Mamy marzec 2016:) Część V - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-20, 19:27   #2911
Bonku
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V

Cytat:
Napisane przez katka_19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, sprawdzają Wam się te jeasny, spodnie typowo ciążowe z pasem na brzuszek?
Rozmyślam zakup, a w pierwszej ciąży takich nie użytkowałam
Będę wdzięczna za info.
a da sie nosic jakies inne jeansy? dla mnie super zaciagam na brzuch i ogien we wczesniejszych musialam siedziec z rozpiętymi i czasami wysiadlam z samochodu jak się zapomnialam
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 19:30   #2912
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Cytat:
Napisane przez sloneczko4477 Pokaż wiadomość
Ale miałaś przejścia
Ja Cię rozumiem bo pracowałam jako opiekunka dziecięca bez umowy i teraz nie mam nic też na wszystko biorę od TŻ, staram się nie brać na głupoty (dzisiejsze paznokcie były w formie prezentu na mikołaja) ale i tak czuję się źle z tym zwłaszcza, że musimy uzbierać na wyprawkę, chrzciny i wesele! I wszystko na jego barkach
Mam nadzieję, że się załapiemy na ten tysiąc zł na dziecko i możliwe że na to 500zł bo tż ma chyba umowę na najniższą więc nam nie przekroczy dochód..
Ja to mam wiecznie jakiegoś pecha. A to fryzjer mi włosy upitoli, a to jakaś baba we mnie wejdzie, a to samochód o mało nie potrąci .
Co do najniższych krajowych to jestem zdania, żeby politycy się w końcu od moich pieniędzy odczepili. Nie dość że na pracodawcę nakładają takie opłaty, że szkoda mówić, z wypłaty potrącają pieniądze na zus, który lada moment upadnie. Do lekarza się nie można dostać, bo wszędzie stare mohery (nie mam nic do normalnych starszych ludzi chorujących, ale jak słyszę o starej moherzycy, która się przyszła przywitać z panem doktorem to mnie krew zalewa). Do dentysty i okulisty chodzę prywatnie. A moje pieniążki sobie gdzieś fruwają w zusie.
Albo dlaczego nie zrobią takiego subkonta żeby zamiast do zusu te pieniądze szły na moje subkonto? I skoro i tak idę prywatnie, to chociaż z tych pieniędzy co mi zabierają
Cytat:
Napisane przez moonunit Pokaż wiadomość
to na poprawę humoru
Nie zazdroszczę przejść, szkoda Twoich nerwów, dobrze że już tam się nie męczysz
Dziękuję. W pierwszej chwili mi się przykro zrobiło, że żadna za mną nie stanęła. Po ciuchu mówiły "masz rację", jednak jak przyszło co do czego to "bo wiesz jedyny większy zakład/ gdzie ja pracę znajdę". Ok, rozumiem. Ale nie chodziło mi o nic jak o zwykłą ludzką uczciwość i przyzwoitość. Brygadzistka mnie nie lubiła, bo nie byłam kablem i jej nie donosiłam. Dziewczyny mnie też lubiły (a to brygadzistkę wkurzało. Nie umiała zaakceptować tego że ktoś kogoś może lubić/ chce komuś pomoc). Zawsze było "nieznajoma pozmoże" a nieznajoma, głupia pomagała. Na inne działy później byłam rzucana (jako jedyna z całej prawie 15 os brygady). Nikt nie pytał czy daję radę, czy mi trzeba pomóc. Masz robić i tyle. A ja, głupia na początku pokazałam że daję radę, że jestem pomocna.

Koniec końców, dobrze, że się zwolniłam, bo byłam już wtedy w okolicach 5 tc. Nie chcę myśleć jakby się to mogło skonczyć, jakby nie ten przelew, który doprowadził do zakończenia "współpracy"

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 19:39   #2913
moooniaaaa
Zakorzenienie

nieznajoma
A nie myślałaś o własnym interesie? wydaje mi się, że teraz w naszym życiu jest właśnie fajny czas na myślenie o takich rzeczach. Dużo przyszłych mam na macierzyńskim odnajduje pasje, które pozwalają im zarobić

Mnie w zusie najbardziej przeraża to, że będą chcieli to skontrolują i wstrzymają wypłatę. Co mi z tego, że np.:po kilku m-cach oddadzą? kredyt i rachunki nie poczekają. A kogo teraz stać żyć z jednej wypłaty? już kilka dziewczyn u nas na wątku ma zamrożoną kasę. Kasę, która im się należy co miesiąc jak psu buda!
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 19:40   #2914
201704101323
Konto usunięte

Dzięwczynki , mooonia bez urazy, ja mam rozmiar s i tak pozostaje w ciąży, nic oprócz brzuchola mi na szczęście nie urosło, a jensy mają to do siebie że jesli w nogawkach pupie są za duże to źle lezą
ja jestem drobna, mała szczupła, no a rozmiary ciążowe jakieś wszystkie większe niż zwyczajne
Kazda z nas ma inna budowę sylwetkę i jeśli ktoś nosi xxl to też może mieć swiętną sexy figure

A propos wyjazdu, to zarezerwowałam apartament (świętny we Władysławowie) z basenem, pokojem zabaw dla dziecka i tymi bajerami. Na wigilie idziemy zorganizowaną w pobliskiej restauracji, święta i czas sama będę organizować. Planuje dużo zwiedzać i korzystać z atrakcji trójmiasta. Spacery i zachody słonća nad morzem jako konieczna codzienna atrakcja. Wyjeżdżamy na tydzień.
Ponieważ mamy ok 800 km jedziemy na raty z przystankiem w Lodzi
201704101323 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 19:45   #2915
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
Z dedykacją dla Ciebie fotę zrobiłam, może poczujesz świątecznego ducha Anioły na szczudłach chodziły, krasnale, orkiestra dęta, wszyscy w czapach mikołaja. Dzieci śpiewały karaoke na cały rynek, bo głośniki były . Święta na całego, uwielbiam no i gofra zjadłam jedyny niesmak wzbudził fakt, że nie mogłam grzańca się napić
Super. Chętnie bym się na taki wybrała. Wspomniałam o tym nawet TŻ i w grudniu się na jakiś wybierzemy.
Zrobiliśmy sobie małą drzemkę i taka nieogarnięta wstałam, nosi mnie jakbym pijana była.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 19:46   #2916
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Mnie w zusie najbardziej przeraża to, że będą chcieli to skontrolują i wstrzymają wypłatę.
To jest nieludzkie. Powinno być jak w sądzie, domniemanie niewinności. Jak można uczciwej, ciężarnej kobiecie wstrzymać kasę na kilka miesięcy, a dopiero później dowiadywać się czy miało się do tego podstawy. Skandal według mnie.
Stary 2015-11-20, 19:46   #2917
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Cytat:
nieznajoma
A nie myślałaś o własnym interesie? wydaje mi się, że teraz w naszym życiu jest właśnie fajny czas na myślenie o takich rzeczach. Dużo przyszłych mam na macierzyńskim odnajduje pasje, które pozwalają im zarobić
cały czas kombinuję, główkuję . Oj tak, to wstrzymanie wypłaty to dla mnie masakra

+ =
Stary 2015-11-20, 19:48   #2918
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Polly i co TŻ mówi? Jak mu poszło?
Stary 2015-11-20, 19:48   #2919
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mira81 Pokaż wiadomość
Bylam dzis w sklepie na wiekszych zakupach i tak sobie przypomnialam..ostatnio byla mowa o babcinych wozkach na zakupy..zastanawiam sie dlaczego w polsce tylko mohery z nimi chodza...toz to swietny wynalazek i ja sobie nie wyobrazam robic zakupow bez niego.We Francji chyba wogole z 90% ludzi smiga z wozeczkiem.
ja co prawda wózka nie mam, ale w planach kiedyś mam do kupna i też nie rozumiem czemu w Polsce tylko babcie z nimi chodzą

Tutaj tyle wypasionych wzorów jest, że można fajny kupić i wcale nie babciny
Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
mam tak samo wole się przyjemnie rozczarowac niz nieprzyjemnie zaskoczyc jaki nick tej dziewczyny z hardkorowym porodem? one chyba tez miały wiecej dziewczynek
to jest ostatni opis u nich o ten:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4640

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Normalnie też noszę xs a majtki w szpitalu musiałam mieć XL. Najpierw kupiłam L licząc że lepiej za duże niż za małe, mierzylam tydzień przed porodem i były ok. A po porodzie okazały się za małe... jakoś tak spuchłam i mąż musiał mi na ostatnią chwilę kupować większe. Teraz to kupię największe jakie robią
Także radze zakup dużo większych!
to juz na bank kupi e jakieś większe

Cytat:
Napisane przez NADIA29 Pokaż wiadomość
mira81;- dla tego że w polsce większość osób na zakupy autem jeździ A we Francji może więcej stranierów i większe tłumy, ludzie korzystają z środków transportu miejskiego dla tego z wózków korzystają tylko Ci którzy nie maja prawką lub auta, a to zazwyczaj babcie

tutaj nawet jak samochodem ktoś jedzie to i tak czesto ma taki wózek
Stary 2015-11-20, 19:51   #2920
Bonku
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez darolka Pokaż wiadomość
Mniej zachodu z nimi :-D do kosza iz głowy

Jejku jak mnie gardło boli. Tragedia...
szkoda wyrzucac wyprac i na kaloryfer ciekawe jakie miny miałyby lokatorki i lekarze hahaha
Stary 2015-11-20, 19:54   #2921
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Zrobiliśmy sobie małą drzemkę i taka nieogarnięta wstałam, nosi mnie jakbym pijana była.
Jaaaasne, drzemkę, yhym
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 19:55   #2922
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
Masakra tym gorzej, że nie wydaje mi się, żeby ta dziewczyna na siłę dramatyzowała. Nawet realnie to opisała.
Stary 2015-11-20, 20:03   #2923
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Polly i co TŻ mówi? Jak mu poszło?
TŻ mówił, że to co miał powiedzieć, to powiedział. Miał do pary do rozmów jakiegoś pułkownika, który ledwo po angielsku gadał, więc mu pomagał i nie mówił zbyt trudnym językiem. Ale był też czas na monolog i wtedy mógł się wykazać. Jesteśmy dobrej myśli.
Cytat:
Jaaaasne, drzemkę, yhym

Stary 2015-11-20, 20:03   #2924
darolka
Rozeznanie

Cytat:
nieznajoma

Mnie w zusie najbardziej przeraża to, że będą chcieli to skontrolują i wstrzymają wypłatę. Co mi z tego, że np.:po kilku m-cach oddadzą? kredyt i rachunki nie poczekają. A kogo teraz stać żyć z jednej wypłaty? już kilka dziewczyn u nas na wątku ma zamrożoną kasę. Kasę, która im się należy co miesiąc jak psu buda!
Np. Ja. I niestety z wypłaty męża to sobie możemy......ciężki miesiąc ale przynajmniej rachunki zapłacone. Tylko na życie trzeba kombinować :-( strasznie mnie to złości że nie płacą. A jeszcze jak czytam w necie
to ta sytuacja może trwać miesiącami. Doprowadza do tego że będę musiała się zwolnić żeby chociaż mieć ten 1000 z urzędu :-[ ale do marca to z głodu padniemy nie mówiąc o wyprawce. Nie przypuszczałam że tak to wszystko będzie u szkoda mi tego dzieciątka że już matka go stresem dobija.
Cytat:
szkoda wyrzucac wyprac i na kaloryfer ciekawe jakie miny miałyby lokatorki i lekarze hahaha
Pewnie by olali i dalej poszli. Jak po porodzie miałam pościel brudna to 2 dni prosiłam o nową i nikogo to nie ruszyło :-P
Stary 2015-11-20, 20:04   #2925
Bonku
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mira81 Pokaż wiadomość
Bylam dzis w sklepie na wiekszych zakupach i tak sobie przypomnialam..ostatnio byla mowa o babcinych wozkach na zakupy..zastanawiam sie dlaczego w polsce tylko mohery z nimi chodza...toz to swietny wynalazek i ja sobie nie wyobrazam robic zakupow bez niego.We Francji chyba wogole z 90% ludzi smiga z wozeczkiem.
no i jest pomysł na biznes zrobic fajny desing kółka takie retro jakies hasło reklamowe, jestes w ciazy, boli Cie kregosłup? nosisz ciezkie zakupy? skoncz z tym! kup wozeczek firmy XXXXX a juz nigdy nie bedziesz się meczyc
Stary 2015-11-20, 20:09   #2926
darolka
Rozeznanie

Z tym biznesem w ciąży to bym się chyba bala. Do końca trzeba by pracować a później i tak zus powie że matka chciała kasę od nich wyłudzić :-P
Stary 2015-11-20, 20:10   #2927
moonunit
Wtajemniczenie

Cytat:
a da sie nosic jakies inne jeansy? dla mnie super zaciagam na brzuch i ogien we wczesniejszych musialam siedziec z rozpiętymi i czasami wysiadlam z samochodu jak się zapomnialam
Tez nie wyobrazam sobie innych w ciąży nawet dresy mam z tym szerokim pasem

Cytat:
A propos wyjazdu, to zarezerwowałam apartament (świętny we Władysławowie) z basenem, pokojem zabaw dla dziecka i tymi bajerami. Na wigilie idziemy zorganizowaną w pobliskiej restauracji, święta i czas sama będę organizować. Planuje dużo zwiedzać i korzystać z atrakcji trójmiasta. Spacery i zachody słonća nad morzem jako konieczna codzienna atrakcja. Wyjeżdżamy na tydzień.
Do Wladyslawowa mam rzut beretem, jezdzimy tam na zakupy ;-)
A w Trójmieście to jak chcecie atrakcji dla syna i nie tylko to polecam w Gdyni Centrum Nauki Eksperyment a w Gdańsku to Centrum Hewelianum moja czterolatka oba miejsca uwielbia

Polly to super ze jest zadowolony

Mój mąż stwierdzil ze mam dodać tych srebrnych sniezynek na bombce a mi się wydaje ze jest dosyć Co myślicie?

Edytowane przez moonunit
Czas edycji: 2015-11-20 o 20:12
moonunit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 20:10   #2928
Bonku
Wtajemniczenie

Cytat:
Hejka dziewczyny u mnie tydzień zakupowy. Niema jakoś czasu i sił na pisanie wieczorem.
Szukam jeansy ciążowe i wkurzam się, ja nie wiem rozmiar xs nie istnieje na allegro, a s to jak na słonia jakiegoś, co za rozmiary??!!Skandal!:baba :
Wypada jechać na Rzeszów? bo u siebie też nie znalazłam nic.
Jak do tej pory to u mnie królują tuniki leginsy do tego, dresy na spacery i po domu , ale chociaż jedne spodnie by się przydały na tą zimę.
Jak Bonku ,chyba, pisała że ciesze się ż ciąży zimą, tak ja wkurzam się na maxa że ciąże przechodzę zimą. Zamiast kupić sobie porządny płaszczyk - muszę kupować ciążowy wór, zamiast kupić sobie buciki na obcasie, musiałam kupic na płaskim, mąż mówi:"to babcie w takich chodzą" Wrrrr
nie moge zrozumiec i nie wiem jak wygladają spodnie S bo ja zawsze mialam nogi wieksze od reszty jak gora była 34 to dol 38 a w ciazy to juz w ogole masakra mam 42/44!!!!! nie mogą byc worem spodnie S to są malotki cieniutkie jest w ful markecie sklep z odzieżą ciążową ale czy mają S to niestety nie wiem

są fajne buciki płaskie ja sie ciesze ze nie musze tego celulitu okropnego wystawiac tylko od góry do dołu jestem ubrana na czarno szaro

Edytowane przez Bonku
Czas edycji: 2015-11-20 o 20:28
Stary 2015-11-20, 20:11   #2929
201704101323
Konto usunięte

milenujdka;-a ja zawsze marzyłam spędzić swięta na wyjezdzie tylko ze swoją własną rodzinką - mąż, synek, ja i brzuszek
To jest najlepsze co mógł mi zaproponować mąż od 8 lat

nieznajoma0;-ja już kiedyś pisałam że mój mąż lubi wypominac takie rzeczy, niby to nie jest złośliwe, ale boli.Wiem, rozumiem

sloneczko4477
;-mój jako rekopensatę za kilka pijaństw i prezent mikolajkowy ( a nic mnie w zyciu tak nie wkurza jak pijany człowiek) kupuje TV, jutro jedzie, bo już od dawna mu trulam o nowym
201704101323 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 20:19   #2930
mira81
Zadomowienie

Cytat:
Haha dobre..miny bylyby bezcenne..

Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk
mira81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 20:20   #2931
Bonku
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięwczynki , mooonia bez urazy, ja mam rozmiar s i tak pozostaje w ciąży, nic oprócz brzuchola mi na szczęście nie urosło, a jensy mają to do siebie że jesli w nogawkach pupie są za duże to źle lezą
ja jestem drobna, mała szczupła, no a rozmiary ciążowe jakieś wszystkie większe niż zwyczajne
Kazda z nas ma inna budowę sylwetkę i jeśli ktoś nosi xxl to też może mieć swiętną sexy figure

mega świeta u mnie to w zyciu nie przejdzie mamy zbyt duża rodzinę chociaz nigdy nie mówie nigdy moze kiedys sie spakujemy i wyjedziemy
Stary 2015-11-20, 20:21   #2932
mira81
Zadomowienie

Cytat:
no i jest pomysł na biznes zrobic fajny desing kółka takie retro jakies hasło reklamowe, jestes w ciazy, boli Cie kregosłup? nosisz ciezkie zakupy? skoncz z tym! kup wozeczek firmy XXXXX a juz nigdy nie bedziesz się meczyc
Bonku tutaj naprawde sa wypasione wozeczki.. do wyboru do koloru..

Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk
mira81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 20:25   #2933
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Przyszedł tz z drożdżówką
Cytat:
Napisane przez darolka Pokaż wiadomość
Np. Ja. I niestety z wypłaty męża to sobie możemy......ciężki miesiąc ale przynajmniej rachunki zapłacone. Tylko na życie trzeba kombinować :-( strasznie mnie to złości że nie płacą. A jeszcze jak czytam w necie
to ta sytuacja może trwać miesiącami. Doprowadza do tego że będę musiała się zwolnić żeby chociaż mieć ten 1000 z urzędu :-[ ale do marca to z głodu padniemy nie mówiąc o wyprawce. Nie przypuszczałam że tak to wszystko będzie u szkoda mi tego dzieciątka że już matka go stresem dobija.
Boziu, to jest chore co się wyprawia. Nikt nie chce zatrudnić ciężarnej, bo to koszty. A jak za krótko pracujesz wg zusu to ci wstrzymają wypłatę. Niepojęte to dla mnie. Za to co jest potrzebne do zrobienia to nikt się nie bierze, a wtrącają się nam- podatnikom do portfeli! To nawet jakbym coś znalazła (miałam szansę w hotelu, ale że jestem sobą to się im przyznałam, że w ciąży jestem) - i tak by się do mnie przyczepili z zusu, że się specjalnie zatrudniłam tylko po to żeby "wyłudzić" macierzyński.
A tak jak Mooniaa pisała - rachunki, kredyty - nie poczekają aż łaskawy zus odblokuje wypłatę.
Cytat:
nieznajoma0;-ja już kiedyś pisałam że mój mąż lubi wypominac takie rzeczy, niby to nie jest złośliwe, ale boli.Wiem, rozumiem
. Kojarzyłam, że któraś opisywała o wypominającym tz, tylko nie pamiętałam która to dziewczyna była.

Przepraszam za wprowadzenie wisielczego nastroju. Dziękuję, ze mogłam się trochę wygadać . Zjadłam już drożdżówkę przeprosinową

+ =
Stary 2015-11-20, 20:28   #2934
kallina_2014
Wtajemniczenie

Cytat:
Hejka dziewczyny u mnie tydzień zakupowy. Niema jakoś czasu i sił na pisanie wieczorem.
Szukam jeansy ciążowe i wkurzam się, ja nie wiem rozmiar xs nie istnieje na allegro, a s to jak na słonia jakiegoś
Nadia h&m mama ma dżinsy ciazowe w rozmiarze XS i to bardzo duży wybór.
Jak weźmiesz jeszcze do tego rurki, to są naprawdę nieduże. Nie jestem pewna czy XXS nie widzialam. Musisz zerknąć.
Stary 2015-11-20, 20:29   #2935
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
No Bonku, grunt to dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Jesteśmy dobrej myśli.
No to super trzymam kciuki za szybkie, pozytywne wyniki
Stary 2015-11-20, 20:32   #2936
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eeyesblue Pokaż wiadomość
trzymajcie kciuki

Cytat:
Napisane przez nieznajoma0 Pokaż wiadomość
Witam się wieczorem. Siedzę i ryczę. I szukam sobie pracy
Musiało być Ci przykro od marca dostaniesz 1000zł miesięcznie i sobie odbijesz i tak jak piszesz może załapiesz się na te 500zł to już w ogóle będziesz mogła sobie pozwolić na więcej.
Cytat:
Zapraszam mieszkanie duże, mogę Was przekimać
Pakujemy się
Cytat:
Napisane przez sloneczko4477 Pokaż wiadomość
Widziałyście? W końcu coś robią w tej sprawie!
Nawet nie wiedziałam, że prędzej nie było takiego wymogu.. kiedy przyjmowali mnie do szpitala z krwawieniem w 8tc położyli mnie na ginekologii i nawet nie zastanawiałam się dlaczego nie leżę z ciężarnymi. Po pierwszym porodzie dziewczyny na położniczym mówiły coś o dziewczynie, która leży na pojedyńczej sali bo urodziła martwe dziecko. Nie spotkałam się z sytuacją żeby kobieta po poronieniu leżała na jednej sali z matkami i dziećmi to byłoby bardzo nietaktowne i chyba nie do przeżycia dla kobiety po stracie. Pamiętam moje wyjście ze szpitala po poronieniu.. Wychodzę, a tam szczęśliwi rodzice pakują się do samochodu ze swoim maleństwem. Czułam się okropnie, najchętniej wyrwałabym im wtedy to dziecko
Stary 2015-11-20, 20:35   #2937
magda16262
Zadomowienie

W hm spodni ciazowych sporo, w CA tez widziałam

Ja takich nie posiadam mam 2 pary swoich przed ciazowych jeansow bez zapinania z gumka i oblatam w nich do konca pewnie bo luz jest ,dalej sie w nie mieszcze. Gorzej z bluzkami ale w m dalej wchodze, mam kilka z sinsay takich luzniejszych w rozmiarze m za 15 zl kupiłam ostatnio
magda16262 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 20:39   #2938
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
No to super trzymam kciuki za szybkie, pozytywne wyniki

Cieszę się, że TŻ wrócił, a jutro czeka mnie kolejne pożegnanie.

Stary 2015-11-20, 20:41   #2939
_emma
Zakorzenienie

Mam ciążowe bryczesy z h&m rozmiar S i jeszcze mam w nich luz, ciekawe, czy wystarczą do końca ciąży jednak wolę chodzić w legginsach szczególnie gdy robię coś w domu.
Stary 2015-11-20, 20:41   #2940
misia880
Zakorzenienie

Ja mam jeansy z h&m roz 36 i byly dobre jak je kupowalam w 9 tyg i dobre sa teraz a 34 tez mierzylam ale nie bylo duzej roznicy miedzy 36 a 34

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości