|
|
#1921 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
Cytat:
myślałam, że dostanę zawału. Nie wiedziałam od czego zacząć czy się ubierać/malować czy dzwonić. Szczęście, ze wyjątkowo nie byłam wtedy jedyną dziewczyną z kluczami bo kierowniczka też była na 6 A niczym dotarłam to troszkę zeszło bo mam 20km do pracy.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po dwóch poniżej 140 Cytat:
Po godz po posiłku tak ale magda pytała o normy po wypiciu glukozy. |
||||||
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z pobierania krwi. Zjadłam śniadanko. Dziś na obiad przekładana od dawna pieczarkowa
Pora ogarnąć mieszkanko, może umyję dwa okna. W sobotę przychodzi do nas pani stomatolog bo chciałaby je po nas wynajmować. Bolą mnie plecy pod łopatkami mimo mega wygodnej pozycji..
|
#1923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieci nie powinny brać udziału w porodzie, ale no widać co kto lubi ![]() Cytat:
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana. U nas istny armagedon, wieje, leje, grzmi.. A mialam iść na miasto... Nie pójdę póki co :-(
Misia- ciężko mi doradzić, zobacz na necie ceny używanych mini i sprawdź czy dużo tracą na wartości
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny u mnie burza!!! Leje wieje drzewawi szarpie masakra!!!!
|
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie podobnie, tylko bez burzy:P
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam właśnie przed chwilą, że mają być wichury w Polsce
![]() Niech mnie ktoś wygoni z łóżka, bo masa pracy dziś przede mną, a jeszcze po wyniki wieczorem skoczyć muszę ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- U nas dalej strzelaniny od 4 rano.. Czy to się kiedyś skończy
|
#1929 |
|
Zadomowienie
|
u mnie tez deszcz wichury moze do 14stej przejdzie bo mam wizyte u endo
no wlasnie monicca mi po godzinie nie mierzyli niewiem czemu tak mam nadzieje ze wiedza co robia
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1931 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam dziś ambitny plan pomalowania grzejnika. W międzyczasie obiad zrobię paszteciki z barszczem czerwonym. Ale najpierw to muszę śniadanie zjeść jak już wrócę z tej krzywej cukrowej.
Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1932 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje za normy obciazenia glukoza wszystko jest ok w takim razie,a dzis wiz to bede wiedziała wiecej
u mnie przestało padac zostalo mi ogarnac wlosy i uciekam do siostry. Tz wyjechał wroci dopiero ok 21 obiadu dzis nie szykuje dla siebie. Moze zjem cos u mamy po wizycie
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Ja idę sobie zrobić kawy i śniadanie i nigdzie się nie ruszam. Szkoda, bo potem mam trochę wyrzuty sumienia ze siedzę w domu..
|
#1934 |
|
Zadomowienie
|
Fijolek
A skierowanie miałas od endo na krzywa,czy od ginekologa? Bedac wczoraj na badaniach spotkałam kolezanke miala krzywa ale od endo i ona miała pobierana krew 2 razy ten 2 raz własnie po 2 godz. A ja miałam od gin i miałam krew pobierana 3 razy. Nie wiem czy to ma jakas zaleznosc. |
|
|
|
#1935 |
|
Wtajemniczenie
|
Lewek ten sok rumiane policzki jest dostępny a almie. Spróbuję go.
Pamiętam, jak któraś z Was podawała przepis na sok z buraków. Czy on poprawi mi hemoglobinę? Mogę poprosić o przepis?
|
|
|
|
#1937 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Dziewczyny
![]() U Nas dziś okropna pogoda- szaro, buro i wieje wiatr ![]() Monikmi, zaufaj swojemu lekarzowi ON wie co robi. Ja w pierwszej ciąży brałam 26 tabletek na dobę... wiem, dawka zabójcza. Ale dzięki temu mam OliwcięBo od początku były problemy: podtrzymanie, krwawienia, skracająca się szyjka, skurcze od 22 tyg ciąży. Ale zaufałam Mu. Darkandark, siądę na spokojnie i napiszę co z rzeczy zakupionych się przydało,a co nie ![]() My dziś wizytujemy się i mam nadzieję podpatrzeć Małą. Muszę też powiedzieć lekarzowi o coraz częstszych skurczach, które pojawiają się kilka -kilkanaście razy w ciągu godziny a w nocy dwa razy brzuch się tak mocno postawił, że był po prostu twardy jak skała, a tak to jeszcze nigdy nie miałam:/
|
#1938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że poprawi
najlepiej do buraczka dodać jabłko, czy pomarańcz bo to zabije ten smak "ziemi". Cytryna ma wit.C, która pomaga przy wchłanianiu żelaza więc też śmiało można dodać.
Córeczka Edytowane przez _emma Czas edycji: 2015-11-18 o 10:14 |
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Polozna gadala ze dopoki skurcze sie nie grupuja ze np 3 skurcze co pol godziny, to wszystjdko jest ok
|
|
|
|
#1941 |
|
Raczkowanie
|
Mam mięso wołowe dodam pieczarki doprawie i powinno być dobre
Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1942 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki, to zanim kupię sok gotowy spróbuję sama to zrobić. Przynajmniej sprawdzę czy mi robot kuchenny działa ;-)
|
|
|
|
#1943 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinga, co jeszcze dostałaś na podtrzymanie?
Kochana , uwierz lekarzowi, że to dla Twojego dobra. Ja też cały czas na luteinie, nospie i magnezach. Postaraj się odpoczywać i będzie wszystko dobrze
|
#1944 |
|
Rozeznanie
|
Monicca to juz chyba zależy od lekarzy. Ja naczczo miałam 92 , po godzinie 142 a po 3 141 i odrazu diabetolog
|
|
|
|
#1945 |
|
Zadomowienie
|
Cześć mamusie
![]() Zaraz was będę nadrabiać przy kawce bo padłam jak zabita wczoraj ![]() U mnie burza z piorunami! Potężnie pada i wieje do tego pies wariuje ze strachu
|
|
#1946 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny.
My dzisiaj też nie pospaliśmy za bardzo. Synek w środku nocy wpakował się do nas do łóżka i zabrał całą kołdrę Jeszcze mnie zdzielił łokciem w nos ![]() Czekam na wizytę położnej, ma być po 11:00. Ciekawa jestem co ona powie o zestawie leków,które mam przyjmować. Powodzenia na dzisiejszych badaniach i wizytach
|
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Shelby też się boi. Łazi cały czas za mną, a teraz leży pod stołem.
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Słoneczko - z tego co pamiętam, to też jesteś ze śląska
wiec u nas podobnie pogodowo. Mnie też się zrobił turbo cellulit, mimo, że zawsze miałam to teraz jest masakra :Brzydal: Dzisiaj mam ochotę na coś dobrego, rozważam między drożdżową z truskawkami (mrożonymi niestety) albo slimaczkami cynamonowymi
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zjadłam nadziewanego mikołaja z goplany i banana..
Córeczka Edytowane przez _emma Czas edycji: 2015-11-18 o 10:35 |
|
|
|
|
#1950 |
|
Zadomowienie
|
skierowanie na krzywa od ginekologa
a moje dziecko od wczoraj niemrawe niechce mu sie fikac za bardzo , i zaczyna mi znowu wysiadac kregoslup ledzwiowy i sie znowu zastanawiam czy nie brac tej cesarki jednak musze jeszcze z moja lekarka od rehabi9litacji pogadac, ja sie wczoraj nie moglam prawie ruszac. w ogole to mnie troszeczke wkurzyla ostatnio pielegniarka ode mnie zpracy bo mi odradza cesarke zeby probowac naturalnie a jak sie nie uda to potem cesarke tylko tak teoretycznie jak se pomysle ze mam sie meczyc kilkanascie godzin a na koniec i tak wyladowac z cesarka to niewiem czy nie lepiej odrazu ja walnac;/ mialabym konretny termin szla od razu nastawiona na operacje wiadomo przeraza mnie potem to gojenie sie no ale nie wiem ..
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.

Nigdy w życiu nie zaspałam do pracy, za to mojemu tż co najmniej raz w miesiącu się to zdarza.
A niczym dotarłam to troszkę zeszło bo mam 20km do pracy.
jest ekstra
a jaka norma jest po 1h i 2 od wypicia ? Nie mam normy wpisanej ;(

, a z czym będą te paszteciki? 

pies wariuje ze strachu