|
|
#1891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
hej dziewczyny
podczytuje ale jakoś nie jestem w stanie a dużo odpisać. dla dziewczyn w szpitalu - żeby wszystko było dobrze.ja cały dzień rozkojarzona - zrobiłam sernik na zimno na życzenie TŻ i dopiero jak go zrobiłam to sobie uświadomiłam że nie będę mogła zjeść bo z surowym jajkiem jutro mamy gości mam nadzieje że wszystko zjedzą przeglądam aukcje z ciuszkami ale NIC mi się nie podoba - moja córka będzie chodzić w samych pampersach.. |
|
|
|
#1892 |
|
Zadomowienie
|
Kinga sowa dużo zdrówka dla Was
Kciuki za jutrzejsze wizyty, badania ![]() Dobrej nocki życzę |
|
|
|
#1893 |
|
Wtajemniczenie
|
No i mam smaka na gofry
ja dzisiaj miałam burze hormonów wybuchłam płaczem jakby sie nie wiadomo co stalo, a to po prostu widok w lustrze nogi mam paskudne cale w celulicie i złączyły sie juz jak dotykam kolanami zawsze miałam szparkę ktora z każdym kg sie zmniejszala ale teraz to juz jest apogeum filarów no i te cyce paskudne.. No ale ubralam czarne rajtki luzna sukienkę i na miasto ze znajomymi na mecz eh serio czuje sie jak prosiak i tu o sam brzuch nie chodzi mam nadzieje ze maly pozwoli matce na wiosnę biegac
|
|
|
|
#1894 |
|
Rozeznanie
|
Normalnie podpalam aż 3 godziny i na tym chyba koniec . Śmierdzi mi tu szpitalem , koldra wykrochmalona, ze aż trzeszczy, za oknem leje deszcz i jeszcze koleżanka chrapie. Tak sobie chciałam pomarudzic w środku nocy ;(
|
|
|
|
#1895 |
|
Rozeznanie
|
witam z rana
sowa bo w szpitalu to się najlepiej śpi w dzień mam nadzieję, że Cię szybko wypuszcząja wstałam wcześniej bo trzeba było nasikać do kubka :P zaczyna to być nie lada wyczyn jak się człowiek chce wcześniej umyć i sobie kucnie pod prysznicem następnym razem chyba będę wołać TŻ żeby mnie podniósł...na 7.30 jadę na krzywą, więc zaraz robię kanapki i herbatkę i pakuję do torby, żeby zjeść po badaniu zanim wyjdę z przychodni bo po ostatniej przygodzie z kolanem wolę nie ryzykować wywrotki z powodu osłabienia. miłego dnia, udanych wizyt i nie piszcie za dużo bo później nie nadążam za wami
|
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry wpadlam się przywitać i Ide jeść śniadanie ale jestem głodna.
|
#1897 |
|
Zadomowienie
|
Ale z nas ranne ptaszki. Ja wstałam o 2 i o 4 tak mnie nogi bola na ta paskudna pogode,leje deszcz. Pies od 6 piszczal i mnie obudzil,a teraz sam poszedł spac
tz tez spi wiec narazie sie nie krece leze w lozku. Dzis wiz u gin o 15.30 strasznie sie jej boje ;( |
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę trochę nadrobić, bo początek tygodnia miałam dość kiepski, same wizyty u lekarzy i badania, moje i mojego synka. Na szczęście tragedii nie ma ale nie obyło się na strachu.
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
z tż się dzisiaj obudzilismy o 2:30 i myśleliśmy, że to już rano i zaczęliśmy z łóżka wstawać. na szczęście Tz zerknął na zegarek.![]() I zaraz trzeba się do lumpka szykowac. za wizyty
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę nadrobiłam
![]() Dziewczyny w szpitalu, wiem że to łatwe nie jest ale na pewno tam się wami lepiej zajmą, Ja puki co nie wyobrażam sobie siedzieć w szpitalu gdy mój mały synek zostaje w domu nie wiem kto by miał się nim zająć, pewnie mąż mój, ale wolałabym żeby jeszcze popracował bo puki jest pogoda to jest praca, a jak już zima przyjdzie to będzie siedział w domu. Ja dzisiaj znowu miałam godzinną pobudkę, bo synek dalej kaszle Oby ten lek pomógł, bo wiem co znaczy mieć gastroskopie i nie chciałabym by mój synek to przechodził.No właśnie wczoraj też ja byłam na gastroskopii, przestraszyłam się krwi w wymiotach, a że od lat cierpię na refluks i o ile wymioty to dla mnie norma to krew w nich już nie. Na szczęście wyszło tylko lekkie zapalenie żołądka i nic poważnego się nie dzieje. Dostałam lek na moje dolegliwości, tylko niestety jest on ogólnie niewskazany w ciąży więc mam go brać w bardzo małych dawkach i tylko przez dwa tygodnie, no ale męczę się strasznie od jakiegoś czasu, wymioty zgaga, bóle żołądka i pleców do tego dolegliwości ciążowe i już musiałam jakoś zareagować. Modlę się tylko teraz żeby mój synek nie przeją po mnie tego refluksu bo to nic fajnego nie jest
|
#1901 |
|
Raczkowanie
|
Witam się z rana, moja córcia też ma problem z kaszlem, czasami po katarku kaszel się długo ciągnął i taki uporczywy, badania ma ok, nam pomaga inhalacja sól plus pulmicort i kropelki sinecod przeciwkaszlowe. Miłego dzionka życzę.
|
|
|
|
#1902 | ||
|
Zakorzenienie
|
po pierwsze gratuluje dziewczynki
![]() Po drugie kochana głowa do góry, będzie dobrze, musi być ![]() Leki pomogą, jak nie to w szpitalu dobrze się Tobą zaopiekują Cytat:
Cytat:
ANTERIA trzymam kciuki za synka, żeby kaszel w końcu mu przeszedł i nie miał refluksu ![]() Witam się w 25 tygodniu
|
|
#1903 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie na krzywej siedzę - glukoza wypita czekam na pobranie po godz. i po dwóch
Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak w ogole to kciuki za dzisiejsze wizyty
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Ta polozma pow ze tych francuskch nie mozna wlaśnie. Ale te nasze polskie sklepowe jak brie itp MOZNA bo sa wlasnie z pasteryzowanego mleka
|
|
|
|
#1906 |
|
Zadomowienie
|
Ja juz po sniadaniu czekam na wolna łazienke
zaraz wezme kapiel, ogarne sie na wizyte a pozniej wskocze tylko pod szybki prysznic.. tz wyjezdza za godz,a ja wybiore sie na kawe do siostry
|
|
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
http://joemonster.org/art/34187/Zdje...mnostwo_nagrod
---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
|
|
#1908 |
|
Raczkowanie
|
Abii, caro ja też siedzę na glukozie. Sama glukoza dobrze rozcienczona i z całą cytryną była nawet smaczna. Ale tetra to głowa boli i nie dobrze mi :p
|
|
|
|
#1909 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny trzymajcie sie tam na tej glukozie. Bedzie dobrze
|
|
|
|
#1910 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny, u mnie dzis zimno brr..
Jade do pracy, potem wizyta u dentysty..na przeglad u ciezarowki Czeka mnie jeszcze krzywa w tym tygodniu eh.Gofry..w sumie nigdy specjalnie za nimi nie przepadalam ale w sumie teraz bym zjadla.. ![]() ANTERIA..mial twoj synek badanie kalu na obecnosc pasozytow? Kaszel to podobno czesty objaw. Tak bylo tez u coreczki mojej kolezanki, kaszlala i kaszlala, miala problemy ze snem. Zrobili przerozne badania, wykluczyli alergie i pluca i w koncu ktorys lekarz zlecil bd kalu. No i wyszlo ze ma jakies dziadostwo. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Powodzenia dziewczyny, ja w piątek też idę i uwielbiam czytać, że jednak to nie było takie złe
|
|
|
|
#1912 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, nie miał jeszcze takich badań. Ale teraz w końcu trafiliśmy chyba na dużo lepszego i konkretniejszego lekarza, który jednak przeją się w końcu tym kaszlem i zobaczymy. Jemu ten kaszel ciągnie się już od ponad miesiąca, zwykłe syropy nic nie dają, teraz spróbujemy ten lek który nam przepisał. A ja dzisiaj tak czytam o waszych gofrach i chyba zrobię naleśniki czekoladowe z bitą śmietaną i bananami na deser ![]() A na obiad kurczak faszerowany szpinakiem
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to wieczorem jak mucha padłam
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
Mam prosbo - porade..
Mam okazje kupic uzywany laktator medela swing elektryczny - za 300 zl. (Nowy okolo 550 ) Albo brac nowy medela mini elektric tez za 300 zk. |
|
|
|
#1916 |
|
Raczkowanie
|
Ja wczoraj dostałam paczkę ze swoją medelą swing. Kupiłam za 350 zł. Zdjęcie wyrzucilam na forum. Ze wstępnych oględzin wygląda na super sprzęt. Moja jest prawie nowa. Polecam
|
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde ja wlasnie nie wiem czy brac nowy maly czy lepiej ten swing uzywany
|
|
|
|
#1918 |
|
Wtajemniczenie
|
Lewek dziękuję za informację dotyczącą jedzenia. Mam z 4 tygodnie do poprawienia wyników i myślę, że dam radę ;-)
|
|
|
|
#1919 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
w takim razie rozejrzę się za czym lepszym.Cytat:
za przeprowadzkę, opowiedz o nowym mieszkanku ![]() żeby ta torbiel się szybko wchłonęła!Cytat:
![]() Cytat:
nie przejmuję się tym bo pamiętam jak po porodzie spojrzałam pod kołdrę, a tam..? Moje patyczki wróciły!![]() Dostajesz diphergan? Taka mała czerwona tabletka, jeśli nie to poproś to wtedy się wyśpisz ![]() Cytat:
Cytat:
Kupiłabym ten używany bo możesz go później sprzedać za niewiele mniejsze pieniądze, a będzie pewnie lepszy od tego mini.
|
|
#1920 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kobietki!
Ja dzisiaj też niewiele pospałam, cały wieczór myślalam o tym że biorę dużo leków w ciąży i że to niezdrowo dla mojego synka Chociaż na 13 przyjeżdża przyjaciółka z 10cio miesięczną Majeczką więc może ten Bąbelek mały poprawi mi humor ![]() Mało mnie tu dzisiaj będzie więc kciuki za wszystkie wizyty i żebyście dzielnie zniosły glukozę ![]() misia ja bym mimo wszystko chyba brała ten mniejszy nowy, szczególnie że też ma dobre opinie Anteria dużo zdrówka dla Ciebie i synka, a dla Ciebie sowa dużo cierpliwości, najważniejsze że jesteś pod dobrą opieką ![]() Miłego dnia Laseczki!
mąż i żona 26.07.14 Marcelek <3 18.02.16 Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2015-11-18 o 09:45 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

dla dziewczyn w szpitalu - żeby wszystko było dobrze.

ja dzisiaj miałam burze hormonów wybuchłam płaczem jakby sie nie wiadomo co stalo, a to po prostu widok w lustrze nogi mam paskudne cale w celulicie i złączyły sie juz jak dotykam kolanami zawsze miałam szparkę ktora z każdym kg sie zmniejszala ale teraz to juz jest apogeum filarów no i te cyce paskudne.. No ale ubralam czarne rajtki luzna sukienkę i na miasto ze znajomymi na mecz eh
mam nadzieję, że Cię szybko wypuszczą

na szczęście Tz zerknął na zegarek.
za wizyty
Oby ten lek pomógł, bo wiem co znaczy mieć gastroskopie i nie chciałabym by mój synek to przechodził.

Siedzę i nie wiem co ze sobą zrobić...