|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy
Gdzie KAMA?????
|
|
|
|
#2042 | |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Z centrum Polski każdy jak zerknie na mapę będzie wiedział.
|
Cytat:
a mówimy o Krychowiaku tak?---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- [QUOTE=Michell72;53497716]ORDYNAT-odwaga i chęć-ma w sobie geniusz,potęgę i magię ... [FONT=Arial]W takim razie bądż projektantem swojego przeznaczenia. Jego autorem. Pisz historię. Pióro tkwi w Twoim ręku ![]() Ze swojej strony mogę dorzucić różowego atramentu Zawsze wszystko było w moich rękach i.......nogach ![]() dziękuję za miłe słowa
Edytowane przez OrdynatMichorowski Czas edycji: 2015-11-18 o 00:16 |
|
|
|
|
#2043 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Dzien Dobry
slonecznie naturalnieMisza, super jest Shiseido. ![]() Mam nadzieje, ze juz wyzdrowialas po tych dwoch antybiotykach? Z ciekawostek: Muzulmanie nie jedza koniny. Jest zakazana tak jak I mieso wieprzowe. z tym ze z troche innych powodow.Wracam do projektu, wczoraj siedzialam na AutoCadzie 14 godzin. Czyz nie dobija sie koni?! Ahahahahahaha
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się witam
aby do lata ![]() Od wczoraj się zastanawiam jak w państwie prawa prezydent może działać niezgodnie z prawem. Nie ogarniam jakoś tego ![]() Co będzie dalej ? Eva- a zdjęcie na dowód słońca gdzie ? |
|
|
|
#2045 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Aussie, obawiam się, że strach pomysleć, co będzie dalej. Odechciewa mi się oglądać wiadomości, bo nie mogę patrzeć na te gęby. Caffe, ten, który kupiłaś chyba bardziej mi sie podoba od tamtych, jest taki.....słoneczny ![]() Ordynat, masz bardzo dobre podejście. Nic na siłę, jeśli ma się znaleźć, to się znajdzie i to w najbardziej nieoczekiwanym momencie. Szukanie na siłę najcześciej niczym nie skutkuje, a nawet jeśli, to zazwyczaj niczym dobrym. Najważniejsze, że jesteś szczęśliwy, a w końcu i tak postawisz tę kropkę nad "i" Eva, no właśnie, gdzie fota
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
Słonecznie u Was ? ot taki żarcik poranny ![]() Właśnie, gdzie Kama ? W temacie politycznym powtórzę się: wierzę, że ta kadencja będzie ich końcem Staram się nie jadać wieprzowiny, taki mój świadomy wybór. Coś zdarza mi się zjeść, ale to nie częściej niż raz w m-cu. Jak wieprzowina śmierdzi Kupiłam te buty: http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bu...2p2776601.html stoją już kilka dni i sama nie wiem chyba cholewka jest za wysoka (za kostkę), ja jestem niska i mam wrażenie, że te buciska mnie przytłaczają do tego klockowaty obcas potęguję te moje wrażenie ciężkości sama nie wiem najwyżej postoją jeszcze kilka dni u mnie i oddam |
|
|
|
#2047 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje dziewczyny
Uklika piekny wybor Satynka, mieszkam w alpach francuskich. 150 km od Genevy. Pod wloska granica. Anyz, faktycznie botki daja wrazenie klocowatych. Nie moj styl. Beti a jak Twoje? Ktore wybralas ? Eve, dziekuje. Tz poprosil o tiramisu. Wiec do roboty Amelia
|
|
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
Kamlisa- hop hop
|
|
|
|
#2049 |
|
Zadomowienie
|
Anyż, jeżeli nie jesteś do tych butów przekonana, to zrób tak jak piszesz, szkoda wywalać kasę na cos, co jednak nie do końca odpowiada. A botków u nas w sklepach teraz dostatek, na pewno jakieś Cie zawołają
![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Wyślesz mi Miszka na PW jakieś namiary na swój sklep ? Bo ja nie fejsbukowa jestem ale chyba i tak mogłabym zobaczyć co tam masz ? Tylko nie wiem pod jaka nazwa szukać
|
|
#2050 |
|
|
Anyz, moim zdaniem obcas jest zbyt potezny w tych botkach, sprawiaja wrazenie ciezkich, niedopracowanych. Brak im lekkosci.
Patrzac na nie z tylu mozna odniesc wrazenie, ze projektant byl urbanista I stawial wiezowce. LOL Zaraz pstrykne sloneczna fotke, lunch blisko. Mnie wieprzowina pachnie a nie smierdzi, ale Cie rozumiem, moj pierwszy maz nie jadl wieprzowiny I jak kiedys robilam smalec, to wylecial z kuchni wymiotowac do lazienki, ahahahaha, potem juz nie wybrzydzal ale poczatki mial fatalne, Biedny Mis.
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Wonder pv
Tu daję linka do mojego nowo załozonego butiku na FB,dla tych co nie mają konta https://www.facebook.com/BUTIK-Luxur...6259198687082/ Łeb mi pęka.Poszłam spać....o 5 ! Litości! Znów sobie cykl rozreguluję ![]() Eva mnie lepiej.Dziękuję.Ale do wyzdrowienia całkowitego jeszcze -parę kroków.Tupta ta choroba w żółwim tempie i wlecze się paskuda za mną jak cień...Do pełni szczęścia -potrzeba mi -odstawienia chusteczek ![]() Amelia jak to pięknie brzmi-mieszkam w alpach francuskich. 150 km od Genevy ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Anyż-oddaj |
|
|
|
#2052 |
|
|
Spacer po lunchu
![]() Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Eva może Ty po tym mięsie masz tyle powera?
Czym je tam doprawiają hi hiMój ślubny biadoli,że lecę na kuskusie,a potem wszystko się mnie czepia
|
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka - fajne zakupy... Shiseido
A Dove ma widzę nowe, ładne opakowania. ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- ...i w ogóle: co Ty robiłaś do 5 rano??? |
|
|
|
#2055 |
|
Raczkowanie
|
Witam ja tradycyjnie teraz jadam i normalnie to co lubię
Jak przez naście lat jadałem wszystko gotowane marchewki,brokuły,pietrus zkę i chude gotowane mięso plus owoce to dziś jak np patrzę na pomarańcze robi mi się niedobrze.Przez kilkanaście lat zero ciast schabowych,mielonych aż mnie czasem skręcało w święta.Dziś po prostu żyję jakby w innym świecie i nie odmawiam sobie niczego przez 17 lat przytyłem 16 kg i z 74 zrobiło się 90 ale wcale nie żałuje.Nie chce mi się po prostu już bezsensownie biegać,chodzić na siłownie i pływalnię.---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- [QUOTE=Wonder Woman;53498750]Dzień dobry ![]() Aussie, obawiam się, że strach pomysleć, co będzie dalej. Odechciewa mi się oglądać wiadomości, bo nie mogę patrzeć na te gęby. Ja nie patrzę już od dawna na polityków nie chcę sobie psuć humoru.Pis nie moja bajka na tych z PO nie mogę patrzeć bo mi się cofa tak jak i na rudego pieska Angeli Merkel. PSL boli najbardziej utrata wpływów w sp skarbu państwa a tu rodziny całe siedzą coś jeść muszą a tu dramat wywalą i nie ma gdzie iść.Petru fajny gościu ale na niego w życiu nie zagłosuje chłop namawiał ludzi do kredytów we frankach i .......mówi ,że się pomylił i załatwił ze dwa miliony ludzi a co będzie jak pozwolili by mu rządzić i umoczy 37 milionów?Potem powie sorry pomyliłem się?Kukiz lubię go ale ten ruch nie przemawia do mnie i jedyne co nas łączy to podobne koszulki nosimy po za tym nic.Nigdy nie zagłosuję na lewicę i to jakby cały dopełniony obraz polskiej polityki rzygać się chce. |
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
Wonder - bidon z Mają ma słomkę, a ja chciałam klasyczny, ze sportowym ustnikiem. Ze słomką już mamy.
Mogę Ci polecić NUK, wszystkie elementy są kompatybilne, z butelki do mleka można zrobić bidon dla starszaka, genialne! I co najważniejsze - nie mają tego okropnego plastikowego zapachu jak inne. Czyszczenie bezproblematycznie, tylko dwa-trzy elementy. Poza tym - Mała ma fazę na czerwony kolor. Nie wiem skąd taka fascynacja? Chciałam kupić od razu kilka, byłby to fajny prezent Świąteczny...
|
|
|
|
#2057 |
|
Rozeznanie
|
Piekny bidon caffeine
Ha ha ha ... Cos na czasie ...ImageUploadedByWizaz Forum1447849704.680079.jpg |
|
|
|
#2058 |
|
Rozeznanie
|
Michell, alpy ... ladnie brzmi. Trudniej sie mieszka
|
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
Amelia
![]() ![]() ![]() Gratuluję przy okazji zdanego egzaminu! |
|
|
|
#2060 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
Ordynat - coś dla Ciebie
![]() ![]() ![]() FACECI ROBIĄ MAKIJAŻ Dziewczyny - widziałyście ten filmik? Po prostu pokładam się ze śmiechu ![]() |
|
|
|
#2062 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
He, he - Ordynat - spodziewałam się że z twoją męskością wszystko ok, skoro masz odwagę brylować na babskim forum
|
|
|
|
#2064 | |
|
Zadomowienie
|
Miszka, dziekuje
Caffe, no wiem, niektóre bidony śmierdzą niepomiernie, aż się brzydzę wąchać ale byłam zszokowana jak pierwszy raz to poczułam. Provoke upolowany znaczy się upolowała mi Mama ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Głowa mi pęka .... pewnie od tych skoków ciśnienia. Minute temu lało, teraz świeci słońce, a na horyzoncie kolejne chmury.
Domagam się LATA |
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Caffe ano nic nie robiłam.W pozycji horyzontalnej - z laptopem i zaparzoną herbatka o 4 rano
-leżałam sobie -czekając na Morfeusza![]() Jadę po syna.Wieje u nas przerazliwie |
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Mikołaj był dziś u mnie...
|
|
|
|
#2068 |
|
Rozeznanie
|
Ostatni dzien slonca 18 stopni, bez kurtki... Spacer... Stanelam na krawedzi aby zrobic zdjecia. Spojrzalam w dol i kolana mi sie ugiely ... 800 metrow przepasc ... Uciekam stad, zle sie poczulam ... ImageUploadedByWizaz Forum1447856216.476100.jpgImageUploadedByWizaz Forum1447856282.645790.jpg
|
|
|
|
#2069 |
|
Rozeznanie
|
cudowny Mikolaj caffe
|
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Amelia -
Magiczne widoki... Nigdy nie byłam w Alpach. Pora to nadrobić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

a mówimy o Krychowiaku tak?

Czyz nie dobija sie koni?! 

cudowny Mikolaj caffe