|
|
#541 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Chętnie poznam Kobietę
A ja jestem ciekawa ostatniego postu Arrio... Miał być dzisiaj lub jutro więc się już wkrótce przekonam....
|
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
hm, myślę, że nie wszystkie posty były ironiczne, nie wiemy czy jest nieśmiały
nie sądzę również, żeby sie pogubił być może się nudził być może chciał sprawdzić jak działa na nas; kobiety jego styl pisania może rzeczywiscie czasem zbyt dosłownie bierze Wasze żarciki, ale też niektóre Panie zbyt dosłownie traktują jego metafory ( vide dumne kroczenie po chodniku).Ja tam lubię gościa choć pozostali panowie są lżejsi piórem
|
|
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
Sądny dzień - ze stresu nawet śniadanie nie mogłam przełknąć.
|
|
#545 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#546 | |||||
|
Raczkowanie
|
Witam Drogie Panie
![]() Cieszę się, że się dobrze bawicie w tym wątku- śmiechu nigdy za mało Na wstępie powiem, że zmieniłem zdanie - to nie jest (prawdopodobnie) mój ostatni post. Będę tu zaglądał i jeśli uznam to za stosowne - się wypowiadał. A chciałem się stąd urwać dlatego, że dyskusja zaczęła mi się wydawać jałowa. Jesteście różne, w róznym wieku (chyba), z różnym stopniem powagi podchodzicie do tego co piszę, dlatego nie dziwne, że gdy Wam odpowiadam, to moje wypowiedzi budzą różne reakcje. Nie obchodzi mnie co o mnie myślicie Mogę być desperado, egoistą, nieśmiałym czy kim chcecie. Nie znacie mnie. Macie oczywiście prawo pisać to lub tamto, ale jeśli myślicie, że można kogoś poznać po jego tekstach to jesteście w błędzie. Chciałbym jeszcze raz podkreślić kilka rzeczy - już nie będę do nich wracał: 1. Nie zamierzam być klientem portali randkowych, matrymonialnych. Wolę zaprosić nieznajomą z przystanku autobusowego na kawę niż zamieścić swój profil w necie. 2. Nie napisałem - wręcz zaprzeczałem - że jestem ideałem. To Wy Szanowne Panie używacie tego słowa. Ironicznie co prawda, ale może coś w tym jest? Może macie takie marne punkty odniesienia w postaci swoich partnerów? (nie piszę TŻ - długo nie wiedziałem co ten skrót oznacza - gdyż to określenie uwłacza partnerowi, partnerce)3. Przyznaję, że autor wątku pod takim tytułem może być odczytywany jako desperat. Trudno. Przeżyję ![]() 4. Wierzę, że gdzieś na swiecie jest Kobieta, z którą jesteśmy sobie przeznaczeni. Nie wiem kiedy, ile miesięcy, lat minie, ile przeszkód będę musiał pokonać, nie wiem gdzie, ale znajdę ją ![]() Cytat:
Bardzo chciałbym abyśmy na siebie trafili w zbliżającym się roku akademickim![]() Cytat:
![]() Nie mam zamiaru się tutaj z Tobą licytować w słowach na czym polega związek z drugą osobą (coś o tym wcześniej wspominałem). Nie wątpię, że jest tutaj sporo dojrzalszych ode mnie Kobiet. Wiem, że Wy dojrzewacie szybciej. Mnie nigdy nikt nie zdradził, nie zostałem sam z dzieckiem, nie przeżyłem straty najbliższej osoby. Mam ogromny szacunek dla tych, dla których los nie był taki łaskawy. Odnoszę tylko wrażenie, że niektóre z Was piszą tak, jakby to, że facet jest inteligentny, dobry, miły, troskliwy, pracowity, uczciwy, wierny itd. - NIE MÓWIĘ TU O SOBIE! - uważały za jakąś fantasmagorię. Przepraszam Agaaa-a, ale reguły forumowe nie narzucają mi obowiązku przedstawienia się z imienia. Cytat:
Cytat:
Bedę jednak skąpił informacji, gdyż nie chcę upubliczniać więcej info o sobie niż niezbędne minimum.1) kawaler 2) wyższe, odpowiedź (nie wprost) jest w tym poście 3) katolik, praktykujący. 4) Tak, że się nie wstydzę swojego wyglądu. 5) Są. 6) Ściśle tajne. Cytat:
Są dwie możliwości - albo nie umiesz się posługiwać słownikiem (na tą stawiam), albo Twój słownik nadaje się do kosza ![]() Aninek skarbie Ty nie mój - nie przejmuj się tak mną, co? Powodzenia i szczęścia w znalezieniu fajnego Mężczyzny Pozdrawiam wszystkie Wizażanki i przyjemnie spędzonej niedzieli życzę |
|||||
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
O Maju...czyzbys zostala wybrana sposrod wielu?????
|
|
|
|
|
#548 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sam się prosisz o te "baty", które tu potem dostajesz. Czarodziej - Prowokator.
|
|
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze-nie przejmuję się Tobą osobiście,tylko pewnym typem mężczyzn,do których też się zaliczasz.
Po drugie-naprawdę szkoda mi zagubionych w życiu mężczyzn Potrzecie-nie jesteśmy na tym etapie znajomości,żebyś zwracał się do mnie per "skarbie ty mój". Po czwarte-decyzja,że nie będzie ostatniego postu i że będziesz tu zaglądał,potwierdza wszystkie moje przypuszczenia .Nie życzę Ci źle-do niedawna też byłam zagubiona i nie wiedziałam,czego chcę,a to naprawdę komplikuje wszystko.Mam nadzieję,że twoje kolejne posty(jeśli będą)staną się bardziej konkretne...I życzę,żebyś jak najszybciej znalazł Miłość |
|
|
|
|
#550 | |||
|
Zakorzenienie
|
wcale sie nie dziwie
![]() Maju sprawilas,ze Arrio nas nie opusci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a zresztą milej zabawy w watku ja juz państwa pozegnam
|
|||
|
|
|
|
#551 | |||||||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
A jednocześnie oczekiwałeś zainteresowania jakiejś kobiety... no właśnie, czym właściwie? Elokwentnie napisanym tekstem, tzw laniem wody, tak naprawdę? ![]() Cytat:
Kiepska próba dogryzienia ![]() Cytat:
Nie wydaje mi się, żeby mi jakoś uwłaczało to, że jestem nazywana TŻ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trochę dojrzałości by tu nie zaszkodziło, tymczasem z kolejnych postów wyłania mi się obraz coraz mniej ciekawy. To zresztą wcale nie musi być dojrzałość wynikająca z tego, co opisałeś - zdrad, straty najbliższej osoby itp. Wystarczyłoby trochę obserwacji tego, co dokoła. Plus doświadczenia, które każdy siłą rzeczy zdobywa, czy chce czy nie. Nie muszą to być doświadczenia "traumatyczne". Cytat:
Chociaż taka specyfika tego forum - częściej dziewczyny piszą o facetach sprawiających problemy , niż o wymarzonych "ideałach" Właściwie ten wątek jest zabawny głównie dlatego, że sam plątałeś się w zeznaniach, gdy padło pytanie czego właściwie oczekujesz. Twierdziłeś, że to nie są żarty, ale jednocześnie pisałeś, że nie szukasz tu miłości. No cóż. Ładnie piszesz, wiesz? Ładnie i jakaś - dość naiwna pewnie - kobieta mogłaby się na to złapać. Ale i ona pewnie po jakimś czasie doszłaby do wniosku, że ładne słówka, elokwencja, lanie wody i pisanie farmazonów - tak, tak, to określenie pasuje A zresztą... tu już chyba wszystko zostało powiedziane. Co się będę produkować
|
|||||||
|
|
|
|
#552 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 3.Na desperata sam sie wykreowałeś ![]() 4. Dobrze, że sie nie poddajesz ![]() Cytat:
Cytat:
Podałeś nam swój opis jak na tacy Cytat:
Hmm...tak? Ehh, to tylko taka luźna propozycja, ale muszę przyznać, że serce zabiło mi mocniej... Jestem aż purpurowa na twarzy No i tym razem nie przesadziłam z makijażem, bo przecież saute jestem.Odnoszę podobne wrażenie. Piszesz o dojrzałości, że oczekujesz od kobiety tego, aby była powazna, doświadczona i nie szczeniacka. Jednak Twój obraz związku, jaki nam przedstawiłeś wygląda niczym wycięty ze stron taniego romansu gdzie wszystko jest różowe(no i nie mówimy tutaj o różowych bolerkach czy tam kozaczkach z lateksu) i proste niczym bułka z masłem. A chyba wiemy, że dojrzały związek, nawet osób, którym zależy na sobie, chcą wszystkiego co najlepsze dla drugiej połówki nie sprowadza sie do bycia dumnym ze swojej pięknej partnerki kroczącej z uniesioną głową i rozwianym włosem.
|
|
|
#553 |
|
Raczkowanie
|
hej Arrio co za pech ze nie jestes z Bialegostoku;(( bo tak sie sklada ze pasuje do opisu Twojej wymarzonej kobiety.serio.no ale widocznie nie jestesmy sobie pisani...
|
|
|
|
|
#554 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na szczęście śmiech to zdrowie. Przepraszam Cię Arrio , ale gdybym była Mężczyzną byłoby mi za Ciebie wstyd . Wchodzisz na forum kobiece, gdzie jesteś jak rodzynek w cieście , nie przedstawiasz się , i co najgorsze, myślisz , że to jest jak najbardziej w porządku , bo nikt nie narzucił Ci obowiązku przedstawienia się ?. A nie uważasz , że w dobrym tonie byłoby przedstawić się Kobietom , na których Ci zależy? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Można być dla kogoś bardzo dobrym , ba, uważam , że nawet trzeba , tym bardziej w związku. Ja przekreślam?. To , że kobieta z którą byłeś nie doceniła Twojej dobroci , to już jej problem . Ale nie możesz teraz za to karać kolejnych kobiet. Być może kolejna doceni Twoją dobroć i będziecie żyli długo i szczęśliwie. Cytat:
W takim razie nie oczekuj od dziewczyn , że "otworzą" się przed Tobą . Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#555 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chłopak chciał się odgryźć ale coś mu to nie bardzo wyszło..... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko się zgodzić z tym... A jakby nam jeszcze swoje imie podał, to miałybyśmy kompleksowe wiadomości o Arrio, a tak lipa.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Coś mi się kiedyś obiło o oczy, że Maja ma już swojego TeŻeta? ![]() Ohhhh ta zazdrość..... |
|||||||
|
|
|
|
#556 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pani Psycholog ![]() Cytat:
Achhh ![]() Cytat:
![]() A teraz odnośnie wątku - specjalnie nie wypowiadam się na temat tego, co pisze arrio. W dodatku jestem tego samego zdania co Agaaa-a: Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyrecze przy okazji Arrio, jemu na nas nie zalezy.Ago Ty to masz pomysły romantyczne
|
|
|
|
|
|
#558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Mała poprawka-nie doczytałam,Arrio,napisałe ś:"nie mój"...MEA CULPA,MEA CULPA,MEA MAXIMA CULPA na swoje wytłumaczenie mam tylko jedno-jestem krótkowidzem
(co za porażka![]() A tak serio-co byśmy nie pisały,pan Arrio wie lepiej,tak to przebija z jego wypowiedzi Na szczęście nie mój problem Po swojej genialnej pomyłce uciekam stąd i najprawdopodobniej juz nie wrócę (wstydzę się,bo niedoczytałam )Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#560 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakbyś zmienił zdanie po raz kolejny, to daj znać ![]() Cytat:
Możesz rozwinąć? Cytat:
Chcesz zmienić zeznania? ![]() [mlask, mlask] Cieniutki ten jad Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5358507]Sądzę, że nawet więcej niż 90%..... [/quote]Z 99% ![]() Cytat:
Nie odpowiadam za dziwne zachowania wszystkich samców na Ziemi. Niech się sami martwią o swój zadek
|
|
|
#561 | |
|
Raczkowanie
|
Żywiłem nadzieję
![]() Cytat:
Pozdro Damian |
|
|
|
|
|
#562 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ... a nie to co mają w majtkach ![]()
|
|
|
#564 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#565 |
|
BAN stały
|
Oj teraz czas się rzucić na Damiana
Arrio zdetronizowany we własnym wątku? ![]() |
|
|
|
|
#566 |
|
Zadomowienie
|
zastanawiam się, czy ten wątek nie jest przypadkiem małym eksperymentem...
|
|
|
|
|
#567 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#568 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#569 | ||
|
Zakorzenienie
|
A założyciel wątku jednak uciekł.
Nieelegancko, nieelegancko... [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5358507] Nie sądzę aby okreśłenie Towarzysz Życia było określeniam "uwłaczającym"... [/QUOTE]Ja też nie wiem co jest uwłaczającego w określeniu TŻ? Przecież mój Kochany Towarzyszy mi podczas codziennych trudów życia .[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5358507] Sądzę, że nawet więcej niż 90%..... ![]() [/QUOTE] Ehh...ta matematyka, te statystyki.. ![]() [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5358507] Coś mi się kiedyś obiło o oczy, że Maja ma już swojego TeŻeta? ![]() Ohhhh ta zazdrość..... Nawet na wizażu nie pozwolą mi zrobić skok w bok. To pewnie sprawka mojego TŻ Masz coś ![]() Parlez-vous français? Czy tylko znasz saute?:P Cytat:
Zosia -samosia i zawsze wszystko wiem lepiej![]() Cytat:
Chyba poznałam nałóg/ zawód Arrio ![]() Zapewne jest nałogowym plątaczem zeznań .[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5361848] To jak w końcu mamy pisać?? Żabek czy Damian?? [/QUOTE]Stylista wszech czasów
|
|
|
#570 |
|
Zadomowienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5362257]No cóż kochana.... nie Ty jedna....
[/quote]aha widocznie ostatnio mało uważnie śledzę wątek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

nie sądzę również, żeby sie pogubił
może rzeczywiscie czasem zbyt dosłownie bierze Wasze żarciki, ale też niektóre Panie zbyt dosłownie traktują jego metafory 

Mogę być desperado, egoistą, nieśmiałym czy kim chcecie. Nie znacie mnie. Macie oczywiście prawo pisać to lub tamto, ale jeśli myślicie, że można kogoś poznać po jego tekstach to jesteście w błędzie. 

)
Jakbyś zmienił zdanie po raz kolejny, to daj znać 
Zosia -samosia i zawsze wszystko wiem lepiej