Panny Młode 2017 cz. 8 ;) - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-17, 23:14   #3841
aankaa092
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 8 ;)

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
ja zdaje sobie sprawe, ze u mnie powodem jest najprawdopodobniej brak witamin w ogranizmie wiec staram sie teraz nadrobic jeszcze dodatkowo jak bede miała wolna kase to zbadam sobie tarczyce

powiem ci, że na początku semestru miałam problem, ale w tamtym tygodniu sie u mnie ruszyło. Zaczeło mi sie chcieć i nawet zgarnęłam ostatnio max punktów z kolokwium jako jedyna z roku a to motywuje jeszcze bardziej
A nie możesz pójść do rodzinnego? Hormony tarczycy można zbadać ze skierowaniem od niego za darmo.

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 23:23   #3842
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carollis Pokaż wiadomość
Tez nie wiem co swojemu kupić...jutro ma urodziny to mu dam holder do samochodu:P ale na gwiazdkę naprawdę już nie wiem co mu dac, bo już sobie wszystko kupil)
Ja staram sie ublagac TZ zeby w ramach oszczednosci nie robic sobie prezentow pod choinke

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
A nie możesz pójść do rodzinnego? Hormony tarczycy można zbadać ze skierowaniem od niego za darmo.
Moge, ale musialabym sie przepisac do przychodni w pzn, a potem mialabym problem zapisac sie znowu do mojej przychodni w rodzinnym miescie bo nie ma miejsc i nikogo nowego nie dopisjuja a nie mam kiedy jechac po skierowanie i pozniej na pobranie. Mam nadzieje ze nie pokrecilam Wole prywatnie tutaj wszystko zrobic, nawet od razu pakiet tarczycowy rozszerzony

13.12.2016 Julian
papaPapaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 23:23   #3843
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciemnowlosa Pokaż wiadomość
Ja mam kota ale nim do nas trafił to rok jęczałam TZowi o tym, oglądałam śmieszne koty na Youtubie aż któregoś pięknego poniedziałku wracam po pracy do mieszkania a tu KOT I całe nasze życie od dwóch tygodni kręci się wokół tego Łobuza
.
Ja kota nie mam. Mam psa, ale mój brat mieszkając ze mną miał kota. Marzę o tym, żeby mój pies znowu zyskał przyjaciela zabaw, bo ona tylko koty toleruje i tylko z nimi potrafi się bawić. Gadamy o tym z TŻ dość często. Zakochałam się w kotku wygladajacym jak Golum z Wladcy pierścieni w gracji, ale nie mogliśmy go stamtąd wziąć. A na kota choruje odkąd miałam w domu na tymczasie małego kocurka i z TŻ się zakochaliśmy w nim. Ale nie mogliśmy go zostawić u nas bo mieliśmy inne plany na życie niż teraz. Ale ciągle mówią "będzie ciężko z wyjazdem" itd. Mimo tego że wiem, że mamy ok.5 osób które mogłyby doglądać kota w czasie naszych bardzo rzadkich wyjazdów.
Cytat:
tyle co zauważyłam - ja na sukienke mogę wydać 3500 zł (szyta przez krawcową) ale jak znajdę coś równie ładnego i tańszego w używanych to czemu nie

nie mam w ogóle czasu na wizaz, mam tone zadan do liczenia i coraz wiecej kolokwium. Jednym słowem masakra sie zaczęła która chyba skonczy sie dopiero pod koniec lutego
no i definitywnie rzuciłam fajki, 2 dni juz nie pale i jem zdrowo, bo włosy zaczęły mi wypadać garściami
Ucz się ucz. Nauka to potęgi klucz a jak zdobędziesz dużo kluczy to zostaniesz woźną

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-11-17, 23:23   #3844
Carollis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dona94 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
u mnie za staz jest 997,4 czyli 853 z groszami netto

jest, ja pracy znalezc nie moge

a ja kupie wideorejestrator dla tz-ta

fajne, ale nie masz kogo zapraszasz

dół sukienki mi sie podoba i filmik tez fajny

ja jutro bede malowac, i zostanie mi do malowania jeszcze 3 pokoje

chciałby sie wygladac jak najpiekniej tego dnia za jak najmniejsza kwote. Ja nie wykluczam opcji wypozyczenia sukni
Tez mam zamiar wypożyczyć suknię a brak pracy...no coz, mnie dołuje coraz bardziej, mimo ze tych korkow udzielam, no ale to jest tylko na moje potrzeby.

Edytowane przez Carollis
Czas edycji: 2015-11-17 o 23:27
Carollis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 23:26   #3845
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:

Ucz się ucz. Nauka to potęgi klucz a jak zdobędziesz dużo kluczy to zostaniesz woźną

Oby nie bo mnie szlag trafi!

Cytat:
Tez mam zamiar wypożyczyć
Ja nie wypozycze, za bardzo bym sie o nia martwila podczas wesela

13.12.2016 Julian
Stary 2015-11-17, 23:36   #3846
Carollis
Raczkowanie

Cytat:
Oby nie bo mnie szlag trafi!

Ja nie wypozycze, za bardzo bym sie o nia martwila podczas wesela
Wiesz, taka sukienka podczas wesela zawsze sie troszkę zniszczy...a to gdzies sie podrze, a to nici gdzieś puszcza...moja kolezanka rok temu brala slub i wypożyczala suknie, podarla ja...i musiała troszke zaplacic w salonie ale mówiła ze to byly grosze z kolei koleżanka która brala slub w tym roku kupowała suknie, były przeceny i wypożyczenie kosztowało tyle samo co kupno zobaczymy jak bedzie w 2017

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Ja staram sie ublagac TZ zeby w ramach oszczednosci nie robic sobie prezentow pod choinke

Moge, ale musialabym sie przepisac do przychodni w pzn, a potem mialabym problem zapisac sie znowu do mojej przychodni w rodzinnym miescie bo nie ma miejsc i nikogo nowego nie dopisjuja a nie mam kiedy jechac po skierowanie i pozniej na pobranie. Mam nadzieje ze nie pokrecilam Wole prywatnie tutaj wszystko zrobic, nawet od razu pakiet tarczycowy rozszerzony
Hahaha...a jest na co oszczędzać! My np.w najbliższe wakacje nie chcemy robic większych wojaży jak to bylo rok w rok. Ewentualnie maly krótki wyjazd i tyle z korkow 2016/2017 musze ukulac na suknie ślubna i dodatki tak ze motywacje mam!:P

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Ech te moje cytaty... no na kompie żadnych problemów z tym nie mam, a na telefonie raz dobrze zacytuje, a raz nie:p (ewentualnie piec). Liczę na to ze rozumiecie moje wypowiedzi:P :P

Edytowane przez Carollis
Czas edycji: 2015-11-17 o 23:38
Carollis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 05:28   #3847
papaPapaya
Zakorzenienie

Hej!

Wlasnie obudzila mnie burza z wichura i piorunami. Boje sie

13.12.2016 Julian
Stary 2015-11-18, 05:42   #3848
VinVinara
Zakorzenienie

Cytat:

Do którego salonu w KRK się wybierasz?

.
Do Agnes na Krowoderskiej

Cytat:
Hej!

Gdzie taka burza?
Stary 2015-11-18, 07:02   #3849
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Do Agnes na Krowoderskiej

Gdzie taka burza?
W wielkopolsce.
Burza wlasnie ucichla, przestalo padac, moglabym znowu zasnac ale musze wstawac na zajecia co za los!

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:12 ----------

Z tej okazji ze mialam od rana tyyle czasu to zrobilam sobie sniadanie na uczelnie i uczesalam sie w warkoczyk

13.12.2016 Julian

Edytowane przez papaPapaya
Czas edycji: 2015-11-18 o 07:02
Stary 2015-11-18, 07:13   #3850
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość

nic mi nie mówcie o malowaniu i remontach mam już dość
Daj spokój ja nienawidzę bałaganu. Więc przy remoncie jestem wściekła.

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

Cytat:
Serio? Trzeba? Ja się zapisywałam zanim pracę dostałam. Potem już nie. Nie wiedziałam że trzeba umowę zlecenie dać. To też będę musiała pójść do ZUS żeby mi dali zaświadczenie ze było za mnie płacone? A jak byłam studentka? Wtedy nie płaci pracodawca przecież.
Wiesz ja to już nic nie wiem... Wczoraj to przemyślałam i podejrzewam,że facet chcial mnie spławić,bo bylo za 15 druga.
Pójdę dzisiaj do tego Zusu,ale mi nic nie wystawią pewnie.
Napisze Ci.

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Ja z UZ przynosiłam takie zaświadczenie od firmy w której pracowałam. Oni tam wypisali jakie składki itp Mimo że wtedy się uczyłam
Ale to jest chore. Na stronie Urzędu nie ma takiej informacji. To teraz mam czekać ponad tydzień,bo na pewno krócej to nie potrwa, na takie zaświadczenie? A jak w tym czasie coś mi się stanie? To nawet nie jestem ubezpieczona.
Mojej koleżanki nie chcieli zarejestrować,bo ma wyznaczony termin obrony. Gdyby nie miała to by ją zarejestrowali.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 07:13   #3851
201711281122
Konto usunięte

Dzień dobry

W Krakowie zapowiada się ładny dzień. Nienawidzę burzy, też bym się bała!

Vin czekamy na relację z przymiarek
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 07:24   #3852
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caree678 Pokaż wiadomość
Mi się podobają najbardziej z Justina alexandra więc też tanio nie jest. Ale mam nadzieję Znaleźć coś pięknego taniej.
A na mnie wrażenia Justin Alexander nie robi. Jeszcze taka cena,a wow nie ma.

---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Lisaveta Pokaż wiadomość
Kurczę super jest ta suknia.. Ciekawe jaka cena,bo to kolekcja '16.

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ----------

Cytat:

U mnie też jest taka tradycja i na tym bocznym ołtarzu właśnie PMka zostawia swój bukiet.
OOO nie, nie dosyć,że płacę tyle za ślub to jeszcze mam tam zostawiać mój drogi bukiet? A czym będę rzucać do panien

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

Cytat:
Napisane przez renia92 Pokaż wiadomość
Muszę wypróbować, bo jak zawsze jesienią wypadają mi włosy.
A mnie wypadają cale życie, cały rok, niezależnie od pory
Stary 2015-11-18, 07:36   #3853
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, taka sukienka podczas wesela zawsze sie troszkę zniszczy...a to gdzies sie podrze, a to nici gdzieś puszcza...moja kolezanka rok temu brala slub i wypożyczala suknie, podarla ja...i musiała troszke zaplacic w salonie ale mówiła ze to byly grosze z kolei koleżanka która brala slub w tym roku kupowała suknie, były przeceny i wypożyczenie kosztowało tyle samo co kupno zobaczymy jak bedzie w 2017

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Hahaha...a jest na co oszczędzać! My np.w najbliższe wakacje nie chcemy robic większych wojaży jak to bylo rok w rok. Ewentualnie maly krótki wyjazd i tyle z korkow 2016/2017 musze ukulac na suknie ślubna i dodatki tak ze motywacje mam!:P

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Ech te moje cytaty... no na kompie żadnych problemów z tym nie mam, a na telefonie raz dobrze zacytuje, a raz nie:p (ewentualnie piec). Liczę na to ze rozumiecie moje wypowiedzi:P :P
Cytaty juz są dość spoko chyba ze chciałaś więcej
My też nie będziemy w tym roku wyjeżdżać daleko, tylko nad jezioro na parę dni maksymalnie.
Sukni nie wypożycze bo mam dziwną figurę i musze mieć idealnie dopasowaną w biuście i talii. A nie ma raczej przeróbek w wypozyczalniach.
Cytat:
Hej!

Serio? kocham burze
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
uż nic nie wiem... Wczoraj to przemyślałam i podejrzewam,że facet chcial mnie spławić,bo bylo za 15 druga.
Pójdę dzisiaj do tego Zusu,ale mi nic nie wystawią pewnie.
Napisze Ci.

Ale to jest chore. Na stronie Urzędu nie ma takiej informacji. To teraz mam czekać ponad tydzień,bo na pewno krócej to nie potrwa, na takie zaświadczenie? A jak w tym czasie coś mi się stanie? To nawet nie jestem ubezpieczona.
Mojej koleżanki nie chcieli zarejestrować,bo ma wyznaczony termin obrony. Gdyby nie miała to by ją zarejestrowali.
Ok. Bo będę chciała pójść się zapisać kolo wiosny.
Cytat:
OOO nie, nie dosyć,że płacę tyle za ślub to jeszcze mam tam zostawiać mój drogi bukiet? A czym będę rzucać do panien
Welonem, albo wiankiem
No ja też zastanawiam się co zrobić, by nie kupowac 2 bukietów i 2 butonierek, ale żeby też bukietu nie zostawiac, bo u nas tez się zostawia.

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-11-18, 07:41   #3854
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
ja chcialam wydac do 3000zl za suknie ale stwierdzilam ze to troche za duzo. lepiej by bylo jakbym w 2500 sie zmiescila. zal mi wydawac wiecej na kiecke na jedna noc
Ja też, dlagtego stwierdziłam, że udam się po salonach by poprzymierzać i jak znajdę łał to poluję w używaną a jak nie znajdę łał to idę szyć do tej co dodawałam z fb
Tzn znalazłam swoje łał tyle, że tyle kosztuje w polsce że jeszcze nie spotkałam babeczki, która by zakupiła ją haha

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Cytat:
Koleżanka która pracuje kolo mnie próbowała. Mówiła ze strasznie się luszczyly, jakby liniała, ale końcowy efekt super polecała ja je sprzedaje wiec mi się przydała ta informacja

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Ja używanej nie znajdę takiej WOW! Bo mam zbyt wygórowane oczekiwania

Dlatego będę szyc, bo szycie wychodzi do 3 tys a podobne suknie z salonów rzadko tyle kosztują
Tak kurka to chyba zakupię to do stóp :P Ja mam odżywkę do rzęs z tego i jest super
Mimo wszystko... SPRÓBUJ!
Powiedziało serce...

16.06.2017
89anioleknh89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 07:42   #3855
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:

Ok. Bo będę chciała pójść się zapisać kolo wiosny.

Welonem, albo wiankiem
No ja też zastanawiam się co zrobić, by nie kupowac 2 bukietów i 2 butonierek, ale żeby też bukietu nie zostawiac, bo u nas tez się zostawia.
Czemu dopiero koło wiosny? Ty studiujesz?

Welonu mieć nie będę, wiankiem nigdy
Ja raczej rezygnuje z butonierek,nie podobają mi się.
Stary 2015-11-18, 07:44   #3856
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
ehhh,jak pojawia się temat pracy a raczej jej braku to aż mnie skręca...

Osz Ty niedobra!

OlaBoga! nie dałabym rady!

Ładna, bardzo podobają mi się odkryte plecy

Mi jakoś też
OlaBoga mówisz Połączenie Oli i Boga jakoś do mnie przemawia
Mi też się podobają odkryte plecy ale póki co moje są sflaczałe
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-11-18, 07:45   #3857
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość
Ja też, dlagtego stwierdziłam, że udam się po salonach by poprzymierzać i jak znajdę łał to poluję w używaną a jak nie znajdę łał to idę szyć do tej co dodawałam z fb
Tzn znalazłam swoje łał tyle, że tyle kosztuje w polsce że jeszcze nie spotkałam babeczki, która by zakupiła ją haha)
Ja właśnie też poluję w używaną,by zmniejszyć koszty. Ale generalnie rozważam kupno,szycie lub używana. Jedynie wypożyczenie nie wchodzi w grę
Stary 2015-11-18, 07:58   #3858
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Hej!

Nienawidzę burzy ! wrrr

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Cytat:
W wielkopolsce.
Burza wlasnie ucichla, przestalo padac, moglabym znowu zasnac ale musze wstawac na zajecia co za los!

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:12 ----------

Z tej okazji ze mialam od rana tyyle czasu to zrobilam sobie sniadanie na uczelnie i uczesalam sie w warkoczyk
Będziesz dziunia na dzielni mówisz ??

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Cytat:
Ja właśnie też poluję w używaną,by zmniejszyć koszty. Ale generalnie rozważam kupno,szycie lub używana. Jedynie wypożyczenie nie wchodzi w grę
To ja tak samo :P Bardziej przymierzam się na kupno/używana bo jak widzę nieraz zdjęcia lasek, które odbierają od krawcowych swoje pomyłki to

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Napisałam do salonu elizabeth o cene sukienki zobaczymy czy mi udziela informacji

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

A tak w ogóle to dzień dobry
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-11-18, 08:03   #3859
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu dopiero koło wiosny? Ty studiujesz?

Welonu mieć nie będę, wiankiem nigdy
Ja raczej rezygnuje z butonierek,nie podobają mi się.
Koło wiosny bo teraz chce się skupić na szkole makijażu i praktykach. Bo nam dają nawet możliwość współpracy z super fotografami o ogólnie chce wyłapać jak najwięcej.
Ja tez myślę o rezygnacji z butonierki. Zależy co powie TŻ

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Zrobiłam sobie wczoraj te paznokcie i okazało się ze mam ch**owy lakier do paznokci. Malowałam je kolo 17, a po nocy zostały mi ślady odbitek kołdry. przecież to nie ma sensu. Poszłam się położyć ok 22 wiec 5h powinno wystarczyć lakierowi by wyschnąć. W pracy zmyję i pomaluje innym.

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Cytat:

]Napisałam do salonu elizabeth o cene sukienki zobaczymy czy mi udziela informacji
A tak w ogóle to dzień dobry
A no dobry ja dziś do pracy. Szybko przeleciał mi listopad. Juz poszła ponad połowa.

A jaka sukienka?

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-11-18, 08:03   #3860
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Koło wiosny bo teraz chce się skupić na szkole makijażu i praktykach. Bo nam dają nawet możliwość współpracy z super fotografami o ogólnie chce wyłapać jak najwięcej.
No,ale chyba nie będziesz wtedy ubezpieczona?
Stary 2015-11-18, 08:04   #3861
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
No,ale chyba nie będziesz wtedy ubezpieczona?
Jestem ubezpieczona bo się uczę. Tata mnie u siebie zarejestrował.
Jak będę się zapisywać to tez nie będę chciała ubezpieczenia od UP.

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-11-18, 08:07   #3862
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem ubezpieczona bo się uczę. Tata mnie u siebie zarejestrował.
Jak będę się zapisywać to tez nie będę chciała ubezpieczenia od UP.
No to właśnie o to pytałam Zapomniałam o tym,że chodzisz do tej szkoły makijażu.
Stary 2015-11-18, 08:09   #3863
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Zrobiłam sobie wczoraj te paznokcie i okazało się ze mam ch**owy lakier do paznokci. Malowałam je kolo 17, a po nocy zostały mi ślady odbitek kołdry. przecież to nie ma sensu. Poszłam się położyć ok 22 wiec 5h powinno wystarczyć lakierowi by wyschnąć. W pracy zmyję i pomaluje innym.

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

A no dobry ja dziś do pracy. Szybko przeleciał mi listopad. Juz poszła ponad połowa.

A jaka sukienka?
Nienawidziłam tego z odbijaniem się na paznokciach :P
Ta https://twojasuknia.pl/Elizabeth-Pas...l#showroomList

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

A ja tego nie pojmuje, "jestem ubezpieczona bo się uczę" - czy to oznacza że Twoja szkoła płaci Ci ubezpieczenie ?
Bo ja jak pytałam u siebie to dostałam odpowiedź, że oni nie biorą na siebie takiej odpowiedzialności
A ty studiujesz dziennie
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-11-18, 08:09   #3864
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

A ja tego nie pojmuje, "jestem ubezpieczona bo się uczę" - czy to oznacza że Twoja szkoła płaci Ci ubezpieczenie ?
Bo ja jak pytałam u siebie to dostałam odpowiedź, że oni nie biorą na siebie takiej odpowiedzialności
A ty studiujesz dziennie
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-11-18, 08:12   #3865
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
A ty studiujesz dziennie
Chodzi o to,że na czas nauki jesteś automatycznie ubezpieczona u rodzica. No,ze rodzic bierze Cię pod ubezpieczenie. A np jak pracujesz na umowie o pracę to wtedy wyrejestrowują Cię z jego ubezpieczenia.

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Dobra zbieram się. Trzymajcie kciuki dziewczyny. Ale mam takie przeczucie,że znowu mnie z kwitkiem odprawią
Stary 2015-11-18, 08:16   #3866
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Chodzi o to,że na czas nauki jesteś automatycznie ubezpieczona u rodzica. No,ze rodzic bierze Cię pod ubezpieczenie. A np jak pracujesz na umowie o pracę to wtedy wyrejestrowują Cię z jego ubezpieczenia.

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Dobra zbieram się. Trzymajcie kciuki dziewczyny. Ale mam takie przeczucie,że znowu mnie z kwitkiem odprawią

A heh to juz wiem
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-11-18, 08:51   #3867
Promyk03
Zakorzenienie

hejka
Małgosia trzymam kciuki
ja wstałam wieje i pada u mnie a ja muszę iść do miasta nie chce mi się ale z pracy już postawili pierwsze zadanie

ale za to już zrobiłam pranie więc jestem do przodu
w pracy oki póki co miałam dzień organizacyjny

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 08:58   #3868
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
hejka
Małgosia trzymam kciuki
ja wstałam wieje i pada u mnie a ja muszę iść do miasta nie chce mi się ale z pracy już postawili pierwsze zadanie

ale za to już zrobiłam pranie więc jestem do przodu
w pracy oki póki co miałam dzień organizacyjny
No to super
U mnie słoneczko i cieplusio :P
Za to ja muszę chyba z gardłem dziś do lekarza, bo boli i boli :P
Dzwoniłam do mamy i mówiła że piękną tęczę widać z domu
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-11-18, 09:00   #3869
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
dlatego lepiej zainwestowac w hybrydki
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 09:02   #3870
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
No to super
U mnie słoneczko i cieplusio :P
Za to ja muszę chyba z gardłem dziś do lekarza, bo boli i boli :P
Dzwoniłam do mamy i mówiła że piękną tęczę widać z domu
w ogóle w weekend zapowiadają już śnieg

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości