|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
Hej. Imieniny i urodziny wczoraj zaliczone. W domu bylismy ok 18 i spedzilismy mily wieczor
Dzisiaj w planach zakupy i silownia.Iza ciesze sie ze udalo sie zorgsnizowac opieke dla Mlodego. Mili jedz kochana, baw sie. Basia w planach bylo branie lekow 3 msc. Ale co zadecydujemy dalej z lekarzem to nie wiem. Agabi, Arleta jak po kwasach ? Macie twarze w jednej czesci ![]() Lila? Hoo hop kochana! Margot a co to za zly humor? Polecam lody
Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 Edytowane przez mysia1986 Czas edycji: 2015-11-22 o 08:50 |
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
A jaki miałam słodki poranek
Domis wszedł na mnie,przytulił sie powiedzial"Mama kocham"i dał kilka buziaków
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry☺
|
#2794 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
mysia1986 dziwna jestem ale za lodami nie przepadam ![]() Czy ty nadal używasz podkładu mineralnego z Annabelle? sprawdza się? ja chyba w końcu zamówię próbki będę testować, tylko raczej wersję matującą. Strasznie mi się cera przetłuszcza i wszystkie płynne podkłady się ważą i spływają i nie wyglądają za fajnie. Zrobiłam też spore zamówienie na ZSK i wracam do olejów i żelu hialuronowego, bo nie mogę znaleźć żadnego kremu który by mi odpowiadał. RudaEwcia25 uwielbiam czytać twoje posty jak tż wraca do domu, taka radość z nich bije kasiab91 niech P zdrowieje i wraca do formy yssmay super że coś się w banku ruszyło, oby wszystko poszło po waszej myśli. I nie wiem czy to normalne ale mój tż szczepi się przeciw grypie co roku i zawsze po szczepieniu choruje, może nie na grypę ale takie silne przeziębienie zawsze go po szczepieniu dopada. Wracaj do zdrowia Agabi współczuję gorącego okresu w pracy, mam nadzieję że szybko się skończy. Dobrze że ze żłobka jesteś zadowolona iza243 jak głowa? nadal boli? jak codziennie wstajesz z bólem to trzebaby lekarza odwiedzić. Cieszę się że udało się coś wykombinować z opieką nad Domisiem PannaMagda jak w nowej pracy ci się podoba? Basiu brawa za odstawianie od cyca. I ja mam prośbę-zmień mi proszę na 1 stronie wiek na 30 lat zophiee gratuluję kolejnej pracy. Piękna rocznica dziadków, moi mieli w zeszłym roku 50-cio lecie Gianna M super że firma założona, teraz niech się biznes kręci Ziajka ciężki tydzień u ciebie, mam nadzieję że trochę w weekend odpoczywasz 89migotka oj to udane wyjście było w piątek że aż na zajęcia zaspałaś MiliTu baw się dobrze, pozwiedzaj i jedz ile wlezie U mnie z ojcem znowu kiepsko i przez to humor mam do d...y, po tej rozprawie co była w lecie dostał kuratora i przez kilka miesięcy było naprawdę ok, więc takie malutkie ziarenko nadziei zakiełkowało że się w końcu ogarnie no ale się skończyło i znowu jest jak było czyli pije całymi dniami. Powinnam już się przestać tym przejmować ale jakoś nadal nie potrafię. Oglądam DDTVN i leci reklama marki apart z Janiakami. Uwielbiam te ich świąteczne reklamy, są właśnie takie świąteczne Idę na śniadanie |
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi z powodu ojca:-( Prawda jest taka ze jeżeli on nie bedzie chciał przestać pić to nikt nie zrobi tego za niego.Alkohol to straszny nałóg:-(
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Margot kochana bardzo Ci współczuję sytuacji a tatą, nie dziwi mnie ze masz kiepski humor. Wszystko się zbiera 😢 rozmowa nie pomaga? U mnie sąsiad sam się opodal leczeniu i póki co jest spokój.
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja wczoraj praktycznie nie spalam w domu mam dzis Meksyk. Moja sis się rozstali z tz właściwie z jej winy bo go sprowokowala. Alko robi swoje wypad na imprezę skończył się od płaczem i do 3 z nią siedzialam rano o 6pobudka i caly czas placze. Iza uwielbiam takie poranki❤ Mysia u mnie tez wczoraj stosunkowo udany wieczór. Sis poszla na imprezę i do 24bylo hot a potem juz pisałam.Margo o rany wspolczuje. Niestety straszne to jest alkoholizm to straszna choroba i uzależnienie. ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Basia cieszę się ze z tz tak dobrze oby tak dalej! Mili korzystajcie zwiedzajcie bawcie się ![]() Migotko jak się czujesz? @nie dokucza? Yss take rozmowy musza być śmieszne cieszę się ze noga coraz lepiej
|
|
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Agabi spróbuję wysłać tą pracę na maila, mam nadzieję, że problemu nie będzie. Az taka tragedia z tymi zdjęciami? Basia ja też proszę o zmianę na pierwszej stronie, 26 lat Mysia fajnie, że wczorajszy dzień udany Jak wyniki, masz już?Lila no właśnie gdzie Ty jesteś? Iza dobrze, że się udało załatwić opiekę dla Dominika. Poranek miałaś uroczy Yss jak dzisiaj się czujesz? ![]() Mili kochana relaksujcie się ile wlezie ![]() Margot przykro mi, że tata znowu zaczął pić Jak u Was starania, jakieś badania robiłaś? Gianka długo Twoja sis była z tż? Może nie będzie tak źle i się jeszcze zejdą. @ dokucza i to bardzo, przez to znowu do szkoły nie poszłam Ja dzisiaj spałam aż do 11:15 Tak @ daje w kość. Jeszcze jutro to usg i do tego w czasie @, masakra.
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka o kurde, nie ma szans żeby się pogodzili?
Migotka ale szał z tym spaniem 😀 Ja ruszam zaraz do teściowej na obiad, odezwę się później 😊
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mały zasnął.Ja pije kawe,na 15 mam klientke.
|
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Margot, uzywam AM. Ja mimo tego ze tez mam skore tlusta wole wersje kryjaca. Jakos moim zdaniem lepiej matuje. Ja teraz znalazlam swoj hit kw.hialuronowy plus olejek z pestek arbuza. Cudo! Mieszam w lapkach i na paszcze.
Gianka przykro mi z powodu tego co sie dzieje u Twojej siostry. Dobrze ze moze Ci sie w rekaw wyplakac. Migotka wyniki pewnie jutro. Jak znajde chwile to pojade i odbiore. Pospalas sobie widze ![]() Kluska, co u Ciebie? Wyzdrowila? Kasia jak u Was sytuacja? Jak maz sie czuje? Ja juz domu od godziny, obiad robie
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem co to będzie u mojej sis. Kazalam jej go przeprosić bo ostro przegiela pale wczoraj. A on na serio cudny chłopak no i nie dziwie mu się w gruncie rzeczy bo sama bym ja kopnela w dupe po takch odzywkach. Dzis ma się z nim spotkać i go przeprosić bo aż wstyd a co on postnowi to postanowi musi to wsiąść na klatę jej wina i juz.
Migotko oj wspolczuje @.Odpoczywaj
|
|
|
|
#2803 |
|
Konto usunięte
|
iza243 to dobrze że z głową ok, może to też przez pogodę było. U mnie cały zeszły tydzień strasznie wiało i przez to też z moją głową było kiepsko
RudaEwcia25 rozmowa nie pomaga bo ojciec uważa że wszystko jest ok, on nie ma problemu a wszyscy się go czepiają bez powodu Gianna M przykro mi z powodu siostry, szkoda by było skoro taki fajny chłopak. Może się jeszcze dogadają 89migotka współczuję tak męczącej @. A badania robiłam na razie te co mi endokrynolog zlecił jakiś czas temu (tam mi dwa androgeny wyszły trochę podwyższone i coś nie tak z krzywą cukrową) tylko tak jak kiedyś pisałam mój endokrynolog już nie pracuj w w mojej przychodni więc czekam na wizytę do innego a wizyta w lutym dopiero. Zeby tyle nie czekać to umówiłam się jeszcze na koniec grudnia do ginekologa-endokrynologa. Miałam jeszcze progesteron zbadać ale to miało być 7 dni po owulacji, robię już drugi cykl testy owulacyjne i owulacji mi nie wykazują. Skierowanie i tak już straciło ważność więc na kolejnej wizycie poproszę o kolejne i może mnie na jakiś monitoring skieruje żeby ustalić czy jest ta owulacja czy nie mysia1986 z AM wezmę chyba próbki i matującej i kryjącej. Próbki i tak muszę zamówić bo nie mam pojęcia w jaki kolor celować poza tym żę w odcienie żółtawe. A olejek z pestek arbuza ląduje na mojej liście do wypróbowania skoro tak zachwalasz .
|
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie była klientka.
|
|
|
|
#2805 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Bry!
Basiu Cudne to co piszesz, oby to była trwała zmiana. A jak jest z twojej strony? Starasz się jakoś bardziej? Rozmawiasz z nim? Dlaczego śmieszne? Raczej nie są takie. Ciężkie przejścia z siostrą. A oni są małżeństwem? Cytat:
. Co so USG to u mnie ostatnio na okrągło wypada w tym momencie ![]() Cytat:
Byłam dziś z koleżanką na kawie. Generalnie umieram. Łeb mi rozsadza. Już sobie zapisałam, że mam w pl kupić ibuprom zatoki. Dobrze, że z nogą lepiej. Ale wku...ia mnie to, że od października nie miałam jednego normalnego weekendu. Ciągle mi coś jest |
||
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Yss nie są małżeństwem. A rozmowy śmieszne bo myślałam ze to rozmowy w stylu pierwszy guz kupa na Jacku lub tobie,pierwsze pomalowanie ściany etc. Biedna bo ty się przemeczasz!!! W pracy tydzień leci potem weekend zamiast odpocząć to sama wiesz jak to bywa. Musisz się oszczędzać
|
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
Yss jak noga odpuscila to głowa boli 😡 ech, a to czemu nie masz wolnego zwanego weekendu? No kurde, dopominaj się!
Gianka i jak? Pogodzili się?
|
#2808 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Idę spać, branoc! |
||
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U nas do dupy, szkoda gadać nawet Dobranoc i dzień dobry
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
Lilka, co jest??
Napisz no.. jak nie tu to na fb.. martwię się o Ciebie Cześć wszystkim Pierwszy mróz za mną Teraz ciepła kawka i do roboty. Jak pomyśle o US to
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Lila co sie dzieje?:-(
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Spaaać, jak mi chce się spać. Lila co się dzieje? Martwię się kochana ![]() Yss zgadzam się testy owu są do dupy, u mnie nawet przed @ wychodzą pozytywne. A hormony przecież mam w normie :/ Dzisiaj muszę się zwolnić z pracy przed 13, nie chce mi się prosić tej jędzy o to
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ale zimno na dworze. Ja się szykuje i na 11ta ,am tatuaż. P później jedzie 😢
Lilka kochana nasza 😢 Yss o to Ci chodzi, wybacz żel zrozumiałam 😐 Migotka to idź oznajmić ze wychodzisz i juz 😃
|
#2814 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z kawa
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bardzo mi przykro ze znowu macie problem . Nie ziwie sie ze nie potrafisz przestac myslec o tym . Cytat:
Trzymam kciuki za usg Cytat:
Ja w tym miesiacu wlasnie tez zaczelam mierzyc od dzis , bo nie mam ochoty sie zastanawiac kiedy nastepna @ przyjdzie a tak bede miala 100 % pewnosci . Co sie dzieje ? Kuzwa a mnie chyba znowu meczy katar a jestem umowiona do dentysty na srode . Nosz k. Nie zrobi mi zeba jak jestem przeziebiona . No szlak mnie trafi , a to sa osttnie dni z ta "plomba" bo pozwolila chodzic przez miesiac . A w tym miesiacu bylo zawsae cos . Na poczatku choroba pozniej afta , pozniej mialam opryszczke i teraz chyba znowu cos U mnie pobudka byla o 4:30 i od tamtej pory nie spi Wanessa . Zaraz ide zalatwiac sprawy Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
Ewciu pokaz tatoo potem
|
|
|
#2816 | |
|
Wtajemniczenie
|
Bry!
Lila Co sie dzieje??? Cytat:
Przeziebienie nadal mnie meczy. Zle spalam, obudzilam sie po 2 w niewiadomym celu. Potem mialam koszmary. Siedze w pracy i zaraz musze zrobic badanie, ktorego nie umiem. Nie wiem jak doszlo do tego, ze zarejestrowali pacjentke, skoro moja kolezanka (ktora to badanie potrafi wykonac) ma dzis wolne. Poszlam wyprobowac to badanie na sobie, zeby chociaz cos wiedziec. Bol jak jasna cholera, a ja uzylam tylko malutkiego pradu. Do tego dzis w pracy jest marudny lekarz . Trzymajcie kciuki za mnie.
|
|
|
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
Yss żel 😂😂😂 no nieźle słownik zaszalal.
Basiu Yss dobrze prawi, nie ma też co się całkiem odcinać od męża bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Iza pokaże jak wrócę☺ A teraz się żegnam. Udanego dnia dziewczynki ☺
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda, kciukam za tato
Yss, mam nadzieję, ze badanie jakoś poszło i nikomu nic nie uszkodziłaś Wyjaśniałam z US od rana. Aż mnie teraz głowa boli Mam nadzieje, ze już będzie dobrze. Bo szczerze nie chce mi się już z nimi prowadzić rozmów
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja jakos ostatnio nie mam nastroju, nic mi sie nie chce poprostu, tz juz sie na mnie denerwuje ze ja ciagle smutna od kilku dni, ae sama nie wiem co jest ![]() Wczoraj mi Lenka zagoraczkowala, znaczy po drzemie miala stan podgoraczkowy, ale samo przeszlo, na wieczor po kapieli miala znowu tak 38.1, podalam Paracetamol tak dla swietego spokoju na noc, ale chyba sama spadla bo mierzylam po 10 minutach po podaniu leku wiec on raczej nie zdazyl zadzialac. Zasnela a po 1,5 godz obudzila sie calutka mokra i z placzem, ale nie to zeby ja cos bolalo, raczej cos jej sie przysnilo, i tak koncertowaa i nie dala sie na rece wziac. Ale usnela i w sumie spala cala noc spokojnie bedz goraczki. Rano miala jeszcze takie oczy chore ale potem sie juz ladnie bawila, wiec nie wiem co to bylo ale mam nadzieje ze nic sie nie rozwija. basia ciesze sie ze z tz sie wam uklada coraz lepiej, ale tak jak pisala Yss jak nie zaczniesz byc dla niego "milsza" to jemu to staranie sie znudzi bo nie bedzie widzial u ciebie poprawy. lila co sie stalo kochana??? ruda ooo fajnie, podziergasz sie szkoda ze tz znow jedzie, teraz pewnie na swieta przyjedzie co???to moze dluzej pobedzie.margot ech, przykra sytuacja z ojcem, szkoda ze on nie widzi problemu, tylko wszyscy wkolo sie denerwuja. A no i skoczyla mi tempka od 3 dni, i program postawil kreche ze to owu, no ja w sumie nie wiem, niby mnie jajnik deko bolal, ale czy ja wiem czy to na owu
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

Dzisiaj w planach zakupy i silownia.
jedz kochana, baw sie.
? Macie twarze w jednej czesci 

Tak @ daje w kość. Jeszcze jutro to usg i do tego w czasie @, masakra.

. Co so USG to u mnie ostatnio na okrągło wypada w tym momencie