![]() |
#1861 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
monikmi;- ehh babki !tylko na koszty naciągacie, mam już w planach gofrownice
![]() gosza82; też nie mam jeszcze tej listy. A ochotę na wyjścia już od kilku miesięcy jak straciłam, nie chce mi się ni z kim spotykać...chyba faktycznie dikusem staje się ![]() Dziś wróciłam do ćwiczeń bo mi ustępują powoli boli kości i skurcze, chyba wychodze na prostą. Jeszcze jakby brzuch w takim szalonym tempie nie rósł to by było git ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1863 | ||
Zadomowienie
|
wreszcie Was nadrobilam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiem ![]() ![]() ![]() tez podlewam cola ![]() ![]() ja dzis jadlam pierogi z kurkami ![]() ![]() zmeczylam sie tym nadrabianiem ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez eeyesblue Czas edycji: 2015-11-17 o 19:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
|
Wrocilam ze szkoly rodzenia a raczej z cudownej 2h rozmowy z polozna. Jest nasz 6 w grupie, wszystkie mlode fajne laski 5 chlopakow i 1 dziewczynka w brzuchach
![]() siedzimy sobie przy przygaszonym swiatelku z herbatkami na mega wygodnych pufach. Polozna super, gada zyciowo o waznych rzeczach a raczej rozmawia z nami co jak itp. mnostwo pytan padalo.. dzis bylo o lekarzach o planie porodu i mnostwie pobocznych watkow ktore wychodzily w rozmowie ![]() OBALAM MITA - mozemy jesc śmialo sery plesniowe takie jak brie, valbnme, camemmbert ![]() Nastepne zajecia ma wpasc dietetyczka tez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
Mam perfidny humor i chce mi się płakać. Dont know why. Humory ciążowe rządzą :-/
#1866 |
Rozeznanie
|
Majteczki,kubeczek,ręczni czek,woreczek , kurteczka....łaaaaaa zygam tęcza. Jej maz jest taki sam!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dark, ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1868 |
Wtajemniczenie
|
Kinga, sowa trzymajcie się! Jesteście pewnie pod dobra opieką.
Sowa-współlokatorki współczuję, ale nigdy niewiadomo na kogo się trafi.Poza tym nie podoba mi się to, że kładą pacjentów z różnymi dolegliwościami na jednej sali. Ona powinna być raczej z dziewczyną, która też zaraz ma rodzić;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Rozeznanie
|
Nadia Ktoregos_dnia jakbym mogła to bym z domu nie wychodziła zwłaszcza po południu i wieczorem
![]() Nadia szacun za ćwiczenia jak się tak zbieram od jakiegoś czasu i nic ![]() ![]() Misia mam nadzieję że u mnie też tak fajnie jutro będzie ![]() Dark proszę wrócić do pionu!!! ![]() ![]() Sowa dużooooo cierpliwości!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może głupio, ale przyszło mi do głowy.. Nie da się spytać pielęgniarek czy jest miejsce na innej sali? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Zadomowienie
|
Sowa wyrazy współczucia :P Ale jutro przynajmniej będziesz ją miała z ,,główki"
![]() I to jest jeden z powodów dla których cieszę się,że pan doktor pozwolił mi pobyć w domu ![]() Dziewczyny dziękuję Wam za słowa wsparcia. Trochę się już ogarnęłam i oswoiłam z toną leków do łykania. Najważniejsze,że mała sobie w brzuszku radośnie podskakuje i nie czuję żadnych skurczów. I dopadła mnie wena twórcza, więc się chwalę :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Ależ mnie kopie ten mój kawaler ![]()
![]() |
#1874 |
Rozeznanie
|
Dziękuje dziewczyny za wsparcie duchowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z gadżetów to otulaczek. Najpierw był za duży a potem już zbędny. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A moje wyniki cukru w normie mimo pozartego kremu ![]() Hemoglobina też rosnąca mimo że nie biorę zalecanego żelaza. Poprawiłam samą dietą, jupi. No to chyba kupię tą cebuszke dla szwagierki. Mam nadzieję że się przyda. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
Lewek, jasne, że się cebuszka przyda
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Jak moja siostra miała fazę na gofry, to mówiła, że szuka takiej od 1000w, bo te słabsze i zarazem najbardziej popularne na rynku - 700w nie dopieka dobrze goferka w środku ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Goferka, gofereczka w środeczku ![]()
#1877 |
Zadomowienie
|
Lewek ja Ci nie zazdroszczę trzech chłopaków
![]() Ale z drugiej strony jak sobie pomyślę o tym,że za 8 lat moja starsza córka będzie miała 13 lat, a młodsza 7...Starsza będzie się stroić, używać pierwszych kosmetyków, a młodsza będzie jej podbierać ciuchy i niszczyć kosmetyki...to sobie też nie zazdroszczę :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny, jakoś nie mam dzisiaj weny na pisanie, podczytywalam was w ciagu dnia ale czasu zabrakło :-(
Bylam dziś na malej przejazdzce do pracy załatwić papierologie i na małych zakupach a na obiad zrobilam dziś kopytka i to w ogromnej ilości także sie objedlismy na maksa i jeszcze na jutro zostało ![]() Gofry tez za mną chodzą od jakiegos czasu, próbowała roznych przepisów ale ciągle to nie jest to, może się podzielicie sprawdzonym przepisem? Będę wdzieczna ![]() A gofrownice mam taka http://www.mediaexpert.pl/opiekacze-...ab_description Mam mała kuchnie i lubię wielofunkcyjne urządzenia Opiekacz dziala super, gofrownica też grilla nie próbowałam bo w tym samym czasie dostałam patelnie grillowa ![]() Dziewczyny w szpitalu Trzymam za was kciuki i zycze duzo cierpliwości i wytrwałości ![]() ![]() Spokojnego wieczoru :-*
01.04.2016 synek ![]() ![]() Edytowane przez moonunit Czas edycji: 2015-11-17 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Zadomowienie
|
Witam,
Kinga i Sowa oraz reszta dziewczyn zdrówka i lepszych wyników badań. Ja miała już nic nie kupowac dla dzidziusia tak poniżej 68 i co wpadłam do lumpika u mamy w mieście i co 2 kg ciuszków. No dobra nie wszystko dla młodego trochę dla córki i coś dla mnie. Chyba odbiłam sobie ten róż po córce i jutro tam wracam bo jest 10 zł/kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Zadomowienie
|
Ja korzystam z prostego przepisu bo nie lubię oddzielnie ubijać białek
![]() ![]() 1,5 szkl mąki pszennej 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia szczypta soli 2 łyżeczki cukru (u mnie miód) 1 łyżka cukru waniliowego 2 jaja 0,5 szkl roztopionego masełka ew oleju 1,5 szkl mleka wszystko mieszam trzepaczką albo mikserem do połączenia, odstawiam na kilka minut -wychodzi z tego 8 gofrów ![]() Ale tak jak dziewczyny pisały, może gofry nie są takie jak chcesz bo opiekacz ma mała moc ![]() ![]()
#1882 |
Wtajemniczenie
|
monikmi dzięki wielkie
![]() ![]() Być może to wina słabej mocy jutro sprobuje Twój przepis i się przekonam ![]()
#1883 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
Monikmi - co prawda nie mam gofrownicy ale jak będę miała to będę robić :-D tż juz od jakiegoś czasu truje o gofrach.
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Dzięki za przepis, zapisuje
#1885 |
Rozeznanie
|
Cześć gaduły
![]() Ciesze sie że wasze maluszki rosną i przytulam dziewczyny które trafiły do szpitala. U mnie przeprowadzka udana jestem juz w nowym mieszkaniu. Dziś byłam na usg polowkowym synek nadal jest synkiem i wazy 430 gram. Ma torbiel na glówce ale lekarz powiedzial zeby sie nie niepokoic do 30 tygodnia powinna sie wchlonac. Staram sie nie martwic.Jutro postaram sie nadrobic bo jestem bardzo ciekawa co sie u wad dzialo.y |
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Rozeznanie
|
I moj ma taka maszynkę, po roku narzeka na ostrza ale jemu duzo do szczęścia nie trzeba . Zawsze juz ze 3 godz po goleniu zaczyna mu nowy koper pod nosem wyrastać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc mamuśki, spokojnej nocy..
#1889 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc.
![]()
![]() |
#1890 |
Zadomowienie
|
Dobranoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.