![]() |
#1231 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
O I
![]() Nie...zwykłą kranówą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mnie właśnie kolezanka uświadomiła, że sobotnia impreza, na która idziemy, nie jest w sobote (jak mi się zdawało) tylko jutro ![]() A to by było, jakby jutro o 21 dzwoniła "no gdzie jesteś?" a ja w kapciach w domu albo w łóżku ![]()
![]() |
#1233 |
Piers do przodu
|
Tekst dnia
![]() Ostatni ozauważyłam nadmierne zużywanie się mojego ziajkowego płynu do higieny intymnej ... pytam chłopaków co się dzieje i Un się odzywa: Wiesz - zacząłem nim myć głowę, bo mam po nim takie mięciutkie i falowane włosy i nie przetłuszczają mi się za szybko ![]()
#1234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Facelle już od dawna kupuje 2. Ba, on sam sobie kupuje, bo czuje się taki super nowoczesny że nie ma krępacji przy tamponach i podpaskach. Stoi, obczytuje opakowania, mówi że Rosmaneczki mają z niego brecht stulecia, ale jego to ryra ![]() ![]() dobra spadam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja aktualnie myję włosy intymnym facelle.
![]() I zaczęłam zabawę w mycie szamponem tylko przy skórze, a końce odzywką. ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Mój monsz też kupuje mi tampony, zawsze dzwoni i pyta jaki rozmiar brać ![]() ![]() Kolegę z pracy też wysyłam po takie rzeczy jak jest potrzeba ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1236 | |
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad kurka pogody zwariowanej ...
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1237 |
Piers do przodu
|
Kurna za oknem właśnie błyska
![]() ![]() ![]()
#1238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też lubię mel B ![]() No tak różnych trzeba , ale kurka strasznie trudno potem tą puchlinę po tabsach zrzucić A WY JAKIE TABSY BIERZECIE ? Jakie macie doświadczenia? Wiem że to sprawa indywidualna ale ... Może coś ktoś? Ja po marvelonie umierałam ![]() No tak ale zgodnie z naturą ile razy w miesiącu kobieta jest płodna? Raz przez kilka dni ... A i w innych dniach cyklu nawilżenie kuleje ... Jeszcze słyszałam taką opinię że @ są takie bolesne bo tez nie są "normalne"Bo kobieta nie powinna mieć tak często @ z założeń natury powinna być w ciąży a nie nie w ciąży ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- No u mnie też guowa zaczyna mnie boleć ...
![]() |
#1239 |
niecnotliwa dziewica
|
Byś wolała śnieżyce...?
![]() Na temat tabletek się nie wypowiem, od dwóch lat nie biorę a i tak najbardziej byłam zadowolona z NuvaRingu.
#1240 | |
Zakorzenienie
|
potwierdzam, błyska i grzmi nad Mordorem
![]() Cytat:
Diane 35 - tanie i kiepskie, @ bolesny na 6-7 dni, na zachodzie już podobno wycofane yasmin - spoko, nie tyję, pms i @ umiarkowany Atywia - spoko, nie tyję, @ 5 dni i niemal bezbolesny, pms trwa 1 dzień plus kiedyś bromergon, ale on to na prolaktynę jest, po nim wszelkie możliwe skutki uboczne ![]()
![]() |
#1241 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]() A właśnie pms po tabsach mi odbija...
![]() |
#1242 |
niecnotliwa dziewica
|
Neska, zabij, nie pamiętam
![]() ![]() Zresztą, ja mam dobrze, bo przy A. rumiany bejbik mi nie grozi ![]()
#1243 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Może odwołają w tym roku zimę? Pączki są już na klonie i to całkiem przyzwoite.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#1244 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
(przepraszam, nie mogłam się powstrzymać - mnie się wszystko z jedzeniem kojarzy ![]()
![]() |
#1245 | |||||||
Panaroja
|
snad zmiennej pogody
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2.ano 3.no to musze spróbować ![]() Cytat:
![]() ![]() 2.no wiesz , to raczej nieunikniona konsekwencja , trudno oczekiwać że zapomną ![]() Cytat:
![]() 2.ale nawilżenie też potrafi sprzyjać infekcjom - np drożdże wręcz kochają , obtarcia do szczęścia nie potrzebują . Ogólnie infekcjom sprzyjają warunki braku higieny i naturalnych barier ochronnych , a częstość przy zachowaniu obu powyższych nie ma znaczenia . Cytat:
![]() 2. ![]() Baru , masz pozdrowienia od Ju ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1246 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. Zejszło do 78kg czyli może tylko popękać ![]() 2. Na mnie kiedyś pachniał, teraz przestał czyli na Tobie będzie ![]() 3. Dziękujemy i uściskaj Ju ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1248 | ||||||
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.nie jest to aby pogląd lansowany przez specjalistę z jedynej słusznej partii ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie teraz wylazło słońce ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() 2.psiakrew ![]() ![]() ![]() 3.uściskam ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nadal nie cierpię jak mi woda twarz zalewa, jak zatyka uszy i nic nie słyszę i jak czuję, że mi włosy mokną i wiem, że czeka mnie 15 minut suszenia... no nie cierpię wody i basta ![]() ![]()
![]() |
#1250 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I buziaki dla Ju ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1251 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1253 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ale jak pisałam, chce i tak popytac o te 90-dniowe.
![]() |
#1254 |
Nindżopesz
|
Pozwólcie, że zarzucę emerycki temat - jesteście gdzieś ubezpieczone? Tak na okoliczność zgonów wszelakich w tym np. teściów?
Nie wiem czy warto płacić 50 zeta miesięcznie żeby potem dostać 2000 a za maużona 10 tys... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Możliwe , chociaż ...Jedno trzeba mu przyznać jak kobieta jest w ciąże nie ma bolesnych okresów ![]() ![]() A odnośnie śluzówki to nie jest tak że ona też lubi wilgotno? I wtedy łatwiej jej funkcjonować? I czy nie sjest tak że jej uszkodzenia są wrotami do nadkażeń? ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
![]() 90 to jest myśl...
![]() |
#1256 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Od iluś lat stosuję Nuvaring i nie narzekam na nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
12 x 50 - 600 zl rocznie 600 x 3 lata -1800.... ....6 lat już 3600 ....chyba, że wyrobią się tfu, tfu w ciągu 3 lat i zarobisz z 200 zł ![]() Lepiej do skarbonki wrzucać ![]() O małżona też chyba lepiej dbać, niech jak najdlużej do roboty chodzi i pensję przynosi...lepiej te 50 dych w jakieś witaminki zainwestować ![]() Jestem zakochana w C B, codziennie bardziej ![]() ![]() ![]() Teraz będzie dylemat co brać...na razie bawie się 620 i jest super, zobaczymy resztę.... A biorę Vibin . Ja wogle nigdy nie mialam takich tabletek co by mi wode zatrzymywały czy jakieś inne jazdy robiły...po żadnych nawet kg nie przytyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 | |
Nindżopesz
|
Moje niby też pracowe tylko na macierzyńskim płaciłam je dalej indywidualnie i tak już zostało.
Cytat:
Coś bym nowego wymyśliła ale też nie wiem czy warto. 2. spróbuj 520 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1259 | |||
Panaroja
|
Cytat:
![]() przekażeu ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.lubi , ale do menopauzy to sama sobie robi wilgoć w ilościach wystarczających pod wpływem estrogenów . Uszkodzenia oczywiście że są wrotami , ale nie jest to warunek sine qua non , bo można nie mieć żadnych a bez przerwy się bujać z zakażeniami wystarczy się myć nie tym co trzeba Miałam akcję Koth w robo - przybłąkał sie biedak i siedział przestraszony w kąciku - czysty , przesiąknięty papierosami więc na bank domowy , zero dzikości , dawał się brać na ręce i czochrać , albo ktoś wyrzucił , albo korzystając z nieuwagi zrobił narywkę przez otwarte drzwi . No i wezwałyśmy ekopatrol straży miejskiej bo co , i powieźli do schroniska biedactwo , a taki śliczny puchaty i szylkret , i miał pomarańczowe oczy , i teraz cały czas o nim myślę , za mientka jestem na takie rzeczy ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.