|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | |
|
only smart shopping
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XIII
Cytat:
Właśnie; w Niemczech organizacje konsumenckie przeprowadzają testy i weryfikują obietnice producentów.
|
|
#572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XIII
Cytat:
Ja też uwielbiam brownie Polecam te babeczki:http://www.mojewypieki.com/post/babe...ies-z-malinami Szybkie i proste. Ja dodaję tylko 130 gr cukru i jest super! ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Dziewczyny w almi decor przez weekend jest -20% (kod: PREZENT20). Tylko trzeba się zapisać do tego ich klubu "loving home". Mają fajną kolekcję świąteczną. |
||
|
|
|
#573 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- No wiesz, po tych wizjach pogromcy kamienia nie miałam wyboru ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------
|
|||
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Znalezione na insta, akcja z boxami dla goldów we Włoszech uploadfromtaptalk1448145999184.JPG
Odnośnie zakupów w S., przyszedł starszy Pan odebrać swoje zakupy, a tam poza jedną torbą była druga -tak, tak gratisów Konsultantka pokazywała m.in. Kosmetyczka z miniaturami z Estee, jakieś etui na tableta, itp. Generalnie na bogato, czyli trzeba wysyłać naszych facetów na zakupy |
|
|
|
#575 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
bo jak juz dawno zapomne o jakies szmince i sie ciesze, ze mi ubylo to akurat sie znajduje malpa
|
|
|
|
|
#576 | |
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
. Mi prędzej coś wyrośnie między nogami niż u nas taki box dadzą.
|
|
|
#577 |
|
Zadomowienie
|
Byłam wczoraj na otwarciu galeny w Jaworznie. Z kosmetycznych jest Douglas, i ze swoją Ofertą na otwarcie mnie nie powalił...
Poza tym byliśmy świadkiem jak ludzie napadli na chłopaka roznoszącego gratisy
|
|
#578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio miała trzecia pierś, teraz pomięday nogami Oryginalna będziesz :-P
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to jest box! U nas można tylko o takim pomarzyć |
|
|
|
|
#580 | |
|
Makeup challenge winner
|
Tylko dzisiaj w kosmetykizAmeryki podwójny pędzelek Bourjois za 1gr.
Nie ma min. pułapu tylko wysyłka do paczkomatów aż 10zł. Ucieszyłam się, bo chciałam jeszcze dokupić przecenione róże L'Oreal, a tu masz...zlikwidowali przecenę ![]() Cytat:
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-11-22 o 10:09 |
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Później może i ja wrzucę zdjęcia moich błyszczoli i szminek
![]() Mam tego Chubby Stick'a z Clinique do policzków, ale jakoś nie umiem się tym za dobrze obsłużyć. Albo nałożę tak, że tego nie widać, a jak dam mocniej to znowu wyjadę za daleko. No jak to nakładać? |
|
|
|
#582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#583 | |
|
Lady Dior
|
Cytat:
mogliby raz nas zaskoczyć i też podobny dać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Dziewczyny poradźcie mi jaki pędzel Hakuro najlepiej wziąć, chciałam siostrze kupić. Ona nie ma żadnych pędzli, więc chciałam jej jakieś podstawowe wziąć, które są najlepsze z ich pędzli? najczęściej używacie? Ja akurat tej marki nie mam, a słyszałam że są dobre. |
|
|
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wypadaja mi z nich wloski, sa solidne, wlosie miekkie a zawsze piore byle czym i nie nakladam odzywki.
|
|
|
#585 |
|
Rozeznanie
|
Też kcem tego boxa
![]() Znalazłam wczoraj garść kodów do Yves Rocher, może akurat którejś z Was się przyda Ja sobie wczoraj w nocy strzeliłam zamówienie za 116zł, a w gratisie mam róż do policzków, balsam odbudowujący i zestaw Voile D'Ambre 50ml+Quelques Notes D'Amour 15ml z kodu 0ZL 0ZL - dowolny prezent wybrany ze sklepu przy zamówieniu od 109 zł. Ważność kuponu: 22.11.2015 AMOUR - Woda perfumowana QNdA 30 ml gratis przy zamówieniu od 119zł ELIX79 - Rewitalizujący roll-on pod oczy gratis przy zamówieniu od 119zł SOELIX - Kod promocyjny uprawnia do odebrania wody perfumowanej So Elixir przy zamówieniu powyżej 99 zł. ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- I jeszcze RABAT5 - odejmuje 50zł od zakupów za min. 149zł, wchodzi też na zielone punkty, ważny do 30.11
|
|
|
|
#586 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
Edit: Lipa, to nie jest box do zakupów, tylko z eventu dla blogerek
Edytowane przez pingwintastas Czas edycji: 2015-11-22 o 11:27 |
|
|
|
|
#587 | |
|
Shoe addict :)
|
Witam się weekendowo
Wróciłam ze stacjo S. jestem w szoku, trafiłam na przemiłą panią i dostałam mnóstwo próbek nawet pan ochroniarz był sympatyczny ![]() Oczywiście Hermesa nie było, więc wzięłam dla Tż zestaw Guerlain Homme Ideal Cologne Sobie kupiłam Bonbon w zestawie i zestaw Estee Daywear Starter ![]() Ponieważ jest promocja 3 za 2 to razem z panią skomponowałyśmy 2 męskie zestawy pielęgnacyjne (pod choinkę) i tym sposobem mam prezenty dla rodzinki z głowy ![]() Dostałam kosmetyczkę z miniaturami Estee ):krem Resilience Lift na dzień i na noc po 7 ml, ANR 7ml, tusz Sumptuous Extreme i próbka szminki Envy w koszmarnym odcieniu czerwieni (na kartoniku); próbki damskie: Angel TM, Versace Yellow Diamond Intense, 2 x Dahlia Divin (w saszetce ![]() ![]() próbki męskie: Guerlain Homme Ideal, Boss The Scent, Givenchy Gentlemen Only 2szt. (w saszetce Wzięłam też tą torbę srebrną za 9zł lubię takie wielorazówki, na zimę będzie super ![]() Chciałam zrobić zdjęcie, ale aparat się rozładował I dobra wiadomość jest taka, że mają u mnie pielęgnację Chanel zestawu 3 mini ser niestety nie mieli ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#588 | ||||
|
|
Cytat:
kiedyś mnie to wkurzało, ale ostatnio miło mi się robi w takich sytuacjach ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
![]() za zakupy wszędzie atakują tymi eko-ampułkami ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
wygląda fajnie ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Super zakupy i bogactwo próbek Nie namawiam, ale micro serum jest genialne, będziesz zadowolona
|
||
|
|
|
#590 | |||
|
|
Cytat:
![]() Chciałabym wypróbować ten krem dotleniający Guerlain, ale u mnie nie ma pielęgnacji G. ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
Jak u nas dadzą takiego boxa to złamię regulamin i kliknę z 10 szt. ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Kupię na 100% podczas kolejnych VIPów na razie nie wchodzę na konto bankowe, bo zejdę na zawał |
|||
|
|
|
#591 | |||
|
Lady Dior
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
super próbki, super zakupy
|
|||
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
Maarthusia a ten zestaw Bonbon co ma i ile kosztuje?
|
|
|
|
#593 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
I pewnie jakieś perfumy w saszetce jak to ostatnio dostaję (w ogóle co to za pomysł - wstydziliby się takie próbki robić )
|
|
|
|
|
#594 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() dziekuje chcialam dzis zrobic zdjecie, no ale snieg napadał
|
|
|
|
|
#595 |
|
|
|
|
|
|
#596 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#597 | ||
|
|
Ja wzięłam 30ml + 50ml żel i balsam
kosztował 269zł (z VIPami 215 . Były też większe pojemności tych perfum w zestawach (chyba 50ml + żel i balsam za 369zł), ale ja wolę mniejsze ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
, a jak D. zrobi boxa to będzie Clochee ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- ![]() Popsikałam się w S. czerwoną modern muse i jest miłość ![]() Wąchałam też decadence MJ i nawet fajny wyczułam dużo pieprzu ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Wszystkie zestawy, które dziś kupiłam zapakowano mi na prezenty perfumowe dla mnie i dla Tż panie zapakowały w srebrne papiery (takie trochę śliskie) i czerwone wstążki, a zestawy pielęgnacyjne marki Sephora w świąteczne pudełka nawet fajne, ale ja chyba wolę takie jednokolorowe ![]()
|
||
|
|
|
#598 | |
|
Lady Dior
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#599 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale potem końcowy efekt jest całkiem spoko. Dasz rade wierze w Ciebie. |
|
|
|
|
#600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Za to próbka pomarańczowej GG wystarczyła mi na dwa razy i chyba trzeba będzie pójść po słoiczek
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.

nie dość, że brownie, które ubóstwiam to jeszcze bananowe
Polecam te babeczki:
Widzę, że skusiłam Cię tym Diorem
) dużych zbiorów. Tylko już nie dziś

. Mi prędzej coś wyrośnie między nogami niż u nas taki box dadzą.

Ostatnio miała trzecia pierś, teraz pomięday nogami