Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-17, 21:53   #451
DomimaZet
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
sciany mowisz oj to nastepna historia, wiadomo, ze koldra ma nie dotykac sciany, nic o nia sie tez opierac nie moze, w ogole lepiej by jej nie dotykac.
Wyobrazcie sobie, ze pewnego dnia, przesuwajac stol pod sciane wjechalam nim w rog sciany...oj to byla katastrofa, panika w tz oczach i szybka kalkulacja czy zdazy po zaprawe gipsowa do castoramy jeszcze dzis czy juz nie, a byl to wieczor...ufff udalo sie zdazyl i tak do 23 lepil, cudowal, ogladal, scieral by bylo gladziutkie, nastepnego dnia rankiem sie zerwal by znow pomacac sciane, sprawdzic gladkosc i czy wyschla... kolejny sukces! zostalo tylko pomalowac, oj biedak sie meczyl przez te 8h w pracy, tylko o tym myslal, ba jakie 8h?! o 15 juz byl w domu z pedzlem(bo farby to zapas mamy jeszcze ;P) wymalowal usiadl, pogderal, ze moge byc bardziej uwazna, oczywiscie odpowiedzialam mu, ze musi byc rownowaga w przyrodzi i nie mogl lepiej trafic by ja zachowac
Do dzis przechodzac kolo tej sciany sprawdza czy kolor sie jej tak bardzo nie rozni, bo przeciez to troche starej farby zmieszalo sie z nowa...

jak nasz Pan Marian, ktory nam wykancza zawsze mieszkania nie bedzie mogl to sie zglosze

oj zdrowka dla tz!

napuchnac weszlo do slownika wyrazow, ktorych nie lubie przez to

oj ladniutkie, takie eleganckie!
Ha ha dobra jesteś w tych opisach - uwielbiam je :-D
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 21:54   #452
boleczka93
Zakorzenienie

Ja nie wiem jak Wy to robicie. Ja dopiero sie odrobilam (w sumie jeszcze nie calkiem) i odpoczywam w lozku i ani chwili nie mialam zeby tu wejsc :P
Wczoraj to wgl caly dzien przespalam, nie wiem co mi sie stalo :/
Ugotowalam malej dzisiaj zupke/obiadek z brokulka, selera, ziemniaczka, marchewki, pora i pietruszki no i kurczak oczywiscie
Wieje tu u nas niesamowicie.
Czekam na M z pracy, konczy o 22. Dzisiaj pierwszy dzien bo tak to mial szkolenia.
Zostalismy zaproszeni do kolezanki do Londynu na drugi dzien swiat no ale nie wiem co z tego wyjdzie.
Padam z nog dzisiaj jakos..

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 21:56   #453
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Ja nie wiem jak Wy to robicie. Ja dopiero sie odrobilam (w sumie jeszcze nie calkiem) i odpoczywam w lozku i ani chwili nie mialam zeby tu wejsc
Ugotowalam malej dzisiaj zupke/obiadek z brokulka, selera, ziemniaczka, marchewki, pora i pietruszki no i kurczak oczywiscie
Czekam na M z pracy, konczy o 22. Dzisiaj pierwszy dzien bo tak to mial szkolenia.
Zostalismy zaproszeni do kolezanki do Londynu na drugi dzien swiat no ale nie wiem co z tego wyjdzie.
Tutaj tak wiało w zeszłym tygodniu to może poszło do Ciebie :-(
Jutro Kochana napewno będzie lepszy dzień :-*
Stary 2015-11-17, 21:59   #454
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Tutaj tak wiało w zeszłym tygodniu to może poszło do Ciebie :-(
Jutro Kochana napewno będzie lepszy dzień :-*
No wlasnie chyba z Pl przyszlo do nas ;P
Nie byl dzisiaj taki zly ale sie umeczylam nawet nie wiem czym :P

Madzix tylko Twojego posta obczailam apropo wkladu do wozka i obstawiam grochy albo tez rozowiutki
Sprobuje cos podczytac jeszcze

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-11-17, 22:00   #455
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja daje na chybil trafił. Mysle że wychodzi 3-4razy
w tyg. 1/2 lub cale

Taka Beyonce jesteś

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

U mnie plamy na podlodze w kuchni. Tz mial zmyć. Nie zmyl, plamy są trudno. Dywan brudny bo pies. Do prania oddamy na dniach. Na stoliku w salonie full kredek kartek obrazkiw synka. Wszystko niezbędne. Nic nie mizna wyrzucić. Nam obojgu do pedantow daleko. Pies niestety bardzo brudzi. Tz tez ech. Jutro deszcz i siedzenie w domu i bedzie sprzątanie.

Promka Madzixx pisala ze do czwartku
mój to okruchy zbiera z podłogi i jak kapnie woda to wyciera od razu jak gotuje to jednocześnie sprząta wszystko na bieząco, jak zje to też trzeba zaraz posprzątać talerze
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 22:02   #456
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
mój to okruchy zbiera z podłogi i jak kapnie woda to wyciera od razu jak gotuje to jednocześnie sprząta wszystko na bieząco, jak zje to też trzeba zaraz posprzątać talerze
He he ja z Twoim Tż mogłabym sobie przybic piątkę he he
Stary 2015-11-17, 22:10   #457
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
sciany mowisz oj to nastepna historia, wiadomo, ze koldra ma nie dotykac sciany, nic o nia sie tez opierac nie moze, w ogole lepiej by jej nie dotykac.
Wyobrazcie sobie, ze pewnego dnia, przesuwajac stol pod sciane wjechalam nim w rog sciany...oj to byla katastrofa, panika w tz oczach i szybka kalkulacja czy zdazy po zaprawe gipsowa do castoramy jeszcze dzis czy juz nie, a byl to wieczor...ufff udalo sie zdazyl i tak do 23 lepil, cudowal, ogladal, scieral by bylo gladziutkie, nastepnego dnia rankiem sie zerwal by znow pomacac sciane, sprawdzic gladkosc i czy wyschla... kolejny sukces! zostalo tylko pomalowac, oj biedak sie meczyl przez te 8h w pracy, tylko o tym myslal, ba jakie 8h?! o 15 juz byl w domu z pedzlem(bo farby to zapas mamy jeszcze ;P) wymalowal usiadl, pogderal, ze moge byc bardziej uwazna, oczywiscie odpowiedzialam mu, ze musi byc rownowaga w przyrodzi i nie mogl lepiej trafic by ja zachowac
Do dzis przechodzac kolo tej sciany sprawdza czy kolor sie jej tak bardzo nie rozni, bo przeciez to troche starej farby zmieszalo sie z nowa...
Hahahah ale mnie rozsmieszylas! Dobry ten Twoj tz jest

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Napisane przez katt Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

MAJKA - miło, że pytasz jakoś wbić się nie mogę, staram się być na bieżąco, ale pedzicie jak szalone. A głupio mi tak wchodzić i pisać o nas, nie odnosząc się do tego co u was... Super, że Julek postępy robi

Hania juz pelzaniem wychodzi mi z salonu, wiec nie ma lekko Ostatnio też skrócila ta pierwsza długa drzemke (co ci pisalam HANKA ze mamy podobny schemat - po co ja to zrobiłam :P) i ma teraz dwie po 30 min. I budzi się 3 razy w nocy. Tak więc ledwo ogarniam Poza tym coraz częściej jak jest w pozycji do raczkowania podnosi kolana prostujac nogi i tak na boczek dupka robi jakby próbowała usiasc. I nastąpił sukces, dzis pierwszy raz zjadła kaszkę kukurydz.-ryzowa i nie udawala ze wymiotuje :p

NIEZAWSZE - no to super, kamień z serca!

Ale słodko!

KAMILOVE - nie będziesz w ogóle kaszek dawać?

Dziewczyny, czy któraś wprowadzała jajko nowym schematem, czyli od razu całość? Czy samo żółtko? Jak rozszerzam od 5 tyg, to juz czas na jajko?
Ja dawalam samo zoltko najpierw

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Hanka, brawo dla Filipka

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Wiecie co tak sobie pomyślałam że Sunny chyba od czasu ślubu się w ogóle do nas nie odezwała :-( - ciekawe co u nich i dlaczego milczy :-(
Tez o niej myslalam pare dni temu. Szkoda ze sie juz tyle nie odzywa i ciekawe czy sie odezwie jeszcze kiedykolwiek ???

Nasza córcia - Nikola
30.04.15

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-17, 22:23   #458
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie wiem jak Wy to robicie. Ja dopiero sie odrobilam (w sumie jeszcze nie calkiem) i odpoczywam w lozku i ani chwili nie mialam zeby tu wejsc :P
My nie śpimy

Cytat:
Mój nie gotuje, nie sprząta ale brudzi za trzech
Stary 2015-11-17, 22:23   #459
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Kurcze miałam go kiedyś jak tylko wyszedł ale pamiętam te drobinki i jakoś nie jestem przekonana 😖

hehehe uwielbiam Twojego Tż 😁 dogadal by się z moim 😂

hehe to trzeba ich kiedys zapoznac

Cytat:
hahaha uśmiałam się dobry jest !! a myślałam, że mój ma świra
a się okazuje, że aż taki radykalny nie jest ale rzeczywiście najlepiej jakby nic nie stało i się opierało o ścianę, chodzi i odsuwa
a teraz ma za cel, żeby nic się nie zniszczyło do czasu sprzedaży
mieszkanie ma 4,5 roku a jak kupujący sąsiedzi oglądali to stwierdzili, że pachnie nowością
fajnie, ze tak dba, ja sie juz przyzwyczailam nawet i widze zalety, najgorzej bylo na poczatku przeprowadzki do tego mieszkania, aczkolwiek o moje mieszkanie tez tak dbal

Cytat:
o super z Londynem, jezdzcie Macie auto w uk?

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 22:25   #460
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
hehe to trzeba ich kiedys zapoznac

fajnie, ze tak dba, ja sie juz przyzwyczailam nawet i widze zalety, najgorzej bylo na poczatku przeprowadzki do tego mieszkania, aczkolwiek o moje mieszkanie tez tak dbal

o super z Londynem, jezdzcie Macie auto w uk?
No wlasnie jeszcze sie nie dorobilismy, a do Londynu od nas jakies 80km wiec ani to duzo ani to malo. Wyjdzie w praniu, predzej czy pozniej musimy tam jechac bo chce pozwiedzac

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-11-17, 22:40   #461
Majka232
Zakorzenienie

Dobranoc
Stary 2015-11-17, 22:51   #462
violka848
Zakorzenienie

Niezawsze historie z Twoim Tżtem boskie U nas niema takich facetów mam wrażenie

Madzixx mi by taki pasował co by od razu sprzątał po jedzeniuz. Tzn mój niby sprząta, ale zwykle mało dokładnie a Twój to na błysk mam wrażenie hehe

Kamilove ja wzięłam natural, ten ivory tez dosyć podobny, ale tamten w końcu chapnęłam.

U mnie koleżanka była, dopiero nadrobiłam. Adka biedna 3 razy juz sie budziła z płaczem i zasnąć na noc nie mogła, 2 razy cyc podlaczalam. Zęby męczą pewnie

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Hania gratuluję mobilności syncia
Stary 2015-11-17, 22:54   #463
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość

Madzixx mi by taki pasował co by od razu sprzątał po jedzeniuz. Tzn mój niby sprząta, ale zwykle mało dokładnie a Twój to na błysk mam wrażenie hehe

Kamilove ja wzięłam natural, ten ivory tez dosyć podobny, ale tamten w końcu chapnęłam.

U mnie koleżanka była, dopiero nadrobiłam. Adka biedna 3 razy juz sie budziła z płaczem i zasnąć na noc nie mogła, 2 razy cyc podlaczalam. Zęby męczą pewnie
No właśnie ten natural mi też chodzi po głowie ewentualnie, Ivory wydaje się że ma różowe tony. A będziesz się nim może jutro malowała? 😃 bo jeśli tak to bardzo prosiłabym o opinię, jestem ciekawa jak będzie się nosił 🌷
Biedna Ada, męczą ja te zebiska 😖
Stary 2015-11-17, 22:56   #464
madzixx88
Zakorzenienie

Majka-dobranoc

Violka-no mój na błysk

Kamilove-gdzie Twój insta?
Stary 2015-11-17, 23:00   #465
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Majka-dobranoc

Violka-no mój na błysk

Kamilove-gdzie Twój insta?
Jest jest tylko zmieniłam nazwę i prywatny ustawilam, mogę Ci podesłać link tylko żeby coś widzieć musiałabyś konto na ig założyć żebym mogła zaakceptować obserwowanie
Stary 2015-11-17, 23:00   #466
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Hania gratuluję mobilności syncia
Moj TZ o mnie też historie opowiada swoim kolegom
Macius w sumie często się budzi zanim się nie położę kolo niego z rykiem

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Po Ile ten podkład wychodzi?

Maciuś
Stary 2015-11-17, 23:04   #467
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Ten rimmel o którym Majka i Domima pisały to jakieś 20zl w promocji
Stary 2015-11-17, 23:12   #468
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Cytat:
No właśnie ten natural mi też chodzi po głowie ewentualnie, Ivory wydaje się że ma różowe tony. A będziesz się nim może jutro malowała? 😃 bo jeśli tak to bardzo prosiłabym o opinię, jestem ciekawa jak będzie się nosił 🌷
Biedna Ada, męczą ja te zebiska 😖
Nie planowalam, bo jutro w domu siedzenie raczej nas czeka Ale jak bardzo chcesz mogę się maznąć, tylko ze mnie słaba ekspertka

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Cytat:

Opowiada jak dziury w ścianach wywijasz i miski z wodą synkowi podstawiasz co za nieodpowiedzialność

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Żegnam czule Dobranoc

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2015-11-17 o 23:10
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 23:18   #469
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Ten rimmel o którym Majka i Domima pisały to jakieś 20zl w promocji
Eee to trzeba kupić, oby był u nas w rossku.

Chciałam się pouczyć, bo mam już dwa zaliczenia w ten weekend i komp mi się zacial :/

Maciuś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-18, 06:42   #470
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dobry moje dziecko w ramach swej łaskawości wstało 2x na smoczek i o 7.20 na karmienie. Szok. Zbierała siły na marudzenie. I obudziła sie z katarem - skad? Jak? Przeciez nie wychodziłyśmy? A ja ofc nie wzięłam tu aspiratora no super ... Teraz wietrzy tyłek i sie uśmiecha podejrzanie ;>
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 06:42   #471
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

21 zl

Dzien dobry
Teraz jak nie wstaje karmić to kilka razy przewracam z brzucha na plecy
Starszy wstal z gorączką. Wezly chlonne na szyi powiększone. Tym razem pewnie angina Tz mial. Konczy antybiotyk

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2015-11-18 o 06:44
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 06:59   #472
madelinem
Zadomowienie

Black no mam nadzieje, że nie.
Kciuki

Domima

Niezawsze, sie usmialam, fajnie.to opisujesz
Moj brudzi i nie sprzata. Smieci wyniesie.jak z piec razy powtorze. W sumie w domu, to tylko drzewo przynosi.
Cos czuje ze mnie dzis wkurzy, bo zostal.w domu przez te oczy.

U mnie strasznie wieje dzis.

Starsza plakala troche, u siebie spala gdzies do pierwszej potem przyszla,
Agata za to do 4 u siebie, w konia mnie zrobila, bo myslalam ze glodna, a ona tylko ze dwa razy pociagnela.i poszla spac.

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Majka, zdrowka dla starszaka
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 07:09   #473
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Dobry moje dziecko w ramach swej łaskawości wstało 2x na smoczek i o 7.20 na karmienie. Szok. Zbierała siły na marudzenie. I obudziła sie z katarem - skad? Jak? Przeciez nie wychodziłyśmy? A ja ofc nie wzięłam tu aspiratora no super ... Teraz wietrzy tyłek i sie uśmiecha podejrzanie ;>
Może żeby nowe idą?

Cytat:
21 zl

Dzien dobry
Starszy wstal z gorączką. Wezly chlonne na szyi powiększone. Tym razem pewnie angina Tz mial. Konczy antybiotyk

Ojej zdrówka oby nie angina!

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
Black no mam nadzieje, że nie.
Kciuki

Domima

Niezawsze, sie usmialam, fajnie.to opisujesz
Moj brudzi i nie sprzata. Smieci wyniesie.jak z piec razy powtorze. W sumie w domu, to tylko drzewo przynosi.
Cos czuje ze mnie dzis wkurzy, bo zostal.w domu przez te oczy.

U mnie strasznie wieje dzis.

Starsza plakala troche, u siebie spala gdzies do pierwszej potem przyszla,
Agata za to do 4 u siebie, w konia mnie zrobila, bo myslalam ze glodna, a ona tylko ze dwa razy pociagnela.i poszla spac.

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Majka, zdrowka dla starszaka
Jak śpi z Tobą to nie płacze?
Kciuki by tz nie wkurzal

U nas pada z samego rana ble. Wstałam przed 7 i czekam na drzemke Maćka, ale to pewnie za 2h najwcześniej, jakoś trzeba będzie wytrzymać

Maciuś
Stary 2015-11-18, 07:17   #474
madelinem
Zadomowienie

Cytat:
Może żeby nowe idą?

Ojej zdrówka oby nie angina!

Jak śpi z Tobą to nie płacze?
Kciuki by tz nie wkurzal

U nas pada z samego rana ble. Wstałam przed 7 i czekam na drzemke Maćka, ale to pewnie za 2h najwcześniej, jakoś trzeba będzie wytrzymać
No ze mna nie placze, tak mysle o psychologu, ale zobaczymy czy sie wyciszy po syropie.
Fajnie z nimi spac, ale ile mozna, zycie malzenskie mi kuleje przez to. Nie wyganiam jak przyjdzie.
Przeniislabym Agate do niej, ape boje.sie.ze jak bedzie plakac to ja wybudzi.

Tz jeszcze nie wkurza, ale do poludnia pewnie.zdarzy nie raz.

Agata po drzemce, buszuje w pokoju, po panelach jej latwiej, bi sie slizga.
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 07:18   #475
violka848
Zakorzenienie

Hej! U nas imprezowo, 1.40 się obudziła i 3.20 usnęła, masakra, a wstała o 7 normalnie. Masakra te zęby.... Płakała biedna, maści w ruch, czopek też dałam, ehh nafaszeruje teraz to biedne dziecko.
Stary 2015-11-18, 07:25   #476
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
21 zl

Dzien dobry
Ja tak samo z tym przewracaniem, Ala usnęła od razu na brzuchu to pozwoliłam tak spac bo buźkę miała na bok, ale jak sie kładłam to juz miała nos w materac, wiec przełożyłam i potem ze dwa razy w nocy
sama sie budzę i sprawdzam
Zdrówka dla Szymka ! Oby sie nie rozwinęło!
Będziesz dawać padme?

Cytat:
Hej! U nas imprezowo, 1.40 się obudziła i 3.20 usnęła, masakra, a wstała o 7 normalnie. Masakra te zęby.... Płakała biedna, maści w ruch, czopek też dałam, ehh nafaszeruje teraz to biedne dziecko.
Ale imprezowiczka no no
Kciuki zeby ząbek szybko wyszedł

Witam sie
Słonko przebijało rano a teraz ogromne czarne chmury nad nami :O
Stary 2015-11-18, 07:36   #477
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak samo z tym przewracaniem, Ala usnęła od razu na brzuchu to pozwoliłam tak spac bo buźkę miała na bok, ale jak sie kładłam to juz miała nos w materac, wiec przełożyłam i potem ze dwa razy w nocy
sama sie budzę i sprawdzam
Zdrówka dla Szymka ! Oby sie nie rozwinęło!
Będziesz dawać padme?

Ale imprezowiczka no no
Kciuki zeby ząbek szybko wyszedł

Witam sie
Słonko przebijało rano a teraz ogromne czarne chmury nad nami :O
Jesli bede to od stycznia bo teraz mamy serię szczepionki uodparniajacej. Od września już kilka razy cos bylo ale wirus trwajacy 2-3 dni.
U mnie leje i ciemno.

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Dzięki dziewczyny kochane :-*
Stary 2015-11-18, 07:38   #478
gossip_girl21
Zakorzenienie

U nas noc ok, tylko jak się obudziła o 3.30 tak do 5 nie mogłam usnąć...przez to taki truposzek jestem 😑

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 07:38   #479
Hanka20
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53496484]Ale spryciula! Podgladacz brawa dla Filipka. Moze dlatego nie chcial jesc,bochcial cwiczyc raczkowanie?
[/QUOTE]
Hmm może - na pewno próby wstawania są w tej chwili dla niego największą atrakcją

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
a nie chce mi sie gadac nawet, bo wydaje mi sie ze plam przybylo a ja nie wiem po czym. dzis i wczoraj bez obiadku, owocki dzis ok 40 ml, kaszke jak zwykle ladnie.
Oj kurde :/ ale próbujesz dawać obiadki czy wcale nie podajesz?

NIEZAWSZE omg! Ten Twój Tz jest mega pedantem, rozumiem że na początku było trudno z nim żyć z tego powodu ale lata wspólnie przeżyte jednak przyzwyczajają

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 07:41   #480
madzixx88
Zakorzenienie

Bebilon do mnie napisał, żebym do 22.11 wystawiła opinie o kaszce Alerlac a ona do mnie nawet nie dotarła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości