|
|
#1261 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIV
Ja też mialam informatyka.
|
|
|
|
#1262 |
|
Zadomowienie
|
Informatyk nie potrzebny ja wszystko za pomocą wuja google :F
|
|
|
|
#1263 |
|
Konto usunięte
|
ja tez, ale ja umiem sobie poradzic z komputerem. Od czego sa google?
|
|
|
|
#1264 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Wiolka głupoty gadasz.
Jakby Cię kochał, to by Cię nie zostawił. Tak samo mówiłam 105 roku temu. Potem weszłam w nowy związek, i wybił mi wiele, większość rzeczy z głowy. Teraz się z niego leczę. Brakuje mi informatyka, montażysty, mechanika, kucharza. Wróć...może nic nie umieć. Brakuje mi JEGO.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#1267 |
|
Raczkowanie
|
To jest ten poziom gdzie wujek Google nawet pomoc nie umie ;dd ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Serio dziewczyny , kran naprawie ale komp czarna magia hahaha na szczęście mam mądre koleżanki
|
|
|
|
#1268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1269 |
|
she-wolf
|
możecie się ze mnie śmiać, ale mnie znów dopadło
może nie drę sobie włosów z głowy i nie płaczę, ale miałam parę razy łzy w oczach... przez. głupie. wspomnienie. o. nim. w. czasie. rozmowy ze znajomym za każdym razem, choć minęła kuupa czasu, jak o nim usłyszę to mam łzy w oczach i ogarnia mnie taka do niego nienawiść.. i mam łzy w oczach ja nie chcę już do niego nic czuć - w końcu nienawiść to też silne uczucia.. a jak jest nienawiść to i znaczy, że mi nie przeszło ja tylko chciałam faceta, który będzie mnie kochał i szanował, który będzie przy mnie.. to wszystko a on nawet tego nie potrafił, potrafił tylko się mną bawić i teraz tak mu się powodzi... ![]() poczułam się bezwartościowa, choć dobrze wiem, że to nieprawda trzepnijcie mnie. mocno. nawet już nie pamiętam, jak to być szczęśliwie zakochaną
![]() Edytowane przez faeria Czas edycji: 2015-11-18 o 22:16 |
|
|
|
#1270 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1271 |
|
she-wolf
|
moj tez byl po szkole informatycznej, dopiero potem poszedl w cos innego
|
|
#1272 | |
|
Szop pracz
|
Cytat:
trzymaj się---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- A wiecie co jest najgorsze po tym, gdy już przejdzie rozpacz, smutek, rozżalenie i te wszystkie inne uczucia związane z rozstaniem? Zaczyna brakować po prostu seksu... Już nie bliskości z tym jednym facetem, a po prostu zwykłego seksu. Po zerwaniu odstawiłam antykoncepcję, wiec moje libido dodatkowo szaleje. Wcześniej tęskniłam za NIM, za jego dotykiem, a teraz jakby on z tego pragnienia zniknął. |
|
|
|
|
#1273 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale czasami sie mysli, aczkolwiek w moim przypadku seks z nim(ale tylko dla mnie) byl bardzo nieudany
|
|
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem co czujesz, mną też się pobawił i zostawił, najgorsze jest to, że ja mu nic nie zrobiłam, to on kazał mi się odwalić, a to nie ja tylko on mnie w ogóle nie szanuje i też nie rozumiem jak rok temu mógł o mnie dbać, a kilka miesięcy później traktować jak pierwsza lepsza, mimo, że zawsze przy nim byłam i nic złego mu nie zrobiłam. Myślę, że taka wiedza przychodzi z czasem i jeszcze kiedyś będziesz mu wdzięczna, bo spotkasz kogoś kto na Ciebie zasługuje
|
|
#1275 | ||
|
she-wolf
|
Cytat:
z kim ja byłam i za kim rozpaczam? Cytat:
zmarnowane 2,5 roku życia
![]() Edytowane przez faeria Czas edycji: 2015-11-18 o 22:36 |
||
|
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1277 | |
|
she-wolf
|
Cytat:
![]() żebym tylko potrafiła się tak kompletnie odciąć.. mamy wspólnych najbliższych znajomych, w tym moje rodzeństwo i nawet niechcąco czasem coś usłyszę/istnieje groźba, że go wcześniej czy później spotkam..
|
|
|
#1278 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wlasnie, wypisz sobie jak Cie skrzywdzil i popatrz, za kim Ty rozpaczasz dziewczyno?! |
|
|
|
|
#1279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1280 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1281 |
|
Raczkowanie
|
Rodzice chcą, żebym przyjechała do nich na weekend. Jak byłam tam w święto zmarłych, to ciągle chciało mi się płakać, bo wszystko kojarzyło mi się z exem. Zawsze jeździłam tam na weekendy, bo tam był ex. Każde święta, każde wakacje spędzaliśmy tam razem. Nie mogę przez to zaniedbać rodziny, ale z drugiej strony będzie mi ciężko, jak znowu tam będę. Tu, w mojej studenckiej miejscowości, rzadziej spędzaliśmy razem czas, dlatego jest mi tu łatwiej. W rodzinnej miejscowości byliśmy razem w każdym miejscu. Z nim najczęściej tam się spotykałam. Wszystko, co tam jest, kojarzy mi się z nim.
Cieszę się, że jestem ciągle w miejscu, które z nim mi prawie w ogóle się nie kojarzy. Gdybym była ciągle w rodzinnej miejscowości, to nie wiem, czy trzymałabym się tak dobrze. No ale rodzinę trzeba odwiedzać. To tylko 2 dni. Gorzej będzie w święta. Wtedy 1-2 tyg. będę musiała tam być i na dodatek ex też tam będzie, bo wróci z zagranicy. |
|
|
|
#1282 |
|
she-wolf
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;53511274]Przepraszam, ale sama przedłużyłaś to cierpienie.[/QUOTE]
wiem o tym, nie masz za co przepraszać w końcu laski poznane na imprezie są najlepsze nagomiko, najlepsze jest to, że ja podobno też byłam jego pierwszą (piszę podobno, bo choć nie mam żadnych dowodów, że było inaczej, to fakt, ile razy mnie okłamał pozwala mi zakładać, że mogło być inaczej.. no chyba że do tamtej chwili rzeczywiście było jak było, a potem się "rozbestwił" bo pomyślał co to nie on i babiarz się zrobił jeszcze mu się tak podobno teraz w życiu udaje.. ![]() on zawsze w grupie taki pomocny, taki miły, dla znajomych zrobi wszystko, a sam na sam pokazywał prawdziwe oblicze..
![]() Edytowane przez faeria Czas edycji: 2015-11-18 o 23:12 |
|
|
|
#1283 |
|
Raczkowanie
|
Chyba strzelę sobie w łeb
nie daje sobie rady. Na każdym kroku wyje,znowu! Nie było mnie,bo myślałam,że dam sobie radę,ale nie daje.. Znowu.. Znowu,znowu,znowu! Potrzebuje ukojenia.. Tak bardzo tego potrzebuje.. Serio psychicznie leżę.. Dzisiaj w pracy siedziałam,przypomniało mi sie i zaczęłam po prostu płakać przy szefowej.. Dała mi tydzień na ogarnięcie.. Boże! Jeszcze tego mi brakowało zeby prace stracić.. |
|
|
|
#1284 |
|
Rozeznanie
|
No takiego czegoś to Twój eks na pewno nie jest wart...
Chyba sama to rozumiesz, co?
|
#1285 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale tutaj nie ma się z czego śmiać. Ja mam z dupy kontakt z nim, ale i tak tęsknię. I nieważne, że był palantem, dupkiem itp itd. Tęsknię za tym kim był wcześniej. I może to moja wina, może nie. Ale to silniejsze. Ale już potrafię sobie z tym poradzić... Cytat:
But I'm a Supergirl and Supergirls don't cry. Edytowane przez CorkaCzarownic Czas edycji: 2015-11-19 o 09:53 |
||
|
|
|
#1286 | |
|
Szop pracz
|
Cytat:
Nasz seks raczej też był bez szału, choć było ok... Orgazmu z nim żadnego nie miałam w kazdym razie. Jednak jeszcze 2 tyg temu leżałam w łóżku i rozpaczałam jak bardzo bym chciała żeby przyjechał, ON, i zrobił to co dawniej. cieszę się, że minęło.---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Ja kurcze nawet na tabletkach miałam spore libido, a teraz to jakaś masakra. |
|
|
|
|
#1287 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
dlatego myślę że to będzie już koniec, niech sobie jedzie i nie wraca, od dawna już mnie nie kocha, za to papierochy owszem, bez tego dnia nie zacznie... a obiecywał że ograniczy, zamiast tego pali i truje mnie częściej :/
|
|
|
|
|
#1288 |
|
Zadomowienie
|
Ja to czasami sobie pomyślę że to dziwne że jest się z kimś (mieszka się z kimś) dzielisz się z tą osobą wszystkim , a nagle rozstanie , kontakt się urywa i ta osoba która była taka bliska nagle staje się obca. A co jest najdziwniejsze w tym wszystkim ,szybko się z takich sytuacji "wyleczam" dziwnie szybko przechodzę do stanu sprzed związku . Powyje kilka dni, kolejne kilka dni chodzę smutna a poźniej pstryk i wracam do siebie i żyje normalnie... Życzę Wam takiego szybkiego przestawiania się na nową rzeczywistość. Wiadomo człowiek był zakochany ,budował z kimś życie i się nie udało . W głowie myśl ....a jak już nikogo nie spotkam , albo spotkam i znowu trzeba od nowa zaczynać..., nie chce innego etc. U mnie takie mysli też się na początku rozstania pojawily , ale minęły . No może poza jedną (znowu trzeba zaczynać - nie chce mi się
)Głowa do góry , dacie rade się wyleczyć , jestem tego pewna na sto procent, Zwłaszcza że w zasadzie kazdą z Nas facet puścił kantem a to powinno sprawić że jest łatwiej .. NO BO CHYBA NIE CHCIAŁYBYŚCIE BYĆ DO KONCA ZYCIA NIE SZANOWANE COO?? Ps mi też się chce seksu , na nieszczescie z byłym było genialnie w lozku , ale hmmm zawsze mogę poznać kogoś kto będzie jeszcze lepszy |
|
|
|
#1289 |
|
Rozeznanie
|
Pechowianla strasznie zazdroszczę.
U mnie mija 3 tydzien a ja nie jestem w stanie funkcjonować. Nie moge spać, nie moge jeść. Nie jestem w stanie sie niczym zająć. Czuje fizyczna niemoc, nawet nie chodzi o blokadę psychiczną. Czuje kołatanie serca, najgorzej jest rano. Strasznie jestem słaba;( |
|
|
|
#1290 | |
|
she-wolf
|
Cytat:
co do pogrubionego... faktycznie, masz rację, co innego byłoby przeżywać, że była wielka miłość i rozstało się przez zrządzenie losu a nie że facet zrobił ci ogromną krzywdę... takiego to kopnąć w d!znowu mi lepiej oby już te złe chwile nie wracały, ta pogoda za oknem tak na mnie wpływa
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

może nie drę sobie włosów z głowy i nie płaczę, ale miałam parę razy łzy w oczach... przez. głupie. wspomnienie. o. nim. w. czasie. rozmowy ze znajomym 

trzymaj się
nie daje sobie rady. Na każdym kroku wyje,znowu! Nie było mnie,bo myślałam,że dam sobie radę,ale nie daje.. Znowu.. Znowu,znowu,znowu! Potrzebuje ukojenia.. Tak bardzo tego potrzebuje..
faktycznie, masz rację, co innego byłoby przeżywać, że była wielka miłość i rozstało się przez zrządzenie losu a nie że facet zrobił ci ogromną krzywdę... takiego to kopnąć w d!