Mamy marzec 2016:) Część V - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-18, 10:21   #1981
fjolek
Zadomowienie

Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V

Cytat:
Napisane przez _emma Pokaż wiadomość
U nas był niedawno dzień marchewki i zrobiłam młodej spódniczkę z pomarańczowej krepy

W tym szpitalu mają oddział neonatologiczny, czy w razie komplikacji wysyłają malucha do Krakowa? Ja waham się między jednym, a drugim szpitalem ale chyba też wybiorę ten, który jest bliżej(15min.) bo tak jak mówisz mąż na miejscu i cała reszta rodziny więc gdybym czegoś potrzebowała to nie ma problemu.
jest oddzial neonatologiczny a nawet niewiedzialam wlasnie na stronie czytam
Stary 2015-11-18, 10:21   #1982
katka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sloneczko4477 Pokaż wiadomość
No to niedaleko
Rodzić będziesz w Makowie? W Suchej?
W Suchej
Nie jakieś salony, ale z córeczką byłam zadowolona no i tu pracuje mój doktorek
A Ty -Wadowice?

katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 10:22   #1983
lala_la
Rozeznanie

Emma mieszkanie piekne czekamy jeszcze na kilka mebli i chcialabym już zabrać sie za pokoj dla dziecka. Niestety sprzatanie zabiera kupe czasu, ciagle wyłazi kurz mamy 5 pokoi i dwie lazienki. Do okien zamowie kogos do mycia. Bole w pachwinie znam dobrze szczegolnie jak sie przemecze czasem jak mnie dopadna to nogi nie moge uniesc taki bol. Brzuch tez juz mi sie stawia ale ponoc to normalne. A celulit mam wstretny kilka dni temu zauwazylam dziury jak nigdy. Ide dzis na cwiczenia dla kobiet w ciazy ze szkoly rodzenia ciekawe jak bedzie.
lala_la jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 10:25   #1984
fasolka1987
Zadomowienie

Hej Dziewczyny , Witam się z rana !

Wczoraj byłam taka przymulona , że nie mogłam się wbić w dyskusję, a Wy dostałyście takiego turboprzyspieszenia, że ciężko było nadrobić.

Humor mam do Sama nie wiem czemu. Siadłabym i płakała, nie poznaję siebie takiej rozchwianej i nie akceptuję, zawsze silna babka a teraz bym o wszystko dosłownie czasami płakała jak dziecko jakieś

Wczoraj byłam w Krakowie u swojego endokrynologa, zwiększył mi dawkę Euthyroxu do 50 codziennie, kazał brać jeszcze miesiąc Duphaston na podtrzymanie.

Z dzidkiem wszystko OK. Przyznam Wam się, że byłam na drugim połówkowym w Krakowie (wiem, matka histeryczka) Łożysko ściana przednia, przypuszczalna masa 481g, płeć żeńska (więc zostaję różowa ). Wszystko w normie, wszystko mi lekarz pokazał, powiedział, że każdemu by życzył takiej zdrowej dziewczynki.

Wczoraj ze mną tato pojechał- przetransportował do Krakowa i z powrotem do Rzeszowa A4. Jak czekałam w poczekalni to powiedziałam, że jest 5 osób przede mną i jak chce może jechać na chwilę do siostry bo to trochę potrwa ale myślałam, że powie że zostaje bo chce zobaczyć wnuczkę na USG, potem po skończonej wizycie u endokrynologa i USG połówkowym zadzwoniłam po niego a On siedział z wnuczką na huśtawkach , to nie chciałam żeby jechał przez Kraków i wzięłam tramwaj do siostry. Tak mi się jakoś przykro zrobiło że do końca dnia płakałam Zawsze byliśmy blisko z Tatą a teraz On gada z moją siostrą (po godzinie codziennie) a ze mną 10 minut słowa nie zamieni. Moja mama powiedziała, że jak mój dupelek się urodzi to też będą się zajmować ale i tak byłam smutna do końca dnia. Mojej chrześnicy kupiłam i dałam takie naklejki na ścianę, pobawiłam się z nią chwilę w domu i wróciliśmy do Rzeszowa. Potem moja mama z tatą dzwonili wieczorem i trochę pogadaliśmy i mama powiedziała, że tata niedomyślny i jakby Ona pojechała to by weszła.

dzisiaj padłam i ledwo wstałam o 10.00 po tych wojażach

Bonku dla pocieszenia dla Ciebie, ja już ważę 70kg co prawda byłam w jeansach i grubym swetrze i po śniadaniu no ale i tak. Mam nadzieję, że zrzucę wszystko po porodzie Muszę zacząć chodzić na spacery ale teraz mam takiego lenia, że normalnie szok.
Stary 2015-11-18, 10:33   #1985
Darkanddark
Zakorzenienie

Dzień cebuli, dzień marchewki? Ale czad, ciekawe czy ja swoją córkę będę przebierać za kalafiora

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

.. Albo inne warzywa
Darkanddark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 10:37   #1986
marta1986222
Zakorzenienie

Monica1989 od 32 tygodnia Byłam w szpitalu na fenoterolu,dzień po odstawieniu w 37 tygodniu urodziłam.

Modle się żeby tym razem wszystko było ok bo nie chce do szpitala mając dziecko w domu.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 10:39   #1987
kallina_2014
Wtajemniczenie

Hej Dziewczyny, witam się z łóżka jeszcze Ale zaraz wychodzę, mam zakupy do zrobienia.
U nas pogoda taka sobie, niebo ciemne ale nie pada i chyba nawet zaczyna wychodzić słońce.
Piję kawkę a mój kawaler podskakuje mi w brzuchu Już teraz jego ruchy są tak silne, że nie trzeba się specjalnie wpatrywac w brzuch, żeby zobaczyć jak podskakuje Niesamowite uczucie.

Co do glukozy, to też mialam krew pobierana dwa razy, na czczo i po dwóch godzinach.

Marta Dzień Cebuli? Fajnie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-18, 10:42   #1988
fasolka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eeyesblue Pokaż wiadomość
dodaje fotki rozowinek jakos nie za dobra ;/
fajne ciuszki
ja też muszę w końcu posegregować moje bo mam wszystko do 6msc pomieszane

monikmi emma magda śliczne macie brzuszki

a to mój domek dla lokatora (przepraszam za zdj robione kalkulatorem, mój gmail pogarsza jakość zdj)
brzusio.jpg

fjolek trzymam kciuki za prezent bożonarodzeniowy, ja myślę że to będzie TO

Ja na święta kupuję coś mężowi- różnie- portfel, perfumy, chustka na szyję, rękawiczki, golarkę (taką jak emma załączyła -nie używa bo nie lubi na "zero"), golarkę z trymerem i końcówkami-używa, paski skórzane. Mamie i tacie zawsze kupuję zestaw kosmetyków, mamie kremy z loreala lub perfumy, tacie zestaw NIVEA ten duży lub perfumy, siostrze pierdołę- rękawiczki czy czapkę z szalikiem, jej mężowi-kosmetyki, mojej chrześnicy to co sobie wymarzy- kucyk Pony czy co z zabawek chce ostatnio na urodziny dostała hulajnoge koniecznie różową bo ma teraz bzika na punkcie tego koloru, teściom kosmetyki też, zawsze dajemy razem teściom prezenty i mówimy, że to od Nas, a u mnie się wrzuca pod choinkę i zawsze ja rozdawałam jako najmłodsza a teraz robi to moja chrześnica każdemu grzecznie oddaje paczki i buszuje za swoimi, my jej mówimy która dla kogo albo ktoś jej czyta nalepki.

trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalu sowa ta lokatorka rzeczywiście specyficzna
Stary 2015-11-18, 10:46   #1989
Gosiaczek2507
Zadomowienie

GG do Gosiaczek2507

ja gotuje łazanki na obiad bo mi smak przyszedł..;d i teraz się zastanawiam czy był to dobry pomysł bo często później brzuch mnie boli po kapuście ale może teraz będzie inaczej

blog

http://tworczoscgosiaczka.blogspot.com/
Gosiaczek2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 10:51   #1990
darolka
Rozeznanie

Cytat:

W takim razie warto to omówić z fizjoterapeutą ale pamiętam, że dziewczyny po cc pisały o bólu kręgosłupa po zzo. Myślę, że jedno i drugie jest ryzykowne ale trzeba wybrać to mniejsze zło.
Potwierdzam boli jak jasny gwint i nie ważne jak pozycję przybierzesz :-(
Cytat:
Napisane przez Darkanddark Pokaż wiadomość
Dzień cebuli, dzień marchewki? Ale czad, ciekawe czy ja swoją córkę będę przebierać za kalafiora

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

.. Albo inne warzywa
U nas jeszcze był dzień drzewa ( dół brązowy koszulki zielone) dzień Kubusia (na brązowo) dzień misia ( trzeba było misie przynieść) dzień zielonego groszku. I jeszcze kilka innych typu dzień sportu, aniołki bale andrzejkowe, karnawałowe:-D tragedia ile trzeba się nakabinowac żeby wszystko zorganizować ;-)
Stary 2015-11-18, 10:54   #1991
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fjolek Pokaż wiadomość
jest oddzial neonatologiczny a nawet niewiedzialam wlasnie na stronie czytam
To nawet się nie wahaj
Cytat:
Napisane przez lala_la Pokaż wiadomość
Emma mieszkanie piekne czekamy jeszcze na kilka mebli i chcialabym już zabrać sie za pokoj dla dziecka.
To super nie przesilaj się i masz rację weź kogoś do pomocy
Cytat:
Napisane przez fasolka1987 Pokaż wiadomość
Zawsze byliśmy blisko z Tatą a teraz On gada z moją siostrą
Super, że malutka zdrowa! A z tatusiami to tak chyba już jest, może się wstydził bo czasem zobaczyłby o kawałek Twojego ciała za dużo zobaczysz, że jak urodzisz księżniczkę to będzie oczkiem w głowie dziadka, zawsze te najmniejsze dzieci są w centrum uwagi
Cytat:
ciekawe czy ja swoją córkę będę przebierać za kalafiora
u nas to było zamiast halloween.
Cytat:
a to mój domek dla lokatora
Przepięknie wyglądasz!! super figurka!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-18, 10:56   #1992
Olgietka
Zakorzenienie

5 wątek? serio?
Właśnie się zorientowałam, że nic mi nie pika w telefonie i że musiałyście zacząć kolejny
Szalone

Jestem już do Waszej dyspozycji. Zakupy zrobione. Dla Heli mam już wszystko oprócz pampersów
Na przełomie stycznia i lutego będziemy kupować meble a tak to jestem już obkupiona
Koniec zakupowego szału

Przerzucam się na wizaż
A w przerwach mam zamiar czytać mądre książki
Stary 2015-11-18, 10:57   #1993
Darkanddark
Zakorzenienie

Olgietka, pochwal się co tam fajnego masz prócz góry ciuchów Ja nie wiem od czego zacząć. I czy postawić na bieganie po sklepach, czy zrobić zakupy przez neta
Stary 2015-11-18, 11:01   #1994
_polly_
Zakorzenienie

A ja się cały czas zastanawiam ile powinnam mieć ciuszków dla małej. Czy czegoś nie mam za mało, a może za dużo.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 11:02   #1995
Darkanddark
Zakorzenienie

Polly, na pewno nie masz się co martwić, że będziesz miała czegoś za mało jesteś królowa sh :-D

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-18, 11:07   #1996
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
Jestem już do Waszej dyspozycji. Zakupy zrobione. Dla Heli mam już wszystko oprócz pampersów
Na przełomie stycznia i lutego będziemy kupować meble a tak to jestem już obkupiona
Koniec zakupowego szału
szalona
Stary 2015-11-18, 11:07   #1997
fasolka1987
Zadomowienie

Cytat:

Super, że malutka zdrowa! A z tatusiami to tak chyba już jest, może się wstydził bo czasem zobaczyłby o kawałek Twojego ciała za dużo zobaczysz, że jak urodzisz księżniczkę to będzie oczkiem w głowie dziadka, zawsze te najmniejsze dzieci są w centrum uwagi

Przepięknie wyglądasz!! super figurka!
dziękuję za słowa otuchy, wiem że niepotrzebnie panikuję to chyba hormony ciążowe chciałabym żeby mała siostry się polubiła z moim dzidziusiem ale różnica będzie 4 lata wczoraj się jej pytałam czy ma malutkie dzieci w przedszkolu, mówiła że jest jeden Igor 1,5 roku i strasznie śmieszny bo jej nie słucha. Jak wychodziłam z tatą to uciekła do pokoju płakać ale zawołałam ją żeby nam pomachała na do widzenia i że niedługo się zobaczymy.

Cytat:
Napisane przez darolka Pokaż wiadomość
U nas jeszcze był dzień drzewa ( dół brązowy koszulki zielone) dzień Kubusia (na brązowo) dzień misia ( trzeba było misie przynieść) dzień zielonego groszku. I jeszcze kilka innych typu dzień sportu, aniołki bale andrzejkowe, karnawałowe:-D tragedia ile trzeba się nakabinowac żeby wszystko zorganizować ;-)
ale super dzieci pewnie mają radochę, a mamy ręce pełne roboty

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Piję kawkę a mój kawaler podskakuje mi w brzuchu Już teraz jego ruchy są tak silne, że nie trzeba się specjalnie wpatrywac w brzuch, żeby zobaczyć jak podskakuje Niesamowite uczucie.
uwielbiam te ruchy dzidka, teraz je już wyraźnie czuję i wiem, że to wcześniej to było to tylko słabsze fajny taki podskakujący brzuch, ja raz widziałam póki co u siebie gołym okiem

Cytat:
Napisane przez gosza82 Pokaż wiadomość
Namówiłyście mnie idę jutro do szkoły rodzenia poznam przynajmniej nowe mamuśki Tym bardziej że ostatnio jakas dzika się zrobiłam nie chce mi się z domu wychodzić tak mi w nim dobrze Dziś wróciłam do pracy zobaczymy na ile
gosza i jak w tej szkole rodzenia? ja się ciągle przymierzam ale jakoś nie wiem czy będzie mi się tam podobało

gosza, ktoregos dnia, Nadia ja też zdziczałam, dobrze mi w domu dlatego staram się na siłę coś organizować, wychodzić do kina/ restauracji, zapraszać do siebie znajomych żeby mieć motywację do ogarnięcia się jak człowiek
Ostatnio byłam w reserved bo misia880 widziałam kupiła fajną narzutkę, przymierzyłam wszystkie sukienki, we wszystkich wyglądałam jak kloc i nic nie wzięłam. Dobrze mi tylko w obcisłych sukienkach i luźnych tunikach przed kolano ale nie mogę tak na co dzień chodzić bo mi uciskają brzuch rajstopy (mam ciążowe ale i tak..) i za zimno.
swoje sukienki już dawno spakowałam do toreb i wysłałam do komórki na urlop bo nie mogłabym codziennie otwierać szafy i widzieć, że w nic się nie mieszczę też robię "wybieg XL" i patrzę w czym wyglądam znośnie

polly graj do woli póki mamy czas, ja też ze snem sobie nie żałuję bo jeszcze zdążę się zmęczyć.
Ja wczoraj w odruchu ludzkich uczuć powiedziałam mężowi żeby szedł do kolegi na mecz póki może. Był taki w szoku, że zastanawiał się najpierw czy to jakaś zagrywka z mojej strony po czym od razu zwiał żebym się nie rozmyśliła wrócił wcześniutko trzeźwy jak świnia dba o moje zdrowie psychiczne bo widział, że wczoraj już byłam kłebek

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek2507 Pokaż wiadomość
ja gotuje łazanki na obiad, często później brzuch mnie boli po kapuście ale może teraz będzie inaczej
ostatnio też dostałam od mamy mojego męża łazany jak były z ciotką oglądać mieszkanie, dawno nie jadłam bo sama nie robię ale pyszne były

Cytat:

Dla Heli mam już wszystko oprócz pampersów
to elegancko ja na razie w lesie z wyprawką

Edytowane przez fasolka1987
Czas edycji: 2015-11-18 o 11:09
fasolka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 11:08   #1998
Bonku
Wtajemniczenie

Fasolka tez wczoraj mówiłam mężowi ze spacery by mi sie przydaly ale oczywiście od rana leje a on przyjeżdża ok 19 to juz wtedy nie chce mi sie spacerować tak to jest fasolka mówisz mozesz jechać to on ok w sumie dobry pomysł wsiada i jedzie, jakbyś powiedziała zostań zobaczysz wnuczkę to by zostal tak maja chyba wszyscy tylko baby szukają zawsze drugiego dna i a moze jak on powiedzial tak to myślał tak ale zrobil to specjalnie żeby cos tam i rozkmina hehe cieszę się ze zaplanowalam dziecko na wiosnę i ten naggeubszy okres będę w zimie bo jakby mi przyszlo teraz wyjść na zewnątrz na 30stopni to bym wyla codziennie z tej grubości zawsze zazdroscilam szczuplym dziewczyna nóżki jak patyczki tylko brzuszek a wpieprzają wszystko eh ja zawsze musiałam wybierać albo kilogram w gore albo czekolada
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 11:09   #1999
Darkanddark
Zakorzenienie

Malinka, co tam u Ciebie dawno nie pisałaś. Czy coś się już wyklarowało? Nie mam za bardzo jak obserwować klubu :-(

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-18, 11:15   #2000
Bonku
Wtajemniczenie

Tez uwielbiam te ruchy

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Olgietka myślałam o Tobie ostatnio ze cos długo milczysz, malinka napisz co u Ciebie
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 11:20   #2001
darolka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
Tez uwielbiam te ruchy

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Olgietka myślałam o Tobie ostatnio ze cos długo milczysz, malinka napisz co u Ciebie
Ja generalnie lubię jak kopie dzidziuś ale...Jak obrywam w okolicach pachwiny to boli jak jasny gwint. :-\ serio bolesne i średnio przyjemne ;-)
Stary 2015-11-18, 11:21   #2002
Olgietka
Zakorzenienie

no mam już całą część apteczną - od maści do sutków po chusteczki nawilżane;
kupiłam już w zasadzie wszystkie dekoracje do pokoiku - pompony, obrazki, cotton ballsy, lampkę królika :

kupiłam też lalę metoo:

łapacz snów:

Zrobiłam zakupy ciuchowe w nextcie i w smyku (moja mama nadal buszuje po SH)..
.... no i dużo dużo dużo różności nakupowałam...

A! i zmieniłam zamówienie u MadeM
Zamiast folku do wózka na zielonym minky będzie białe i czarne minky + bawełna w romby
Taka zmiana bo, zakochałam się w torbie z la millou - to będzie mój prezent niespodzianka na gwiazdkę

o, tu widać lepiej motyw królika
Stary 2015-11-18, 11:22   #2003
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

5 wątek? serio?
Właśnie się zorientowałam, że nic mi nie pika w telefonie i że musiałyście zacząć kolejny
Szalone

Koniec zakupowego szału

Przerzucam się na wizaż
A w przerwach mam zamiar czytać mądre książki
I że niby ktoś ma w to uwierzyć?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 11:25   #2004
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Polly, na pewno nie masz się co martwić, że będziesz miała czegoś za mało jesteś królowa sh :-D
No, tylko niestety nie wszystko da radę dorwać w SH. Kaftaników mam tyle co kot napłakał.
Dzisiejszy nowy towar w lumpku był tragiczny. Wzięłam tylko pajaca (był w panterkę i nie mogłam się mu oprzeć.), sweterek i sukienkę.
Cytat:

polly graj do woli póki mamy czas, ja też ze snem sobie nie żałuję bo jeszcze zdążę się zmęczyć.
Ja wczoraj w odruchu ludzkich uczuć powiedziałam mężowi żeby szedł do kolegi na mecz póki może. Był taki w szoku, że zastanawiał się najpierw czy to jakaś zagrywka z mojej strony po czym od razu zwiał żebym się nie rozmyśliła wrócił wcześniutko trzeźwy jak świnia dba o moje zdrowie psychiczne bo widział, że wczoraj już byłam kłebek

to elegancko ja na razie w lesie z wyprawką
Gram, gram.
A mój wczoraj wyjątkowo meczu nie oglądał, byłam w ciężkim szoku. Jutro mi wyjeżdża do Łodzi, a w niedzielę na poligon.
Za każdym razem, jak wyjeżdża, to ja ryczę.

Ja oprócz ciuszków nie mam nic, TŻ obiecał, że jak wróci z poligonu, to pojedziemy na zakupy.

Stary 2015-11-18, 11:34   #2005
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Malinka, co tam u Ciebie dawno nie pisałaś. Czy coś się już wyklarowało? Nie mam za bardzo jak obserwować klubu :-(
Póki co sprawa ciągle w toku. Nie ma nic wyklarowanego, więc o kciuków nie puszczajcie

Także póki co weny na wszystko mi przez to brakuje..

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
malinka napisz co u Ciebie
w zasadzie sytuacja niewiele się zmieniła, więc nie ma co za bardzo pisać
ale jak coś się zmieni to od razu Was poinformuję
Stary 2015-11-18, 11:34   #2006
Olgietka
Zakorzenienie

no i może któraś ma ochotę na folk? czarny? albo coś z zielonym minky? bo MadeM ma teraz sporo na stanie

Trochę też ze stylówkami poszalałam
Zamówiłam Heli czarne i różowe conversy , czarną spódniczkę tutu i opaski w stylu pinup! Będzie najlepsza laska na dzielni

Kupiłam też sznurki na zrobienie szydełkowego dywanu -

MadeM dostała też rozszerzenie zamówienia - bluza, spodnie, opaska, czapka i komin z dzianiny z wzorem w kropelki
Stary 2015-11-18, 11:38   #2007
sloneczko4477
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katka_19 Pokaż wiadomość
W Suchej
Nie jakieś salony, ale z córeczką byłam zadowolona no i tu pracuje mój doktorek
A Ty -Wadowice?
Zdecydowanie nie Wadowice
Właśnie zastanawiam się nad Krakowem i Suchą uratowali mi życie w Suchej, oiom super wyposażony, personel świetny tylko chyba nie mają neonatologi?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-18, 11:47   #2008
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
I że niby ktoś ma w to uwierzyć?
ej.. no... muszę.. jeszcze nam ikea została a tam lista zakupów na ponad 3500zł a ja już wydałam ( z oficjalnych środków) 10 000zł
Zostanę biedną rozwódką... ale za to będę miała torbę la millou i stylową córkę

Nie mówię, że nie skuszę się przy okazji na jakieś ubranko w H&M... ale właśnie wydałam prawie 700zł na ciuchowe zakupy w smyku i nextcie ..

malinka a co tam u Ciebie? bo ja nie w temacie jestem
Kciuki trzymam- tylko jakbyś mogła mi napisać za co....

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Jeszcze Wam pokażę co zrobiłam na szydełku 😁

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-11-18, 11:56   #2009
Palulitka
Raczkowanie

Witajcie, chciała bym dołączyć do mam marcowych od kilku dni Was podczytuję, aktualnie mam dużo czasu bo powinnam dużo odpoczywać, leżeć. Bardzo sympatyczne kobitki jestescie !
Palulitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 11:58   #2010
_polly_
Zakorzenienie

Olgietka, króliczek cudowny!

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cześć Palulitka, opowiedz nam więcej o sobie. Który tydzień? Synek czy córka?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości