|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
Zophiee, brawa za pracę! Miły wieczór się szykuje
Ja mam obiecany peeling, masaż i maskę na stopy Yss, ale atrakcji od rana... mam nadzieję, że to Twoje samopoczucie złe po szczepionce już jutro odpuści ![]() Basia, no plamienia z tego ze biorę leki hormonalne na endomertiozę. W sumie już ponad 2 miesiące. Baba nie zadzwoniła także w poniedziałek ja musze się pofatygować i zadzwonić. Wkurza mnie jak ktoś się umawia na coś a potem to olewa
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
Zophiee to udanej imprezki dzisiaj I ciesze sie ze masz kolejna prace :Jupi:
Ruda tym samym co ja ona w tej firmie jest dluzej niz ja a szkolenie mialam z karmienia przez rurke do brzucha Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#2733 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przychodzi tutaj czasem taka, zul taki. I kradnie spirytus. On tu wszedzie stoi, bo nim oczyszczamy rece. Kiedys to w toaletach byl, ale pozabierali wlasnie ze wzgledu na te kradzieze. Cytat:
Ja jade zaraz do przychodni na zdjecie szwow i weekend!!! |
||
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz uszykowana, nawet włosy mam rozpuszczone 😂 szał. Czekamy na brata P i jego dziewczynę, jadą z nami.
---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Yss no niezła agentka, jak siostra Basen w daleko od noszy. Udanego weekendu. Zophiee ale Cię rozchwytuja, fajnie, widać że jesteś dobra w tym co robisz 😀 A to takie treningi Madziu. No to ja lecę☺
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
Hej pipki
![]() U nas gorący tydzień ale w skorcie firma zalozona lokal nowy jest i kasa tez na wykończenie. Migotko wypad do baru tez fajnie bawcie się dobrze![]() Ruda udanej randki tylko uważaj i pamiętaj teraz dopiero na 3randce idzie się razem pod prysznic![]() Basia jak po zejeciu szwów wszystko ok? Kasia super ze juz w domku masz tz teraz zonka się nim zajmie i szybko wróci do normy ![]() Zophee wow gratulacje!!!!!! Basia no w końcu ileż można cycka ssać brawo!Aga u nas w prywatnym bylo nocnikowanie teraz dopiero w sredniakach będzie czyli jak zmieni grupę. Cieszę się ze zadowoleni jesteście ze zlobka ![]() Mysia i jak pani z US zadzwonila?wspolczuje bo z nimi cos załatwiać to horror! Iza dzień z Domisiem! Zazdraszczam ci ze masz tyle wolnego ![]() Lilka jak się czujesz? Przeziębienie puscilo? Uczę Tule mówić jej imię i wygląda to tak Ja: powiedz Natka Tusia : Ja Ja: Natka Tusia: To ja Ja: Nie Tusia powiedz Nata Tulka : No to ja I tak w kolko
|
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() zophie to wolnym czasem poczytam jak ten kwas zrobic bo cos Gianki nie ma. A gratuacje kolejnej pracy! kasia kochana zoneczka z ciebie. Sama wiesz ze ciezko jest lezec pleckiem na dupie, zawsze cos tam by sie zrobila, zycze tz szybkiego powortu do zdrowia. aga o kurde pierwsza taka fajan praca Jasminki, super! tez bym sie na maxa jarala. no i koniecznie foty pozniej pokaz.A prezenty mikolajowe to w sumie na szczescie robimy tylko Lenusi, i chyba bedzie to wozek dla lalek. No tak cykle mialam niereguarne przed ciaza ale patrzac na wyresy owulacja byla, teraz mam jeszcze gorzej dlugie cykle. iza no to kochana wybierz sie do lekarza, nie ma co bagatelizowac bolu glowy. mysia ojej wspolczuje takich plamien, mam nadzieje ze odpuszcza. Yyy..to wszystkie przyejmnosci to od tz??? yss o matko, spirytus kradna???szok! a rodzicom to wspolczuje. basiu n brawo za cyca! oby tak dalej! ruda udanej randki. Ja sobie dzis sama pojechalam na zakupy, znaczy na ciuszki, polazilam po 2, przegrzebalam chyba wszytsko, ale pare ladnych rzeczy udalo mi sie znalezc No i potem chemia w tesco i do domu, obiad zrobilam, pranie wstawilam, ogarnelam i siedze sobie. Tz usilnie sklada malej plac zabaw, siedzi tam caly czas, podjarany tym na maxa.---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- no Gianka wreszcie sie odezwala! super ze poszlo tak ladnie z firma! Pisz mi ten sklad kawsy, to bym sobie dzis wyprobowala.
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka no to super ze juz firma założona. 😊 teraz oby klienci byli i niech się biznes kręci 😊
My po kinie, P cały film mnie za rękę trzymał, w aucie tez. Po filmie poszliśmy na nalesnika i piwo. Miło było 💜💜💜
|
#2739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Domiś nauczył się mówić kejI co go nie zapytam to wszystko jest "okej" Teraz już spi a ja siedze z herbatką.Wprzyszłym tygodniu mamy problem z opieką nad Domisiem bo oboje mamy 1 zmiany.Żadne z nas nie może wziąść wolnego.Teść dziś do mnie dzwoni że oni wezmą małego do siebie na te 3 dni co pracuje a my go w czwartek wieczór odbierzemy.No chyba ich coś pod.upczyło
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
Iza no wiesz dla mnie jedynka była lepsza. Ale randka super 😊
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie mój mąż stwierdził ze woli mnie z moimi rzesami
stwierdził ze jestem wtedy taka delikatna i subtelna a teraz te rzęsy tak się rzucają w oczy i są dla mnie za mocne. No cóż musi wytrzymać przeciez nie powyrywam Ale rozczulil mnie ❤---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Siedzialam właśnie na pierwszej stronie naszego wątku i tak czytam i czytam imiona daty wagi itd i doszłam tylko do jednego wniosku: Zophee jaki Borys byl klocek!!!
|
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka ja miałam raz, uzupełniać nie chciałam. Później miałam strasznie osłabione rzęsy ale efekt jest piękny. Mąż musi się po prostu przyzwyczaić 😀
Idę spać, dobranoc moje mile panie ☺
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo nocną porą
I my jednak byliśmy na listach, a później zrobiliśmy tourne po barach, nawet na karaoke trafiliśmy Tylko nie wiem jak rano wstanę na zajęcia.Jutro pocytuje bo trtsz to zasypiam. Dobranoc
|
|
#2744 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry!
Dobrze, że już weekend. Ciężki tydzień to był,.dużo pracy, do tego pogoda nie pomaga ,.jakiś spadek formy. Wczoraj jeszcze po pracy zaraz do znajomych i po powrocie padłam. Ale super było. A Kuba wyszalał się z Ciocią ![]() Gianka ślicznoto ,.a mąż kochany. U nas Kuba odpowiada jak ma na imię na pyt. Kto Ty jesteś? Może tak Nata łatwiej załapie. Fajne takie pogaduchy i u nas Kubuś to Bubuś! Ewcia super czas u was, wykorzystujecie na maxa przyjazd tż. A jak Kosta,.zdrowy? Zophiee lubię takie wieczory i czasem taką odskocznię od domu. Bobri nocny marek to i w imprezę się wpasuje ;-) gratuluje nowej pracy, dużo sił życzę bo sama wiem jakie to męczące tak latać od jednego do drugiego. Kochana , a czy mogłabyś mi doradzić jakieś ćwiczenia na płaskostopie poprzeczne? Ciągle na boso teraz ,.w pracy cały czas na kolanach, na kucki i siadają mi już kolana od tego, a stopy bolą i twardnieją coraz bardziej. Zaniedbałam ćwiczenia ostatnio ale trzeba się za to wziąć znowu.Iza fajnie tak dużo wolnego mieć. Arletka PPD z Ciebie,.remont, malowanie,.sprzątanie a Ty o tym mówisz jakby to zmycie naczyń było. ![]() Mysia co za baba w tym US ale tam zwykle takie, na szczęście teraz weekend i relaksuj się , a tż to kochany , tak ogólnie , czuć jak troszczy się o Ciebie i jak świetnie sięrozumiecie. Migotka i bardzo fajny wieczór, czasem na.spontanie trzeba zaszalec. A na zajęciach jakoś dasz radę ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Yss cieszę się, że zmierza wszystko w dobrym kierunku ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Madzia odzywaj sie nam cześciej! Nie lubię tej ciszy u Ciebie ! Edytowane przez Ziajka Czas edycji: 2015-11-21 o 08:02 |
|
|
|
#2745 |
|
Wtajemniczenie
|
b a r b a r a apropo pierwszej strony - zmienisz mnie ? Chyba powinnam wrócić do staraczek no i jestem mamą Aniołka...
Kocham Was wszystkie i tęsknię
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny, śpię sobie w najlepsze, nagle się budzę na zegarku 3cia a tu co? Młody po cichu wkrada nam się do łóżka i kladzis jakby się nic nie stało 😁 przynajmniej obyło się bez płaczu, przytulilismy się cała trójka i tak spaliśmy ☺
Migotka na Tobie Listy zrobiły jakieś wrażenie ? Na mnie tylko Dygant i Adamczyk 💜 Ziajka zdrowy ☺ gile juz nie męczą ☺ odpocznij teraz jak dasz rade ☺ My spadam do teściowej, P ma wymianę opon w służbowym aucie. Wrócimy do domu to obiad zrobię ☺ dzisiaj chyba carbonara 😊udanego weekendu ☺
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
U nas szaro,buro i cały czas leje.
|
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Przed 7 obudziła mnie @ z zaskoczenia, wzięłam ibuprom, termofor pod brzuch i spałam do tej pory. Nie poszłam na zajęcia, słabo bo miałam pracę oddać, no i w ogóle teraz fajne zajęcia mamy bo dużo zadań rozwiązujemy pod egzamin. Ruda dla mnie jedynka była bardziej wesoła, na dwójce były momenty, że łezka w oku się zakrecila. Ziajka fajnie, że wieczór i Wam się udał A Bubuś to moja miłość
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho. Badania zrobione. O 7 sadysta mnie budzil i kazal sie ubierac
wrocilismy zjedlismy i jestesmy w trakcie sprzatania. Pozniej mamy do zaliczenia kawe u dziadka tz imienionowa i zalegle urodziny mojem mamy. Takze bedzie intensywnie.Ziajka no na szczescie weekend ale to chyba dlatego ze tyle sie znamy ![]() Migotko oby @ laskawa byla. No i to juz coraz blizej iui szkola nie zajac nie ucieknie A Ty odpoczniejsz po wczorajszych imprezowaniach My moglysmy isc na karaoke! Zelaszcza po tej ilosci wody jaka wypilam Wszystkie lofciam ale uciekam dalej sprzatac
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ewa ale slodko❤ Migotko no i super ze wypad taki udany na zajęciach przysypiam Ziajka o masz dzieki za podpowiedz będę tak pytać chociaż znając Tule powie dzidzia a Bubusia proszę nagrać!!! Ja dzis wolne tz idzie dopiero po 15 bo vos tam będzie grzebal przy aucie. A tak to odpoczywam dzis cały dzień. Mam tylko w planach pani brodę ugotować
|
|
|
|
#2751 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
Cytat:
Brawo dla Kostusia za mlesio zwykle Cytat:
Jesli chodzi o mnie to sie nawet ciesze . Cytat:
Cytat:
Tula cudna . Kochana Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Iza Dominis cudny Dzis noc slaba nie udalo sir bez cyca Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia
dla K. za to, że pogonił Ciebie na badanie O mogłyśmy iść na karaoke! Następnym razem pójdziemy! ![]() Miłego sprzątania i wypadu na kawkę ![]() Coraz bliżej IUI i coraz bardziej się boję Gianka, że co będziesz gotować? Odpoczywaj kochana, po całym tygodniu biegania i załatwiania spraw należy ci się
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
No pogonil ale myslalam ze Go ubije jak mnie ciagnal za noge i kszal wstawac
![]() Gianka to beda ziemniaki kapusta i jakies dodatki ? Moja mama takie cos robi ale ona nazywa to pazibroda
Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 Edytowane przez mysia1986 Czas edycji: 2015-11-21 o 10:05 |
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
No pazibroda słownik mi Tel robi sobie jaja ze mnie
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Basia brawo i tak! Wiadomo ze od razu nie odstawisz zupełnie. Idzie do przodu malymi kroczkami. Ważne ze jest progres! A jak z tz? |
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
hej, witam sie tylko i uciekam.
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
My załatwilismy zakupy teraz obiad.Ta pogoda mnie dobija:-/
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() U mnie zima idzie ... Jest cholernie zimno ale slonce swieci :p ja wracam Po nocce do domu Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja napisze ze jestem zyje i jakos funkcjonuje ale latwo nie jest O 22 zasypiam na siedzaco no ale musimy sie jakos trzymac. Odniose sie do kazdej z Was pozniej. Teraz obiad musze podszykowac i idziemy na imieniny do mojego tatusia. Ma byc moja chrzestna takze Ola sie troche rozerwie bo ostatnie dni to na spacer nawet nie mialam kiedy isc z nia. W ogole olana byla na maksa
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ide na drzeme.
|
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia i dobrze że na badania Cię wygonil 😀 udanego dnia ☺
Migotka ja czekam na @. Ale juz ja czuje za rogiem 😡 logiczne ze się boisz 😉 mam nadzieje ze wszyysko pojdzie tak jak sobie wymyslisz ☺ Madziu jak było w pracy? Kasiulku bawcie się dobrze, może się trochę rozerwiesz ☺ Gianka to dzisiaj szał ciał 😊
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

Ja mam obiecany peeling, masaż i maskę na stopy

także w poniedziałek ja musze się pofatygować i zadzwonić. Wkurza mnie jak ktoś się umawia na coś a potem to olewa

ona w tej firmie jest dluzej niz ja
a szkolenie mialam z karmienia przez rurke do brzucha 

kejI co go nie zapytam to wszystko jest "okej"

ale trzeba się za to wziąć znowu.

non stop myslę, czy mu dobrze jest w żłobku...