|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
sajkolidżist
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII
Ja do listy Munki dopisuję jeszcze burgery w Coolerze na Mariackiej, uwielbiam
No i jest menu po angielsku |
|
|
|
#992 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#993 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Nadal pamiętam jak ryczałam oglądając odcinek, w którym go postrzelili :P Albo ten, w którym koleś na imprezie zgwałcił jedną blondynkę. Stare Degrassi to było coś, nowe kompletnie mi się nie podobało.
|
|
|
|
#994 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=C2m6167BvgA https://www.youtube.com/watch?v=rcY7HO_CXIw https://www.youtube.com/watch?v=coY3LjmnpDE
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Babycall - http://www.filmweb.pl/film/Babycall-2011-563444
Choć już tyle tego mi się przewinęło, to nadal - a szczególnie ostatnio - trafiam na naprawdę dobre pozycje. Ta jest pełna zawirowań i niespójna- także w odbiorze, do końca nie dostaniemy jasnej i klarownej odpowiedzi na - nie ukrywajmy - wiele pytań, które pojawiają się z kazdą kolejną chwilą oglądania. I to chyba jest najciekszawsze i najbardziej intrygujące, choć nie każdy polubi, może nawet stwierdzi - że to na siłę, że fabuła prosta, a ujęta zbyt nietuzinkowo, żeby było 'ambitnie'. Ja absolutnie tak tego ine odebrałam, lubię skandynawskie kino i czułam je w każdej minucie filmu - bardzo podobała mi się gra głównej bohaterki, scenariusz - choć po około 3/4 filmu wymyśliłam sobie inne zakończenie jak się okazało Dla mnie bardzo dobry film, choć przez pierwsze kilkadziesiąt minut może wydawać się przeciągany i no nie ukrywajmy - akcji typowej tam ine ma. W około połowie zaczyna się dziać coś dziwnego, zaczyna się myśleć. Znów - po opisie na filmwebie nie spodziewałam się tak dobrego seansu, mogę poelcić, ale szczerze jestem ciakwa, kmu z Was też przypadnie do gustu. Interpretacji może być sporo, lubię.
|
|
|
|
#997 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej widze, że mamy podobny gust filmowy ;D wczoraj obejrzałam polecany przez ciebie The Perfect Host i serio bardzo mi sie podobał. Wspomniany przez ciebie wcześniej Kieł też fajny. Lubię pokręcone filmy. Widziałaś Happiness i Witaj w domu lalek? Fajny jest też Borgman. Może znasz filmy w takim klimacie? Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#998 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny.
Nie zauważyłam, żeby ktoś wstawił vloga Mai Pszczółki ze sklepu wegańskiego... Czy tylko ja nie mogę zdzierżyć tego pana, ktory sypie tymi swoimi ironicznymi, gorzkimi żarcikami? Nawiązując do tego filmiku z bezą, to uważam, że w ich wypadku ten opis wcale nie jest taki odległy. I to krążenie po sklepie. Przepraszam, jeśli kogoś urazilam,piszę na forum pierwszy raz. |
|
|
|
#999 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja dzisiaj rano widziałam wywiad z tą rodzinką, która transmituje swoje życie 24 h/d. Dawno nic tak nie podniosło mi ciśnienia! Musiałam już wychodzić z domu i nie obejrzałam całego, ale sam początek wystarczył, żeby mnie naprawdę wkurzyć, kawy nie musiałam pić.Muszą tak zdobywać piniąąąąążki, bo nie mogą pracować, "gdyż.... yyy... no mają różne choroby i dzieci też mają różne choroby." Oni musieliby wybierać sobie "jakieś specjalne rodzaje zawodów ze względu na... yyyy... te różne choroby". No popatrzcie państwo, jakie bidoki. Ja to tam luz, ale myślę o moich rodzicach czy o moich teściach, którzy całe swoje życie ciężko pracują i też nie są w 100% zdrowi. Nie ma chyba takich ludzi, zawsze trzeba w jakiś sposób dobrać pracę do swoich warunków, a tamci Amerykę odkryli! "Niektórzy mówią, że widać po nas bogactwo, bo mamy takie ładne mieszkanie. A to nie nasze! My tylko wynajmujemy... Chlip chlip... ;(" To chyba jeszcze gorzej. ![]() Nie no, wymiękłam. Nie współczuję im, nie znoszę takich leniwych nierobów. |
|
|
|
|
#1000 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142...QagUnxZk1l.jpg |
|
|
|
|
#1001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niemęża obudzę przez Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
dzisiaj oglądałam zwiastun Happiness, bo dziołszka na wątku filmowym polecała i jestem ciekawa tego filmu może Haneke też - mój ukochany reżyser. Na początek Pianistka, Ukryte, Funny Games. Tak myślę - jestem już bez laptopa, mam nadzieję, że nie zapomnę i jutro jeszcze dam znać. O! Z ostatnio oglądanych przypomniały mi się dwie perełki - Ich seh ich seh i Creep (Dziwak). Może też w klimatach serialowych American Horror Story Asylum - majstersztyk.
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-11-18 o 23:07 |
||
|
|
|
#1002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czekałam na filmik bez muzyki, bo już zastanawiałam się jakie dźwięki wydają z siebie kosmici ![]() I te mebelki. A przed domkiem pewnie rondko z fontanną, kostka brukowa i kolumienki
But my dear, this is not Wonderland and you are not Alice... Edytowane przez diorentynka Czas edycji: 2015-11-18 o 23:20 |
|
|
|
|
#1003 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1004 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłam jeszcze lepsze Drake grabiący liście i jako fryzjer
|
|
#1006 |
|
Rozeznanie
|
https://instagram.com/p/-PNF-BCu-F/
Czy MaDziK wie, ze da sie zastąpić jakieś słowo innym, aby nie powtarzało sie milion razy? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1007 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O, jakie piękne rzęsy. Jakby się komuś wylał klej na powieki i wysypało czarne futro. |
|
|
|
|
#1008 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1009 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1010 | ||
|
CzekoladoweLove
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
To ta Alex jej robiła, z którą się kiedyś ostro pokłóciły, nie?
|
#1012 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1013 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1014 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pianistka, Ukryte, Funny Games (moje ukochane), Ich seh ich seh widziałam i bardzo mi się podobały Dzięki za polecenie innych filmów na pewno obejrzę a jeżeli chodzi o Happiness to mi się bardzo podobał, ale to jest dość specyficzny film o "dziwnym" poczuciu humoru i nie każdemu może przypaść do gustu. Daj znać jak się skusisz czy Ci się podobał
|
|
|
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Konto usunięte
|
Ostrożnie z krytyką vlogerek...
![]() http://kwejk.pl/obrazek/2493429/chyb...c-krytyki.html ---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ---------- Chyba że krytykować Szusz. Jej się nie będzie chciało jechać. - Lew Lew, pojedziemy spuścić łomot tej wizażance? - Taaaaaaaaaaak! Lew Lew taki silny taki męski taaaaaaaaaak! Aaaaaaaaaaaa! - A po drodze wstąpimy do Ikei - Słoniuu tylko nie do Ikei Lew nie chce nie Lew nie jedzie nieeeeeeee aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa nieeeeeee |
|
|
|
#1017 |
|
Konto usunięte
|
xD
Ja nie wiem... ostatnio pierwszy raz w życiu widziałam rzęsy 1do1 (tzn. tak z bliska, wiedziałam, że koleżanka robiła) i wyglądały przepięknie, jak ładny naturalny wachlarz, nie za długie, nie za gęsto, aż sama stwierdziłam, że jeśli kiedyś spróbuję, to właśnie u tej pani, u której była moja koleżanka. A to, co widzę u wielu naszych vlogerek to jakaś parodia rzęs 1do1. Tak jak kiedyś (do tej pory zresztą) czorne brwi-dżdżownice... a więc dżdżownice nad oczami, futro na oczach, co następne? |
|
|
|
#1018 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Rzęsy Madzika.... No albo niekorzystne zdjęcie albo coś poszło nie tak... choć w sumie jeśli sie ktoś uczy robić te rzęsy to czego sie spodziewac? Bycie modelką oznacza darmowe lub groszowe opłaty [np za same włosie] za usługe ale kosztem jakości i perfekcyjności!
PinkRook i samodzielne podcinanie włosów Kretka i jej odnowiony taras Przyznaje, że wygląda ciekawie i przytulnie. Jak urosną roślinki i bluszcze będzie piękny zakątek. Laura i urodziny Ninki Przesłodka dziewczynka, jak się oblizala patrząc na tort hihi ale troszke jak małe wesele te zabawy itp. Pan w gajerku udający konia wygrał dzisiejszy dzień! Arleta i angielskie słowka Ktoś ją ogląda? Mój mąż zaczął i tak się wkręcilismy głownie dzięki fajnym wstawkom muzyczno/filmowym ![]() Ilona i recenzja Dermo Future Bogusia i fryzury na święta Wow nowy format wow wow wow Łobuzowe śniadanie Pasja Karo make up i włosy.... Przy czym wyjaśniając mówi że pasją m.in. jest kupowanie nowych kosmetyków i self-joke o kolorze podkładu... Edytowane przez nerwussss Czas edycji: 2015-11-19 o 07:16 |
|
|
|
#1020 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.

No i jest menu po angielsku 

Musiałam już wychodzić z domu i nie obejrzałam całego, ale sam początek wystarczył, żeby mnie naprawdę wkurzyć, kawy nie musiałam pić.

a jeżeli chodzi o Happiness to mi się bardzo podobał, ale to jest dość specyficzny film o "dziwnym" poczuciu humoru i nie każdemu może przypaść do gustu. Daj znać jak się skusisz czy Ci się podobał