|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII
Szkoda, że mu tego nikt nie napisał pod filmikiem z dyndającymi sznurkami od dresów.
Pewnie miał taką minę podczas pisania komentarza https://instagram.com/p/9SoNFepyZ4/
"Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again.." Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem Czas edycji: 2015-11-20 o 10:31 |
|
|
|
#1232 |
|
Konto usunięte
|
Zapuściłam jako tło do pracy. Wasze życie jest w waszych rękach - to Szuszo-Koejlo na dziś. Poza tym jej wywód jest tak krzykliwo-agresywny, że mi się udziela, chyba to zaraz wyłączę. I oczywiście ona się nie zgadza na to, że każdy może napisać co chce. Przyznała się do kasowania komentarzy.
|
|
|
|
#1233 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1234 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1235 |
|
Raczkowanie
|
Szusz w skrócie, musiałam wspomóc się kawą.
- hej kochani, szykuję się do wyjścia, zaraz muszę wyjść - te ciężkie podkłady no emm, no moja skóra się źle po nich czuje, nie to, że wygląda, bo wyglada tak samo dobrze jak zawsze... ![]() - kwasy, używam kwasów, po tych kwasach skóra podrażniona, MAC mi się ciastkuje na twarzy emm to wina kwasów - roz ediszon velvet i pecwaj - ide do fryzjera, jestem w mega niedoczasie - pogoda - kiciaaaaa, ootd - wracam i nie wierzę tej pogodzie - foodhaul - przerwałam nagrywanie, zeby pokazac wam grad, no nie - to znowu ja - ja wiem, ze wiekszosc ludzi ktora mnie oglada jest mądra i normalna xD przyzwolenie spoleczne na przemoc, hejt na szusz i represje, hejterzy chca ciagnac innych w dół bo maja nieudane zycie O TYM TRZEBA MÓWIĆ! szusz nie musi kasowac komentarzy, do tego są narzędzia xd ale i tak kasuje- rób to co kochasz! ja nie przeżyję za was życia - wasze błędy, upadki, wewnętrzne szczęście, mądrości życiowe, prośby widzów o filmy motywujace *ziew* - przekorny charakter szusz, bawi ją krytyka innych, zyje na przekór wszystkim!!1one - heheheheheheh LEWLEW heheheheheh (UWAGA ŚMIECH LWA) - danie szusz wygląda jak kupa (serio) miały być placuszki a wyszła kupa heheheheheheh, szusz sie zgłosi do masterchefa heheh - koniec <3 |
|
|
|
#1236 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Te jej przemowy ostatnimi czasy (zwłaszcza dzisiejsza) brzmią tak, jak by sama siebie próbowała przekonać o tym, jaka to jest zayebista: bo się nie przejmuje, bo się nie porównuje, bo robi to co chce, bo jest przekorna blablablabla - oczywiście wszystko gruntowane pozytywnymi komentarzami od widzów. Krytyczna reszta to wszystko hejterzy przecież, którym się w życiu nie udało. |
|
|
|
|
#1237 | ||
|
♥
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
Edytowane przez xsun Czas edycji: 2015-11-20 o 10:47 |
||
|
|
|
#1238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nawet nie bede oglądać, widać szkoda na nia czasu, unsub do nie dzis leci Bo wszyscy hejterzy jej zazdroszczą, maja nieudane życie, Taaakkk, zazdrościmy jej Lwa, luksusowego zycia.... Wywieszonych na środku pokoju gaci suszących sie na suszarce, tak Szusz prawdziwe elegantki oddają do pralni bądź maja suszarkę, zastanów sie nad zmiana.... wyjsć do warzywniaka z Boy on chain od Chanel, mieszkanka 50m2 w bloku i średniej klasy auta, dlatego hejtujemy Zastanów sie Szusz skad ta cała niechęć do Ciebie i tylko do Ciebie Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzalam i potwierdzam, szkoda czasu, prawie caly filmik to wywód o hejterach i w dodatku takim agresywnym (?) tonem.
Tak sobie wlasnie pomyslalam, ze jeszcze rok temu tak lubilam Szusz i jak miala ten wypadek w lazience przez ktory nabawila sie siniaka na pol twarzy to martwilam sie o nia i bylo mi jej szkoda, a teraz juz nie moge jej ogladac... Co sie stalo?
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
tez nigdy nie skumam tego czarnego topu pod biale bluzki, chyba nie jestem kontrowersyjna
:Pedit: poleciał unsub
Edytowane przez N4TI Czas edycji: 2015-11-20 o 11:07 |
|
|
|
#1241 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no faktycznie, cera idealna
|
|
#1242 | |
|
♥
|
Cytat:
Ja nigdy nie potrafiłam się do niej przekonać, czasami odpalałam jakiś jej filmik, jednak zawsze coś mi nie pasowało. Teraz jej jeszcze gorzej, bo wcześniej chociaż tyle nie marudziła, bo hejty, bo zmęczona, bo tyle na głowie, bo to bo tamto. No i przede wszystkim kiedyś nie było w każdym filmiku LewLew to LewLew tamto. A ten cały LewLew działa na mnie jak płachta na byka. |
|
|
|
|
#1243 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
Hmmm patrze na to i ... zastanawiam się czy też z taką łatwością umie wyliczać Bogusi ? chyba nie ... bo widać jak wygląda :P ale innym to oczywiście.
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1245 | |
|
♥
|
Cytat:
Tak poważnie to widzi się zazwyczaj podwórko sąsiada, swojego nigdy. Edytowane przez xsun Czas edycji: 2015-11-20 o 11:18 |
|
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Nie - nawet jak on sam nie byłby otyły, to nie powinien tak pisać.
|
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
https://youtu.be/49HzD0B3djI
Pysznooosci u Kasi Opolanki
|
#1248 |
|
Konto usunięte
|
Bałtek pewnie pozazdrościł, że to jej terravita te czekolady wysłała a nie im i musiał dać upust swojej frustracji tym "żarcikiem"
|
|
|
|
#1249 |
|
Zadomowienie
|
Tak pomyslałam, że podziele się z wami tym co mnie wczoraj spotkało (tak mi wpadło jak szusz mówiła o przyzwoleniu bicia dzieci). Może mi coś napiszecie, żebym się jakoś ogarnęła bo mi to siedzi w głowie strasznie. Mieszkam w okolicach Rzeszowa, dojeżdżam na zajęcia na studiach. Wczoraj idąc przez dworzec PKS zobaczyłam coś co znałam tylko z TV. Na ławce siedział chłopak. około 12 lat. Co zwróciło moją uwagę to to, że miał na sobie damskie kozaki na obcasie. Generalnie widać było, że w domu się nie przelewa. Miał czapkę z daszkiem i gdy podniósł głowę zobaczyłam coś, czego wolałam nie widzieć - był tak pobity, że mi się to w głowie nie mieści. Pod oczami siniaki, warga rozwalona, poobdzierana twarz. Widać było, że urazy ma od kilku dni bo już były strupy. Wcięło mnie. Siedział przy kobiecie (wiecie, tak za blisko jakby się nie znali bo miejsc było dużo bo był ranek) wyglądającą na przeciętną 50 latkę. Dalej, między kioskami stali menele (przepraszam, że tak ich nazywam, ale widuję ich często i to nie są bezdomni, tacy z przypadku. to są menele, typowe,. nie raz widziałam jak ich policja pacyfikowała). Na początku pomyślałam, że ten chłopak to od nich chociaż nigdy go z nimi nie widziałam. No poczułam, że coś muszę zrobić i tu zaczyna się mój problem i wstyd. Przyznaje się, bałam się, że jeżeli do niego podejde i zagadam i jeżeli okaże się, że on jest od tych meneli to się źle na mnie skończy. Myślałam też o policji, ale w sumie co bym powiedziała? A nawet jakby przyjechali to bałam się, że jeżeli ten chłopak nie jest tylko z biednego domu a faktycznie go rodzic/brat/etc leje to w ramach zemsty za sprowadzenie na głowe policji on dostanie w kość. Nie wiem, uważam, że zachowałam się okropnie. Jedyne co mi przyszło na myśl to, że kupie mu coś do picia (jadł drożdżówkę, nie chciałam dawać mu pieniędzy bo nie wiadomo do kogo by tak naprawdę trafiły), więc zaopatrzyłam się w kubusia, jakiś batonik, podeszłam do niego, siadłam i mu to wcisnęłam. Bez słów. Ale to jak on na mnie popatrzył, tymi opuchniętymi oczami to aż mi się słabo zrobiło. Uciekłam od niego bo bałam się, że się popłaczę.
No i teraz siedzę i myślę. Co mogłam zrobić więcej? Czy zachowałam się w porządku? Mogłam zapytać tej kobiety, czy ten chłopak jest z nim. Nie wiem dlaczego tego nie zrobiłam - jakieś zaćmienie mózgu, strach? Nie wiem. Pierwszy raz się z takim czymś spotkałam, pewnie miałam szczęście bo przecież wiadomo, że takich sytuacji jest milion pewnie. Wciąż wmawiam sobie, ze może go tak w szkole załatwili (koledzy w sensie) bo biedny, bo te damskie buty.... chcę wierzyć, że nie przeżywa w domu piekła znęcania się psychicznego czy fizycznego. Najbardziej przeraża mnie myśl, ze opieka społeczna (jeżeli jest bity) wie o sytuacji i nic nie robią... powiedzcie mi co robić w takich sytuacjach? nie potrafie przejść obojętnie - tak zostałam wychowana, tylko nie za bardzo wiem co praktycznie mogę zrobić. przepraszam, że tutaj, ale nie chce zakładać nowego wątku bo już pare takich wątków tu widziałam i kończyły się one wojną polityczną, wychowawczą etc. |
|
|
|
#1250 |
|
♥
|
Zmalowana przechodzą samą siebie
![]() Na fejsie wstawiła posta o treści: Zauważyłam że lubicie moją szczerość! Więc chcę nagrać film i wam podarować odrobinę tej szczerości! Pytajcie o co chcecie ! Tymczasem w komentarzach: Weronika Cyron Z jakimi firmami masz współpracę oprócz mac? Lubię to! ¡ Odpowiedz ¡ 5 ¡ 1 godz. Zmalowana Makeup TV Serio ???? Ostatnio wypowiedziałam się dosadnie że to chyba nie jest na miejscu pytać kogoś o takie rzeczy Emotikon smile Pozdrawiam Emotikon smile Jeśli film jest sponsorowany to taka informacja zawsze widnieje w opisie pod filmem . Ta jej szczerość jakoś specjalnie dobrze nie została odebrana, oj pewnie blokady poleciały
|
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nigdy nie wiem, jak się zachować w takiej sytuacji. szczerze mówiąc, płakać mi się zachciało po przeczytaniu tego, jak tak można pobić własne dziecko ?! (jeśli to rodzice). wiadomo, niektórzy nie potrafią wyjść z biedy, gorzej, jeśli nie potrafią przez alkohol albo inne patologie przyznaję się też do tego, że podczas studiów częściowo "zakaziłam się" znieczulicą. mieszkam w niedużym mieście, a dojeżdżałam do gdańska. i niestety tam wszechobecne są rumunki z małymi dziećmi, zawsze zachodziłam w głowę, czy te dzieci są chore, dlaczego nie płaczą, skoro jest -10stopni, a one leżą owinięte jakimś szmatami? dopiero mąż mi uzmysłowił, że wciskają małym prochy, żeby leżały i wzbudzuały litość. pewnie wszystkim gdanszczanom jest znana też pani na wózku, która zbiera kasę w tunelu na dworcu głównym. raz dałam jej kanapkę. i wiecie co, niechętnie wzięła, a potem,jak już zniknełam z pola widzenia, wyrzuciła (znajomi, którzy kupowali bilety, łaskawie mi donieśli ;/). zresztą tak samo w sopocie łatwo spotkać bezdomnego, podobno jest ich tutaj najwięcej w polsce. ich mi nie żal, jak widzę, jak leżą w bramie kamienicy i śpią natutkani na maksa. ale miałam też inną sytuację również na dworcu w gdańsku - jakiś facet (alkoholik chyba) chciał, żebym mu dorzuciła na piwo. jak to studentka, kasy nie miałam, jakieś resztki na karcie, a w kieszeni nawet złotowki. powiedziałam mu to, niestety oczywiście uznał to za kłamstwo, rzucił się na mnie z łapami, powiedział, że jest honorowym dawcą krwi, że jak kiedyś ja będę krwi potrzebować, to życzy mi, żebym zgniła w szpitalu i żebym jej nie dostała (też oddaję krew tak a propos, ale nidgy tak bym nikomu nie powedziała). był naprawdę agresywny, a nikt nie zwrócił na to uwagi (godzina 18.00). od tamtej pory już w ogóle mam uraz do takich osób. Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2015-11-20 o 12:06 |
|
|
|
|
#1252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślę, że zrobiłaś więcej niż 99% osób by zrobiło na Twoim miejscu.. sama nie wiem jakbym się zachowała w takiej sytuacji.. nie chcę myśleć o tym co przeżywa ten chłopak na codzien ale z drugiej strony ten chłopak musi chodzić do szkoły-nauczyciele powinni zgłosić takie coś..
|
|
#1253 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
właśnie z ta szkołą... mama mojego chłopaka pracuje w szkole w Rzeszowie i mam zamiar sie jej zapytac dzisiaj jak to wygląda w praktyce - ile szkoła może i ile robi i czy nie mogłaby się popytać czy w jakiejś szkole jest taki chłopak. może go znajde i się zorientuje i albo coś wymyślę i pomogę albo chociaż będe monitorować sytuacje. nic więcej mi nie przychodzi do głowy.
|
||
|
|
|
#1254 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam coś dla Szusz
|
|
|
|
#1255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1256 |
|
Przyczajenie
|
dopiero sie dowiedzialam ze Hania xs jest juz rozwódka
|
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1258 |
|
Life is a drink ...
|
hmmm jak zaczynała kariere na YT to pochwaliła się filmem ze ślubu.
Teraz jak mówi, że ma "mężczyzne" to chyba nie trzeba się domyślać, że męża nie ma :P
|
#1259 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1260 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oglądałam za to Szusz lubi i to mi się podobało, zawsze jakąś ciekawą książkę czy serial poleciła. Pamiętam też (mimo iż ówczesny jej styl odbiegał od mojego zupełnie) że potrafiła się ciekawie ubrać- tzn nie to co teraz same sieciówki i chińszczyzna czyli jak większość jutuba, ale może damy tak właśnie mają
Edytowane przez iamdanifromcalifornia Czas edycji: 2015-11-20 o 13:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

O TYM TRZEBA MÓWIĆ! szusz nie musi kasowac komentarzy, do tego są narzędzia xd ale i tak kasuje

u Kasi Opolanki