Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-18, 13:43   #901
Selfish Girl
Life is a drink ...

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII

to ja jeszcze raz napisze, że Szusz masz tragiczne włosy - wybierz się do fryzjera.

Może jutro nagra z wizyty u fryzjera i tez przez przypadek pomyślała, że czas już pofarbować włosy
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 13:49   #902
iwi_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
to ja jeszcze raz napisze, że Szusz masz tragiczne włosy - wybierz się do fryzjera.

Może jutro nagra z wizyty u fryzjera i tez przez przypadek pomyślała, że czas już pofarbować włosy
z tego co pamiętam, to mówiła, że rezygnuje zupełnie z farbowania. wg mnie ten blond jej życia dodawał, teraz już będzie cała taka rozmyta
Stary 2015-11-18, 13:52   #903
Selfish Girl
Life is a drink ...

Możliwe, że jakby poszła na kwasy to twarz by się rozjasniła i by naturalne włosy ładniej wyglądały. A tak to wygląda jak paląca, pijaca z wiecznie tłustymi włosami.

Takie moje zdanie
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 13:52   #904
apiaQ
Rozeznanie

W przeciwieństwie do szusz ciasteczko się za to wybrała do fryzjera Nie wiem czy dobrze widze, ale czy to BALEJAŻ?
https://www.instagram.com/p/-Of-BmNI...y=ciasteczko25
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 14:05   #905
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
MAm dla was skuteczne lekarstwo na marudzenie na Szusz- odsubskrybować

Mój wolny czas jest za cenny, by oglądać coś, co mi nie odpowiada i nie wnosi nic do zycia
Polecam to rozwiązanie. Odsubowałam czuje się szczęśliwsza jednak pozostaję czujna na takie smaczki jak Adele ^^ o wiele lepiej jest przeczytac streszczenie tutaj

Cytat:
Napisane przez apiaQ Pokaż wiadomość
Ona tak przy kazdym filmie? Nie mam z tym problemu bo na kompie mam adblocka, a na telefonie zdarzyło mi sie ja odpalić raz ale jak zobaczyłam 4-5 kropek na reklamy to wyłączyłam czym prędzej nie na moje nerwy. Telewizji nie oglądam, głównie przez reklamy własnie. Nie cierpię.

Zmalowana i nowy makijaż:
https://www.instagram.com/p/-ObQ1Jw7...n-by=zmalowana

Hania po treningu:
https://www.instagram.com/p/-OP54itP...=digitalgirl13
Szuszohajsy muszą się zgadza wiec skoro mało subów a mimo usilnych starań liczba drastycznie nie wzrasta to podwoi sie ilosc reklam i wyjdzie na to samo ^^ matko umarłabym na szuszkanale bez ADblock'a [umarłabym na kazdym kanale z taka ilością reklam po czasie ma się dość!].
Czyżby Zmalowana podpowiedziała coś o EnTaupe? Kusicie nią raz na tak raz na nie.... Czekam na filmik.

Cytat:
Napisane przez fenomeno2000 Pokaż wiadomość

nieesia25
też chcę taką kawę
oo taka awaryjna kawusia ^^ przydałaby się do samochodu, bo gorącą wodę to da się wszędzie uzyskać a wydaje mi się że byłaby lepsza niż większośc automatowych lurek.

Cytat:
EjakEwa będzie tesować kosmetyki od sklepu Ladymakeup:
Ewa ma przyjemny głos... mogę tak słuchać i słuchać, dopóki jest naturalna brzmi to przyjemnie. Zainteresowały mnie te pędzle Loveto.pl ktoś coś o nich wie? Może ktoś posiada?

Radzka i OOTD

Luuuuuubię takie połaczenia!!

Doncze i jesienne GRWM

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Edzia Górniak
Witaj Husky )) dawno Cię nie widziałam )
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 14:06   #906
Tatina1
Raczkowanie

Cytat:
Możliwe, że jakby poszła na kwasy to twarz by się rozjasniła i by naturalne włosy ładniej wyglądały. A tak to wygląda jak paląca, pijaca z wiecznie tłustymi włosami.

Takie moje zdanie
Ona myśli że jak sobie popije i z kielonem filmik nakręci to nam na złość zrobi. Niestety to jej problemy z cerą nie nasze. Tyle.
Tatina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 14:17   #907
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:

może wartoby zorganizować jakąś taką podprogowa wiadomość do Szuszy ? albo nakręcić się na konkretny temat tak, żeby zrobiła odwrotnie [czy tam na złość hejterkom!] i wyszłoby na plus dla nas? jestem zaa! hihihihihi
Stary 2015-11-18, 14:29   #908
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
Cześć, pisałam w tym wątku wieki temu (w kilku pierwszych częściach ), ostatnio znowu zaczęłam oglądać filmiki na YT, to postanowiłam się zaktywizować.

Zaskoczyły mnie dwie rzeczy
Za moich czasów Laura raczej nie cieszyła się sympatią (5xNIE i te sprawy), widzę, że jakoś już lepiej z tym? Ja w sumie ją raczej lubiłam zawsze, a w każdym razie nie denerwowała mnie.
Szusz - że tą ktokolwiek ogląda? Pamiętam ją z czasów jak miała strasznie dziwną fryzurę z jakimś takim pejsem wywiniętym zwisającym obok ucha Nigdy nie wytrzymałam dłużej niż minuty jej filmiku

Pamiętam Cię sprzed lat! I tak samo wtedy nie znosiłam Laury, a ostatnio się do niej przekonałam Natomiast do Szusz nie przekonam się chyba nigdy, jeśli nadal będzie taką ciapają

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
MAm dla was skuteczne lekarstwo na marudzenie na Szusz- odsubskrybować

Mój wolny czas jest za cenny, by oglądać coś, co mi nie odpowiada i nie wnosi nic do zycia
O to, to! Ja jej nie subskrybuję, czasem włączę coś z linka tutaj z wyrzutami sumienia, że nabijam jej wejścia

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 14:42   #909
anjia
Zadomowienie

dziewczyny kupiłam sobie tusz z eveline i on ma taką śmieszna szczoteczkę ze z jednej strony są krótkie włosy a z drugiej długie. To jest jedna szczoteczka nie dwustronna. Jak tym malować rzęsy? Krótkimi dolne a długimi górne? Czy ją po prostu przekręcac powoli podczas malowania?
Stary 2015-11-18, 15:02   #910
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

Rose gold przygarnę chyba i może ten czarny - ale on bardziej szary/grafit chyba jest?
Nie widziałam go na żywo. Odpaliłam filmik Szusz i ona twierdzi, że jest bardziej szary niż czarny.

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
A do czego używasz tego płynu? Ja też folii używam bez, a płyn siedzi w szufladzie.
Szczerze mówiąc, nawet go nie otworzyłam, a potem gdzieś posiałam Za to tacka jest przydatna jak chce się wymieszać podkład albo pigment z duraline.

201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 15:07   #911
Zanetka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
dziewczyny kupiłam sobie tusz z eveline i on ma taką śmieszna szczoteczkę ze z jednej strony są krótkie włosy a z drugiej długie. To jest jedna szczoteczka nie dwustronna. Jak tym malować rzęsy? Krótkimi dolne a długimi górne? Czy ją po prostu przekręcac powoli podczas malowania?
Miałam kiedyś ten tusz Eveline (tzn na pewno z taką szczoteczką) i możesz malować albo krótszą albo dłuższą stroną, każda daje trochę inny efekt. Jedną stroną się na pewno lepiej rozczesywały, ale szczerze mówiąc nie potrafię Ci teraz powiedzieć która co robiła bo miałam go już jakiś czas temu. Po prostu wypróbuj obie i stwierdź który efekt Ci bardziej odpowiada .

P.S. Gdyby którąś z was kusiło zamówić na próbę gąbkę Makeup Blender dostępną na Minti to nie róbcie tego. Gunwo totalne, szkoda dychy .
Zanetka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 15:07   #912
201607111004
Konto usunięte

Nawet nikt nie zauważył, że mignęłam tutaj na chwilę

Trochę ponadrabiałam i jedyne co mnie dziwi to decyzja Kasi Napiórkowskiej. Ona myśli, że jak zmieni kanał to głupki nie będą jej atakować? Nie rozumiem tego zupełnie. Dla mnie nieco histeryczne posunięcie, choć jednocześnie ją bronię. Nie zasłużyła na taki atak.

201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 15:11   #913
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
no przeciez przywitalam
Stary 2015-11-18, 15:12   #914
ajah
wańka wstańka

Cytat:

Trochę ponadrabiałam i jedyne co mnie dziwi to decyzja Kasi Napiórkowskiej. Ona myśli, że jak zmieni kanał to głupki nie będą jej atakować? Nie rozumiem tego zupełnie. Dla mnie nieco histeryczne posunięcie, choć jednocześnie ją bronię. Nie zasłużyła na taki atak.

Zauważyłam. Witaj ponownie

Co do Kasi to chyba nie do końca tak. Miała dwa kanały i uważała, że na dłuższą metę jest to mało sensowne. Możliwe, że wybrałam anglojęxyczny z nadzieją na mniejszą ilość ataków (co w sumie ma sens jeśli chodzi o islamofobię) i potencjalnie większą ilość widzów.
Stary 2015-11-18, 15:12   #915
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
no przeciez przywitalam
To teraz ja pełna wstydu się kajam, bom nie zauważyła ; (
Stary 2015-11-18, 15:14   #916
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość

Pamiętam Cię sprzed lat! I tak samo wtedy nie znosiłam Laury, a ostatnio się do niej przekonałam Natomiast do Szusz nie przekonam się chyba nigdy, jeśli nadal będzie taką ciapają

O to, to! Ja jej nie subskrybuję, czasem włączę coś z linka tutaj z wyrzutami sumienia, że nabijam jej wejścia
Ja ciebie też pamiętam!

No szusz dramat

Olfa na snapie wrzucała jakieś maile od fanek chyba w ramach reakcji na ddtvn Że ją popierają i że dobrze gadała o mężczyźnie idealnym

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 15:15   #917
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Zauważyłam. Witaj ponownie

Co do Kasi to chyba nie do końca tak. Miała dwa kanały i uważała, że na dłuższą metę jest to mało sensowne. Możliwe, że wybrałam anglojęxyczny z nadzieją na mniejszą ilość ataków (co w sumie ma sens jeśli chodzi o islamofobię) i potencjalnie większą ilość widzów.
Może coś źle czytałam ale odniosłam wrażenie, że jakby ucieka od Polaków. Tak jakby tam jej nie mogli dorwać Możliwe jednak, że źle zrozumiałam pewne jej wypowiedzi na FB.

Wróciłam na chwilę. Wyjątkowo nuda w pracy. Kilka godzin nudy Więc i czas na wizaż

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość

Olfa na snapie wrzucała jakieś maile od fanek chyba w ramach reakcji na ddtvn Że ją popierają i że dobrze gadała o mężczyźnie idealnym
Widzę, że pominęła mnie ciekawa akcja ;< Z Pudla do DDTVN?
Stary 2015-11-18, 15:18   #918
evvelinek
Zakorzenienie

https://instagram.com/p/-MGC2yCi2q/?...y=olfaktoriapl co ta Olfa ma z tym dupnym makijażem oczu, kiedy bez tych grubych czarnych krech wygląda dużo ładniej
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 15:30   #919
anjia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zanetka1990 Pokaż wiadomość
Miałam kiedyś ten tusz Eveline (tzn na pewno z taką szczoteczką) i możesz malować albo krótszą albo dłuższą stroną, każda daje trochę inny efekt. Jedną stroną się na pewno lepiej rozczesywały, ale szczerze mówiąc nie potrafię Ci teraz powiedzieć która co robiła bo miałam go już jakiś czas temu. Po prostu wypróbuj obie i stwierdź który efekt Ci bardziej odpowiada .

P.S. Gdyby którąś z was kusiło zamówić na próbę gąbkę Makeup Blender dostępną na Minti to nie róbcie tego. Gunwo totalne, szkoda dychy .
Dziękuję ja dzisiaj kupiłam gąbkę z hebe bo na promocji za 9 zł
Stary 2015-11-18, 15:33   #920
201607111040
Konto usunięte

Olfa w DDTVN
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...yk,186000.html
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 15:40   #921
magi18
Zadomowienie

Cytat:
Z Olfy ładnie śmieją w tvn
Na stronie jest już materiał:
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...yk,186000.html

Wyzwanie zwane życiem ---> "Milion cudownych listów"
magi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 15:40   #922
Zanetka1990
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję ja dzisiaj kupiłam gąbkę z hebe bo na promocji za 9 zł
No mi do Hebe ewidentnie nie po drodze, najbliższe 50km dalej. Uroki mieszkania na wypiździałej wsi . Na szczęście zamówiłam też RT i ta jest miód malina, miłość od pierwszego użycia. Ten cały Makeup Blender wrzuciłam dodatkowo, bo tani no i niestety jedna wielka pomyłka.
Zanetka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 15:42   #923
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Jak zwykle szukają taniej sensacji, mądre posuniecie Olfy, że nie przyjęła zaproszenia.
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 15:56   #924
Tatina1
Raczkowanie

Cytat:

Dziewczyny a o co chodzi z tą Kasią?? Słobo znam you tube i ta osoba nie jest mi znana ani jej historia.
A przy okazji to bardzo proszę o polecenie mi jakichś wartosciowych osób i ich kanałów urodowych, vlogowych i modowych. Dzięki z góry.
Tatina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 16:03   #925
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tatina1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a o co chodzi z tą Kasią?? Słobo znam you tube i ta osoba nie jest mi znana ani jej historia.
A przy okazji to bardzo proszę o polecenie mi jakichś wartosciowych osób i ich kanałów urodowych, vlogowych i modowych. Dzięki z góry.
Kasia nagrała film proimigracyjny.
Stary 2015-11-18, 16:12   #926
marynka42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
Jak zwykle szukają taniej sensacji, mądre posuniecie Olfy, że nie przyjęła zaproszenia.
wg mnie zwyczajnie stchórzyła
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 16:15   #927
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość
wg mnie zwyczajnie stchórzyła
Moim zdaniem wiedziała, że będą chcieli ją publicznie wyśmiać, więc dobrze zrobiła rezygnując. Czy tvn mogło bez jej zgody użyć film, czy Olfa musiała wyrazić zgodę?
Stary 2015-11-18, 16:19   #928
marynka42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
Moim zdaniem wiedziała, że będą chcieli ją publicznie wyśmiać, więc dobrze zrobiła rezygnując. Czy tvn mogło bez jej zgody użyć film, czy Olfa musiała wyrazić zgodę?
nie wiem, ale pewnie ją wyraziła, skoro początkowo przyjęła zaproszenie. wg mnie wyśmiał ją Kuźniar (ale on rzadko kogo traktuje poważnie, wiecznie jest obrażony za zawodową degradację do prowadzącego program śniadaniowy), natomiast goście wypowiadali się merytorycznie i w sumie nie na temat filmu, ale głównie na temat tego, czy obecnie wymagania wobec mężczyzn nie są za wysokie itd. film więc był tylko wstępem do rozmowy i naprawdę nikogo nie wyśmiano.
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 16:32   #929
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

.

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Dzień dobry. "Odkryłam" Drejka - jaki on ma ładny głos - macie tu piękną pioseneczkę na wieczór:

A z nieofftopów mam Nudziarę:

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-11-18 o 16:29
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 16:34   #930
Munkaa
Zakorzenienie

Ile razy może powracać temat wagi Karoliny i ile razy można wałkować go bez najmniejszego sensu i celu? Komu to ma służyć i jaki w tym cel? Gdybym jej nie znała, myślałabym, że tu się pisze o zaniedbanej, otyłej osobie.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości