|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II
Cytat:
to magia która przysłania racjonalne myślenie
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3543 |
|
Wtajemniczenie
|
Apropos klubów to zauważyłam jedną rzecz. A mianowicie, bardzo często spotykam się z sytuacją, gdzie dziewczyny bawią się świetnie na parkiecie, a faceci stoją z drinkiem w łapie przed parkietem, i lustrują te wszystkie dziewczyny bawiące się na parkiecie, takim wygłodniałym wzrokiem, jakby szukali odpowiedniego towaru dla siebie.
|
|
#3544 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam sie,są.Moj kolega ma takiego znajomego i tez tak to wyglada,wyrywa dziewczyny a one lecą jak ćma do ognia
![]() dosłownie..hurtowo nie wiem jaki ma sposób,no lecą na niego..nie jest jakiś szczególnie zepsuty no ale jest kobieciarzem, co tu duzo gadac
|
|
|
|
#3545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#3546 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
, spoko wygląda (ale nie znowu jak jakiś amant, na widok którego dziewczynom wszystkie mięknie ), nie jest jakimś wybitnym rozmówcą. Ot jak mu się chce to gada, jak nie chce to nie gada, potem jak gdyby nigdy nic gdzieś tam idzie z laska na piwo, 90 % z nich mówi mu, że bardzo naturalnie się z nim czują i potem te 90 % z nich ląduje z nim wieczorem w łóżku ![]() Ma absolutnie wyrąbane, dzięki tej świadomości wie, że jak nie ta, to za 2, 3, 5 dni będzie inna, a to z kolei się przekłada na to, że ... prawie wszystkie się zgadzają Takie samo napędzajace się perpetum mobile ![]() Propozycje trójkątów też miał od całkiem świeżo poznanych. Gdybym tam nie był to bym nigdy nie uwierzył Ja chyba jakieś złe komunikaty wysyłam, pewnie że np. nie lubie trójkątów ? Jak to zmienić, jak żyć ? ![]() Magia
Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2015-11-22 o 13:07 |
|
|
|
|
#3547 |
|
Przyczajenie
|
Boli szczególnie, bo jestem świeżo po studiach, w ich trakcie cały czas chciałem być lojalny, nie dawać podtekstów i odpuściłem wiele ciekawych znajomości. A teraz, koniec końców wszystko wywróciło się w momencie, kiedy było o krok od podjęcia ważnych decyzji "matrymonialnych". Gdybym był mniej lojalny zapewne byłoby lżej, bo nie miałbym wrażenia takiego jak w chwili obecnej, że w zasadzie ta osoba była całym światem.
|
|
|
|
#3548 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
90 % facetów jest przytłoczonych liczbą kobiet, wydaje im się, że od razu każdy zobaczy, że np. podeszli do dziewczyny i zaliczyli wtopę (tak, porażkę lepiej przeżyć w samotności, jaka by nie była ).90 % facetów nie wie jak zagadać do tańczacej dziewczyny - co ma, podejść i gibać się skoro nie umie, czuje się w tym sztucznie ? Będzie się na maxa nienaturalnie czuł, a co jak co, każdy średnio rozgarnięty facet prędzej czy później się uczy, że jeśli nie jest w 100 % wyluzowany, naturalny to nici z podrywu :P 90 % facetów wymięka gdy ma podejść do totalnie obcej grupy dziewczyn w klubie. Szczerze ? Ja też. Musi zajść jakiś przypadek, jakiś punkt zaczepienia musi być. Sam z siebie nie podejdę i nie zagaduję takiej grupy. Do jednej podejdę. Do dwóch też. Trzy już gorzej, ale na upartego jeszcze mogę, jeśli odczytam, że no po prostu są pozytywnie nastawione. Do czterech jjuż nie podchodzę - odbieram to jako grupa, która bawi się sama ze sobą. Ja tańczę całkiem spoko (no cóż, spadek po tym, że jako dzieciak byłem muzykalny, grałem na instrumentach więc mam poczucie rytmu itd.), ale na parkiecie tańczę tylko z takimi, które (oprócz tego, że wizualnie odpowiadają) się za mną obejrzą 2-3 razy, albo już tak bezczelnie mnie "prowokują" Wbrew pozorom uważam, że klub jest słabym miejscem do poznawania. A jeśli już jakiś to jakiś undergroundowy z konkretnym typem muzyki. Im bardziej niszowy, tym lepiej, tym bardziej autentycznych ludzi można spotkać. I w takich miejscach mam ochotę kogoś poznać ps. A już tak na marginesie. Ci co stoją z piwskiem (przyspawanym do klatki piersiowej) przed parkietem i tak niby "obserwują", tak naprawde kompletnie nie mają pojęcia co robią - są słabi Jako kobieta bym nie reagował zbyt pozytywnie na podryw ze strony takich osobników
Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2015-11-22 o 13:21 |
|
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3550 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak by nie można było np. zapytać, zaraz by to lepiej wyglądało.A ci co stoją przy barze są różni, wbrew pozorom czasem nie tacy źli. Zdarzają się nieśmiali, albo wyciągnięci na imprezę przez kumpli i czujący się wyobcowani w miejscu, gdzie nie pasują No ale to można poznać po spojrzeniu- jeśli gapi się jak świnia na chlew na każdą laskę w spódniczce, to raczej nie jest to ten typ ![]() Ja mimo wszystko uważam, że do klubów przychodzą ludzie bardzo różni i nie ma co przekreślać faceta z imprezy, jeśli próbuje się zapoznać z jakimkolwiek smakiem i jest o czym porozmawiać. |
|
|
|
|
#3553 |
|
Zadomowienie
|
a ja już nie pamiętam kiedy byłam w klubie, ale w sumie to nawet bym poszła
![]() ale też nie pamiętam weekendu kiedy grzecznie siedziałam w domu ![]() W tygodniu pracuje, zajmuje się bardzo odpowiedzialnymi rzeczami, często stresującymi, a po pracy się uczę i chodzę na siłownie- czyli nudy, a w weekend lubię pobawić się ze znajomymi. Do aż tak mnie nie ciągnie, bo zazwyczaj pełno tam pijanej gimbazy
|
#3554 |
|
Wtajemniczenie
|
Moj pan od spotkan raz w miesiacu jest typem spod baru. I ma ten wzrok lowcy... z tym ze zawsze poluje na mnie
a ja dobrze sie bawie na parkiecie. Czasem cos zagada w miedzyczasie. No i przychodzi ta godzina. Przywoluje mnie paluszkiem, ja zostaje na parkiecie i nie ma wyjscia musi sie ze mna bawic potem odprowadza mnie do domu, czasem probuje sie wprosic, pyta czy znowu sie spotkamy. Kazde wraca do siebie o cisza do nastepnego miesiaca. Ale tak jak juz kiedys pisalam, to taka nasza zabawa, obojgu nam to posuje, takie regularne "zdobywanie sie"
|
|
#3555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednego razu, po czwartym i ostatnim spotkaniu odprowadził mnie do domu i powiedział ze będzie u mnie spał i nie chce słuchać sprzeciwu Już więcej się z nim nie spotkałam i nie odezwałam. On wydzwaniał i pisał.. raz mnie kochał żeby zaraz napisać że zniszczyłam mu życie. Jak zaczął mnie wyzywać to zadzwonił do niego mój kolega... i adorator dał sobie spokój
|
|
#3556 |
|
Wtajemniczenie
|
Moj pan czasem nalega bardziej czasem mniej, ale zawsze grzecznie wraca. Poza tancem, przytuleniem, czasem calowaniem nie ma na co liczyc. Kreci mnie niesamowicie fizyczne, ale sex jak dla mnie zaraezerwany jest dla partnera.
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wróciłam z randki. Fajnie się gadało, mieliśmy sporo tematów, odwiozl mnie do domu. Nawet mi się podoba. Ale nie sądzę że się jeszcze zobaczymy, powiedział coś w stylu musimy to jeszcze kiedyś powtórzyć. Jak dla mnie to jeśli facet na prawdę chce się spotkać to od razu zapyta kiedy mam czas a nie rzuci taki słaby tekst na odchodne. najważniejsze że miło spędziłam czas
|
|
|
#3558 |
|
Zadomowienie
|
A mne tak męczą o spotkanie na portalu ze już mi słabo , Tłumacze ze w tyg mam czas bo dop wrocilam z wyjazdu a Ci nieee, przeciez prowadzenie samochodu nie meczy wiec czemu nie chcesz sie spotkac .. Wynudzili sie przez niedziele to meczą dupe :P
|
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
lol a ja nawet na portalu jakos nie moge z nikim fajnym pogadac....hehe sami dziwacy do mnie pisza a ci co mi sie podobaja to nie odpisuja.....forever alone
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Portale to temat rzeka... Ja się raz z jednym chłopakiem umówiłam, było sympatycznie, ale na jednym spotkaniu się skończyło. Słaby bilans jak na rok posiadania konta
|
#3561 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Ciężko mi poznać kogoś z kim na prawdę fajnie się rozmawia a jak już mi się uda to przeważnie kończy się na jednym spotkaniu. Szkoda, bo mogłabym się chociaż z kimś zakumplowac ale niestety to się nie zdarza.
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma reguły. Niektórzy się umawiają konkretnie a potem nawet nie odzywają.
|
|
|
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Kobieta potrafi wyczuć kiedy facet jest na prawdę zainteresowany, moja intuicja podpowiada mi ze niestety ale nie. nie jest mi smutno w ogóle! dużo się zmieniło w moim podejściu, rozumiem po prostu jak ciężko jest trafić na kogoś kto nam się spodoba i jeszcze spodobać się jemu
dlatego żyję się dalej
|
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I byłam pewna, że poszło źle i mu się ani troche nie spodobałam
|
|
|
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to bardzo abstrakcyjne jest dla mnie, gdy czytam, że ktoś na pierwszym spotkaniu ma kisiel w majtach, a na pożegnanie całowanie pod domem. Ja to chyba jakaś nieczuła jestem
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, no ale co on ma powiedzieć na koniec pierwszego spotkania niby?
Od razu odkrywać wszystkie karty, walić litanię jak mu się podobało i zapraszać na następną randkę? To by nawet mało której się spodobało, i oni o tym dobrze wiedzą ![]() Na moje, gdybym była facetem, to żegnałabym się po pierwszej randce normalnie, formalnie, ewentualnie dodała, że dobrze się bawiłam (bawiłem ). Potem odczekała dzień-dwa, żeby nie być nachalnym, i żeby nie czuła się od razu taka pewna, że na nią lecę, i dopiero zaproponowała kolejne spotkanie (emocje na początku są fajne, po co sobie to odbierać ).
|
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba wolałabym usłyszeć na koniec suche "cześć" i wtedy nie mam nadziei na kolejne spotkanie, niż "następnym razem to to i tamto, do zobaczenia" a potem olewka.
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

to magia która przysłania racjonalne myślenie

nie wiem jaki ma sposób,no lecą na niego..

dlatego żyję się dalej