![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!
Co do zakupów na Truskawie - bardzo bym prosiła o nie zgłaszanie już nowych zamówień. Chcę kupić wszystko co zostało wymienione a niezdecydowane do tej pory Wizażanki proszę o informację na co padł wybór
![]() ![]()
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niniejszym rezerwuję ostatnie 20ml Nachlanego Ruskiego dla Bjeaty. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
W takim razie zamykam listę chętnych na zakup Ambre Russe
Katty_p13 - 20ml SpanishMyszka - 20ml Bjeta - 20ml dla mnie zostaje 40ml Dziewczyny wysłałam Wam wszystkim PW. Teraz tylko zakupię atomizery i wysyłam tą cudowną ambrę. |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Wtajemniczenie
|
Interesują mnie poniższe produkty, zapłacić mogę 28 września.
Lancome Virtuose Divine Lasting Curves & Length Mascara - # 01 Noir Sensuel 6.5g/0.23oz Helena Rubinstein Magic Concealer - 02 Medium 15ml/0.5oz |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Wtajemniczenie
|
czy ktoś ma chęć na zakup z Truskawy teraz ?
![]()
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
#247 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
AAA kurzce może jakos wykombinuje kase chocby na korektor HR? Kiedy ewentualne najblizsze zamówienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Jeśli będą chętni, choćby już. Kwestia zgłoszenia i wpłaty.
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
Teraz? Ja bardzo chętnie, zresztą czekam grzecznie w kolejce
![]() Edytowane przez wiorka_sforna Czas edycji: 2007-09-20 o 22:16 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Jestem chętna na korekator HR najjaśniejszy-ktos pomoże zakupić.
#252 |
Zakorzenienie
|
mam pytanko, czy zestaw Coco składający sie 3x15 ml mozna uzywac kazdy osobno, czy tylko jako wymienniki?
Bo fajnie by było tak sie podzielic we trzy na małe 15 , jakby mozna osobno uzywac, to bym mogla zorganizowac zakup ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zadomowienie
|
Groszku75, niedawno dziewczyny chciały kupić taki zestaw Coco na allegro 3x15 ml, ale okazało się, że to zamienniki i nie można ich pojedyńczo uzywać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Groszku, niestety
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1903 i fotka papugi: http://www.mfoto.pl/uploads/1557/dsc_1919_cab7a.jpg szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-09-22 o 20:22 Powód: post pod postem - proszę korzystać z funkcji edytuj |
||
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Kropeczko, ja jestem cały czas chętna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Wtajemniczenie
|
Czy mogę dołączyć do truskawkowych zakupów ?
![]() Jestem zainteresowana korektorem HR Magic Concealer 02 Medium 15 ml , pieniądze mogę wpłacić od zaraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...nce-libre.html Bo mnie zastanawia to 25g ( w KWC 20 g) i pelna nazwa jest troszke inna, bo tu: Poudre Majeur Excellence Micro Aerated Loose Powder. Dlatego ciekawa jestem czy to aby te same pudry? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
TRUSKAWKA
Lista zgłoszonych do zakupów robionych przez Asię wygląda tak: Chętne na IX 2007 - zachowałam kolejność zgłoszeń. Asia zdecyduje ile się zmieści w paczce nr III geonia - olejek do ciała Gloria Cacharel, sztuk 2 wiorka_sforna - Angel Innocent Thierrego Muglera 50ml nierozkręcalny szugarbejb - puder Lancome ( http://us.strawberrynet.com/productD...x?ProdId=51692 ) DiTu - L'or De Torrente 50ml; Brak deklaracji: noseknosek - ? smerfeta01 - L'or de Torrente edp 50ml Madlaine - ? nitencja - ? groszek75 - E. Courday - Musc Ressia, zestaw X 2007 bluegirl - Sypki puder Lucidity Estee Lauder kolor 06 http://us.strawberrynet.com/productD...13619&goChar=E (paczka bezpośrednio do bluegirl) pakosta - Lancome Virtuose Divine Lasting Curves & Length Mascara - # 01 Noir Sensuel 6.5g/0.23oz; Helena Rubinstein Magic Concealer - 02 Medium 15ml/0.5oz your Angel - zestaw Magnetismu Escady - 75ml EDP + balsam 200ml Na tym, na dzień dzisiejszy, lista się zamyka. Pozostałe chętne osoby proszone są o poszukanie innych doświadczonych "zakupowczyń". ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2007-09-23 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Wtajemniczenie
|
Wczytałam się i mam 4 chętne na teraz - Geonia (2szt), Wiorka_sforna (1szt), Szugarbejb (1szt) i DiTu (1szt).
Wszystkie zamówione przez Was rzeczy są dość drogie i muszę się liczyć z cłem. Czy któraś z Was jest chętna na zamówienie tylko dla siebie (doręczenie bez mojego pośrednictwa prosto z Truskawki, czyli bez kosztów transportu) z 7,5% rabatu? Jeśli nie to będziemy dzielić na dwie paczki ![]() ps. wszystkie Wizażanki, które zgłosiły się po mojej prośbie o niezgłaszanie się, bardzo przepraszam, ale nie wliczam do zamówień. Może znajdzie się jeszcze jakaś chętna koleżanka gotowa pomóc w zakupach? ![]()
`·.(¨`·.·´¨) ` ·.,.·´ Edytowane przez asia_102 Czas edycji: 2007-09-21 o 20:07 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
geonia - olejek do ciała Gloria Cacharel, sztuk 2
wiorka_sforna - Angel Innocent Thierrego Muglera 50ml nierozkręcalny szugarbejb - puder Lancome ( http://us.strawberrynet.com/productD...x?ProdId=51692 ) DiTu - L'or De Torrente 50ml; Asia ma rację. Dziewczyny, podumajcie czy nie wolicie niższy rabat, bez kosztów wysyłki, z paczką prosto do Waszych drzwi. Wtedy nie trzeba by nic dzielić, każda by dostała co chce i to niedługo. ![]() Przy przykładowych 100zł te 4,5% rabatu daje kwotę niższą od kosztów wysyłki, więc w sumie też się opłaca. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
![]()
Drogie dziewczyny, czy mogłabym liczyć na czyjąś pomoc w zakupach na strawberry. Widzę, że jesteście juz poumawiane na wspólne zakupy, czy można by sie gdzieś "doczepić"? Bardzo proszę o pomoc
![]() Chciałabym kupić Etro Etra. Z góry dziękuję za każdą odpwoiedź! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
A ja chciałabym kupić z kimś na spółkę Zagorsk CdG - ja byłabym chętna na ok. 30ml.
Najchętniej w październiku.
#265 |
Raczkowanie
|
Asiu, Kropko, ja się dostosuję do każdej podjętej decyzji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Uwazam tak samo jak wiorka_sforna. Zgadzam sie z tym ze trzeba to zorganizowac tak zeby wyszlo jak najkorzystniej dla kazdej z nas. Chodzi tylko o to ze nie mam karty kredytowej. Tez dostosuje sie do podjetej decyzji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, paczki do Was są lepsze z kilku powodów: Po 1 ciągle wysyłane paczki do Asi mogą wzbudzić zainteresowanie UC. Po 2 truskawka może nie być chętna do zwrotu cła jeśli będzie się to zdarzać zbyt często (wygląda to wtedy na zakup na handel). Po 3 miejmy litość dla Asi i liczmy się z jej czasem i pieniędzmi. Pierwsza paczka została zatrzymana i oclona, a dziewczyna do dziś czeka na zwrot z truskawki!!! Druga paczka (dla mnie) szła 10 dni i Asia się bardzo denerwowała, że też została w UC. I po 4, jeśli paczki pójdą do Was, można będzie od razu organizować następne wysyłki, do dziewczyn chętnych na październik. Jeśli paczki mają iść do Asi, cała sprawa się wydłuży, bo Asia musi czekać aż dojdą, wysłać i dopiero zajmować się kolejną turą. W przypadku Waszych zakupów różnice w cenie, między wysyłką do Was bez kosztów pocztowych a wysyłką do Asi z wyższym rabatem, są naprawdę małe. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2007-09-22 o 21:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
już nieaktualne
![]()
Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2007-10-02 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Wtajemniczenie
|
ja również jestem chętna na zakupy truskawkowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
ja też
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.