![]() |
#3061 |
Zakorzenienie
|
Dot.: AŻ Żony 2015
Ja jeszcze nie dokonca obmyslilam co bym chciała na gwiazdkę, ale mam plan prosić Mikusiow o rzeczy, które bym chciała mieć, ale żydze sobie kasy na nie.
Narazie na mojej liście jest -Beauty Blender -Torebka kopertówka -Biżuteria elegancka/wyjsciowa -Kominek do woskow - Książka (na książki sobie nie żałuję, ale lubię dostawać książki z dedykacją ![]()
#3062 |
Zakorzenienie
|
Istapp, a Hula Kula? Jesli jeszcze istnieje...
#3063 |
Zakorzenienie
|
Już nie istniej, a raczej jest przeniesiona w inne miejsce i póki co nie otwarta
![]()
#3064 |
Jedyna oryginalna Lips :)
|
Cały myk polega na tym, żeby nie spłukiwać po nałożeniu. Poczekaj aż włosy wyschną, umyj na drugi dzień rano lub tego samego dnia, ale odczekaj kilka godzin. I nie cały płyn na raz. Spokojnie wystarczy na 2-3 podejścia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
Dołączyłam do grona klientek AA.
![]() ![]()
#3066 |
Konto usunięte
|
Dzisiejsza noc dramat. Znowu snil mi sie promotor i bardzo głupie sny o tżcie...wczoraj byl na imprezie firmowej, jak zwykle miałam relacje live... Bardzo nie lubię jak chodzi na te imprezy bo czasem dziwne rzeczy się tam dzieją... Wiec jestem super zombie bo i wstac wczesniej musiałam bo z psem na spacer... Echhhh
|
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Zakorzenienie
|
Ale nie przyjemnie wieje :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#3068 |
Moderator
|
Witam się z kolejki na pobranie krwi
![]()
#3069 |
Zakorzenienie
|
Istapp dziwne? Relacja live to smsy czy jak? Ja jak IDE na imprezę czy na panieńskim bylam to jak poszlam do WC to napisalam TŻ obszernego smsa po wkrótce co się dzieje i ze wszystko ok i ma się nie martwić. A mi się snilo jakieś bombardowanie, to pewnie przez to ze zas czytalam przed snem art. O strzelaninie nowej w Paryżu :-/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Od wczoraj z bratem ustalamy prezentu. Tzn on chce podpowiedzi co kto chce. I zadtanawiamy się nad prezentem dla rodziców. |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No smsy. Zasnęłam przed 2 a do 3 dostałam 10smsow. Nie mówiąc o tym ile wczesniej... Przeważnie jest taki etap na imprezie, zwłaszcza firmowej, ze pogadane ze wszystkim, siedzi tam bo siedzi, bo wychodzą cala ekipą i mój tż organizuje sobie "z kamerą wśród zwierząt" czyli obserwacje-samce próbują wyrwać dziewczę z działu obok... Czasem jest to nawet zabawne jak mi opisuje ![]() ![]() A z dziwnych zachowań no to np są laski uparcie startują do facetów żonatych, dzieciatych... Im wyżej facet postawiony albo przystojny tym bardziej potrafi byc nachalna. A mi sie potem w nocy głupoty śnią ![]() Edytowane przez 45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 Czas edycji: 2015-11-18 o 06:52 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3072 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nie miałam Kiedy do was zajrzeć wczoraj. W końcu zlozylam papiery o norweskie prawo jazdy (musiałam czekać najpierw na apostille z wawy potem aż urząd zatwierdzi moje nowe nazwisko w norwegii :p ). Sprawy papierkowe mam już za sobą ![]() Byłam na zakupach. I nic nie kupiłam ![]() ![]() ![]() A jutro jest wieczór dla członków klubu w centrum handlowym to może tez cos upatrze ![]() Mam jakiś etap zakupów. Musze to wykorzystać bo nie często tak mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Zakorzenienie
|
Ja od wczoraj dodolam do swojej listy tortownice
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Ja też po imprezach firmowych mogłabym dużo opowiadać. Na każdej była sytuacja, która była właśnie w stylu jak u męża Istapp. No mi takie zachowanie w ogóle nie odpowiada. |
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem co laski maja we lbach lecąc na zajętego faceta.smieszy mnie ten tekst: dziewczyna nie ściana, da się przesunąć. Motto zdemoralizowanych dziii...wyczyn
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To powszechna prawda, że facet żonaty jest więcej wart niż samotny. ![]() Swoją drogą ja też zauważyłam, że jakoś moja obrączka bardziej zachęca niż zniechęca mężczyzn. ![]()
![]() |
#3077 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Zakorzenienie
|
co ludzie we łbach mają..chyba nic:P
co lepsze, zauwazylam ze te dziewczyny ktore w szkole byly sexy, popularne i chłopaki na nie lecieli - teraz juz tak dobrze nie wygladają, ich twarze są 'zmęczone', figura juz nie ta, po rozwodzie, w separacji, albo z 3 następnym w związku z 2 dzieci z pierwszego.. zas te na ktore nikt by uwagi nie zwrocil wyladnialy i życie zawodowe maja lepsze, takie ot sobie moje spostrzezenia. Fejsik pomógł:P |
![]() ![]() |
![]() |
#3079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to faceci sie strasznie zestarzali. Niektorzy wygladaja jakby mieli ze 40 lat. Siedzacy tryb zycia robi swoje.
![]() |
#3080 |
... choć nie Westwood
|
Wszystkie dziewczyny, ktorych wybitnie nie znosiilam wygladaja teraz okropnie
![]() ![]() Wczoraj byly u mnie kumpelki, pilysmy drineczki do 2 w nocy i w tle lecial moj film z wesela. Okazalo sir, ze plytki sa cis zle nagrane i w jednym momencie ucina obraz. Ja ogladalam tylmo wersje robocza i na kompa a tam tego nie bylo... a wszystkie 10 plyt porozdawane ![]()
![]() |
#3081 |
Zakorzenienie
|
smieszka, ale ja nie mówie o fb (tu mowilam tylko o informacjach:P), jak na zdjeciach wygladaja, tylko w rzeczywistosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3082 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A jeszcze im wyżej ktos postawiony tym większy chlew robi.... Pije do nieprzytomności i takie tam. Na jednej z imprez laska przysiadła sie do tż i zaczęła mu poluzowywać krawat mówiąc zalotnie żeby się wyluzował..jak jej zabrł krawat z reki i powiedział ze jest wyluzowany ale po prostu dobrze wygląda to za chwilę sie wpakowała jego koledze na kolana. I to laska ktora na oczy pierwszy raz widzieli bo z innej firmy... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Zakorzenienie
|
ja nie wiem jak mój Tż by zareagował. wiem że ex by chętnie przygarnął gąske na kolanko, a potem sie tlumaczył że jaki on biedny bo pijany i ona go wykorzystala xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#3084 |
... choć nie Westwood
|
Moj tz ma męskie imprezy firmowe
![]() A co ja widzialam ma naszych imprezach z warszawka... ; ![]()
![]() |
#3085 |
Moderator
|
Taaa 200 km od domu się nie liczy ;-)
#3086 |
Zakorzenienie
|
Ja się cieszę, że impreza noworoczna u mojego męża jest z osobami towarzyszącymi. Zupełnie inny klimat niż typowa impreza tylko w gronie firmowym.
Ja zauważyłam, że niektórzy mężczyźni to tracą rozum na takich imprezach firmowych, na których miałam okazję być. Najgorsze jest to, że faceci mają stałe partnerki, a ślinią się na widok każdej dziewczyny, a te nie lepsze. Najgorszy jest dla mnie chyba taniec obmacaniec albo niektóre dziewczyny wyginają się na parkiecie i czekają, aż kogoś skuszą. Brak słów. |
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Zakorzenienie
|
gdybym byla takim uczestnikiem imprezy to pewnie zrobilabym focię i poslala anonimem do zdradzonej/zdradzonego. taka bym byla zlosliwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3088 |
Zakorzenienie
|
Spałam dzisiaj 4 godziny, bo jako dobra żona robiłam Tż obiad do pracy
![]() Dzisiaj czeka mnie prasowanie sterty ciuchów i wymarsz do pracy na 16. Za oknem ponuro, wieje i leje - najchętniej nigdzie bym się nie ruszała ![]()
#3089 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio wstać nie mogę więc podziwiam i trzymam kciuki za Twój dzień po 4h snu
|
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Zakorzenienie
|
Cześć, można dołączyć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.