostach...
Czyli już wiadomo, ze jajko i papryka uczula. Do świat chce jeszcze migdałów spróbować bo co to za święta bez marcepanu

Ja tez non stop suszarka na wierzchu, oblesnie to wyglada, gacie w kuchni się susza i każdy kto przychodzi to ogląda no ale co robić

Jezuuuuuu niech już będzie 18 grudnia, SW w kinach, orgazm!!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A bułki nie byłO? Czy tylko plebs jej dodaje do mielonych, coby taniej wyszło

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Ja nie mam zmywarki

My schodzimy ze 120 ml i 3 miarek do 90 ml i 2 miarek. Też normalnie zasypia po wypiciu tego. Ba, nawet dziś nie wypił całego.
Tylko, że Wojtek budzi się 2 razy w nocy..
Ale też pierwszy raz obudził się już o 22, nawet nie zdążyłam dokończyć top model i wystarczyło, że dostał smoczka. Niestety już o północy smoczek nie wystarczył, ale rozrzedzone mleko tak.

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

A ja właśnie pierwsze i kolejne oszukuje, a to co jest już całkiem nad ranem, np o 5 daje normalne
Ja też nie mam. NO plebs jak nic.
Cytat:
Ja nie mam zmywarki

My schodzimy ze 120 ml i 3 miarek do 90 ml i 2 miarek. Też normalnie zasypia po wypiciu tego. Ba, nawet dziś nie wypił całego.
Tylko, że Wojtek budzi się 2 razy w nocy..
Ale też pierwszy raz obudził się już o 22, nawet nie zdążyłam dokończyć top model i wystarczyło, że dostał smoczka. Niestety już o północy smoczek nie wystarczył, ale rozrzedzone mleko tak.

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

A ja właśnie pierwsze i kolejne oszukuje, a to co jest już całkiem nad ranem, np o 5 daje normalne
Stary 2015-11-17, 17:19   #4121
201710041131
Konto usunięte

Mleeeeko łaciaaate. Krówka muuuuufka jeżu ale bania Są tylko 4 piosenki, które K lubi i nie ryczy, a mi się już rzygac chce

Marei dla mnie speszyl nie było bułki, ale mama zadzwoniła do babci i było jajo. Przynajmniej już jestem pewna ze jaja nie może bo to trzeci raz kiedy jest problem po jajku

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-17, 17:20   #4122
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Monia a ta żyrafa duża jest ?

groszkolino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 17:23   #4123
mehja
Zakorzenienie

Cytat:

Indu wrzucała wzdjęcia na fb

10cm sama żyrafa
Stary 2015-11-17, 17:37   #4124
Selis
Zadomowienie

Cytat:
Biedna

Fajnie było?

W takim razie wytrwałości w dążeniu do celu życzę no i my czekamy na te psychotropy :P

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
taaaa, ja tez myslałam ze bede miała jakieś wózkowe przyjaciółki a tu ni chuja może jak sie zaczną jakieś zabawy w piachu albo na placu zabaw to wtedy bdaą koleżanki

dokładnie. moja koleżanka swojego 8-miesięczniaka tak karmi . w ciągu dnia jee normalne rzeczy a na noc cycek

wiecie co? myslałam ze moje dziecko tak płakało na szczepieniu wiec dużej pośpi...taaaaa......po 40 minutach słysze z sypialni radosne "PFFFFFFRRRRRRRRRRRRRRRRR RRR"
nagrałam ją , wstawie potem na grupe

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

noo i super, najważniejsze ze sie małej "podoba"

super ona to robi Franek gada jak najety ale tak nie potrafi

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość

Eeeej, kolejka jest!

Ja też Im dłużej czytam co dziewczyny piszą tym mniej wiem

Oni powinni zrobić jakiś rabat dla naszej grupy bo klientelę mają niezłą tzreba im pokazać, że to masthew

Byliśmy na wizycie.
Mleko mam podawać dalej 0-lac. Za miesiąc kolejna próba z przejściem na zwykłe.
Do tego dicoflor i bobotic żeby pomóc jej lepiej trawić 'nowości' i ulżyć itp.
Zielonymi kupkami mam się nie przejmować bo poprzez wprowadzanie nowych prouktów enzymy muszą się uregulować i dlatego taki kolor może być..
Na zęby mam nic nie dawać, niczym nie smarować bo jeszcze nie przebijają się aż tak, więc nie mam obciążać jej wątroby smarowidłami.
Tak więc u nas na zęby jeszcze poczekamy

Ogólnie jestem jakaś taka mało pewna po tej wizycie.

matko zrozum drugą matkę

Czemu mało pewna? Lekarz chyba konkretny czy nie bardzo?

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Masija - nam pediatra mówiła żeby przeciwbólowe dawać jak zeby będą się przebikac ale... to już nie bolało tak.. Syna najbardziej bolało jak zeby szły w działach i albo nie było ich widać albo ledwo i głęboko w dziasłach. Jak się przebijaly jedynki spał całą noc a rano były zeby. Potem Już wiedziałam że jego boli wcześniej i wolałam dać coś jak się wsciekal niż czekać aż się będzie przebijac bo już nie potrzebował wtedy...
To znowu u Franks nie było żadnych objawów, a dopiero jak sie zeby przebiły to idzie sie wsciec...
Selis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 17:41   #4125
Marei
Zakorzenienie

8 kg piękna waga. Ciekawe kiedy M dobije. Mam nadzieję, że zacznie przybierać lepiej, bo spadał w centylach wagi (był ok 8) a wzrost był wysoko (powyżej 91)

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
My tez tylko prysxnic mamy i suszarka wisi obok niego

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Szkoda ze kp nie da sie tak oszukiwac
Haha tak. M mogę oszukać smoczkiem. Jak jest głodny, to zaraz się obudzi znowu

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
Współczuję

o, muszę kupić

za usg

Ale przy kp to można się położyć z dzieckiem i wsadzić mu cycka i na wszystko może być cycek, a tu nie wiem czy on chce smoczka czy chce jeść czy o co mu chodzi
Markus nue lubi na leżąco

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-17, 17:44   #4126
k a j a
Zakorzenienie

Lena śpi a ja se pomalowam paznokietki na borrrdo
Ćwicze z Blanka język. Omg aż mnie boli

Lena
Stary 2015-11-17, 17:47   #4127
Selis
Zadomowienie

Kurcze, kusicie tymi zawieszkami takie śliczne one, ale F. ma w głębokim powazaniu Sofje i nawet jak ostatnio dalam mu ja do raczki to sie rozplakal takze chyba ja schowam jak na razie i boje sie ryzykowac z kolejnym gryzakiem...ale takie to ladne ktos jeszcze oprocz mnie tego nie ma?
Selis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 17:52   #4128
fartuch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selis Pokaż wiadomość
Kurcze, kusicie tymi zawieszkami takie śliczne one, ale F. ma w głębokim powazaniu Sofje i nawet jak ostatnio dalam mu ja do raczki to sie rozplakal takze chyba ja schowam jak na razie i boje sie ryzykowac z kolejnym gryzakiem...ale takie to ladne ktos jeszcze oprocz mnie tego nie ma?
moj m też ma w nosie gryzaki, najbardziej lubi gryźć swoje ręce, albo moją brodę jak go noszę
Stary 2015-11-17, 17:55   #4129
industria
Zakorzenienie

Gocha śpi od pół godziny
po 16 zaczeła być marudna i ryczeć. gorączki nie miała ale takie zmęczone oczy. nie wiem czy o po szczepieniu, czy zęby czy jedno i drugie ale nie było sensu czekać i wcześniej ją umyłam. ryczała ciągle i jeść nie chciała. po kiku łykach zasneła. budziłam i znów zrobiła kilka łyków i walka. znów zasneła..... o matko w końcu jakoś sie udało i zjadła połowe swojej porcji.... jest nietomna i śpi. ciekawe jak bedzie w nocy
Stary 2015-11-17, 17:56   #4130
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
10 cm z tego co pamiętam. Teraz nie mierzylam.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 17:58   #4131
k a j a
Zakorzenienie

Nasz gryzak pewnie jutro będzie
Lena tez nie używa gryzakow. Tzn przypodobała se jeden.. Ale to polubi i ten :p

Lena
Stary 2015-11-17, 17:58   #4132
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Dominika spała dzisiaj raz, na spacerze... Próbuję ja uśpic ale czarno to widzę. Cały dzień marudzi, płacze, wścieka się....
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 18:01   #4133
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Nie ma mnie w gr fb ;€
Dzięki za odp to może zamówię chodź u nad hit to gryzak z ross za 9,99

Ej zdenerwowałam sie ciagle mam nieaktywne karty rosmanowdks a wczoraj w końcu dowieźli pieluchy i były na kartę 10 zł tańsze !!!!

Znów wzięłam nowa rejestrowałem dziś na Tz i huj nie ma maila aktywującego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-17, 18:02   #4134
k a j a
Zakorzenienie

Groszko ja musiałam wejść na rosnet i tam ją zarejestrowac..
Nie miałam żadnego maila..

Lena
Stary 2015-11-17, 18:06   #4135
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie Franek pogryzl mi brodawke do krwi
Szuuu, sprzedajesz juz te psychotropy?
Haha ja tez się piszę na opakowanie. Albo dwa! Tz dzisiaj mnie wk... byłam z M u fizjo. Muszę znieść gondole z młodym z ok 3 piętra. Iść na autobus górki, więc trzeba trzymać wózek mocno. 25min autobusem, przesiadka na 5 min tramwajem i na nogach bieg w deszczu jeszcze trochę. Po fizjo bieg na syrenie do urzędu miasta bo głodny i kupa a tam jest przewijak. Ale nie było krzesła, więc karmiłam nachylajac sie nad num bo 20-30 mun go nue uniose na hednej rece. Q drodze do domu zakupy, autobus i zapieprzac pod górkę, potem wnosić gondole z małym, zmywanie, pranie, obiad. Wiem ze taki dzień to normalksa, ale ja chora jestem i czuje sie fatalnie, a pobudka była o 3:30 potem to jeszcze godzinę tylko dospal. I tz z pracy orzyszedl obiad zjadl i idzie sie położyć, bo jest tak strasznie zmęczony. Nosz k....
A teraz przy usypianiu wchodzi do sypialni i widzi, że usypiam a mimo to wlazi dalej i gada, mówi że zostawi mi naleśnika (którego nie zjem i on wie o tym). obudził małego, dostał z☠☠☠ke i się obraził, bo powiedziałam ☠☠☠☠a. Noooo czasami mam wrażenie, że ten chłop mózg na targu u ruskich sprzedał.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
No u mnie to samo.

Czytam was i czytam i nie wiem nic.
Ja nie wiem jak sie zabrać za to cale rozszerzanie. Nie wiem jak przechodzić na mm, nie wiem jak często chcę kp,nie wiem jakie mleko, nie wiem kiedy mm i nie wiem nic. Serio. NIC

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Fajne
Juz się czwarty raz widzialysmy
Kup mleko pre. U nas polecają przy dokarmianiu i przechodzeniu z kp na mm. Mleko delikatne i można karmić nim na życzenie, będzie bardziej lagodna zmiana. Potem możesz na 1 przejść.
Stary 2015-11-17, 18:12   #4136
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Groszko ja musiałam wejść na rosnet i tam ją zarejestrowac..
Nie miałam żadnego maila..

Tak robię ....

Marei masakra jakaś ?!?! Współczuje ci kobieti

Stary 2015-11-17, 18:19   #4137
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Haha ja tez się piszę na opakowanie. Albo dwa! Tz dzisiaj mnie wk... byłam z M u fizjo. Muszę znieść gondole z młodym z ok 3 piętra. Iść na autobus górki, więc trzeba trzymać wózek mocno. 25min autobusem, przesiadka na 5 min tramwajem i na nogach bieg w deszczu jeszcze trochę. Po fizjo bieg na syrenie do urzędu miasta bo głodny i kupa a tam jest przewijak. Ale nie było krzesła, więc karmiłam nachylajac sie nad num bo 20-30 mun go nue uniose na hednej rece. Q drodze do domu zakupy, autobus i zapieprzac pod górkę, potem wnosić gondole z małym, zmywanie, pranie, obiad. Wiem ze taki dzień to normalksa, ale ja chora jestem i czuje sie fatalnie, a pobudka była o 3:30 potem to jeszcze godzinę tylko dospal. I tz z pracy orzyszedl obiad zjadl i idzie sie położyć, bo jest tak strasznie zmęczony. Nosz k....
A teraz przy usypianiu wchodzi do sypialni i widzi, że usypiam a mimo to wlazi dalej i gada, mówi że zostawi mi naleśnika (którego nie zjem i on wie o tym). obudził małego, dostał zâ˜☠â˜☠â˜☠ke i się obraził, bo powiedziałam â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠a. Noooo czasami mam wrażenie, że ten chłop mózg na targu u ruskich sprzedał.

------
o matko jesteś bohaterem dnia. ja bym dostała â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠icy milion pińcet razy a tż bym ubiła jak psa

groszko celebrytko, jak to możliwe że nie masz fb weeeź no se załóż na stare lata , fajnie bedzie
Stary 2015-11-17, 18:21   #4138
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Wypraszam sonie . Nie ma mnie w grupie ! A mój oficjalny profil prowadzi mój menedżer

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Kebaba bym zjadła i tak nic nie chudnę n tej diecie . Alem home alone i lipton

Stary 2015-11-17, 18:23   #4139
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
8 kg piękna waga. Ciekawe kiedy M dobije. Mam nadzieję, że zacznie przybierać lepiej, bo spadał w centylach wagi (był ok 8) a wzrost był wysoko (powyżej 91)

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Haha tak. M mogę oszukać smoczkiem. Jak jest głodny, to zaraz się obudzi znowu

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Markus nue lubi na leżąco
Ja wlasciwie tylko na lezaco karmie. Lubimy sobie tak lezec. Ale w nocy na siedzaco karmie
zeby nie usnac

Cytat:
Jak mojej sie nie spodoba to posluzy nam jako lancuszek do smoczka-niedlugo bedzie juz przydatny
Stary 2015-11-17, 18:25   #4140
kejtiCe
Zakorzenienie

Marei, pokłony dla Ciebie!!! Mój dzień absolutnie tak nie wygląda.

Znowu coś mi się z apka dzieje.. Chyba zainstaluje wizaż forum zamiast tego
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości