|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Motyl a taka czapeczka na 37 cm ?
http://allegro.pl/czapka-piesek-37-4...712093506.html ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- albo taka... wiem, że wiązana pod szyją, ale przynajmniej od rozm. 36 http://allegro.pl/miekka-wlochata-cz...795798135.html ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- albo taka od rozm. 38, nie wiązana ![]() http://allegro.pl/kosmata-slodka-cza...643898961.html |
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Aninis jakie słodycze ❤💚❤💚❤
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Aninis wszystkie
|
#754 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Dzieci wstaly po 6. Po śniadaniu uderzyłyśmy z bratowa na szmatki. Pokaże Wam w poniedziałek co wykupiłam 😊 teraz siedzimy i niedługo dzieci do spania a my się relaksowac 😊
|
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- ale te pierwsze muszę pokazać mamie, czy wydzierga mi cosik takiego na szydełku
|
|
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no widziałam je, bo one są bodajże w pierwszym rzucie jak się wpisze tę rozmiarówkę na Allegro. Nie w mym guście chociaż pewnie jak nie będę mieć wyboru...
|
|
#758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tych dziewczęcych już mnie mdli od różu... jakby innego koloru dla dziewczynki nie było ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- a ja codziennie... a raczej w każdą noc jak się przekręcam z boku na bok nie wiem, czy to normalne, bo mi brzuchol na bebechy uciska, czy powinnam skonsultować z lekarzem
|
|
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahah
|
|
#761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#763 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() znów miałam problem z internetem, buuu... ale się dzisiaj narobiłam, odbiłam sobie wczorajsze lenistwo Dzisiaj zakupy, sprzątanie, mąż zrobił pizzę , ja pleśniak ( ciasto takie), przygotowałam piersi z kurczaka na jutro na obiad. Zaprosiliśmy teściów na jutrzejszy obiad ![]() .Dzisiaj mam mnóstwo energii, mały już kolejny dzień tak szaleje w brzuchu, nie wiem, kiedy ma czas na spanie Pisałyście o tych bólach przy przewracaniu z boku na bok w nocy- mnie dopiero od paru dni zaczęło dokuczać, w nocy muszę bardzo ostrożnie i powolutku się przetoczyć, bo jak zrobię to za gwałtownie, to tak kłuje i ciągnie, że słabo się robi . zaczęło sie to, jak mały zaczął się tak mocno kręcić i wypinać- swoja drogą, jak się tak wypnie, to aż boli .
|
|
|
|
#764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niby nie przytyłam dużo i brzuchol taki w miarę, a jednak mam problem czasem najlepiej mi się leży na plecach, bo nic mnie wtedy nie boli, ale po jakimś czasie czuję jakby taki ciężar/nacisk na kręgosłupie ![]() a jak już się ułożę na boku i nic nie boli, to przy zmianie pozycji czuję i tak zawsze takie ukłucie ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygodnie się na nim śpi nawet nie będąc w ciąży
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
A w ciągu dnia mała nie raz się tak przekręci/wypnie, że w 3 sekundy mam taki ucisk na pęcherz, że kilka razy o mało nie popuściłam
|
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w nocy prEwrocic sie na drugi bok tez nke moge bardzo ciezko..
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rogala nie mam, śpię z jaśkiem przy cycach zastanawiałam się nad rogalem i wzięłam sobie taką większą miękką poduchę na próbę... ułożyłam ją pod brzuchem i między nogami... ale strasznie mnie to denerwowało i jeszcze bardziej się wierciłam
|
|
|
|
|
#769 |
|
Zadomowienie
|
Też mnie brzuch boli jak się przekręcam a raczej więzadła czuję jak ciągną czasem aż sobie masuje tak boli a kręcę się jak szalona z boku na bok do końca ciąży czuję że będzie dziuuura w materacu
![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Motyl w razie draki zawsze mogę ci jedną czapeczke odstąpić np niebieską druga jest taka khaki a trzecia beżowa tak na dobrą sprawe u nas nie ma zimy więc nawet jakbym nie miała to jakoś by było
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
znowu mi się moje mruczadło w brzuchol wtula
![]() mała ją tam przed chwilą zaczęła kopać hahaha moja kotka otworzyła oczy i patrzy na mnie, o co mi chodzi ![]() |
|
|
|
#771 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
Cytat:
Dziewczyny też mam wszystkie opisywane przez Was przypadłości. Ech i masakra ze spaniem w nocy. Głupie to, bo nie mam wielkieog brzucha a i tak mi niewygodnie. Cytat:
Na pewno w końcu coś znajdę w mym guście, mam jeszcze czas![]() Fajnie, rodzice mi ogarniają młodą i ja mam więcej luzu. Chociaż czuję się z tym dziwnie... A w ogóle to okazało się,że farba magnetyczna jest czarna i kurna będzie problem to zamalować naszą szarą farbą:///
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mu mówię: błagam tylko nie różowy jak już tak chcesz coś kupić ![]() Ja teraz sobie zaglądam na większe ubranka, takie na 6 i 9 m-cy
|
|
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wtula się zupełnie jak Tuśka
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja żałuje że wcześniej jeszcze przed ciążą nie miałam tego rogala tak mi na nim wygodnie miejmy nadzieje, ze te dolegliwości chwilowe i może przejdą albo no tak powinno być sama nie wiem w sumie już 3 trymestr i u Ciebie prawie
|
|
#775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozesz jeszcze se przywiazac cerwoną wstążke jak wierzysz w zabobony ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
moja miala 36, ale to duza glowa. no i rosla jej ta glowa mega szybko - co miesiac po 2cm nawet
|
||
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w poniedziałek 27t0d, więc oficjalnie zacznę III trymestr ale pocieszam się, że nie ja jedna odczuwam te kłucia ...więc może tak faktycznie jest i tyle
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
i wode siweconą w butelce w koszyku
![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Ja na szcescie nie mam zadnych dolegliwosci z tych co opisujecie. Spie jak zabita jedynie wc mnie budzi czasem odzywa sie rwa kulszowa czy dolne plecy ale ostatnio coraz rzadziej jedyne co to znacznie szybciej sie mecze, w pierwszej ciazy lazilam po szlakach do 10km dziennie w ostatnim miesiacu, a teraz po spacerze 2-3 km musze porzadnie odpoczac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

mialam pokazac wam kombinezon za 1zl upolowany przez mame. Trzeba było go odplamic delikatnie ale udalo sie ;-) mam tez czapke ktora pewnie bedzje za duza ale trudno
)... aż się popłakałam Tż-owi, zrobiło mu się mnie szkoda i mi na pocieszenie wymasował plecki i stópki
chociaż pewnie jak nie będę mieć wyboru...

Na pewno w końcu coś znajdę w mym guście, mam jeszcze czas
i 2 takie na szydełku robione piękne są