|
|
#1621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Cytat:
Cytat:
Całe mieszkanie już pachnie a wieczorem będę suszyć A jeżdże w takie lasy, że sama spoko loko zbieram zwykle nie mniej niż 10 kg więc dzisiejsze 4 nie powalają na kolana.Ja kocham zapachy lasu, kocham zbierać grzybki, wynajdywać te ich aksamitne główki unoszące wysuszone igiełki i liście. Grzyby zbieram na węch - tak, tak W pewnych miejscach rośnie ich więcej i to sie od razu czuje. Zapach grzybni uderza wtedy w nozdrza. Uwielbiam te naslonecznione wrzosowiska pachnące suchym igliwiem i okurzone prawdziwki twarde jak kamyki na swoich bialych grubych nóżkach przycupnięte tak, żeby umknąć przed moim wzrokiem.Poza tym potrafię przemawiać do nich czule, bo tylko wtedy pozwalają nim się znaleść ![]() Taka własnie jestem świrnięta na punkcie grzybów
|
||
|
|
|
#1622 |
|
Wtajemniczenie
|
Rachela, świetnie wyglądasz, nic nie zmywaj z tego makijażu! No, chyba że przed snem
![]() Coś słodkiego bym zeżarła Pewnie skończy się to wycieczką do sklepu, bo nic z tego, co mam, jakoś mnie nie zadowala (ani lody, ani jakieś ciastka). Chyba chodzi za mną sękacz ![]() Pachnę Neonaturą Cocoon i wkurzam się czytając niusy na onecie ![]() O, takie chociażby: http://wiadomosci.onet.pl/1610471,11,item.html |
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj jadlam poledwiczke z prawdziwkami w sosie cebulowo smietanowym
Rodzicielka mnie dzisiaj takim obiadem przyjela ![]() Tulip, we Wroclawiu te herbatki sa w Epi Pachne DV - to juz chyba nalog ![]() edit/ Rachelo, do twarzy Ci w tym 'dymku' ![]() ja kombinowac z okiem nie potrafie, wygladam zawsze jakbym miala je podbite ![]() Czerwona szminke uwielbiam na kims- klasyka! a sama w kazdym kolorze szminki czuje sie jak .... nie powiem co!
|
|
|
|
#1626 |
|
Rozeznanie
|
[B]Rachelo[B], dopiero teraz obejrzałam , jak zrobilaś oczy .Bardzo ładnie.
[B]Tulipanko, zdjęcia świetne. |
|
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko
Tymeno co za grzyby![]() Cytat:
![]() ------ Hihihi...wszystko mi się pokickało, świruje mi obraz, przez pomyłkę nacisnęłam wyslij wiadomość...i się porobiło. Pachnę werbeną YR i Shalimarem edp.
|
|
|
|
|
#1628 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Rachelo - bardzo Ci pasuje ta czarna kreska. Naprawdę.
Ja już tak się do tych kresek przyzwyczaiłam, że bez nich czuję się brzydko i nijak Podobają mi się przydymione oczy, ale sama raczej nie umiem zrobić takiego makijażu.Cały czas gram i co chwilę podnoszę nadgarstek do nosa. Brit Gold of kors.
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno- smakowite grzyby
Przezywalam grzybobranie i przetworstwo tydzien temu- glownie kurki i podgrzybki ![]() Na jutro planujemy powtorke. Tulipanko- wybacz gapiostwo - gdzie mozna zobaczyc Twoje fotki?W czasie wieczorno-nocnych plasow, mojej strefy intymnej bedzie strzegl Angel
|
|
|
|
#1630 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam kłopoty z cytowaniem dlatego jeszcze raz dziękuję wszystkim za miłe słowa Cytat:
duszone grzybki z cebulką to zdecydowanie mi się nie marzyły, bo uwielbiam głównie marynowane ![]() A Epi będę musiała nawiedzić, bo jakaś dobra herbata za mną chodzi od dawna Katt - bo ja tak niepostrzeżenie linka wrzuciłam na photobucket zazwyczaj wrzucam fotki -> klik
|
|||
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko- Dziekowac
. Widze, ze pobiezne obejrzenie byloby profanacja Twoich dziel- jutro zrobie to dokladniej A tak w ogole, to nie photobucket, a bouquet- jak Hiacynta |
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Rachelo piekny makijaz
Uwielbiam mocne makijaze!Ondine - kuruj sie! Sciskam mocno! Tymeno ile grzybow, az zazdroszcze,. bo uwielbiam... jesc! Niestety grzybow w lesie nie widze ![]() A ja ciagle w pracy... Jeszcze 2 godziny Pachne sobie Smokiem...
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na wieczor pachne sobie Shalimarem
|
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dziękuję, miłego oglądania Cała moja rodzina uwielbia Hiacyntę, jest obłędna! ![]() Pachnę Eau des Merveilles, w ilości trochę za dużej, bo mnie lekko drażni. |
|
|
|
|
#1635 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..Tu rezydencja Bukietów, przy telefonie pani domu![]() Zgłasza się kolejna fanka serialu "Co ludzie powiedzą" ![]() A Hiacynta jest boska i jedyna w swoim rodzaju. |
|
|
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogadalm serial juz kilka razy i jak go powtarzaja to ponownie z ogromna checia zasiadam przed TV.
|
|
#1638 |
|
Zadomowienie
|
eksperymentuję z mieszaniem perfum, więc na jednym nadgarstku obok siebie zaaplikowałam Organzę i L LL. niestety, ciężko mi ocenić efekt ze względu na katar
to, co delikatnie wyczuwam, nawet mi się podoba, jednak eksperyment koniecznie trzeba powtórzyć... |
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam, Aniolek pieknie wtulil sie w moja skore....
Nie bedzie przesada, jesli napisze, ze uwbostwiamy Hiacynte, jak i reszte jej rodzinki. Kupilismy wszystkie odcinki serialu i co kilka tygodni serwujemy sobie maraton Mam rowniez slabosc do kilku innych brytyjskich sitcomow, m.in. Absolutely Fabulous czy Blackadder, ale to zupelnie inny kaliber Dziewczyny- milego wieczoru |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1640 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Pachnę znowu Sportem Jil Sander. Nic się nie dzieje, znajomi zdają poprawki a ja się nudzę, tym bardziej, że komputer okupuje młodszy brat...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawo, odkad zmienilas avatar, zastanawiam sie, czy aby to nie foto z jakiegos konwentu?
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Pachnę mieszanką piorunującą...
trochę XS Black, trochę Kelly Caleche, trochę męskim L'eau par Kenzo i męskim Tumulte.
|
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
wysmarowalam sie odrobina kremu Flowerbombowego na reku , rrany jaka slodycz!
Kropko, napiszesz cos o meskim Tumulte? I jak widzi Ci sie Kelly Caleche?
|
#1644 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Pachne nadgarstkowowo Un Bois Vanille, moje grzyby już obgotowane (ale gdzie im do tego zbioru Tymeny
A generalnie skóra mi schodzi z twarzy i z ust, szyje mam jakby mnie wampir pokąsał, i z lekka mnie to wkurza
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie to po prostu trochę kwiatków uduszonych w klasyku. ![]() A męskie Tumulte to kompletne zaskoczenie. Tak jak np. damskie L'eau par Kenzo pasuje do męskiego, z racji nut w nich zawartych, tak męskie Tumulte jest kompletnym zaprzeczeniem damskiego. To zapach mocno drzewny, przede wszystkim drzewny, cała reszta to maluni dodatek. ![]() Przyznam, że jest piękny. |
|
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Rachel - przegiecie z makijazem typu smoky eye to robic sobie go sprayem jak pewna slynna bohaterka filmowa
KLIK! Choc dla mnie ten makijaz tez ma pewnien urok Nat
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis pachne Ange ou demon. Ku mojemu zdziwieniu nie jestem jedyna - dzis w centrum handlowym tez na kims wyczulam. Czy to bedzie hit?... Sadze, ze jednak nie.
PS: Tez lubie Hiacynte
|
|
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też uwielbiam smak i zapach, fakturę grzybów. Chociaż uwielbiam też jeść inne pyszności, to jednak doskonały jest tylko smak grzybów. Nie zbieram sama, bo panicznie boję się pająków, ale za to lubię je czyścić, nawlekać na nitki... czyli to czego prawie nikt nie lubi. ![]() Przekonałam sie dziś, ze Lovely nie dla mnie - ta wytrawna, gorzkawa nuta, którą czułam na papierku nie wychodzi na skórze i niestety czuję tylko mydło i kwiatki
|
|
|
|
|
#1649 |
|
Wtajemniczenie
|
W ramach próby Stella McCartney - Stella. Ale chyba czas skończyć to testowanie bo od tego zapachu robię się głodna
![]() Na jutro przewidziane Kelly Caleche Hermesa |
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno, cudowne te Twoje grzyby, ja uwielbiam grzybobranie, nawet wtedy, gdy nie ma grzybów, kocham samo chodzenie po lesie i wypatrywanie brązowych łebków, zazdroszczę Ci i grzybów
![]() i grzybobraniachyba wstyd się przyznać, ale ja nie wiem co to/kto to Hiacynta ![]() właśnie wyszli goście, naczynia już w zmywarce, ja popijam whiskey i pachnę Stellą mam perełkę do czytania- Fioletową krowę -antologię angielskiej i amerykańkiej poezji nepoważnej w przekładzie Stanisława Barańczaka można połamać język i umrzeć ze śmiechu polecam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

niemal czuje ich zapach 

Całe mieszkanie już pachnie a wieczorem będę suszyć
A jeżdże w takie lasy, że sama spoko loko zbieram zwykle nie mniej niż 10 kg więc dzisiejsze 4 nie powalają na kolana.

Pewnie skończy się to wycieczką do sklepu, bo nic z tego, co mam, jakoś mnie nie zadowala (ani lody, ani jakieś ciastka). Chyba chodzi za mną sękacz 

- gdzie mozna zobaczyc Twoje fotki?