|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ostatnio upolowaliście? Część III
Cytat:
I wszystko jasne. Swoją drogą do głowy by mi nie przyszło, że to tektura ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest wyjątkowy, bo słucha, potrafi przyznać się do błędu, gdy go popełni i przeprosić i chce się zmieniać. A perfumy to miły dodatek
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie dokladnie o to mi chodzilo co napisalas w drugim swoim zdaniu.
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz wszystko jasne
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję bardzo dziewczynki
|
|
|
|
#4266 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4267 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
Szara Różo gratuluje wspanialych zakupow! Super polowanie
ida74 niech ci sie dobrze nosi Lolita, gratyluje! Ryjku Gratuluje UBV- oja ulubiona wanilia pieńkowa_damo Swietna zdobycz, jestem ciekwa, czy przypadnie ci do gustu ![]() joasiak1 Szwedzka Ninka jest idealna na jesien i zime, piekna jest po prostu Gratuluje!_________ Sama na odwyku na razie, nie poluje na nic, ale chyba do pazdziernika tylko. Chyba 2 miesiace postu wystarczy...
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 miesiące postu? Podziwiam i zazdroszczę silnej woli ![]() (Zdradzisz tajemnicę, jak to się robi? ![]() )
|
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Kupuje sie pielegnacje, troche kolorowki, a przede wszystkim urzadza mieszkanie
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm, pielęgnację mam zoptymalizowaną, kolorówkę też... ![]() ![]() Cóż, chyba pozostaje mi jedynie zabrać się za remont mieszkania ![]() /edit/ Wpadłam w (małe) anielskie sidła... Mini Angel do mnie frunie ![]() Ojj, ja niegrzeczna...
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2007-09-23 o 00:30 Powód: dopiskas |
|
|
|
|
#4272 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie próbkowe szaleństwo w halach Ptak w Rzgowie
![]() Od pań mających 2 swoje stoiska tam - Thierry Mugler, Eau de Star - Valentino, Rock'n'Rose - CkIN2U ![]() - YSL Paris - Dior J'adore - Chopard, Pure Wish - Lancome, Tresor - Kenzo Amour edp - Cartier Le Baiser du Dragon - Organza Indecence, mam miniaturę ale z atomizerem sie przyda, niestety ostatnia sztuka była Kolejne próbki, od pana Piotra, przemiły Pan, wyjął wszytko co miał ![]() - Nina, Niny Ricci - Hugo Boss, Deep Red - V, Valentino - Narcizo Rodrigeuz, For Her, edt - Gaultier 2 - Jean Paul Gaultier, Classique, edt - Cacharel, Liberte - Cacharel, Noa Perle - Chopard, Infiniment - Lancome, Miracle - Lancome, Miracle forever - Gucci Rush - Mandarina Duck - Flowerbomb EDT jak ją zobaczyłam to z wrażenia wypadła mi na Pana laptop :P ale podobno nie uszkodziłam nic :P- Cacharel, Gloria ( miał jeszcze 2 lub 3 ) - Cacharel, Nemo w gratisie :PWszystkie po 5zł
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2007-09-23 o 19:31 |
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Goraco gratuluje wszystkim nowych nabytkow
![]() Dopadlo mnie mega przeziebienie i katar uniemozliwia radosc z polowania opieram sie jedynie na opiniach KWC,ciekawe jakie beda wrazenia.Do calosci dolaczy Par Amour Toujours EDT-szkoda tylko,ze nie zbyt trwala ale nie bede narzekac bo bardzo lubie ten zapach![]()
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1211
Tak wstepnie tylko bo juz przeziebienie wciagalo mnie w swoj wir
|
#4277 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję wszystkim polowań
|
|
|
|
#4278 | |||||||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Jesli tylko "wpadnę" - z pewnością skorzystam. ![]() Cytat:
Dziękuję Ci bardzo za sms-a. Cytat:
![]() Sama bym się tak "porozkręcała", gdyby nie to, że ja jestem już tak rozkręcona, że jeszcze trochę tego rozkręcania i... się rozpadnę. ![]() Ach! Wspaniały nabytek! Gratuluję. Cytat:
Cytat:
Ja, niestety, nie mam garderoby. Marzy mi się osobny pokój na ciuchy, ale na razie wszystkie pomieszczenia zarosły mi książki. Planuję w tym roku oddać do biblioteki... kilkaset pozycji. Już mnie serducho boli. Cytat:
Cytat:
Gratuluję... bardzo. Cytat:
![]() Cytat:
Waniliowy Lutek zachwycił nawet mojego Miłego. Obwąchiwał dziś mój atomizer i namawiał na zakup. Czem prędzej wytłumaczyłam mu, że namówiona to ja już jestem, tylko... Możliwości nie staje. Cytat:
Toż to frajda wielka jak pociąg ciastek. ![]() Będziesz jak trzy siostry, które rysowały syrop z studni. Od stu dni, oczywiście. Słodkiego, miłego używania życzę. Cytat:
Jak ustrzeliłaś? Na Allegro? Używkę? Z resztą - bez względu na to, jak - gratuluję wspaniałego nabytku. Cytat:
Ale to przecież tylko mały aniołek. Każdy musi takiego mieć... Czy nie musi? ![]() Cytat:
Cytat:
Eau Dynamisante brzmi nadzwyczaj intrygująco. Napisz potem, jakie masz wrażenia. Szybkiego powrotu do zdrowia i mnóstwo radości z nowych nabytków życzę. Cytat:
|
|
#4279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabbath, i oczywiście, zgodnie z tradycją, bez bielizny pod spodem, prawda? ![]() Cytat:
Dziękuję bardzo Ech, przeokropnie uległa , ale... trzeba być posłuszną, gdy głos wewnętrzny się doprasza Najważniejsze to żyć w zgodzie ze swoimi "najpilniejszymi" potrzebami ![]() Cytat:
No comment, hehe ![]() ![]() A tak przy okazji - Sabbath, witamy po imprezie |
|||
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O ile mam umiar przy kupowaniu próbek na Allegro, tak tam straciłam kontrolę :P Co mnie ciekawiło, o czym czytałam odkładałam na bok a potem zdziwienie w samochodzie jak wiele tego jest.Były i ogródki Hermesa, wszystkie Poison, wiele zapachów o których czytałam, ale nie znam Mam nadzieję że na wiosnę znów się tam zjawię.
|
|
|
#4283 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Przyznaję, że aż taką tradycjonalistką nie jestem. Kilty tak koszmarnie gryzą, że bez bielizny chyba odgryzłby mi zadek. ![]() Cytat:
Co to za zgoda?! Co się jaka potrzeba pojawi, to Ty ją przez łeb i po niej. Taką formę współżycia nazywasz zgodą?! ![]() Dzięki, Różo. Było super!
|
|
#4284 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w sobotę ustrzeliłam Image - 75 ml EDT. Praktycznie w ciemno i strzał w dziesiątkę. Jupi!!!
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4287 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ja kupiłam za pełną cenę, ale nawet tak było warto. A co dopiero okazyjnie. Jeszcze raz wielu cudnych chwil w obłoczku Idole życzę. Cytat:
![]() Witaj w gronie usidlonych. Ja kliknęłam Daim Blond (jeszcze przed wyjazdem).
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
A żebyś wiedziała! Gdyby mi finanse pozwalały, capnęłabym jeszcze In Love Again - fantastyczny!
|
#4289 |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje baby
![]() Nareszcie weszłam w posiadanie odpowiednio pojemnej (i pękatej) butli Tendre Poison. Napędzamy koniunkturę na allegro
|
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie - ostatnio zaczelam zastanawiac sie , co bysmy zrobily bez Allegro?
Bez tych cenowych okazji ....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

I wszystko jasne. Swoją drogą do głowy by mi nie przyszło, że to tektura 

Podziwiam i zazdroszczę silnej woli