|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG! część XXIV
"Chyba umieram od środka, gasnę jak świeca bo obiecał mi ten świat mniej niż niosę na plecach."
"Może umiem tylko ranić, dławić w sobie smutek, nie mogąc go zabić i za nic stąd uciec? Próbując zapić tę próżność bez granic, Co cztery ściany zburzę, w murze inicjały. " Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3842 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, które mówią ,, lata za mną wielu facetów"-powinny pamiętać, że najtańsze promocje zawsze przyciągają największy tłum
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
"Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności." |
|
|
|
|
#3844 |
|
Raczkowanie
|
Witam <3 A czasami jest mi ciężko z myślą, że już nigdy nie poczuje, że już nigdy nie usłyszę, że już nigdy nie dotknę.
Zmień się, właśnie dla Mnie. Czasami miałam wrażenie, że już prawie, że chwila i wreszcie to powiesz. Przyznasz się, że Ci zależy, że czujesz i myślisz. Ale zazwyczaj wtedy dzwonił budzik. Może nie potrafiła Kochać, a może tylko się bała.
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
wkroczyłeś i pomalowałeś Mój świat niczym malarz, a moją duszę wyrzeźbiłeś jak rzeźbiarz.
"nie opuszczę Cię aż do śmierci " w takim razie czy ja już nie żyję ? najbardziej boli fakt straty osoby za którą bez wahania oddałbyś życie. oddech jednego człowieka, niby nic, a przecież to wszystko. Jakie ma znaczenie to, że chcę zostać, skoro wiesz, że muszę odejść?
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2014-07-10 o 13:46 |
|
|
|
|
#3846 |
|
Raczkowanie
|
życie lubi takie pourywane, niedokończone wątki. Może jest w tym nawet jakaś mądrość. Potrzeba mi podróży, odgłosów kolejowego dworca, zapachu pociągu, wrażeń, wrażeń, wrażeń. Ludzie mają dziś mało czasu na wielkie uczucia. chcę mieć jutro dobry dzień. Nie wiem, co mnie bardziej przeraża, zobaczyć Cię ponownie, czy nie zobaczyć Cię już nigdy.
|
|
|
#3847 |
|
Raczkowanie
|
I pomyśleć, że zakochała się w tym, przed którym przestrzegała inne..
Czasami wybaczamy wielokrotnie ludziom, którzy nam nie potrafią wybaczyć nawet raz. Nie potrafiła już żyć bez niego, a on nie potrafił jej pokochać.. czuła się winna za błędy przeszłości, traciła teraźniejszość. on, tak bardzo nieidealny, nie widział jak bardzo jej zależy bo czy można karać kogoś za przeszłość? za to co było przed?
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
Jest tylko jedna droga do szczęścia - przestać się martwić rzeczami, na które nie masz wpływu.
Pomyśl jak mocno musiałam kochać, skoro teraz tak nienawidzę. Już nie wierzę, że gdzieś tam jest dla nas miejsce. Patrząc w gwiazdy już wiem, że nigdy nie znajdziemy się pośród nich. Zawsze jak się obudzisz, patrzysz na mnie tak, jakbyś nie widział mnie sto lat. A ja, czuję się jak nowo narodzona. Chciałabym, żeby coś pomiędzy nami było. Najlepiej ściana.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2014-07-18 o 14:12 |
|
|
|
|
#3849 |
|
Przyczajenie
|
jak mogło być a jak nie było, że wszystko na nic tylko miłość
na wieki wieków i że żaden człowiek nie był mi tak potrzebny... Nie nie potrzeba mi opieki i pomocy dopóki jeszcze mogę ci bez wstydu patrzeć w oczy Dotknij mnie - a pod czubkami palców znajdziesz wszystko to, co istnieje poza mną, beze mnie, co nie wierzy mnie, mojej twarzy, memu paltu, wpisując nas w bilans zawsze po stronie ujemnej. i niech jutro młode przyjmie te doświadczenia z walk o każdy oddech... |
|
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
po takim czasie i tym, co nas łączyło zapomnianym,
chcę umrzeć bo widziałam cię dziś w innych ramionach, zakochanego i szczęśliwego. teraz, gdy już nie jesteś moj, teraz kiedy moja dusza pęka a rany się otwierają na próżno lamentuję i umieram z bólu. i oszukując sama siebie, wierzyłam, że miałam coś więcej.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
jestem wojną, chaotyczną mozaiką wspomnień, którą zżera kwas moich łez. nie ma już w sobie emocji, dama uczuć pozbawiona...
nie chcę Cię słuchać, wyjdź i nigdy nie wracaj. Znasz ten stan, kiedy tonę waży kolejna strata. teraz powiem Ci szczerze, w kompletnym rozbiciu. jesteś najgorszym błędem, jaki popełniłam w życiu. widzicie, serce to taki kapitał, co do którego nigdy nie wiadomo, jaki procent przyniesie. mogą być duże straty, a może być także wiele szczęścia.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2014-07-22 o 15:07 |
|
|
|
|
#3852 |
|
Raczkowanie
|
" Życie składa się z chwil, niech mijają."
(niech będzie teraz.)
|
|
|
#3853 |
|
Raczkowanie
|
Jedną z najstarszych ludzkich potrzeb jest mieć kogoś, kto zastanawia się, gdzie jesteśmy, kiedy nie wracamy wieczorem do domu".
Jesteś moim wszystkim. Mówię jej, że jest piękna, a ona śmieje się zawstydzona i kręci głową z niedowierzaniem. Początkowo myślę, że to kokieteria, dopiero po chwili zdaję sobie sprawę z tego, że dziewczyna jeszcze o niczym nie wie. Nie wie, że wkrótce szaleć będą za nią mężczyźni, a kobiety znienawidzą ją z zazdrości. Ma urok magnolii, która jeszcze jest w pąkach. Widzę, że za chwilę kwiaty wybuchną i wówczas wszyscy ją dostrzegą. Na razie nie widzi jeszcze nikt. Skradam się do niej po cichu, żeby przed innymi zdążyć.
że znalazłeś dziewczynę i jesteś teraz żonaty Słyszałam, że Twoje marzenia się spełniły Domyślam się, że ona dała Ci to, czego nie dałam Ci ja Edytowane przez Gueen Czas edycji: 2014-08-27 o 21:31 |
|
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
It's not enough that I love you
There's all these things I have to prove to you// Nie wystarcza to, że cię kocham Jest tyle rzeczy, które muszę ci udowodnić People do their best to not let passion begin It's dead before it has a chance to start// Ludzie starają się zatrzymać namiętność Jest martwa, zanim ma szansę się rozwinąć Is freedom a gift, that we only give to the ones that say I love you?// Czy wolność to dar, który dajemy tym, których kochamy?
|
|
#3855 |
|
Rozeznanie
|
Teraz jestem najgorszą dziewczyną, jaką poznałeś .
Jeżeli chcesz przestać do mnie dzwonić, nie zapomnij powiedzieć, że jestem jedyną, której potrzebujesz. Na razie staram się zachować spokój, ale tak naprawdę umieram. Dzięki Bogu, że zawaliłeś sprawę, dziękuję Bogu, że uniknęłam problemów. A ja będę zawsze najlepszą rzeczą, której nigdy nie miałeś. Założę się, że beznadziejnie jest teraz być Tobą.
|
|
#3856 |
|
Raczkowanie
|
Prawdziwym wyzwaniem współczesnej psychiatrii jest odpowiedzenie na egzystencjalna pustkę. Coraz więcej pacjentów uskarża się bowiem na poczucie bezsensu i życiowej próżni.
— Viktor E. Frankl "Wola sensu. Założenia i zastosowanie logoterapii" Ale z przeszłością jest jak ze starymi butami, które szkoda wyrzucić, bo wciąż pamięta się, że były wygodne." Ludzie z urazami są nieprzewidywalni, bo wiedzą, że przetrwają. Nie zakochałaś się w nim raz na zawsze. Zakochujesz się za każdy razem, kiedy go widzisz Dobrze, że jesteś, bo wczoraj znowu bolało mnie serce, a ciągle nie mam pomysłu na życie.
|
|
|
#3857 |
|
Rozeznanie
|
Obudziliśmy się w kuchni mówiąc : "Jak do diabła to się stało?'
Mogę mieć innego jak Ty do jutra, więc nie myśl nawet przez sekundę, że jesteś niezastąpiony. Nie zasługujesz na moje łzy, myślę, że dlatego ich nie ma. My wszyscy stajemy się tym, czego kiedyś nienawidziliśmy. Możesz mieć dwadzieścia pięć lat, ale w mojej głowie widzę ciebie jako szesnastolatka. Zwal mnie z nóg jak heroina.
|
|
#3858 |
|
Raczkowanie
|
Ludzie marnują słowa. Rzucają je jak skórki z bananów i pozwalają by zgniły.
Ale bądź pewien swoich uczuć, bo jeśli skruszysz Jej skorupę, a potem zmienisz zdanie, Ona prędzej umrze z samotności niż znowu komuś zaufa. Mam wrażenie, że poranki klaszczą. Żeby mnie obudzić. Chce się z Tobą kochać, Mała. Jesteś ładna. Masz śliczne usta. Drobny, lekko zadarty nos. Piękne smukłe ciało. Nie chude i wygłodzone. Smukłe, gładkie, białe. Chcę Cię zaczarować. Kochać się z Tobą tak, jakbym miał Cię ochronić i wyleczyć. Wdmuchać Ci do ust wieczność. Wiesz, to jest to coś w seksie, z czego zdaje sobie sprawę może jedna setna procenta osób - to jest tak, że chcę Cię mieć, chcę, żebyś miała mnie i chcę, żebyśmy byli wspólnie święci - jakby ktoś zlutował Nas w jeden stop. Uwielbiam świadomość, że mamy wspólne wspomnienia, że mamy z czego się pośmiać i na co powkurzać, że chcemy tworzyć też nowe Czasami mam wrażenie, że brakowałoby mi go, nawet gdybym go nie poznała. Zdmuchnęła mnie ta jesień całkiem |
|
|
|
|
#3859 |
|
Zadomowienie
|
" Inni mają gorzej. Powtarzam to sobie, kiedy nie mogę zasnąć, a noc jest długa, bardzo długa. Inni mają gorzej. Jedyna droga prowadzi naprzód. Trzeba zawsze iść naprzód, powtarzając "Dam sobie radę", nawet kiedy się wie na pewno, że tak nie będzie. "
I zawieszę na ścianach wszystkie nasze zdjęcia, żeby żadna chwila nie uleciała z mojej pamięci. Edytowane przez Yakarta Czas edycji: 2014-11-25 o 15:45 |
|
|
|
|
#3860 |
|
Rozeznanie
|
Próbowałam. Bóg wie, że próbowałam
Nie możesz jednak zrobić nic, bym zmieniła swoje zdanie. Pragnę cię tak beznadziejnie, że aż mogę tego posmakować. Grzęznę po kolana w ruchomym piasku, płaczliwie wołając o twoje zainteresowanie. Łamiesz każdą zasadę, którą miałam.
|
|
#3861 |
|
Przyczajenie
|
Jedyna moja rada na ludzi to się z nich śmiać.
Nie będę trzymanym w rezerwie elementem planu B ani nagrodą pocieszenia. |
|
|
|
|
#3862 |
|
Raczkowanie
|
Patrzy mi w oczy, tak głęboko, że czuję jak dotyka mojej duszy.
Czuję się naga i jest mi z tym dobrze, bo pragnę, żeby poznał każdy centymetr mojej duszy. - Kochasz go? - Tylko gdy zamykam oczy i wyłączam umysł. Wtedy, na te parę szalonych chwil pozwalam sobie na myślenie sercem. - Przecież to są tylko sny - Nie, to są aż sny. Uwierz mi, kobiety wolą, prawdziwe uczucia zamiast tuzinów czerwonych róż. Naprawdę, skarbie nie kupuj mi tego wszystkiego, po prostu bądź przy mnie. Czasami, to czego nam brakuje, zjawia się w najmniej odpowiednim momencie. Nie obchodzi mnie co o mnie myślisz. Naprawdę, może i jestem s*ką, ale nie udawaj, że wcześniej tego nie widziałeś. Jestem zołzą, która nie przebiera w słowach i robi to co chce.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2014-12-29 o 18:05 |
|
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
" Powiedz ile jeszcze chcesz dowodów na miłość mą..
Jesteś moim przyjacielem, Jesteś moją miłością, Jesteś moim życiem. Nie mogę się doczekać, kiedy będziesz moją żoną. to właśnie dzisiaj nazwę cię tchórzem odwróć się teraz i zostań na dłużej." Kiedy przestaje Ci zależeć dostajesz wszystko! Tutaj jest magia Jeśli chcesz się cofnąć, to tylko po to by wziąć rozbieg. dziękuję nie za to że jesteś idealny, ale za to że jesteś wyjątkowy! jesteś definicją mojego wszystkiego. złap moją dłoń i nie pozwól odejść. |
|
|
|
|
#3864 |
|
Raczkowanie
|
chcę się Tobą opiekować, ale i być zaopiekowaną, tak jak chcę się budzić z Tobą, ale i razem z Tobą nie móc zasnąć Kobiety bywają zazdrosne o nieobecność. Myślę o Tobie w przyszłości. To największy komplement, na jaki stać samoświadomą istotę. Nieświadome kuszenie, jest najbardziej kuszące
|
|
|
#3865 |
|
Rozeznanie
|
To niesamowite, co jest w stanie zrobić zakochana kobieta.
Płakałam, bo wiedziałam, że nigdy już nie wrócę. Wiedziałam, że mnie kochasz od twojego drugiego spojrzenia. Jestem w końcu szczęśliwa, że cię nie ma.
|
|
#3866 |
|
Zadomowienie
|
Część dziewczyny
proszę was coś na panieński na dziś potrzebuje jest szansa?
|
|
#3867 |
|
Przyczajenie
|
Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych.
|
|
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
" "To tylko nasza, a nie gwiazd naszych wina Świat nie jest instytucją zajmującą się spełnianiem życzeń. W miarę jak czytał, zakochiwałam się w nim tak, jakbym zapadała w sen: najpierw powoli, a potem nagle i całkowicie. Ślady, które ludzie pozostawiają po sobie, zbyt często są bliznami. Tak cię pochłania bycie sobą, że nie masz nawet pojęcia, jaka jesteś nadzwyczajna Kocham cię i wiem, że miłość jest tylko wołaniem w próżni, a zapomnienia nie da się uniknąć, że wszyscy jesteśmy skazani i nadejdzie dzień, kiedy cały nasz wysiłek obróci się w pył, wiem, że słońce pochłonie jedyną ziemię, jaką mamy, a ja cię kocham. Na tym świecie jest tylko jedna rzecz okropniejsza niż umieranie na raka w wieku szesnastu lat, a jest nią posiadanie dziecka, które na tego raka umiera. Cholernie trudno zachować godność, gdy wschodzące słońce jest zbyt jaskrawe dla twoich gasnących oczu. Prawdopodobieństwo, że zranimy wszechświat, jest takie samo jak to, że mu pomożemy, a nie możemy zrobić ani jednego, ani drugiego. John Green- Gwiazd naszych wina Spędzasz całe swoje życie w labiryncie, zastanawiając się, jak któregoś dnia z niego uciekniesz i jakie niesamowite to będzie uczucie, wmawiając sobie, że przyszłość pomaga ci przetrwać, ale nigdy tego nie robisz. Wykorzystujesz przyszłość, aby uciec od teraźniejszości. John Green - szukając alaski |
|
|
|
|
#3869 |
|
Zadomowienie
|
Z czystej ciekawości weszłam sprawdzić czy opisowy jeszcze funkcjonuje i jestem w ciężkim szoku widząc stare krowy
kamisha, dontgivemenames, gueen, carolineo6o, agatte i wiele innych, które pamiętam, wspaniałe czasy mam przed oczami, chyba muszę częściej wpadać, bo brakuje mi tego czasu spędzonego na wizazu no i oczywiście waszych opisów !!!! ____ Oh it seems like I’m walking right to your door With my hearts still resting, looking for something more Oh to wygląda jakbym podchodził właśnie do twoich drzwi Z moim sercem wciąż bijącym, szukając czegoś więcej Time... Time... Time so close that I can touch you, give me. Time so near that I can breathe you, give me. Czas... Czas... Daj mi czas, bym mogła być tak blisko, żeby Cię dotknąć Daj mi czas, bym mogła być tak blisko, żeby móc Tobą oddychać And it's a strange feeling, strange feeling I feel inside. And it's a strange beating strange, beating in this heart of mine. To jest dziwne uczucie Dziwne uczucie, które mam w środku I to dziwne, bardzo dziwne bicie To bicie, to bicie mojego serca |
|
|
|
|
#3870 |
|
Raczkowanie
|
dawno mnie tu nie było, a widzę, że staruszki z moich czasów wciąż aktywne ! <3
czasem jest po prostu źle
. i tyle bym Ci chciała wtedy powiedzieć, tak mocno przytulić, ukoić w Tobie mój strach którego przecież we mnie za dużo jak na przeciętnego człowieka.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.

proszę was coś na panieński
na dziś potrzebuje