|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Cytat:
|
|
|
#1262 |
|
Konto usunięte
|
Hanka od wczoraj cwiczy "tatatata" więc i jej tatus dumny, musze mu corkepod opieka na troche tez zostawic,żeby sie samospelnil
|
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
Zuza mnie od 2 budzi co chwila - ot tak, pogadać z matka. Wariat mały. Mści sie za kule - hule, ze matka beznadziejna zabawkę jej kupiła ;> tez bym chciała miec dom, niestety z moimi zarobkami to chyba domek dla lalek :p musze sie wziac poważnie za ogarnianie lepszej pracy! Moi znajomi tez maja łazienkę przy sypialni i to tak pieknie urządzona, jak z filmu o latach 50 jest wanna na srodku, tapicerowane siedzenia, toaletka z oświetleniem, okno, wszystko w bieli i bezach i prysznic za szkłem. Wyglada to tak ślicznie, ze zawsze ide ja oglądać jak u nich jestem. I wszystko urządzali sami a dom jest cudowny wewnątrz, zazdroszczę im gustu i wyobraźni, bo ja nie potrafię takich rzeczy robic
|
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1265 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buja na poduszce [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53548649]Hanka od wczoraj cwiczy "tatatata" więc i jej tatus dumny, musze mu corkepod opieka na troche tez zostawic,żeby sie samospelnil [/QUOTE]Hehe koniecznie, on o tym nie wie, że to tak działa, ale tak jest! |
|
|
|
|
#1267 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tymi prezentami to problem ja tylko wiem czego nie chcę dla małego :P a resztę niech sobie inni wymyślają
|
|
|
|
#1268 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to taki jezdzik ze mozna usiąść na grzbiecie szczeniaczka ?Ups, przypadkowo obudziłam Ale, bo chciałam ja przełożyć z pozycji nosa w materacu, jakos mnie stresuje jak ona tak spi :/ No ale 40min pospala i juz wyspana ![]() Maz smaży jajecznice a potem jedziemy na obiad do moich rodziców to dłuższa wycieczka i wrócimy wieczorem ![]() Ta promka w Auchan juz nie obejmuje? Słyszałam reklamę, ze w Smyku teraz weekend -20% na zabawki ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Majka-juz wiem! A ten jezdzik szczeniaczka to z doświadczenia byś raczej na roczek kupiła? Tak mi sie wydaje, ze u nas poki co zabawka na zaś
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Wczorajszy wieczór mieliśmy cudowny. Filip obudził się po 40 minutach snu po kąpielowego i w najlepsze zabawa trwała do 22 aż w końcu padł przy cycu. Potem obudził się o 2, 4 i ostatecznie wstał o 6.40. Także se pospaaal - szkoda gadać. Teraz na drzemce pierwszej od 20 min ciekawe czy pospi choć godzinkę. GOCZEK tak owoce ostatnio w miarę zjada, choć też lepiej mu to idzie wieczorem niż rano. Super ze Hanka zaczyna wstawać, mobilna dziewczyna z niej bardzo! ![]() MAJKA tak właśnie zrobię, ugotuje w tym tyg zupkę z takim składem jak ten słoiczek. On tak ładnie pachnial ze nie dziwie się ze mu posmakowalo ![]() KAMILOVE super z tym kinem! MADZIXX, VIOLKA ale Wam fajnie z tymi planami domowymi! SYLWIA i jak tam noc, pospalas coś?
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
Mloda na drzemce. A w nocy do 2.30 spala u siebie. Dostala mleko z butli i spala do 7
Ok 12 zbieramy sie na Wawke, maz wiezie tescia do szpitala a ja sie zabiore z nimi to do tesco zajrze
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
SIEMPRE widzę ze i Wy się za domek zabieracie - super sprawa!
Z tym spotkaniem podlasianek - dziewczyny tak blisko mieszkacie - umawiajcie się ! Ja bym chciała bardzo się spotkać gdybym tam mieszkała u Was! Choć też z początku bywam nieśmiała ![]() MAJKA zdrówka dla chłopaków i udanych chrzcin!
|
#1272 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fajnie to już bardzo blisko Powodzenia!Cytat:
To niezły patent Ja też zołza czasami i też czasem mowię identycznie jak Ty że się swoim dzieckiem zajmował Ale on i tak twierdzi że po pracy czasem więcej niż ja się zajmuje A z tym oddawaniem małego w progu to bym się wkurzyła, bo po całym dniu na uczelni też raczej wypoczęta nie przyjeżdżasz. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
Też bym chętnie to zobaczyła ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Hej! U nas nocka taka sobie, budziła się trochę, a od 5.50 spac juz nie chciała , niewiem co to sobie wymyśliło ciemno, a tu ani cycek ani nic nie pomagało. I tym sposobem znalazła się u męża przed 7 , bo dziś jego dyżur Już jest po drzemce, potem kaszkę jej dawał, ale niechciala, ode mnie też nie hmm Wiec cycka odpaliłam. Przypomniało mi się z tym budzeniem do 2 lat i mowię do męża taka zniesmaczona A ten zdziwiony że ja zdziwiona. I mowi że słyszał że dziecko do dwóch lat kupę robi, a potem wyrasta hehe
|
|
#1273 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
koleżanka ma pchacza vtech fajny, sama myślę i nim pod choinkę 😃 Cytat:
Nadia już po pierwszej drzemce, tata pojechał do pracy a ja muszę dziś uczyć sis do klasowki 😁 jakiś spacer trzeba będzie uskutecznic bo nie pada 😃 i pójdę do empiku po księgę dźwięków która Madzixx polecała 😃
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Dałam na drugie sniadanie Alerlac ze 120ml wody i smakował dzis hmm no to moze pozytywna opinie wystawie
dobre to to, spróbowałam to niesłodki, taki posmak kukurydziany potem wsunęła jeszcze z 80g dyni z jabłkiem
|
#1275 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moze poczekaćCytat:
Dzieki :-* Wspolczuje nocki. Nasza tez slaba a tydzien byly bez pobudek Cytat:
Dzięki :-*
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Matematykę sobie przypominam o zgrozo 😁 Nadia nam pomaga cały czas, nie wiem co z tego będzie 😉
|
#1277 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ubawilam się z tego "odpalenia cycka" 😄 ranny ptaszek z Ady,a o ktorej ona spac chodzi na noc?Ja moja dzis obudziłam po 7mej,bo przez sem zaplakala a juz mi sie jej nie chcialo cyckiem uspokajac. Myslalam, że sie szybciej zmeczy, a dopiero o 11:30na drzemke poszla. Polgodzinna tylko 😒 tatus jej dzis zasieki ustawil z poduch duzych od sofy i tak kleczala przy nich jak powstaniec z 10 minut dobre, az padla. Przez mniejsze się przeczolgiwala i głową w podloge ryła. Dziecko wojny ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
Hanka na kota woła per "ada!". Wiem wiem-nieswiadome,ale mam ubaw 😀 |
||
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Goczek Twoje opisy są najlepsze
)) powstaniec hehe rozwalił mnie![]() Ada wczoraj o 19 zasnęła i o tej kładziemy zawsze, zasypia czasem od razu, ale to rzadkość, tak do pol godziny zwykle. Przedwczoraj tylko imprezowała długo. I zwykle o 7 wstaje, a dziś godzina wcześniej. Teraz drugą drzemkę trzepie i to juz ok godziny, mąż to ją tak zawsze na dłużej usypia jakos Jak wstanie dam może obiadek, kaszkę na wieczór zostawię i idziemy do moich rodziców na obiad.---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- "Ada" mówisz woła hehe może ona koleżankę do zabawy przywołuje Mojej tez czasem "Ada" wyjdzie, będzie szybko swoje imię umiała wypowiadać. Moja co raz cześciej też zaciesza do psa, cieszy mnie to fajne te interakcje ze zwierzakami
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53550489]Hehe,mąż dowcipny
ubawilam się z tego "odpalenia cycka" 😄 ranny ptaszek z Ady,a o ktorej ona spac chodzi na noc?Ja moja dzis obudziłam po 7mej,bo przez sem zaplakala a juz mi sie jej nie chcialo cyckiem uspokajac. Myslalam, że sie szybciej zmeczy, a dopiero o 11:30na drzemke poszla. Polgodzinna tylko 😒 tatus jej dzis zasieki ustawil z poduch duzych od sofy i tak kleczala przy nich jak powstaniec z 10 minut dobre, az padla. Przez mniejsze się przeczolgiwala i głową w podloge ryła. Dziecko wojny ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Ostry zawodnik z Filipa, dal Wam do wiwatu z okazji weekendu, ehh. Mam nadzieje, odespi w dzien i da wam odpoczac. Moja tez wieczorami wiekszy apetyt ma. W sumie to ostatnio wstawala ok 8-9tej nawet to jej obiadki sie przesuwaly ok 14tej i jakby lepszy apetyt miala.ja tez tak cale zycie mialam,że śniadań nie lubilam, a na wieczor głód atakowal. Gdzie ten rosolek hippa mozna kupic he? Hanka na kota woła per "ada!". Wiem wiem-nieswiadome,ale mam ubaw 😀[/QUOTE] Ja w kerfie kupuje ale i w rosku widzialam. Mloda machnela 3h drzemki! Wstala zjadla i z mama zostala a my juz w Wawie. ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- GOCZEK moze wzrokowo lepiej Ci bedzie znalezc http://www.alma24.pl/dziecko/artykul...RDfxoCIbHw_wcB ja kupuje po 4.99 bodajze
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
Goczek ja w Tesco ten rosołek dorwałam.
|
#1281 |
|
Rozeznanie
|
jestem cała głupia juz.. szukam śpiworka do wózka.. wiem ze Wy już obkupione
jakie macie? która zadowolona i coś by mi poleciła?😶
|
|
|
|
#1282 |
|
Konto usunięte
|
Gosiak, violka dzięki!
|
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Widzę temat budowy i urządzania domów na tapecie. Te drugie bardzo lubię Pierwsze szczęśliwie mamy za sobą, drugie jeszcze do popracowania. Ciągle jeszcze coś robimy, coś dokupujemy bo to jednak kupa kasy taki dom. Z Szymkowych nowości wychodzi mu już "ma-ma" i w ogóle ciągle coś mówi teraz nasz gadulec A dzisiaj pierwszy raz sam siedział, ale jesteśmy dumni! Co do spotkania ją jestem chętna Chociaż czuje że będzie ciężko się zgrac we czwórkę. Moze za jakiś czas w miejscu typu Fikoland się uda jeśli nie teraz? Czytam z doskoku więc nie wiem na czym stanęło?
♥ jesteśmy małżeństwem ♥ jestem mamą Edytowane przez cashmere Czas edycji: 2015-11-22 o 16:13 |
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teściu zostal w szpitalu. W tesco dowiesili ubranek i kupilam malej 6 koszulek na lato za grosze i pizamke na swieta a chlopakom czapki ![]() Lecimy do domu.
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ze spotkaniem bedzie ciezko bo jestem niepraktykującym kierowca, chyba, ze akurat bede w białym, bo pociąg mam jeden w jedna strone i jeden w druga ;]
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
My byliśmy na obiedzie w restauracji greckiej, młoda w trakcie naszego jedzenia zaczęła kupsztala cisnac... No cóż 😅
Teraz mąż galaretki robi, a ja odpoczywam, muzyka znów napierdziela
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wczoraj zaliczyła pierwsze głaskanie papugi. Trzeba pilnować aby za mocno nie złapała biednego ptaszka 😜 papuga średnio zadowolona,hehehe, ale pokornie schylala główkę do głaskania. |
|
|
|
|
#1288 |
|
Konto usunięte
|
Widzialam, ze Jasiek Sylwii tez powstal na barykady 😀
My po spacerku w spiworku, debiut udany,bo mała ciepła i zasnela na troche. 0 stopni na termometrze. I upolowalam rosolek z hippa w netto. Hanka gazete drze,czytelniczka nerwowa ![]() Gossip hehe, dobra historia,my jutro idziemy na obiad do restauracji z małą |
|
|
|
#1289 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja mam edisa Cytat:
na niczym nie stanęło jeszcze Cytat:
Juz po chrzcinach. Bylo super. Wysmialam się. Takie było wesołe towarzystwo
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
PROMKA w tesco na duze obiady bobovity 6 za 4
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.