![]() |
#1561 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: malina – Hokus, mary – Czary… znów Ireny idą w Tany… 22
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moze powinnam zaczac juz teraz... bo mam druga rozmowe jutro ![]() ![]() Deszcz to nie ja, ale wieje znowu mocno. Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Irenosława Pierwsza
|
Boję się, żebym tak nie skończyła
![]() http://www.worldslargestpuzzle.com/hof-008.html ![]()
#1563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zamowilas w koncu jakies? Ja znalazlam chyba sukienke na bal ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | |
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- A więc tak: zamówiłam Paris, bo jest śliczny i klimatyczny i sobie go na jakis czas powieszę w salonie. ![]() NY o świcie, bo chyba? będzie mi pasował do przedpokoju, jest taki nastrojowy, taka cisza, przed zgiełkiem nadchodzącego dnia. ![]() I trzecich puzzli chyba nie musze komentować ![]() ![]() ![]() ![]() http://u-need-us.biz/product/fairytale-fantasia-1000pc/ ![]()
![]() |
#1565 | |||
O Ireno! ;-)
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53504508]Ja kupuję odżywkę i szampon Kallos, ale te zielone i zazwyczaj mi wystarczają na 3-4 miesiące
![]() Evelka, siedzę w samochodzie na parkingu pod Lidlem, chciałam wam powiedzieć, że kupiłam w Rossmanie puder, i czytam a ty tu z talerzami wyskakujesz. Odpaliłam auto i sruuu pod Biedronkę. Zostało 5 ostatnich śniadaniowych, ale wzięłam. Są identyczne jak te duże z Ikea, tylko, że w Ikea płaciłam 2 zł za sztukę. Mam nadzieję, że gdzieś jeszcze dokupię resztę, żeby mieć do kompletu 12 szt ![]() Zawsze narzekasz, że susza u was, to się powinnaś cieszyć teraz, roślinki ci podleje ![]() A tu mój puder, miła Pani wygrzebała mi ostatni naturalny kolor, bo same ciemne zostały, a babek tyle, że zwariować można. Współczuje tym dziewczynom pracującym tam, szału można dostać ![]() Załącznik 6090412 Załącznik 6090413 Załącznik 6090414[/QUOTE] a mnie ten zielony Kallos zupełnie nie przypasował ![]() ![]() To sie nazywa szał zakupów ![]() ![]() ![]() no ciesze sie, ze podlewa, ale akurat dzisiaj mogłoby byc sucho, bo sie wybieram na kolacje słuzbowa "wysokiego szczebla" ![]() Cytat:
![]() a to powiedz co o puzlach wiedziec sie powinno? bo ja myslałam, ze tgylko wystarczy ile kawałków mają ![]() Cytat:
![]() Trzymam!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1566 |
Zakorzenienie
|
Super ta sukieneczka i z pewnością będziesz w niej wyglądała szałowo, ale czy nie zbyt hmm frywolna na bal firmowy?
#1567 | |
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
![]()
„Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.” Antoine de Saint-Exupéry Edytowane przez yyahyoo Czas edycji: 2015-11-18 o 15:04 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1568 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Bo ten zielony ma keratyne, żeby ulizać włosy, ona po prostu obciąża włosy, więc dla ciebie na pewno jest nieodpowiedni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Irenosława Pierwsza
|
Dwie paczki po 1000
i Paris 1500 A puzzle im droższe tym lepsze, różnia się faktura pokryciem... Im wieksza ilośc i rozmiar tym ciekawsze obrazki... no zgupiec mozna... Te chce koniecznie na Mikołaja, chce... ![]() Tylko cena ![]() ![]() http://www.puzzle-sklep.pl/puzzle-20...ek-166855.html ![]() Ravensburger ma takie cuda, że aż dech zapiera... ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- A ta sukienka jest do szukania męża ![]() http://www.boohoo.com/going-out-dres.../invt/azz20185
#1570 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
O Ireno! ;-)
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53505119]Bardzo, bardzo ładna
![]() ![]() Bo ten zielony ma keratyne, żeby ulizać włosy, ona po prostu obciąża włosy, więc dla ciebie na pewno jest nieodpowiedni.[/QUOTE] Hania ale ona mi nie ulizuje włosów - wręcz przeciwnie - są jakby wyschnięte i straszliwie sie puszą [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53505444]Raczej partnera na jedną noc ![]() ![]() modelke?? ![]()
#1572 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No modelkę to na pewno ![]() Już trzeci dzień z rzędu boli mnie głowa, kark. Mierzyłam sobie dzisiaj ciśnienie, ale w porządku jest. Tak się zastanawiam czy to nie przez te cholerne wiatry. Dzisiaj to już mam wrażenie, że mi oczy z bólu wychodzą momentami na wierzch, strasznie nieprzyjemne uczucie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
O Ireno! ;-)
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53505812]To dziwne, bo ma mieć wręcz przeciwne działanie
![]() No modelkę to na pewno ![]() Już trzeci dzień z rzędu boli mnie głowa, kark. Mierzyłam sobie dzisiaj ciśnienie, ale w porządku jest. Tak się zastanawiam czy to nie przez te cholerne wiatry. Dzisiaj to już mam wrażenie, że mi oczy z bólu wychodzą momentami na wierzch, strasznie nieprzyjemne uczucie ![]() no więc właśnie - dlatego mówie, ze dziwne to ![]() mnie tez cos głowa ćmi a jeszcze mam kilka rzeczy do załatwienia ... no i tak cholerna kolacja ![]()
#1574 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() NY jak to NY, ma cos w sobie. No i ksiazeczki wiadomo. Ale juz sobie wyobrazam te okladeczki jak bedziesz przy ich ukladaniu przeklinac ![]() [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53504508] Evelka, siedzę w samochodzie na parkingu pod Lidlem, chciałam wam powiedzieć, że kupiłam w Rossmanie puder, i czytam a ty tu z talerzami wyskakujesz. Odpaliłam auto i sruuu pod Biedronkę. Zostało 5 ostatnich śniadaniowych, ale wzięłam. Są identyczne jak te duże z Ikea, tylko, że w Ikea płaciłam 2 zł za sztukę. Mam nadzieję, że gdzieś jeszcze dokupię resztę, żeby mieć do kompletu 12 szt ![]() Zawsze narzekasz, że susza u was, to się powinnaś cieszyć teraz, roślinki ci podleje ![]() A tu mój puder, miła Pani wygrzebała mi ostatni naturalny kolor, bo same ciemne zostały, a babek tyle, że zwariować można. Współczuje tym dziewczynom pracującym tam, szału można dostać ![]() Załącznik 6090412 Załącznik 6090413 Załącznik 6090414[/QUOTE] No widzisz jaki perfect timing mialas zeby byc kolo Biedronki ![]() A to taki sypki puder. Myslalam, ze podklad. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeszcze nie kupilam zadnej kiecki, narazie tylko pacze ![]() ![]() [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53505119]Bardzo, bardzo ładna ![]() ![]() [/QUOTE] Najpierw frywolna a teraz jeszcze za krotka ![]() Ja lubie krotkie ![]() [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53505444]Raczej partnera na jedną noc ![]() ![]() haha mialam to samo powiedziec ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1575 |
Irenosława Pierwsza
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53505812]To dziwne, bo ma mieć wręcz przeciwne działanie
![]() No modelkę to na pewno ![]() Już trzeci dzień z rzędu boli mnie głowa, kark. Mierzyłam sobie dzisiaj ciśnienie, ale w porządku jest. Tak się zastanawiam czy to nie przez te cholerne wiatry. Dzisiaj to już mam wrażenie, że mi oczy z bólu wychodzą momentami na wierzch, strasznie nieprzyjemne uczucie ![]() głowa moze cie od karku boleć... wez tabletkę i nasmaruj szyję, nawet ramiona jakimś zelem... no i teraz na taką pogodę to wrecz wskazana czapka albo kaptur
#1576 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
Irenosława Pierwsza
|
Gwiazdka to kupuj puzzle
![]() Ten Paryż jest z Castorland, mają jeszcze Londyn, Amsterdam... ![]() Mi ten strasznie się jeszcze podobał.. ![]() ![]() http://www.taniepuzzle.pl/p/7/4268/p...astorland.html
#1578 | |
na drugie mam Irena
|
Cytat:
![]() A u was było jakies losowanie to myślałam ze tylko jeden prezent kupujesz. U nas kiedyś tez kupowałam wszystkim dzieciom a jest ich coraz więcej, do tego 3 chrzesniaczki i powiem szczerze dla mnie to był koszmar. Cały miesiąc szukania i liczenia kasy czy aby na własne dzieci mi starczy. Juz dwa lata temu pogadaliśmy z mamusiami w rodzinie ze z prezentami koniec. Jedynie drobne słodycze sa dopuszczalne. Ulżyło mi i to bardzo. Takze wiem jak sie czujesz i współczuje. [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53504508]Ja kupuję odżywkę i szampon Kallos, ale te zielone i zazwyczaj mi wystarczają na 3-4 miesiące ![]() Evelka, siedzę w samochodzie na parkingu pod Lidlem, chciałam wam powiedzieć, że kupiłam w Rossmanie puder, i czytam a ty tu z talerzami wyskakujesz. Odpaliłam auto i sruuu pod Biedronkę. Zostało 5 ostatnich śniadaniowych, ale wzięłam. Są identyczne jak te duże z Ikea, tylko, że w Ikea płaciłam 2 zł za sztukę. Mam nadzieję, że gdzieś jeszcze dokupię resztę, żeby mieć do kompletu 12 szt ![]() Zawsze narzekasz, że susza u was, to się powinnaś cieszyć teraz, roślinki ci podleje ![]() A tu mój puder, miła Pani wygrzebała mi ostatni naturalny kolor, bo same ciemne zostały, a babek tyle, że zwariować można. Współczuje tym dziewczynom pracującym tam, szału można dostać ![]() Załącznik 6090412 Załącznik 6090413 Załącznik 6090414[/QUOTE] No bo ja wlasnie do ciebie o tych talerzach Ja odpowiedniego koloru pudru nie znalazłam, jakies resztki pozostały, a podkład wyjdzie mi taniej na Allegro. A ona nie będzie tak fajna jak ta zeszła? Zdążysz jeszcze dzis obejrzeć swoją kuchnie ?
![]() |
#1579 | |
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
![]() Taką mam nadzieję , że zobaczę
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 | |
na drugie mam Irena
|
Magu zaszalalas z puzzlami, tylko teraz czy tobie dnia nie zabraknie, bo i książki i puzzle, bo wizaz to wiadomo ze priorytet.
Gwiazdeczka a to druga rozmowa z tej wczorajszej pracy ?, fajnie ze cos sie dzieje. Sukienka mi sie podoba ale ciekawe jak sie będzie układać na biuście. Ja wole z góra taka dopasowana. Masz gdzieś ten sklep zeby przymierzyć ? ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
Bedziesz mowić o asystencie ![]()
![]() |
#1581 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak skończę robić obiad to po drodze po Młodego podjadę jeszcze do jednej Biedronki. Może coś tam kupię. A z tym pudrem, to dobrze, że się wróciłam i zapytałam ekspedientki czy czegoś nie mają tam w szufladach schowanego, no i się znalazł jeden. Ale już faktycznie wszystko przebrane jest. Wogóle to mam wrażenie, że na przy niektórych produktach promocyjnych, podnieśli cenę wyjściową. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | ||
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam tylko nadzieje, ze to nie jest słomiany zapał ![]() Evelka, dziołchy gdzie kupic takie antyramy z pleksi... ? Castorama, Obi... jakies hipermarkety...? ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53506281]A to dziękuję bardzo za info ![]() Jak skończę robić obiad to po drodze po Młodego podjadę jeszcze do jednej Biedronki. Może coś tam kupię. A z tym pudrem, to dobrze, że się wróciłam i zapytałam ekspedientki czy czegoś nie mają tam w szufladach schowanego, no i się znalazł jeden. Ale już faktycznie wszystko przebrane jest. Wogóle to mam wrażenie, że na przy niektórych produktach promocyjnych, podnieśli cenę wyjściową.[/QUOTE] a ile kosztował ten puder?
![]() |
#1583 | |
na drugie mam Irena
|
Cytat:
Ja kupowałam u fotografa lub w takim sklepie za 5 zł. W takich marketach tez chyba beda. No i Allegro ale wtedy płacisz jeszcze za wysyłkę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 |
O Ireno! ;-)
|
#1585 |
Zakorzenienie
|
Kasia przykro mi ze M bedzie tak czesto poza domem. Pewnie na początku bedzie ciezko ale z czasem o wiele łatwiej
![]() Gwiazdka sukienka śliczna ale faktycznie musiałabyś przymierzyć na sobie. Jasia powodzenia na kolacji! Puzzle śliczne zamówiłas Mag. Teraz mi sie zachciało puzzli ![]() Misia nie musimy ale chcemy jak najszybciej cos znalesc bo J ma juz dosyc podróżowania. I rowniez ja nie chce sama siedzieć w acherbourgu ![]() Co do wczorajszego to juz pani nam powiedziała ze jestesmy najlepszymi aplikantami. No ale to czy właściel nas wybierze to juz zalezy od niego. Na pewno mielibyśmy o wiele większy wybór gdyby nie psy. Masa domów odpadła ze względu na to ze ludzie nie chca psow w domu. I w sumie wcale im sie nie dziwie. Te wykładziny wszedzie a moje psy maja sierść. No ale to na koniec po każdym rezydencie firma pioraca dywany je czyści do perfekcji... Zreszta moje psy nie gryza, nie sikają w domu. No ale tego nawet nie mozna wytłumaczyć. No i nawet jesli dostaniemy ten dom to musimy dokupic mase mebli bo tam sa 4 sypialnie, salon, jadalnia i taka jakby weranda. Tutaj jest link http://www.robertcooney.co.uk/properties/25927660/. Znajduje sie 1,5 mili (około 3km)od centrum w bardzo ładnej dzielnicy gdzie wszystkie domki sa takie same ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
O Ireno! ;-)
|
Mag jak kilka antyram potrzebujesz to już na allegro się opłaca popatrzeć
#1587 |
Zakorzenienie
|
Evelka - losowanie to było w mojej rodzinie a dzieciaki są z rodziny M.
Mag - antyramy z pleksi możesz zamówić w sklepie internetowym w którym czasami dorabiam ![]() Jasiu - no to przyjemniej kolacji ![]()
#1588 | |
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1589 | |
Irenosława Pierwsza
|
Dzięki Evelka, bedę musiała gdzies poszukać u nas
![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
Kasia przypomnij mi ten sklep.
![]() |
#1590 |
Zakorzenienie
|
Mag - http://www.galeriaplakatu.com/antyramy a DDD w tym roku będzie 1 grudnia chyba
Karolina - bardzo ładny ten dom, chciałabym w takim mieszkac ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- A tu przy okazji sukienek ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.