Rozstanie z facetem XXXIV - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-18, 21:34   #1261
wiolka1115
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXIV

Ja też mialam informatyka.
wiolka1115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 21:39   #1262
pechowianka
Zadomowienie

Informatyk nie potrzebny ja wszystko za pomocą wuja google :F
pechowianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 21:40   #1263
201708250935
Konto usunięte

ja tez, ale ja umiem sobie poradzic z komputerem. Od czego sa google?
201708250935 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 21:43   #1264
pechowianka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nagomiko Pokaż wiadomość
ja tez, ale ja umiem sobie poradzic z komputerem. Od czego sa google?
Stary 2015-11-18, 21:46   #1265
201708250935
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pechowianka Pokaż wiadomość
HIGH FIVE
Stary 2015-11-18, 21:52   #1266
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Wiolka głupoty gadasz.
Jakby Cię kochał, to by Cię nie zostawił.

Tak samo mówiłam 105 roku temu. Potem weszłam w nowy związek, i wybił mi wiele, większość rzeczy z głowy. Teraz się z niego leczę.

Brakuje mi informatyka, montażysty, mechanika, kucharza.
Wróć...może nic nie umieć. Brakuje mi JEGO.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 22:03   #1267
kokillka
Raczkowanie

Cytat:
Informatyk nie potrzebny ja wszystko za pomocą wuja google :F

To jest ten poziom gdzie wujek Google nawet pomoc nie umie ;dd

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Serio dziewczyny , kran naprawie ale komp czarna magia hahaha na szczęście mam mądre koleżanki
kokillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 22:07   #1268
pechowianka
Zadomowienie

Cytat:
odbijam pione
Stary 2015-11-18, 22:14   #1269
faeria
she-wolf

możecie się ze mnie śmiać, ale mnie znów dopadło może nie drę sobie włosów z głowy i nie płaczę, ale miałam parę razy łzy w oczach... przez. głupie. wspomnienie. o. nim. w. czasie. rozmowy ze znajomym
za każdym razem, choć minęła kuupa czasu, jak o nim usłyszę to mam łzy w oczach i ogarnia mnie taka do niego nienawiść.. i mam łzy w oczach
ja nie chcę już do niego nic czuć - w końcu nienawiść to też silne uczucia.. a jak jest nienawiść to i znaczy, że mi nie przeszło
ja tylko chciałam faceta, który będzie mnie kochał i szanował, który będzie przy mnie.. to wszystko
a on nawet tego nie potrafił, potrafił tylko się mną bawić
i teraz tak mu się powodzi...

poczułam się bezwartościowa, choć dobrze wiem, że to nieprawda
trzepnijcie mnie. mocno.

nawet już nie pamiętam, jak to być szczęśliwie zakochaną

tłumaczę

Edytowane przez faeria
Czas edycji: 2015-11-18 o 22:16
faeria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 22:16   #1270
201708250935
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kokillka Pokaż wiadomość
To jest ten poziom gdzie wujek Google nawet pomoc nie umie ;dd

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Serio dziewczyny , kran naprawie ale komp czarna magia hahaha na szczęście mam mądre koleżanki
a co bylo nie tak?
Cytat:
odbijam pione
Stary 2015-11-18, 22:17   #1271
faeria
she-wolf

Cytat:
Napisane przez wiolka1115 Pokaż wiadomość
Ja też mialam informatyka.
moj tez byl po szkole informatycznej, dopiero potem poszedl w cos innego

tłumaczę
Stary 2015-11-18, 22:21   #1272
annabelka
Szop pracz

Cytat:
Napisane przez faeria Pokaż wiadomość
możecie się ze mnie śmiać, ale mnie znów dopadło może nie drę sobie włosów z głowy i nie płaczę, ale miałam parę razy łzy w oczach... przez. głupie. wspomnienie. o. nim. w. czasie. rozmowy ze znajomym
za każdym razem, choć minęła kuupa czasu, jak o nim usłyszę to mam łzy w oczach i ogarnia mnie taka do niego nienawiść.. i mam łzy w oczach
ja nie chcę już do niego nic czuć - w końcu nienawiść to też silne uczucia.. a jak jest nienawiść to i znaczy, że mi nie przeszło
ja tylko chciałam faceta, który będzie mnie kochał i szanował, który będzie przy mnie.. to wszystko

trzepnijcie mnie. mocno.

W końcu będzie dobrze. Mnie dopadało najczęściej w tramwaju albo pociągu, czasami zaczynały mi łzy lecieć po policzkach i nad tym nie panowałam. Na szczęście jestem w stanie teraz Ci obiecać, że to minie trzymaj się

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

A wiecie co jest najgorsze po tym, gdy już przejdzie rozpacz, smutek, rozżalenie i te wszystkie inne uczucia związane z rozstaniem? Zaczyna brakować po prostu seksu... Już nie bliskości z tym jednym facetem, a po prostu zwykłego seksu.
Po zerwaniu odstawiłam antykoncepcję, wiec moje libido dodatkowo szaleje. Wcześniej tęskniłam za NIM, za jego dotykiem, a teraz jakby on z tego pragnienia zniknął.
annabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 22:23   #1273
201708250935
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez annabelka Pokaż wiadomość
W końcu będzie dobrze. Mnie dopadało najczęściej w tramwaju albo pociągu, czasami zaczynały mi łzy lecieć po policzkach i nad tym nie panowałam. Na szczęście jestem w stanie teraz Ci obiecać, że to minie trzymaj się

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

A wiecie co jest najgorsze po tym, gdy już przejdzie rozpacz, smutek, rozżalenie i te wszystkie inne uczucia związane z rozstaniem? Zaczyna brakować po prostu seksu... Już nie bliskości z tym jednym facetem, a po prostu zwykłego seksu.
Po zerwaniu odstawiłam antykoncepcję, wiec moje libido dodatkowo szaleje. Wcześniej tęskniłam za NIM, za jego dotykiem, a teraz jakby on z tego pragnienia zniknął.
podpisze sie pod tym, chociaz moje libido jest niewielkie, bo jestem ciagle na anty i szukam jakichs co by mnie rozbuchaly bardziej
ale czasami sie mysli, aczkolwiek w moim przypadku seks z nim(ale tylko dla mnie) byl bardzo nieudany
Stary 2015-11-18, 22:26   #1274
enami
Zakorzenienie

Cytat:

trzepnijcie mnie. mocno.

To wspomnienia, one zawsze gdzieś będą, ale z czasem będą tak dalekie, że nie będzie bolało kiedy do nich wrócisz.

Wiem co czujesz, mną też się pobawił i zostawił, najgorsze jest to, że ja mu nic nie zrobiłam, to on kazał mi się odwalić, a to nie ja tylko on mnie w ogóle nie szanuje i też nie rozumiem jak rok temu mógł o mnie dbać, a kilka miesięcy później traktować jak pierwsza lepsza, mimo, że zawsze przy nim byłam i nic złego mu nie zrobiłam.

Myślę, że taka wiedza przychodzi z czasem i jeszcze kiedyś będziesz mu wdzięczna, bo spotkasz kogoś kto na Ciebie zasługuje

"Zrób sobie przysługę i naucz się odchodzić. Ponieważ prawdą jest, że na każdą osobę, która Cię nie docenia, przypada jeszcze więcej ludzi, którzy tylko czekają, by Cię pokochać, tylko lepiej.

enami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 22:35   #1275
faeria
she-wolf

Cytat:
podpisze sie pod tym, chociaz moje libido jest niewielkie, bo jestem ciagle na anty i szukam jakichs co by mnie rozbuchaly bardziej
ale czasami sie mysli, aczkolwiek w moim przypadku seks z nim(ale tylko dla mnie) byl bardzo nieudany
jeśli już o tym seksie rozmawiamy, to choć był to mój pierwszy, to po prostu wiem, że przez większość razy było beznadziejnie.. na palcach jednej ręki policzę razy, kiedy było cudownie, kiedy nie był egoistą... - tak, tak samo jak w życiu, w seksie też był egoistą byle SIEBIE zaspokoić, byle spełnić JEGO potrzeby, kiedy tylko ON chciał
z kim ja byłam i za kim rozpaczam?

Cytat:
Napisane przez enami Pokaż wiadomość
To wspomnienia, one zawsze gdzieś będą, ale z czasem będą tak dalekie, że nie będzie bolało kiedy do nich wrócisz.

Wiem co czujesz, mną też się pobawił i zostawił, najgorsze jest to, że ja mu nic nie zrobiłam, to on kazał mi się odwalić, a to nie ja tylko on mnie w ogóle nie szanuje i też nie rozumiem jak rok temu mógł o mnie dbać, a kilka miesięcy później traktować jak pierwsza lepsza, mimo, że zawsze przy nim byłam i nic złego mu nie zrobiłam.

Myślę, że taka wiedza przychodzi z czasem i jeszcze kiedyś będziesz mu wdzięczna, bo spotkasz kogoś kto na Ciebie zasługuje
oby, oby.. tylko to trwa tak długo! minął rok, odkąd się oficjalnie z nim rozstałam, 2x nie wiem po co mieszał mi w tym roku w głowie, ostatni raz w wakacje i przedłużył mi cierpienie, bo ten chłopczyk potrafił się tylko mną bawić, nie wiedział, czego chciał
zmarnowane 2,5 roku życia

tłumaczę

Edytowane przez faeria
Czas edycji: 2015-11-18 o 22:36
Stary 2015-11-18, 22:45   #1276
enami
Zakorzenienie

Cytat:
oby, oby.. tylko to trwa tak długo! minął rok, odkąd się oficjalnie z nim rozstałam, 2x nie wiem po co mieszał mi w tym roku w głowie, ostatni raz w wakacje i przedłużył mi cierpienie, bo ten chłopczyk potrafił się tylko mną bawić, nie wiedział, czego chciał
Trwa to tak długo właśnie dlatego, że mieszał Ci w głowie. U mnie minie zaraz 7 miesięcy, ale też przez dobre 2 miesiące się z nim bujałam, dzisiaj nie wiem po co, wtedy miałam nadzieje, że może jednak, o naiwności. Teraz wiesz jaki jest, jak Cie traktował i jeżeli kiedykolwiek znowu będzie chciał Ci mącić, to przypomnij sobie co Ci zrobił i go pogoń, nie jest Ciebie wart i dobrze o tym wiesz.

"Zrób sobie przysługę i naucz się odchodzić. Ponieważ prawdą jest, że na każdą osobę, która Cię nie docenia, przypada jeszcze więcej ludzi, którzy tylko czekają, by Cię pokochać, tylko lepiej.

enami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 22:47   #1277
faeria
she-wolf

Cytat:
Napisane przez enami Pokaż wiadomość
Trwa to tak długo właśnie dlatego, że mieszał Ci w głowie. U mnie minie zaraz 7 miesięcy, ale też przez dobre 2 miesiące się z nim bujałam, dzisiaj nie wiem po co, wtedy miałam nadzieje, że może jednak, o naiwności. Teraz wiesz jaki jest, jak Cie traktował i jeżeli kiedykolwiek znowu będzie chciał Ci mącić, to przypomnij sobie co Ci zrobił i go pogoń, nie jest Ciebie wart i dobrze o tym wiesz.
dziękuję masz cudowny podpis

żebym tylko potrafiła się tak kompletnie odciąć.. mamy wspólnych najbliższych znajomych, w tym moje rodzeństwo i nawet niechcąco czasem coś usłyszę/istnieje groźba, że go wcześniej czy później spotkam..

tłumaczę
Stary 2015-11-18, 22:49   #1278
201708250935
Konto usunięte

Cytat:
jeśli już o tym seksie rozmawiamy, to choć był to mój pierwszy, to po prostu wiem, że przez większość razy było beznadziejnie.. na palcach jednej ręki policzę razy, kiedy było cudownie, kiedy nie był egoistą... - tak, tak samo jak w życiu, w seksie też był egoistą byle SIEBIE zaspokoić, byle spełnić JEGO potrzeby, kiedy tylko ON chciał
z kim ja byłam i za kim rozpaczam?

Ja na palcach... dwoch rak moge policzyc zblizenia kiedy nie myslalam "skoncz juz, dojdz, jak dlugo jeszcze...?"
wlasnie, wypisz sobie jak Cie skrzywdzil i popatrz, za kim Ty rozpaczasz dziewczyno?!
Stary 2015-11-18, 22:50   #1279
Loluuusia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annabelka Pokaż wiadomość
Też odstawiłam tabletki i wiem co czujesz. Bardzo wzrosło mi libido. Na dodatek mam tak, że jak czegoś nie mogę mieć, to chcę tego jeszcze bardziej. Trochę mi odbija przez to.
Loluuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 23:02   #1280
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab
Konto usunięte

Cytat:

Przepraszam, ale sama przedłużyłaś to cierpienie.
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 23:04   #1281
Loluuusia
Raczkowanie

Rodzice chcą, żebym przyjechała do nich na weekend. Jak byłam tam w święto zmarłych, to ciągle chciało mi się płakać, bo wszystko kojarzyło mi się z exem. Zawsze jeździłam tam na weekendy, bo tam był ex. Każde święta, każde wakacje spędzaliśmy tam razem. Nie mogę przez to zaniedbać rodziny, ale z drugiej strony będzie mi ciężko, jak znowu tam będę. Tu, w mojej studenckiej miejscowości, rzadziej spędzaliśmy razem czas, dlatego jest mi tu łatwiej. W rodzinnej miejscowości byliśmy razem w każdym miejscu. Z nim najczęściej tam się spotykałam. Wszystko, co tam jest, kojarzy mi się z nim.
Cieszę się, że jestem ciągle w miejscu, które z nim mi prawie w ogóle się nie kojarzy. Gdybym była ciągle w rodzinnej miejscowości, to nie wiem, czy trzymałabym się tak dobrze. No ale rodzinę trzeba odwiedzać. To tylko 2 dni. Gorzej będzie w święta. Wtedy 1-2 tyg. będę musiała tam być i na dodatek ex też tam będzie, bo wróci z zagranicy.
Loluuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 23:10   #1282
faeria
she-wolf

[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;53511274]Przepraszam, ale sama przedłużyłaś to cierpienie.[/QUOTE]

wiem o tym, nie masz za co przepraszać po prostu uwierzyłam w to, co mówił, że to co się stało wcześniej, że to nie było prawdą, że mnie nie okłamał
w końcu laski poznane na imprezie są najlepsze

nagomiko, najlepsze jest to, że ja podobno też byłam jego pierwszą (piszę podobno, bo choć nie mam żadnych dowodów, że było inaczej, to fakt, ile razy mnie okłamał pozwala mi zakładać, że mogło być inaczej.. no chyba że do tamtej chwili rzeczywiście było jak było, a potem się "rozbestwił" bo pomyślał co to nie on i babiarz się zrobił albo babiarzem zawsze był?), a już takim był egoistą.. no w głowie mi się nie mieści..

jeszcze mu się tak podobno teraz w życiu udaje..
on zawsze w grupie taki pomocny, taki miły, dla znajomych zrobi wszystko, a sam na sam pokazywał prawdziwe oblicze..

tłumaczę

Edytowane przez faeria
Czas edycji: 2015-11-18 o 23:12
Stary 2015-11-19, 00:51   #1283
paulie92
Raczkowanie

Chyba strzelę sobie w łeb nie daje sobie rady. Na każdym kroku wyje,znowu! Nie było mnie,bo myślałam,że dam sobie radę,ale nie daje.. Znowu.. Znowu,znowu,znowu! Potrzebuje ukojenia.. Tak bardzo tego potrzebuje..

Serio psychicznie leżę.. Dzisiaj w pracy siedziałam,przypomniało mi sie i zaczęłam po prostu płakać przy szefowej.. Dała mi tydzień na ogarnięcie.. Boże! Jeszcze tego mi brakowało zeby prace stracić..
paulie92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 08:16   #1284
CarrieBra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulie92 Pokaż wiadomość
Boże! Jeszcze tego mi brakowało zeby prace stracić..
No takiego czegoś to Twój eks na pewno nie jest wart...
Chyba sama to rozumiesz, co?

Dziewczyna
, która opanowała mechaniczną skrzynię biegów,
poradzi sobie w życiu. : -))))
CarrieBra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 08:56   #1285
CorkaCzarownic
Zadomowienie

Cytat:

trzepnijcie mnie. mocno.

Ale tutaj nie ma się z czego śmiać. Ja mam z dupy
kontakt z nim, ale i tak tęsknię. I nieważne, że był palantem, dupkiem itp itd. Tęsknię za tym kim był wcześniej. I może to moja wina, może nie. Ale to silniejsze. Ale już potrafię sobie z tym poradzić...

Cytat:
Napisane przez paulie92 Pokaż wiadomość
Chyba strzelę sobie w łeb nie daje sobie rady. Na każdym kroku wyje,znowu! Nie było mnie,bo myślałam,że dam sobie radę,ale nie daje.. Znowu.. Znowu,znowu,znowu! Potrzebuje ukojenia.. Tak bardzo tego potrzebuje..

Serio psychicznie leżę.. Dzisiaj w pracy siedziałam,przypomniało mi sie i zaczęłam po prostu płakać przy szefowej.. Dała mi tydzień na ogarnięcie.. Boże! Jeszcze tego mi brakowało zeby prace stracić..
Trza się wziac w garść. Ja pracuje z ludźmi, a uwierz mi często chcialo mi się płakać, alr nie mogłam obsługiwać ludzi płacząc. A swoją drogą tekst szefowej tez nie fajny...

Edytowane przez CorkaCzarownic
Czas edycji: 2015-11-19 o 09:53
CorkaCzarownic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 09:44   #1286
annabelka
Szop pracz

Cytat:

Nasz seks raczej też był bez szału, choć było ok... Orgazmu z nim żadnego nie miałam w kazdym razie. Jednak jeszcze 2 tyg temu leżałam w łóżku i rozpaczałam jak bardzo bym chciała żeby przyjechał, ON, i zrobił to co dawniej. cieszę się, że minęło.

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Loluuusia Pokaż wiadomość
Też odstawiłam tabletki i wiem co czujesz. Bardzo wzrosło mi libido. Na dodatek mam tak, że jak czegoś nie mogę mieć, to chcę tego jeszcze bardziej. Trochę mi odbija przez to.
Ja kurcze nawet na tabletkach miałam spore libido, a teraz to jakaś masakra.
annabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 10:03   #1287
Zlotooka1980
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kokillka Pokaż wiadomość
Masz racje , nie chciałabym . Ale serce mnie boli , ze nie bede miała juz z nim kontaktu. Kurde bo ja mam w sobie ten ogromny zal , nie moge wybaczyć mu tych kłamstw . Boli mnie to strasznie , był przecież jednocześnie moim najlepszym przyjacielem . Straciłam osobę , ktorej mogłam powiedziec wszystko , zawsze poprawiał mi humor i pomimo tego całego bagna, ktore mi zrobił to kurde no... To juz jest koniec . Po prostu koniec . Juz go nigdy nie bedzie .

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

A jeszcze jak o niego walczyłam , jak proponowałam rożne sposoby na naprawienie tego to on miał to gdzies nawet sie nie postarał tylko mówił " szkoda ze tak to sie wszystko potoczyło miedzy nami " . Zero fatygi, aby cos naprawić , zero . Po prostu szkoda i nara . Tęsknie i płacze za człowiekiem, ktory mnie potraktował jak ostatniego śmiecia . To jest głupie, bo powinnam byc szczęśliwa , ze go nie ma . I sa momenty, ze jest naprawdę ok, śmieje sie ale pozniej przychodzi chwila a ja znow rycze . I zastanWiam sie czy ja sie po prostu oszukuje ze jest ok .

ja walczyłam ponad 7lat, starałam się i w ogóle i nagle usłyszałam że jestem nikim dlatego myślę że to będzie już koniec, niech sobie jedzie i nie wraca, od dawna już mnie nie kocha, za to papierochy owszem, bez tego dnia nie zacznie... a obiecywał że ograniczy, zamiast tego pali i truje mnie częściej :/
Zlotooka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 11:41   #1288
pechowianka
Zadomowienie

Ja to czasami sobie pomyślę że to dziwne że jest się z kimś (mieszka się z kimś) dzielisz się z tą osobą wszystkim , a nagle rozstanie , kontakt się urywa i ta osoba która była taka bliska nagle staje się obca. A co jest najdziwniejsze w tym wszystkim ,szybko się z takich sytuacji "wyleczam" dziwnie szybko przechodzę do stanu sprzed związku . Powyje kilka dni, kolejne kilka dni chodzę smutna a poźniej pstryk i wracam do siebie i żyje normalnie... Życzę Wam takiego szybkiego przestawiania się na nową rzeczywistość. Wiadomo człowiek był zakochany ,budował z kimś życie i się nie udało . W głowie myśl ....a jak już nikogo nie spotkam , albo spotkam i znowu trzeba od nowa zaczynać..., nie chce innego etc. U mnie takie mysli też się na początku rozstania pojawily , ale minęły . No może poza jedną (znowu trzeba zaczynać - nie chce mi się dlatego zajmuje się sobą póki co , )
Głowa do góry , dacie rade się wyleczyć , jestem tego pewna na sto procent, Zwłaszcza że w zasadzie kazdą z Nas facet puścił kantem a to powinno sprawić że jest łatwiej .. NO BO CHYBA NIE CHCIAŁYBYŚCIE BYĆ DO KONCA ZYCIA NIE SZANOWANE COO??

Ps mi też się chce seksu , na nieszczescie z byłym było genialnie w lozku , ale hmmm zawsze mogę poznać kogoś kto będzie jeszcze lepszy
Stary 2015-11-19, 11:55   #1289
wiolka1115
Rozeznanie

Pechowianla strasznie zazdroszczę.

U mnie mija 3 tydzien a ja nie jestem w stanie funkcjonować. Nie moge spać, nie moge jeść. Nie jestem w stanie sie niczym zająć. Czuje fizyczna niemoc, nawet nie chodzi o blokadę psychiczną. Czuje kołatanie serca, najgorzej jest rano. Strasznie jestem słaba;(
wiolka1115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 12:44   #1290
faeria
she-wolf

Cytat:
Ja to czasami sobie pomyślę że to dziwne że jest się z kimś (mieszka się z kimś) dzielisz się z tą osobą wszystkim , a nagle rozstanie , kontakt się urywa i ta osoba która była taka bliska nagle staje się obca. A co jest najdziwniejsze w tym wszystkim ,szybko się z takich sytuacji "wyleczam" dziwnie szybko przechodzę do stanu sprzed związku . Powyje kilka dni, kolejne kilka dni chodzę smutna a poźniej pstryk i wracam do siebie i żyje normalnie... Życzę Wam takiego szybkiego przestawiania się na nową rzeczywistość. Wiadomo człowiek był zakochany ,budował z kimś życie i się nie udało . W głowie myśl ....a jak już nikogo nie spotkam , albo spotkam i znowu trzeba od nowa zaczynać..., nie chce innego etc. U mnie takie mysli też się na początku rozstania pojawily , ale minęły . No może poza jedną (znowu trzeba zaczynać - nie chce mi się dlatego zajmuje się sobą póki co , )
Głowa do góry , dacie rade się wyleczyć , jestem tego pewna na sto procent, Zwłaszcza że w zasadzie kazdą z Nas facet puścił kantem a to powinno sprawić że jest łatwiej .. NO BO CHYBA NIE CHCIAŁYBYŚCIE BYĆ DO KONCA ZYCIA NIE SZANOWANE COO??

Ps mi też się chce seksu , na nieszczescie z byłym było genialnie w lozku , ale hmmm zawsze mogę poznać kogoś kto będzie jeszcze lepszy
ale mądrze prawisz, od razu mi się lepiej zrobiło
co do pogrubionego... faktycznie, masz rację, co innego byłoby przeżywać, że była wielka miłość i rozstało się przez zrządzenie losu a nie że facet zrobił ci ogromną krzywdę... takiego to kopnąć w d!
znowu mi lepiej oby już te złe chwile nie wracały, ta pogoda za oknem tak na mnie wpływa

tłumaczę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości