Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-20, 15:14   #1021
gosiak0512
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

MAJKA 2*1ml plus 2ml soli mam na rospisce

KANA w sloiku nalesniki sa dopiero po 9 msc, jak dla mnie za wczesnie

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 15:23   #1022
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Raczej nie kontrowersyjne 😉 dala mi przepis na naleśniki z sinlacu i kleiku ryzowego 😉
Wg mnie takie jedzonko po roku ale moze sie nie znam

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
MAJKA 2*1ml plus 2ml soli mam na rospisce

KANA w sloiku nalesniki sa dopiero po 9 msc, jak dla mnie za wczesnie
Ta dawka 0.25mg tak?
Stary 2015-11-20, 15:36   #1023
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Dzień Dobry ;-)
My już po obiadku , po spacerku i samodzielnym zasypianiu w łózeczku- z sukcesem ..uff ;-)
Właśnie zaczęło padać , nienawidzę tego okresu pogodowego

Słyszałam w radiu że w carrefourze jakies zniżki na zabawiki z kuponem? słyszała któraś ? poluje na szczeniaczka :-P

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
on jest u mojej mamy. wyszla znim na spacer, teraz jets etap cieczek jego kolezanek :P wyrwal sie mamie za jakas suczka i nie mogla go dogonic. wczpraj kolo 17, szukala go do 21 i dzis od rana. dopieor kolo 9 do mnie zaadzwonila zaplakana, zla jestem bo jakby od razu dala znac to tez bysmy go szukali a tak sama chodzila..strasznie sie do niego przywiazalismy i jest mi tak cholernie przykro..

zreszta otatnie dni to nie moje dni. maly nie je, spac nie chce, zasypiac nie chce, caly wywalony jest, sutka mi gryzie niesamowicie, do tego ten pies..

O rany współczuję, mój jak kiedyś uciekł to szukaliśmy go do 12 nocy, tak się martwiłam że szok...a ten w najlepsze czekał pod domem aż wrócimy z poszukiwań...
Trzymaj się, oby złe dni Cię opuściły jak najszybciej!
No i również Gratuluję 8 miesięcy ;-) To już poważny gość

Violka-dla Adki też gratulacje !! ;-)

leci ten czas...

Edytowane przez AgnieszkAA100
Czas edycji: 2015-11-20 o 15:38
AgnieszkAA100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 15:38   #1024
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Uśmiałam się jak napisałaś do Madzixx "wiatr we włosach, obłęd w oczach hih ". U mnie też z gotowaniem masakra, zeby chociaż drzemki były regularne, to by się dało jakoś, a tak to... Podejrzewam że odpowiednikiem Waszego Kobierzyna jest nasza Choroszcz Jakie psychiatryczne miejscowości macie w innych zakątkach ?
U mnie jest Straszencin
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 15:41   #1025
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Uspilam moje dziecko po 2h walki. Czuje że żyje 😒

SYLWIA mega kciuki by psiak się znalazł!! ✊✊✊

Stalowe nerwy trzeba mieć ;-)
Stary 2015-11-20, 15:43   #1026
gossip_girl21
Zakorzenienie

Zezarlam sama cała duża paczkę chrupek...
A obiad w piekarniku, brawo ja 😏

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 15:45   #1027
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość

A co tam Obiad się zje później...narobiłaś mi smaka na chipsy....
Stary 2015-11-20, 15:48   #1028
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
A co tam Obiad się zje później...narobiłaś mi smaka na chipsy....
Oby się zmieścił....Bo to tv paka była 😂🙈🙊

Idź kup, nie będę sama grubasem 😂

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-11-20, 15:59   #1029
DomimaZet
Zakorzenienie

Jestem Kobitki. Na wstępie chce napisać - MAŁA SYLWIA - Strasznie mi przykro z powodu pieska :-( - po prostu aż się popłakałam i moja mama zresztą też- bo była u mnie i jej mówiłam o tym :-( - nie wyobrażam sobie takiej sytuacji u siebie. Serce by mi pękło :-( - trzymam kciuki za to żeby się odnalazł - mam nadzieje ze tak się stanie. :-*
Musiałam to napisac na początku bo cały czas o tym myślę....

Moja mama tak się zmartwila o mój stan psychiczny ze juz z rana tu u mnie była. Wróciłam z jazd rano a ona już zabawiala Olafa... Cały dzień z nim spędziła a ja mogłam na spokojnie zrobić zakupy, obiad, sałatkę... byłam w szpitalu odebrać w końcu wyniki badań... ogólnie to rozerwalam się troszkę... a napewno odpoczelam psychicznie.
Z Olafem juz lepiej - Majka, Kana dziękuję :-* - w nocy obudził się raz- dzisiaj juz gorączki póki co nie było. Jeść nie za bardzo chce ale za to dużo pije. Kupki jeszcze rzadzioszki - i co bak to kleksik :-( ale mam nadzieje ze się to szybko unormuje. Dzisiaj ani razu nie zakaszlal wiec raczej poprawa jest... ufff...
Zaraz musze się poodnosic do wypowiedzi ale musze się cofnąć o... w uj postów he he

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Moj TZet nie chce ze mna grać bo twierdzi, ze oszukuje. Za to w monopol by grał codziennie ale tu z kolei on oszukuje ;> a miałam Ci napisać, ze nie gniewamy sie za Twoje posty, tylko (ja) za to, ze myslisz, ze kogos nudzą! Gdyby Zuzka była chora i marudna jak Olaf ( zamawiam go dla Zuzki na narzeczonego ;p) to ja bym oszalała, a Ty i tak dajesz radę i nawet masz ochotę pisać. Ja jak mi marudzi to nawet nie dam rady sie wbić, dzielna z Ciebie mama i synek na pewno Ci wynagrodzi!
Dziękuję Pavlinecka - bardzo miłe słowa :-* - jesteś Kochana :-* - tak tak wiem ze Olaf jest juz klepniety dla Zuziuni :-D - juz mu nieraz pokazywałam wybranke i jest Nią zachwycony - a ja taka Synowa to będę na rękach nosić :-D - ciekawe co na to wszystko Zuzia? :-D

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Lekarze bardzo często wypisuja antybiotyki niepotrzebnie. :/
No to prawda :-( - I u nas tez po raz kolejny antybiotyk :-( - serce mi się kraje z tego powodu ale tym razem nie było wyjścia - tak sobie to tłumacze zresztą :-(

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Goczek i mój Maciek tez tak zasypia jak jestem w domu :\

Jej, ale długo nie spal, Mackowi chyba nigdy nie miał takiej przerwy.

Obejrzałam, sama w końcu, tz uciekł, ale mu się nie dziwię, po co ma się nabawić kompleksów ważne, że mi przyjemność zrobił.

Sylwia kupujecie Xbox one? My w lipcu mieliśmy ale finansowo się posypały wszystko i tz dopiero teraz mówi, że może na gwiazdkę sobie prezent zrobimy ja oczywiście widzę się cwiczaca i chudnąća w oczach juz
Przepraszam Niezawsze ze nie dotarłam - no tak się zbieralam ze mi Pindziolino spi.e.rdzielilo :-D

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Czajelka z tego co pamietam to jest w grupie fb ale nigdy nic nie napisała, Rina zreszta tez juz od dawna milczy. Wypadałoby zrobic porządki i na fb i na wizażu na liście...
Czajelka faktycznie milczy- z Rina ja mam kontakt ale faktycznie brak czasu powoduje że mało zagląda - na wizaz to już w ogóle a na fb od czasu do czasu :-(
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 16:00   #1030
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Wg mnie takie jedzonko po roku ale moze sie nie znam

Ta dawka 0.25mg tak?
Tak ta dawka

Cytat:
Dzień Dobry ;-)
My już po obiadku , po spacerku i samodzielnym zasypianiu w łózeczku- z sukcesem ..uff ;-)

Słyszałam w radiu że w carrefourze jakies zniżki na zabawiki z kuponem? słyszała któraś ? poluje na szczeniaczka :-P

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

O rany współczuję, mój jak kiedyś uciekł to szukaliśmy go do 12 nocy, tak się martwiłam że szok...a ten w najlepsze czekał pod domem aż wrócimy z poszukiwań...

leci ten czas...
-20% jest a ta roznice daja w ebonie na nastepne zakupy

Stary 2015-11-20, 16:05   #1031
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Dziewczyny Wy już używacie śpiworków/kombinezonów?
Ja jeszcze nie... z reguły Młody ma kurtkę i jakiś koc...grubszy....

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Wlasnie dzis ide założyć tzn śpiworek. Ubiorę Mała lekko pod niego.
Kombinezonu nie mam jeszcze ale zostawiam go na mrozy

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

A propos, lubie sobie na spacerze popatrzeć na wózki i jak sa dzieci ubrane, czy maja kocyk czy śpiworek ale wczoraj to był hit, jedna mama ze spacerówka z 3w1 założyła ten pokrowiec na wózek i opuściła budkę maksymalnie, dziecka nie było wcale widac, ta osłonka była niemal pod sam daszek, moze pare cm przerwy owszem, wiało wczoraj przeraźliwie ale no bez przesady !
Nie ma to jak wyjsc na spacer, dotlenić dziecko hehe

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

U nas dzis 8 st ma być ale odczuwalna 3. :/
U nas w niedziele śnieg :-( - I od niedzieli przymrozki w nocy :-( buuu

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hej! U nas noc paskudna, karmienia pobudki jęczydłowe blee Jakbym pospała jeszcze...
Dzisiaj niby ma nie padać. Ja od weekendu wkładam chyba śpiwór i kurtkę zimowe juz. Niema na co czekać.

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Czemu tak szybko od cycka podajesz kaszkę? Dzien dobry
Oj... współczuję nocki... coś Cie ostatnio Adka ćwiczy :-(

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

podpisuje sie pod tym
Dziękuję Kochana :-*
Gratki dla Jasienka 8 miechów - wszystkiego naj naj :-*

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Taki lekki ze go zwiewa hehe

Julo nauczyl sie wyrzucac zabawke za leżaczek i po nią chce sięgać. Teraz ja polozyl na podlodze i sue wychyla. Ech. Trzeba uważać
To Ci spryciarz ten Twój Julo :-D
Jak Szymus się czuje?
Stary 2015-11-20, 16:06   #1032
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Wez nie rob smaka, co? 😝 bede grubasem razem z Toba

Cytat:
Dzień Dobry ;-)

leci ten czas...

spiesze donieść że mama do mnie chwilę temu dzwoniła, że dziś w Auchan od 18.00 jest -20% na zabawki

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Jestem Kobitki. Na wstępie chce napisać - MAŁA SYLWIA - Strasznie mi przykro z powodu pieska :-( - po prostu aż się popłakałam i moja mama zresztą też- bo była u mnie i jej mówiłam o tym :-( - nie wyobrażam sobie takiej sytuacji u siebie. Serce by mi pękło :-( - trzymam kciuki za to żeby się odnalazł - mam nadzieje ze tak się stanie. :-*

Moja mama tak się zmartwila o mój stan psychiczny ze juz z rana tu u mnie była. Wróciłam z jazd rano a ona już zabawiala Olafa... Cały dzień z nim spędziła a ja mogłam na spokojnie zrobić zakupy, obiad, sałatkę... byłam w szpitalu odebrać w końcu wyniki badań... ogólnie to rozerwalam się troszkę... a napewno odpoczelam psychicznie.
Z Olafem juz lepiej - Majka, Kana dziękuję :-* - w nocy obudził się raz- dzisiaj juz gorączki póki co nie było. Jeść nie za bardzo chce ale za to dużo pije. Kupki jeszcze rzadzioszki - i co bak to kleksik :-( ale mam nadzieje ze się to szybko unormuje. Dzisiaj ani razu nie zakaszlal wiec raczej poprawa jest... ufff...
Zaraz musze się poodnosic do wypowiedzi ale musze się cofnąć o... w uj postów he he

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Dziękuję Pavlinecka - bardzo miłe słowa :-* - jesteś Kochana :-* - tak tak wiem ze Olaf jest juz klepniety dla Zuziuni :-D - juz mu nieraz pokazywałam wybranke i jest Nią zachwycony - a ja taka Synowa to będę na rękach nosić :-D - ciekawe co na to wszystko Zuzia? :-D

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

No to prawda :-( - I u nas tez po raz kolejny antybiotyk :-( - serce mi się kraje z tego powodu ale tym razem nie było wyjścia - tak sobie to tłumacze zresztą :-(

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Przepraszam Niezawsze ze nie dotarłam - no tak się zbieralam ze mi Pindziolino spi.e.rdzielilo :-D

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Czajelka faktycznie milczy- z Rina ja mam kontakt ale faktycznie brak czasu powoduje że mało zagląda - na wizaz to już w ogóle a na fb od czasu do czasu :-(
Cieszę się że mama Ci pomogła a Ty trochę odpoczelas. I że z Olafkiem lepiej

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 16:06   #1033
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Ja miałam identyczne propozycje i tez ta babka same szmaty miała wystawione.

Jem, w małych ilościach ale już mleko sobie zwykle dolewam do kawki, kawałek sera żółtego ostatnio zjadłam i almette na kanapkach
Super ze nabiał juz w jadłospisie jest - w końcu... ufff.

Edytowane przez DomimaZet
Czas edycji: 2015-11-20 o 16:19
Stary 2015-11-20, 16:06   #1034
cashmere
Zakorzenienie

Wrocilismy że spaceru, przegonil nas deszcz i ciemności 😝

jestem mamą
Stary 2015-11-20, 16:18   #1035
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
on jest u mojej mamy. wyszla znim na spacer, teraz jets etap cieczek jego kolezanek wyrwal sie mamie za jakas suczka i nie mogla go dogonic. wczpraj kolo 17, szukala go do 21 i dzis od rana. dopieor kolo 9 do mnie zaadzwonila zaplakana, zla jestem bo jakby od razu dala znac to tez bysmy go szukali a tak sama chodzila..strasznie sie do niego przywiazalismy i jest mi tak cholernie przykro..

zreszta otatnie dni to nie moje dni. maly nie je, spac nie chce, zasypiac nie chce, caly wywalony jest, sutka mi gryzie niesamowicie, do tego ten pies..
Rany... ale Ci się skumulowalo :-(- trzymam kciuki żeby szybko wszystko zaczęło się układać... :-* oby jak najprędzej :-*

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Hmm ubieram ja, a ona jakas ciepła, to mierze a tam 38,2. Niby nie wiele, ale nie jedziemy, lepiej przełożę jednak, nie bede pozniej sie obwiniać. Dostała ibuprofen i tak sie jakos niemrawo bawi.

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Juz 8??? Wow! i tych 7 tez gratuluje moja dzis ma 6 i 12 dni - jaki młodziak
Oj zdrówka dla Zuziuni - Olaf przesyła buziaczka :-*

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
tez caly czas myslalam jak on noc spedzil..
mama cale osiedle obeszla, wszystkim swoim lokatorom powiedziala (pracuje jako sprztaczka, dozorca) ja zajelam sie fb i plakaty maz wlasnie pojechal rozwieszac, poinformowalismy schronisko . ja sie boje sie potracil go samochod, albo ktos go zabral i nie odda
:-(

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Mowilam od razu ze moje dziecko jest leniwe i pelza tylko do tylu.. od dzis juz idzie do przodu ale uwaga! Na tylku ! Siedzac sie podsowa do przodu 😂 tego to jeszcze nie widzialam! 😂
Maz mnie tak zalatwil dzis ze pojechal do roboty z kluczykami od mojego auta.. ja rozumiem ze sie zdarza ale ja stwierdzam ze to juz pod celowe dzialanie podchodzi bo ma ich 2pary!
Zamowilam sobie rzeczy z avonu

MADZIX mojej kumpeli synek mial zachlystowe zapalenie pluc :/ zakrztusil sie godzine po posilku!

DOMIMA z taka goraczka to ma prawo nawet nie jesc pic dawaj mu i zdrowka!

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

MALA oby sie psiak znalazl no i niech Jaskowi sie polepszy

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

BIRD ja uzywam ale mala ma wtedy na nogach tylko skarpetki i leginsy

U nas spacery bez komentarzy sa. Ostatnio ciagle leje :/ wiec weranduje mala w wozku na ganku.
Zdolniacha z Martynki. Nagraj to jak Ci się uda. A Olaf faktycznie nie za bardzo chce jeść- ale pije dużo- cały czas mu podstawiam butle...

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
U mnie jest Straszencin
He he poznamy tu wszystkie psychiatryki z całej Pl he he

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Wez nie rob smaka, co? 😝 bede grubasem razem z Toba

spiesze donieść że mama do mnie chwilę temu dzwoniła, że dziś w Auchan od 18.00 jest -20% na zabawki

Cieszę się że mama Ci pomogła a Ty trochę odpoczelas. I że z Olafkiem lepiej
:-* - dziękuję :-*
A jak u Was? Nocka juz lepsza?bo nie wiem czy doczytałam :-(
-20% w Auchan? To w całej Pl?
Stary 2015-11-20, 16:29   #1036
gosiak0512
Zakorzenienie

MAJKA widzialam 2 torebki fp i fajne rzeczywiscie ale rozwalila mnie zebra 😂 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5800916571

Stary 2015-11-20, 16:30   #1037
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Rany... ale Ci się skumulowalo :-(- trzymam kciuki żeby szybko wszystko zaczęło się układać... :-* oby jak najprędzej :-*

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Oj zdrówka dla Zuziuni - Olaf przesyła buziaczka :-*

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

:-(

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Zdolniacha z Martynki. Nagraj to jak Ci się uda. A Olaf faktycznie nie za bardzo chce jeść- ale pije dużo- cały czas mu podstawiam butle...

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

He he poznamy tu wszystkie psychiatryki z całej Pl he he

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

:-* - dziękuję :-*
A jak u Was? Nocka juz lepsza?bo nie wiem czy doczytałam :-(
-20% w Auchan? To w całej Pl?
W Auchan to podejrzewam że w całej Polsce. Na stronie by trzeba sprawdzić to info.
Nocka w miarę, pobudki 2,5 i 6.30. O 5 włączyło się gadanie młodemu i sluchalismy "bababa, ła ła ła, ble bli blu" hehe.

jestem mamą
Stary 2015-11-20, 16:44   #1038
gossip_girl21
Zakorzenienie

Hurrem się znalazła 🙈😄
Młoda drzemie, mi po chrupkach aż niedobrze

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-11-20, 17:02   #1039
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
MAJKA widzialam 2 torebki fp i fajne rzeczywiscie ale rozwalila mnie zebra 😂 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5800916571

To fajne jest pamietam jak siostry ciotecznej dzieciaki na czymś takim szalały!

Domima kochana mama! Super że odsapnęłaś trochę i z Olafkiem lepiej

Siempre to ciekawa nazwa u Was bałabym się tam trafić
Stary 2015-11-20, 17:02   #1040
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam te zebre. Fajna ale troche na zaś

Cashmere - kurcze a dzis nie mam jak pojechac do auchan :/
Stary 2015-11-20, 17:17   #1041
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam te zebre. Fajna ale troche na zaś

Cashmere - kurcze a dzis nie mam jak pojechac do auchan :/
No jakoś w ogóle tego nie naglosnili.

jestem mamą
Stary 2015-11-20, 17:20   #1042
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Miwlwm w tym tyg.spr i zapomnialam. Zawsze raczej slabo naglosnione. Poczta pantoflowa. Dwa lata bylo w ost.piatek listopada a teraz szybciej
Stary 2015-11-20, 17:23   #1043
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

A ja juz do domu zdążyłam wrócić, nie bede wracać do auchan :p a rzeczywiscie dopiero z pol godz temu w radiu o tym słyszałam, a wczoraj nic
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 17:46   #1044
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
W radiu trabili o tym od 2 dni

Stary 2015-11-20, 17:49   #1045
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
W radiu trabili o tym od 2 dni
To co nic nie piszesz? 😝

jestem mamą
Stary 2015-11-20, 17:56   #1046
gossip_girl21
Zakorzenienie

Śmiem twierdzić iż mam Dunaj w dupie 👎

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-11-20, 18:26   #1047
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Sylwia, gratuluję 8 miesiący, trzymam kciuki za znalezienie psiaka i żeby Jasiowi dzisiejsze "urodziny" naprawiły humorek i apetyt 😉

Pavlinecka, zdrówka dla Zuzi! 😘

Domima, co u Olafa?

Byłyśmy dziś na kontroli u lekarza. Przeziębienie ładnie zanika, dostaliśmy jeszcze lekarstwo na kaszel, ale tylko na 3 dni i po tym powinno być już ok. Panna mało przybrała (95g przez ostatnie 20 dni), ale za to urosła 3cm (70cm). Problem się robi, bo już mleka w nocy nie chce jeść... I tym sposobem odpadnie nam jedyna wypijana porcja mm. Lekarka radzi żebym spróbowała dać jej naleśniki z twarozkiem, hehe, może w weekend usmaze i zobaczymy jak się przyjmie. Waga mam się nie przejmować, bo anemi juz nie ma, wszystko jest ok, wiec poprostu taka jej uroda (Majka,hehe,znow mi lekarka mówiła, że Zosia drobna jest i pewnie jako roczniak będzie ok.9kg wazyc)
No to gites ze Zosia zdrowieje i bez anemii,zdradzisz ile wazy? Moja to pewnie nie dobije do 9kg na roczek... napiszesz mi moze jakie badania miala wczesniej robione jak malo jadla? Moja pani doktor jak mowilam,ze ja tez taki niejadek bylam i podobno tylko parowki lubilam to powiedziała, że moge sprobowac parowke dac wkrotce,jakąś dobrą. Hmmm. A dzis Hania pogryzla troche chleba,bo obiadku mało zjadla.niestety ma dzis troche marudny dzien i nawet mleka zbytnio nie chce jesc, ząb już prawie przeswituje widze i sie slinic zaczela.na jednej godzinnej drzemce funkcjonuje. Absorbujaca i "raczkowa" wyjatkowo. Dobrze ze weekend,to moze TZ ja rano przejmie,a ja odespie.bo nocka pewnie Kambodża się szykuje 😫
właśnie mi przysnela przy kp

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Raczej nie kontrowersyjne 😉 dala mi przepis na naleśniki z sinlacu i kleiku ryzowego 😉
Świetną masz doktorke

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Cytat:

Jaką kochana masz mamę! To juz wiadomo po kim jesteś taką ciepłą,wrażliwą kobietą
Btw, tez bym chciała miec taką teściową jak Olaf

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Hurrem się znalazła 🙈😄
Młoda drzemie, mi po chrupkach aż niedobrze
Ale jaka wyploszowata! 😜 Nie dziwne ze sulejman wyglądał jakby jej nie poznal 😄
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 18:33   #1048
cashmere
Zakorzenienie

Dziewczyny w Auchan jest Szczeniaczek Uczniaczek za 99zl w promo teraz i -20% więc super oferta! Mama mi kupiła za 80zl! Kochana poczekała do 18 w sklepie Ja się zaraz też wybieram

jestem mamą
Stary 2015-11-20, 18:34   #1049
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
To co nic nie piszesz? 😝
Bo nie mam auchana wiec przelecialo i drugim uchem wylecialo :P

Stary 2015-11-20, 18:53   #1050
kamilove
Zakorzenienie

Hej dziewczyny 😚 My u mamy do końca weekendu. Nie szczepilysmy się wczoraj, dr spojrzała w gardziołko i niby wszystko ok, to nie wiem skąd ta chrypa. Engerixa nie ma w hurtowniach ale udało mi się kupić w jednej aptece uff. Choć nie wiem kiedy zaszczepimy. Wazymy prawie 7,1kg i 66cm.

Mała bardzo współczuję i trzymam kciuki za szybkie odnalezienie psiaka ✊ No i gratki 8mies 🎈

Violka Adzie również gratuluję 7mies 😊🌸

Domima cieszę się że z Olafem lepiej będziesz spokojniejsza 😚 i super ze mama wpadła i Cie wsparla troszkę.

Hania fajowo że już możesz pozwolić sobie na trochę nabiału 😃

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości