Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-17, 22:30   #841
RudeOne
Użyszkodniczka

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Czasem pytamy się tu o fajne filmy, dobre produkcje, coś zachwycającego - stwierdziłam, że wrzucać będę to, co mi podeszło - może komuś się przyda, może sobie zapisze - oglądam codziennie praktycznie jakiś film, więc może być dosyć spamersko, ostatnio trafiałam na wspaniałości, ale są i czasy posuchy

Jestem właśnie świeżo po seansie Połączenia (The Call) i http://www.filmweb.pl/film/Po%C5%82%...ie-2013-636531 jestem zachwycona.
Ooo tak, The Call oglądałam 3 razy, bo musiałam znajomym pokazać Jak jeszcze nie widziałaś, to polecam Kapitan Phillips, obgryzałam paznokcie na nim, tak trzymał skubany w napięciu
Dziś obejrzę polecany The Perfect Host, kupiłam serowe cheetosy jak na ironię

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
Napisane przez stotek Pokaż wiadomość
Dostalam od przyjaciolki z UK jajo z Real Techniques i nie wiem, co mam myslec.
Przy pierwszym zmoczeniu zrobilo sie ciastowato - gumowate, coś jak GlamSponge po paru uzyciach... Do tej pory uzylam go 3 razy na mokro i sytuacja sie powtarza. Obejrzalam tez recenzje Ilci i ona byla zadowlona, mowila ze jest bardzo miekkie i widzialam, ze po nacisnieciu szybko "odbija". Moje tego nie robi :/ Trafilam na to gorsze jajo? Czy cos robie nie tak?
To musiał Ci się trafić jakiś felerny, moje po prawie roku używania tylko lekko się przebarwiło i jest prawie jak nowe.
Stary 2015-11-17, 22:33   #842
Munkaa
Zakorzenienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53496612]Ja lubie Twoje posty o filmach, nawet jak nie odpowiadam, to jednak zerkam na filmweb i zapisuję te, które mnie interesują [/QUOTE]

Cieszę się! Filmweb jest fajny do zbierania w kupie planowanych i obejrzanych filmów, ale nie polecam sugerować się opisem i komentarzami, bo często można się zniechęcić do genialnych produkcji

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Ooo tak, The Call oglądałam 3 razy, bo musiałam znajomym pokazać Jak jeszcze nie widziałaś, to polecam Kapitan Phillips, obgryzałam paznokcie na nim, tak trzymał skubany w napięciu
Dziś obejrzę polecany The Perfect Host, kupiłam serowe cheetosy jak na ironię

Dzięki! Zapisuję

No i czekam na opinię o The Perfect Host, bo to może być bardzo skrajna od mojej opinia, film jest specyficzny, ale dla mnie - perfekto!
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 22:36   #843
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Dostalam od przyjaciolki z UK jajo z Real Techniques i nie wiem, co mam myslec.
Przy pierwszym zmoczeniu zrobilo sie ciastowato - gumowate, coś jak GlamSponge po paru uzyciach... Do tej pory uzylam go 3 razy na mokro i sytuacja sie powtarza. Obejrzalam tez recenzje Ilci i ona byla zadowlona, mowila ze jest bardzo miekkie i widzialam, ze po nacisnieciu szybko "odbija". Moje tego nie robi :/ Trafilam na to gorsze jajo? Czy cos robie nie tak?
Moje jajco dalej jak nowe. Jestem baaardzo zadowolona
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 23:03   #844
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Czasem pytamy się tu o fajne filmy, dobre produkcje, coś zachwycającego - stwierdziłam, że wrzucać będę to, co mi podeszło - może komuś się przyda, może sobie zapisze - oglądam codziennie praktycznie jakiś film, więc może być dosyć spamersko, ostatnio trafiałam na wspaniałości, ale są i czasy posuchy

Jestem właśnie świeżo po seansie Połączenia (The Call) i http://www.filmweb.pl/film/Po%C5%82%...ie-2013-636531 jestem zachwycona. Mimo kilku banałów, braku spójności jeśli chodzi o logikę - to świetny thriller jak dla mnie. Od początku do końca żołądek ściśnięty w kłębek i palce przy buzi gotowe na obgryzanie Czaiłam się na ten film kilka miesięcy, ale właśnie to ma do siebie niestety filmweb, że jednozdaniowy opis i kilka komentarzy potrafią wprowadzić w błąd i człowiek myśli 'a, taki tam o film, pewnie sensacyjny bardziej, pewnie nic specjalnego', a potem się okazuje, że to naprawdę dobre kino, dające masę emocji, dobre aktorstwo nawet ról drugoplanowych, świetne ujęcia, bardzo ciekawy rys psychologiczny psychopaty - klasa - jeden z bardziej trzymających w napięciu filmów, jakie widziałam, a wczesniej w życiu bym nie poyślała, że tak będzie on wyglądał. Nie ma mowy o znudzeniu.
Widziałam, popieram fajny koniec
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 23:08   #845
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:

Jestem właśnie świeżo po seansie Połączenia (The Call) i http://www.filmweb.pl/film/Po%C5%82%...ie-2013-636531 jestem zachwycona. Mimo kilku banałów, braku spójności jeśli chodzi o logikę - to świetny thriller jak dla mnie. Od początku do końca żołądek ściśnięty w kłębek i palce przy buzi gotowe na obgryzanie Czaiłam się na ten film kilka miesięcy, ale właśnie to ma do siebie niestety filmweb, że jednozdaniowy opis i kilka komentarzy potrafią wprowadzić w błąd i człowiek myśli 'a, taki tam o film, pewnie sensacyjny bardziej, pewnie nic specjalnego', a potem się okazuje, że to naprawdę dobre kino, dające masę emocji, dobre aktorstwo nawet ról drugoplanowych, świetne ujęcia, bardzo ciekawy rys psychologiczny psychopaty - klasa - jeden z bardziej trzymających w napięciu filmów, jakie widziałam, a wczesniej w życiu bym nie poyślała, że tak będzie on wyglądał. Nie ma mowy o znudzeniu.
Oglądałam samotnie parę lat temu i przyznam, że się bałam jak na horrorze, ale też mi się bardzo podobał

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 23:18   #846
stotek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Moje jajco dalej jak nowe. Jestem baaardzo zadowolona
Tylko kurcze, dziwi mnie to, ze po pierwszym (!!!) zmoczeniu zrobilo się ciastowate...
Stary 2015-11-17, 23:21   #847
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Ja bardzo polecam film http://m.filmweb.pl/film/Coherence-2013-701517

Kiedyś kiedyś Kasia Napiórkowska polecała go na swoim kanale, dość długo się rozkręca,ale jak już się rozkręci to zostawia człowieka z dudniącą głową i mnóstwem wątpliwości. Bardzo zapadł mi w pamięć.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 00:20   #848
RudeOne
Użyszkodniczka

Munia, od dziś jak usłyszę pytanie, jakie wino piję, to śmiechnę Dobry film, bardzo!
Stary 2015-11-18, 00:25   #849
PannaMadzia
Raczkowanie

Cytat:

Tylko kurcze, dziwi mnie to, ze po pierwszym (!!!) zmoczeniu zrobilo się ciastowate...
hmm to dziwne, ja tez mam to jajko i od pierwszego dnia uzycia odmienilo moje zycie na lepsze, zupelnie inna jakosc podkladu na twarzy. jestem bardzo zadowolona z niego, nie odksztalca sie, jest miekkie i jak nowe, nawet po wielokrotnym praniu...nie wiem czy to mozliwe, zebys miala jakis wadliwy egzemplarz
Stary 2015-11-18, 00:53   #850
201607131110
Konto usunięte

Ta pani przebiła panią z ogródka, co odcinek to lepszy

ten tytuł, to klikanie myszką, te slajdy

a śpiewanie tego pana kojarzy mi się z:
https://www.youtube.com/watch?v=YavAacCaeYk
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 01:04   #851
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Jak zobaczyłam maskarę z avon'u to śmiechłam, ale efekt jest wow! Wpisuję na listę, lecę w styczniu do Polski i już paczę co tu nakupić
ostrzegam, że ten tusz zyje maks 3 miesiące :P
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 07:45   #852
apiaQ
Rozeznanie

Nie należę do osób które rozliczają blogerki z każdej dodatkowej fałdki. Karolina stylizacje jednak mnie mocno zaskoczyła w tym teledysku.
https://www.youtube.com/watch?v=rXG3ZQO6Pm4
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ajbiehbc.jpg (64,6 KB, 378 załadowań)
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 08:14   #853
apiaQ
Rozeznanie

Nowe łobuzy i opuchnięta (?) Karolina:

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Hania i jej weselne GRWM:

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Dziewczyny, czy katosu została mamą po taz drugi jakoś niedawno? Widziałam, że na insta w opisie profilu ma "Wife and mom of 2".
W każdym razie gratuluje
Stary 2015-11-18, 08:17   #854
Plotkarrra
Rozeznanie

Jeny, jak ta Szusz mnie rozwala-znowu jak tylko na wizażu wzmianka o tym, ze szusz jest skinny fat to ona już u siebie we vlogu musi pokazać, że przecież ćwiczy
jak ta wizażu ktoś zasugeruje, że szusz nie myje uszu to też pokaże na vlogu cały proces higieny małżowiny usznej?

miałam już nie oglądać Szusz, ale jakaś tajemnicza siła pcha mnie tam....

Między Darkiem a Stylizacjami jest aż 8 lat różnicy? wow, nie sądziłam, że Darek taki młody
Plotkarrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 08:21   #855
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez apiaQ Pokaż wiadomość
Nowe łobuzy i opuchnięta (?) Karolina:

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Dziewczyny, czy katosu została mamą po taz drugi jakoś niedawno? Widziałam, że na insta w opisie profilu ma "Wife and mom of 2".
W każdym razie gratuluje
Kurczę obejrzałam tego vloga łobuzów i czy tylko ja odnosze wrażenie że Karo matkuje DG? Przyznaję, że włączyłam i bardziej słuchałam niż oglądałam, bo makijaż sam się nie zrobi ale takie właśnie odniosłam wrażenie....
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 08:25   #856
201701230959
Konto usunięte

A ja polecę te filmy, warto poświęcić im czas. Może nie są to arcydzieła, może stare i scenariusze mogą wydawać się początkowo 'takie sobie, ale oba zapadły mi w pamięć na długie lata.
http://m.filmweb.pl/film/Zab%C3%B3jc...%84-1998-31671

http://m.filmweb.pl/film/Strangeland-1998-40259/descs
201701230959 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 08:25   #857
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

Po raz pierwszy od bardzo dawna, patrząc na makijaż Hani stwierdziłam "wow, ale fajnie jej to wyszło!". Bardzo ładnie wyglądała, tak kocio i zadziornie.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 08:27   #858
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
Kurczę obejrzałam tego vloga łobuzów i czy tylko ja odnosze wrażenie że Karo matkuje DG? Przyznaję, że włączyłam i bardziej słuchałam niż oglądałam, bo makijaż sam się nie zrobi ale takie właśnie odniosłam wrażenie....
Ja tego "matkowania" nie widzę. Z resztą widzimy tylko fragemtn ich życia, więc nie ma co oceniać.

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Po raz pierwszy od bardzo dawna, patrząc na makijaż Hani stwierdziłam "wow, ale fajnie jej to wyszło!". Bardzo ładnie wyglądała, tak kocio i zadziornie.
A mnie zupełnie nie przekonało to oko. To srebro takie jakies tandetne? Nie wiem, chyba przez ten kolor jakoś mi ten makeup nie podszedł. I ta taśma klejąca na pół twarzy
Stary 2015-11-18, 08:41   #859
Amerie
Raczkowanie

Cytat:

W każdym razie gratuluje
Jakieś 2 miesiące temu ktoś tutaj wspominał o tym, zresztą da się zauważyć różnicę w pewnym momencie z twarzą - przez kilka zdjęć opuchnięta, a później już o wiele mniej. Kojarzę też vloga z Imatsów i tam widać było chyba brzuszek typowo ciążowy....
Amerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 08:51   #860
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
razem z Batiste na świeże włosy? hihihihi

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Nie należę do osób które rozliczają blogerki z każdej dodatkowej fałdki. Karolina stylizacje jednak mnie mocno zaskoczyła w tym teledysku.
https://www.youtube.com/watch?v=rXG3ZQO6Pm4
Tak Karo przytyła. Odkrycie roku.... Nie spuchła i za 2 dni zejdzie jej to po prostu ma kilka nadprogramowych kilogramow.
filmik sprzed roku:

jest różnica i w sumie tyle mozna stwierdzić.
Jej to odpowiada to poza stwierdzeniem faktu chyba nie ma o czym rozmawiac ?
Stary 2015-11-18, 09:02   #861
magi18
Zadomowienie

Olfaktoria dziś w dzień dobry tvn. Tzn. z reklamy wynika, że będzie na temat jej filmiku o idealnym mężczyźnie, a czy ona będzie to nie jestem pewna.

Wyzwanie zwane życiem ---> "Milion cudownych listów"
magi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 09:10   #862
marynka42
Zakorzenienie

ta dziewczyna od wizji idealnego faceta, ola coś tam, dziś w ddtvn O_o

jeszcze nie dostałam en taupe, a juz się zastanawiam czy nie oddać, może naturally yours byłaby lepsza ?
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 09:15   #863
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amerie Pokaż wiadomość
Jakieś 2 miesiące temu ktoś tutaj wspominał o tym, zresztą da się zauważyć różnicę w pewnym momencie z twarzą - przez kilka zdjęć opuchnięta, a później już o wiele mniej. Kojarzę też vloga z Imatsów i tam widać było chyba brzuszek typowo ciążowy....
Bardziej śledzę ją na insta - tam nie widać takiej różnicy twarzy jak mówisz. No to wszystko jasne, dzieki

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
razem z Batiste na świeże włosy? hihihihi

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Tak Karo przytyła. Odkrycie roku.... Nie spuchła i za 2 dni zejdzie jej to po prostu ma kilka nadprogramowych kilogramow.
filmik sprzed roku:

jest różnica i w sumie tyle mozna stwierdzić.
Jej to odpowiada to poza stwierdzeniem faktu chyba nie ma o czym rozmawiac ?
no różnica jest, ale dopiero na filmach których Karola nie kręci sama. Stąd też moje zaskoczenie po twarzy tak tego nie widać. Jesli nie chcesz rozmawiać na ten temat nie rozmawiaj
Stary 2015-11-18, 09:21   #864
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Bardziej śledzę ją na insta - tam nie widać takiej różnicy twarzy jak mówisz. No to wszystko jasne, dzieki

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

no różnica jest, ale dopiero na filmach których Karola nie kręci sama. Stąd też moje zaskoczenie po twarzy tak tego nie widać. Jesli nie chcesz rozmawiać na ten temat nie rozmawiaj
Widac po twarzy ale na zdjeciach w ktorych nie jest upozowana. Spojrz na jej instagram wrzucila foto z teledysku ale kadr od cyckow w gore. Nie rozumiem po co tak kreowac sie na szczupla jak i tak widac że w realnym swiecie jest inaczej i w realnym swiecie ludzie nie maja guzika "shadowban" czy opcji mowienia tylko pozytywow. Swoja droga zaciekawil mnie fakt ze nie lubi meet yt i "spedow".... cos gardzi swoja publicznoscia.
Stary 2015-11-18, 09:24   #865
201701230959
Konto usunięte

Z insta wynika, że Olfa zrezygnowała z ddtvn oraz, że
joanna_chudzikCoś ni się wydaje, że do Sztokholmu wybierasz się z Basią z CMB w zasadzie nie wiem czemu tak mi się wydaje, noże dlatego że Basoa nówiła że to jej marzenie a też się znacie)
d0_omiJeszcze tylko brakuje mięska 😊
olfaktoriapl@joanna_chudz ik Niezły z Ciebie detektyw👻
201701230959 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 09:25   #866
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magi18 Pokaż wiadomość
Olfaktoria dziś w dzień dobry tvn. Tzn. z reklamy wynika, że będzie na temat jej filmiku o idealnym mężczyźnie, a czy ona będzie to nie jestem pewna.
Będa mowic o niej, ale bez niej, bo zrezygnowała mowila jeszcze na snapie, ze ma zepsuty telewizor i musi wyjsc z domu, a jest ciekawa co beda mowic, wiec czy ktos moglby jej to nagrac

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 09:37   #867
apiaQ
Rozeznanie

https://www.instagram.com/p/-OAMoFpd...meblondieee_pl
Basia - ten kucyk, to czoło.. Dla kontrastu na blogu ma być widoczny efekt dodanie objetości (reklama Kerstase). Ja tam widzę Basię na 1 zdjęciu, w lokach - ot cała objętośc
Stary 2015-11-18, 09:39   #868
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
https://www.instagram.com/p/-OAMoFpd...meblondieee_pl
Basia - ten kucyk, to czoło.. Dla kontrastu na blogu ma być widoczny efekt dodanie objetości (reklama Kerstase). Ja tam widzę Basię na 1 zdjęciu, w lokach - ot cała objętośc
też właśnie miałam to wrzucić Włosy włosami, ale figura Basi mi się teraz bardzo podoba + jeszcze dzisiejszy ootd

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 09:43   #869
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:
Widac po twarzy ale na zdjeciach w ktorych nie jest upozowana. Spojrz na jej instagram wrzucila foto z teledysku ale kadr od cyckow w gore. Nie rozumiem po co tak kreowac sie na szczupla jak i tak widac że w realnym swiecie jest inaczej i w realnym swiecie ludzie nie maja guzika "shadowban" czy opcji mowienia tylko pozytywow. Swoja droga zaciekawil mnie fakt ze nie lubi meet yt i "spedow".... cos gardzi swoja publicznoscia.
Może wcale nie czuje się dobrze z tą wagą i dlatego tak unika złych ustawień, kadrów i dba o to aby widzowie nie mieli temtu do komentowania. Bo wiadomo "jak nie masz nic pozytywnego do napisania, to nie pisz!" <- zapamietać

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Szusz i kosmetyki z ameryki. Uwaga 1:20min szusz czyta nazwę pomadki bourjois po francusku hehe

Edytowane przez apiaQ
Czas edycji: 2015-11-18 o 09:44
Stary 2015-11-18, 09:45   #870
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Może wcale nie czuje się dobrze z tą wagą i dlatego tak unika złych ustawień, kadrów i dba o to aby widzowie nie mieli temtu do komentowania. Bo wiadomo "jak nie masz nic pozytywnego do napisania, to nie pisz!" <- zapamietać

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Szusz i kosmetyki z ameryki
Jakby sie zle czula ze soba to by cos z tym zrobila. Przeciez to silny i uparty typ kobiety dazacej do celu. Szczegolnie ze Darek ja wspiera mocno na pewno dalby sie namowic na lekka kuchnie przykladowo majac kucharza w domu byloby latwiej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości