Chętnie poznam Kobietę - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-22, 21:37   #541
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5
Konto usunięte

Dot.: Chętnie poznam Kobietę

A ja jestem ciekawa ostatniego postu Arrio... Miał być dzisiaj lub jutro więc się już wkrótce przekonam....
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 22:19   #542
awa2001
Zakorzenienie

GG do awa2001

hm, myślę, że nie wszystkie posty były ironiczne, nie wiemy czy jest nieśmiały nie sądzę również, żeby sie pogubił być może się nudził być może chciał sprawdzić jak działa na nas; kobiety jego styl pisania może rzeczywiscie czasem zbyt dosłownie bierze Wasze żarciki, ale też niektóre Panie zbyt dosłownie traktują jego metafory ( vide dumne kroczenie po chodniku).Ja tam lubię gościa choć pozostali panowie są lżejsi piórem
awa2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 23:34   #543
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini Pokaż wiadomość
heh
to miło że mnie opisałeś (szczególnie ta scena z chodnikiem )

ale jakoś nie jestem zainteresowana
to samo sobie pomyślałam
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-23, 11:22   #544
maja55
Zakorzenienie

Sądny dzień - ze stresu nawet śniadanie nie mogłam przełknąć.

Stary 2007-09-23, 11:24   #545
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Sądny dzień - ze stresu nawet śniadanie nie mogłam przełknąć.

A mnie śniadanie "wzieło" z zaskoczenia...
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-23, 12:38   #546
arrio
Raczkowanie

Witam Drogie Panie
Cieszę się, że się dobrze bawicie w tym wątku- śmiechu nigdy za mało

Na wstępie powiem, że zmieniłem zdanie - to nie jest (prawdopodobnie) mój ostatni post. Będę tu zaglądał i jeśli uznam to za stosowne - się wypowiadał.
A chciałem się stąd urwać dlatego, że dyskusja zaczęła mi się wydawać jałowa. Jesteście różne, w róznym wieku (chyba), z różnym stopniem powagi podchodzicie do tego co piszę, dlatego nie dziwne, że gdy Wam odpowiadam, to moje wypowiedzi budzą różne reakcje.
Nie obchodzi mnie co o mnie myślicie Mogę być desperado, egoistą, nieśmiałym czy kim chcecie. Nie znacie mnie. Macie oczywiście prawo pisać to lub tamto, ale jeśli myślicie, że można kogoś poznać po jego tekstach to jesteście w błędzie.

Chciałbym jeszcze raz podkreślić kilka rzeczy - już nie będę do nich wracał:
1. Nie zamierzam być klientem portali randkowych, matrymonialnych. Wolę zaprosić nieznajomą z przystanku autobusowego na kawę niż zamieścić swój profil w necie.
2. Nie napisałem - wręcz zaprzeczałem - że jestem ideałem. To Wy Szanowne Panie używacie tego słowa. Ironicznie co prawda, ale może coś w tym jest? Może macie takie marne punkty odniesienia w postaci swoich partnerów? (nie piszę TŻ - długo nie wiedziałem co ten skrót oznacza - gdyż to określenie uwłacza partnerowi, partnerce)
3. Przyznaję, że autor wątku pod takim tytułem może być odczytywany jako desperat. Trudno. Przeżyję
4. Wierzę, że gdzieś na swiecie jest Kobieta, z którą jesteśmy sobie przeznaczeni. Nie wiem kiedy, ile miesięcy, lat minie, ile przeszkód będę musiał pokonać, nie wiem gdzie, ale znajdę ją

Cytat:
Studiuje ze mną facet, który ma 35 lat i również poszukuje swojej połówki. Jego teksty kierowane do potencjalnych kandydatek są równie sztuczne i "wrażliwe-na-siłę".
Maju55 - jesteś z Opola, studiujesz - może we Wrocławiu? Bardzo chciałbym abyśmy na siebie trafili w zbliżającym się roku akademickim

Cytat:
Napisane przez Agaaa-a Pokaż wiadomość
Miałam nic nie pisać , ale napiszę bo nie interesuje mnie co o mnie pomyślisz.
Nie nazywaj siebie Mężczyzną , bo Mężczyzna to by na wstępie przedstawił się Kobietom , chociażby z imienia . Zgodzę się , że jesteś mężczyzną arrio.
W końcu to Ty wszedłeś w towarzystwo kobiece a nie odwrotnie.
Poza tym zaprzeczasz sam sobie .
Szukasz kobiety dojrzałej po przejściach.?
Kobiety dojrzałe i po przejściach nie potrzebują wrażliwego 29letniego chłopca , który cyt .”pieprzy farmazony „ tylko konkretnego Mężczyzny . Który będzie stał u jej boku i pomagał jej w trudach codziennego dnia . Taka Kobieta wie ,czego chce od swojego partnera.
Z takimi elokwentnymi tekstami , to faktycznie powinieneś przenieść się na randkowy portal gdzie siedzą 15latki lub wykorzystywać je w pracy .( Nie w każdej )
Oczekujesz od kobiety , żeby zaakceptowała Ciebie takim jaki jesteś kochała i wzdychała do Ciebie ?
Wydaje mi się , że Ty nie wiesz na czym polega związek z drugą osobą .
Polega na ciągłych kompromisach , i poświęceniach . Powiem Ci dlaczego . Bo związek to dwie osoby , pochodzące z różnych domów, różnych środowisk, mające różne wartości w życiu itp.
Tu nie wystarczy się dobrać i zaakceptować . Związek to praca , ciężka praca .
Jak sam napisałeś życie to nie bajka . Tylko mam wątpliwości czy rozumiesz słowa „wypowiadane” przez siebie .
I na koniec powiem , że tu nie jedna 20 latka jest dojrzalsza od Ciebie .
Dojrzała 27 latka po przejściach .

P.S Popracuj nad swoim poczuciem humoru.....mężczyzno.
Agaaa-a - przede wszystkim dziękuję za wypowiedź i szczerość. Te podziękowania kieruję zresztą do wszystkich pań i panów, którzy się tutaj szczerze i bez obijania w bawełnę wypowiadają. Nie znoszę lizusów. Uwielbiam szczerość i własne zdanie - a nie np. przepisywanie bezmyślne tzw. złotych myśli czy cytatów
Nie mam zamiaru się tutaj z Tobą licytować w słowach na czym polega związek z drugą osobą (coś o tym wcześniej wspominałem). Nie wątpię, że jest tutaj sporo dojrzalszych ode mnie Kobiet. Wiem, że Wy dojrzewacie szybciej. Mnie nigdy nikt nie zdradził, nie zostałem sam z dzieckiem, nie przeżyłem straty najbliższej osoby. Mam ogromny szacunek dla tych, dla których los nie był taki łaskawy.
Odnoszę tylko wrażenie, że niektóre z Was piszą tak, jakby to, że facet jest inteligentny, dobry, miły, troskliwy, pracowity, uczciwy, wierny itd. - NIE MÓWIĘ TU O SOBIE! - uważały za jakąś fantasmagorię.
Przepraszam Agaaa-a, ale reguły forumowe nie narzucają mi obowiązku przedstawienia się z imienia.
Cytat:
Kolejny facet , który nie potrafił się odnaleść w związku/związkach.
Takie teksty utwierdzają mnie tylko w przekonaniu , że nie każdy facet nadaje się na chłopaka , narzeczonego i męża.
Kawalerowie też powinni być , przynajmniej byłoby mniej bolesnych rozstań i rozwodów.
Ależ oczywiście, że nie każdy i nie każda się nadają na męża, żonę. Tylko, że nie możesz z góry przekreślać kogoś teraz, za to że mu się nie udało kiedyś. Każdy przypadek jest inny. Człowiek rozumny uczy się z wiekiem, najczęsciej na błędach.

Cytat:
Napisane przez Iducha Pokaż wiadomość
A JA NIE ROZUMIEM CZEMU MOJE KONKRETNE PYTANIA, KTÓRE NA PEWNO NIEJEDNĄ PIĘKNIE KROCZĄCĄ PANIA TU INTERESUJĄ, ZOSTAŁY ZIGNOROWANE???
ZATEM PONAWIAM:
1. Czy jesteś kawalerem czy rozwodnikiem, ewent.wdowcem?
2. Jakie masz wykształcenie i czym się zajmujesz zawodowo?
3. Czy jestęs wierzący (jaka religia) i jak dużą wagę przykłądasz do życia religijnego?
4. Jak wyglądasz?:
a) wzrost
b) waga
c) kolor oczu
d) kolor włosów (ewent. łysy)
5. Hobby, pasje
6. Inne ważne informacje
Pozdrawiam
Odpowiem ze względu na ciekawość co z tym zrobicie Bedę jednak skąpił informacji, gdyż nie chcę upubliczniać więcej info o sobie niż niezbędne minimum.
1) kawaler 2) wyższe, odpowiedź (nie wprost) jest w tym poście 3) katolik, praktykujący. 4) Tak, że się nie wstydzę swojego wyglądu. 5) Są. 6) Ściśle tajne.

Cytat:
Napisane przez nri Pokaż wiadomość
Mhm. Przeczytaj wszystko to, co napisales.
Zaimka uzylam celowo - skrot myslowy do "czesci". "Na prawde" piszemy osobno, sprawdzilam w slowniku.
Nie czytam starych postów.
Są dwie możliwości - albo nie umiesz się posługiwać słownikiem (na tą stawiam), albo Twój słownik nadaje się do kosza

Aninek skarbie Ty nie mój - nie przejmuj się tak mną, co? Powodzenia i szczęścia w znalezieniu fajnego Mężczyzny

Pozdrawiam wszystkie Wizażanki i przyjemnie spędzonej niedzieli życzę
arrio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-23, 12:57   #547
bombka666
Zakorzenienie

GG do bombka666

O Maju...czyzbys zostala wybrana sposrod wielu?????
bombka666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-23, 13:03   #548
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez arrio Pokaż wiadomość
Witam Drogie Panie

Na wstępie powiem, że zmieniłem zdanie - to nie jest (prawdopodobnie) mój ostatni post. Będę tu zaglądał i jeśli uznam to za stosowne - się wypowiadał.
A chciałem się stąd urwać dlatego, że dyskusja zaczęła mi się wydawać jałowa. Jesteście różne, w róznym wieku (chyba), z różnym stopniem powagi podchodzicie do tego co piszę, dlatego nie dziwne, że gdy Wam odpowiadam, to moje wypowiedzi budzą różne reakcje.
Nie obchodzi mnie co o mnie myślicie Mogę być desperado, egoistą, nieśmiałym czy kim chcecie. Nie znacie mnie. Macie oczywiście prawo pisać to lub tamto, ale jeśli myślicie, że można kogoś poznać po jego tekstach to jesteście w błędzie.

Chciałbym jeszcze raz podkreślić kilka rzeczy - już nie będę do nich wracał:
1. Nie zamierzam być klientem portali randkowych, matrymonialnych. Wolę zaprosić nieznajomą z przystanku autobusowego na kawę niż zamieścić swój profil w necie.
2. Nie napisałem - wręcz zaprzeczałem - że jestem ideałem. To Wy Szanowne Panie używacie tego słowa. Ironicznie co prawda, ale może coś w tym jest? Może macie takie marne punkty odniesienia w postaci swoich partnerów? (nie piszę TŻ - długo nie wiedziałem co ten skrót oznacza - gdyż to określenie uwłacza partnerowi, partnerce)
3. Przyznaję, że autor wątku pod takim tytułem może być odczytywany jako desperat. Trudno. Przeżyję
4. Wierzę, że gdzieś na swiecie jest Kobieta, z którą jesteśmy sobie przeznaczeni. Nie wiem kiedy, ile miesięcy, lat minie, ile przeszkód będę musiał pokonać, nie wiem gdzie, ale znajdę ją

Maju55 - jesteś z Opola, studiujesz - może we Wrocławiu? Bardzo chciałbym abyśmy na siebie trafili w zbliżającym się roku akademickim

Agaaa-a - przede wszystkim dziękuję za wypowiedź i szczerość. Te podziękowania kieruję zresztą do wszystkich pań i panów, którzy się tutaj szczerze i bez obijania w bawełnę wypowiadają. Nie znoszę lizusów. Uwielbiam szczerość i własne zdanie - a nie np. przepisywanie bezmyślne tzw. złotych myśli czy cytatów
Nie mam zamiaru się tutaj z Tobą licytować w słowach na czym polega związek z drugą osobą (coś o tym wcześniej wspominałem). Nie wątpię, że jest tutaj sporo dojrzalszych ode mnie Kobiet. Wiem, że Wy dojrzewacie szybciej. Mnie nigdy nikt nie zdradził, nie zostałem sam z dzieckiem, nie przeżyłem straty najbliższej osoby. Mam ogromny szacunek dla tych, dla których los nie był taki łaskawy.
Odnoszę tylko wrażenie, że niektóre z Was piszą tak, jakby to, że facet jest inteligentny, dobry, miły, troskliwy, pracowity, uczciwy, wierny itd. - NIE MÓWIĘ TU O SOBIE! - uważały za jakąś fantasmagorię.
Przepraszam Agaaa-a, ale reguły forumowe nie narzucają mi obowiązku przedstawienia się z imienia.

Ależ oczywiście, że nie każdy i nie każda się nadają na męża, żonę. Tylko, że nie możesz z góry przekreślać kogoś teraz, za to że mu się nie udało kiedyś. Każdy przypadek jest inny. Człowiek rozumny uczy się z wiekiem, najczęsciej na błędach.

Odpowiem ze względu na ciekawość co z tym zrobicie Bedę jednak skąpił informacji, gdyż nie chcę upubliczniać więcej info o sobie niż niezbędne minimum.
1) kawaler 2) wyższe, odpowiedź (nie wprost) jest w tym poście 3) katolik, praktykujący. 4) Tak, że się nie wstydzę swojego wyglądu. 5) Są. 6) Ściśle tajne.

Nie czytam starych postów.
Są dwie możliwości - albo nie umiesz się posługiwać słownikiem (na tą stawiam), albo Twój słownik nadaje się do kosza

Aninek skarbie Ty nie mój - nie przejmuj się tak mną, co? Powodzenia i szczęścia w znalezieniu fajnego Mężczyzny

Pozdrawiam wszystkie Wizażanki i przyjemnie spędzonej niedzieli życzę

Sam się prosisz o te "baty", które tu potem dostajesz.
Czarodziej - Prowokator.
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-23, 13:19   #549
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Po pierwsze-nie przejmuję się Tobą osobiście,tylko pewnym typem mężczyzn,do których też się zaliczasz.
Po drugie-naprawdę szkoda mi zagubionych w życiu mężczyznznam osobiście jednego i wiem,jak wiele tracą oni w oczach kobiet...(żeby nie było-zagubione kobiety też istnieją i też nie mają w życiu łatwo).
Potrzecie-nie jesteśmy na tym etapie znajomości,żebyś zwracał się do mnie per "skarbie ty mój".
Po czwarte-decyzja,że nie będzie ostatniego postu i że będziesz tu zaglądał,potwierdza wszystkie moje przypuszczenia.
Nie życzę Ci źle-do niedawna też byłam zagubiona i nie wiedziałam,czego chcę,a to naprawdę komplikuje wszystko.Mam nadzieję,że twoje kolejne posty(jeśli będą)staną się bardziej konkretne...I życzę,żebyś jak najszybciej znalazł Miłośćmoże niekoniecznie na Wizażu...w realu wszystko wygląda inaczej,naprawdęłat wiej się dogadać,łatwiej formułować myśli...być może w realu wydałbyś mi się inny?Miłego dnia
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-23, 13:56   #550
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bombka666 Pokaż wiadomość
wcale sie nie dziwie
Maju sprawilas,ze Arrio nas nie opusci

Cytat:
Po drugie-naprawdę szkoda mi zagubionych w życiu mężczyznznam osobiście jednego i wiem,jak wiele tracą oni w oczach kobiet...(żeby nie było-zagubione kobiety też istnieją i też nie mają w życiu łatwo).
Aninek szkoda energii na tego typu zmartwienia

Cytat:
Może macie takie marne punkty odniesienia w postaci swoich partnerów?
uhuhu mała próbka jadu
Cytat:
Uwielbiam szczerość i własne zdanie - a nie np. przepisywanie bezmyślne tzw. złotych myśli czy cytatów
to ciekawe bo "twoja złota"mysl o winie i kobiecie wlasnie jest przepisana

a zresztą
milej zabawy w watku ja juz państwa pozegnam
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-23, 14:44   #551
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:

Cieszymy się.

Cytat:
No właśnie.
A jednocześnie oczekiwałeś zainteresowania jakiejś kobiety... no właśnie, czym właściwie? Elokwentnie napisanym tekstem, tzw laniem wody, tak naprawdę?

Cytat:
2. Nie napisałem - wręcz zaprzeczałem - że jestem ideałem. To Wy Szanowne Panie używacie tego słowa. Ironicznie co prawda, ale może coś w tym jest? Może macie takie marne punkty odniesienia w postaci swoich partnerów?
No daj spokój

Kiepska próba dogryzienia

Cytat:
(nie piszę TŻ - długo nie wiedziałem co ten skrót oznacza - gdyż to określenie uwłacza partnerowi, partnerce)
Niby dlaczego?
Nie wydaje mi się, żeby mi jakoś uwłaczało to, że jestem nazywana TŻ

Cytat:
Agaaa-a - przede wszystkim dziękuję za wypowiedź i szczerość.
Moim zdaniem Agaaa ma wiele racji.

Cytat:
Momentami tak jak Aga mam wrażenie, że co prawda wiesz co to związek... ale masz przed oczami tylko ładną, bajkową czy filmową wręcz - teorię. I to właśnie sprawia, że też widzę jakąś dozę niedojrzałości.

Trochę dojrzałości by tu nie zaszkodziło, tymczasem z kolejnych postów wyłania mi się obraz coraz mniej ciekawy.
To zresztą wcale nie musi być dojrzałość wynikająca z tego, co opisałeś - zdrad, straty najbliższej osoby itp. Wystarczyłoby trochę obserwacji tego, co dokoła. Plus doświadczenia, które każdy siłą rzeczy zdobywa, czy chce czy nie. Nie muszą to być doświadczenia "traumatyczne".

Cytat:
Ja tego wrażenia absolutnie nie odnoszę.
Chociaż taka specyfika tego forum - częściej dziewczyny piszą o facetach sprawiających problemy , niż o wymarzonych "ideałach"

Właściwie ten wątek jest zabawny głównie dlatego, że sam plątałeś się w zeznaniach, gdy padło pytanie czego właściwie oczekujesz. Twierdziłeś, że to nie są żarty, ale jednocześnie pisałeś, że nie szukasz tu miłości.
No cóż.

Ładnie piszesz, wiesz? Ładnie i jakaś - dość naiwna pewnie - kobieta mogłaby się na to złapać.
Ale i ona pewnie po jakimś czasie doszłaby do wniosku, że ładne słówka, elokwencja, lanie wody i pisanie farmazonów - tak, tak, to określenie pasuje - to nie wszystko, że ona chce konkretów. Codzienności, która nie będzie wyglądała jak z folderu reklamowego.

A zresztą... tu już chyba wszystko zostało powiedziane. Co się będę produkować
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-23, 16:42   #552
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Drogie Panie
Witam również
Cytat:

1.Skoro pałasz niechęcią do portali randkowych, to dlaczego zakładasz watek na forum internetowym, na którym przesiaduje 90% kobiet? Czy nie łatwiej zaprosić tę nieznajomą z przystanku
3.Na desperata sam sie wykreowałeś
4. Dobrze, że sie nie poddajesz

Cytat:
arrio drogi, studiuję w Opolu, ale jeśli tylko zechcesz w Instytucie Psychologii UO na pewno przywitam Cię z otwartymi ramionami.

Cytat:
No to zaszalałeś.
Podałeś nam swój opis jak na tacy

Cytat:
Ja znam taką zasadę: naprawdę piszemy naprawdę razem, natomiast na pewno piszemy na pewno osobno.

Cytat:
Hmm...tak?
Ehh, to tylko taka luźna propozycja, ale muszę przyznać, że serce zabiło mi mocniej...
Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
wcale sie nie dziwie
Maju sprawilas,ze Arrio nas nie opusci
Jestem aż purpurowa na twarzy No i tym razem nie przesadziłam z makijażem, bo przecież saute jestem.
Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość

Momentami tak jak Aga mam wrażenie, że co prawda wiesz co to związek... ale masz przed oczami tylko ładną, bajkową czy filmową wręcz - teorię. I to właśnie sprawia, że też widzę jakąś dozę niedojrzałości.
Odnoszę podobne wrażenie. Piszesz o dojrzałości, że oczekujesz od kobiety tego, aby była powazna, doświadczona i nie szczeniacka. Jednak Twój obraz związku, jaki nam przedstawiłeś wygląda niczym wycięty ze stron taniego romansu gdzie wszystko jest różowe(no i nie mówimy tutaj o różowych bolerkach czy tam kozaczkach z lateksu) i proste niczym bułka z masłem. A chyba wiemy, że dojrzały związek, nawet osób, którym zależy na sobie, chcą wszystkiego co najlepsze dla drugiej połówki nie sprowadza sie do bycia dumnym ze swojej pięknej partnerki kroczącej z uniesioną głową i rozwianym włosem.
Stary 2007-09-23, 17:06   #553
husky1
Raczkowanie

hej Arrio co za pech ze nie jestes z Bialegostoku;(( bo tak sie sklada ze pasuje do opisu Twojej wymarzonej kobiety.serio.no ale widocznie nie jestesmy sobie pisani...
husky1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-23, 17:36   #554
Agaaa-a
Rozeznanie

Cytat:
Po tym zdaniu mam uśmiech od ucha do ucha .
Na szczęście śmiech to zdrowie.
Przepraszam Cię Arrio , ale gdybym była Mężczyzną byłoby mi za Ciebie wstyd .
Wchodzisz na forum kobiece, gdzie jesteś jak rodzynek w cieście , nie przedstawiasz się , i co najgorsze, myślisz , że to jest jak najbardziej w porządku , bo nikt nie narzucił Ci obowiązku przedstawienia się ?.
A nie uważasz , że w dobrym tonie byłoby przedstawić się Kobietom , na których Ci zależy?

Cytat:
Napisane przez arrio
Cytat:
Napisane przez Agaaa-a
Kolejny facet , który nie potrafił się odnaleźć w związku/związkach.
Takie teksty utwierdzają mnie tylko w przekonaniu , że nie każdy facet nadaje się na chłopaka , narzeczonego i męża.
Kawalerowie też powinni być , przynajmniej byłoby mniej bolesnych rozstań i rozwodów.
Tymi słowami odniosłam się do Twojej wcześniejszej wypowiedzi.
Cytat:
Napisane przez arrio
Cyt” Okazuję się , że można byc za dobrym dla kobiety….)"
Jak można w ogóle tak pomyśleć.? Nie mówiąc już o napisaniu tego na forum kobiecym .
Można być dla kogoś bardzo dobrym , ba, uważam , że nawet trzeba , tym bardziej w związku.
Ja przekreślam?.
To , że kobieta z którą byłeś nie doceniła Twojej dobroci , to już jej problem . Ale nie możesz teraz za to karać kolejnych kobiet.
Być może kolejna doceni Twoją dobroć i będziecie żyli długo i szczęśliwie.
Cytat:
Napisane przez Arrio
Bedę jednak skąpił informacji, gdyż nie chcę upubliczniać więcej info o sobie niż niezbędne minimum.
Kolejny uśmiech na mojej twarzy.
W takim razie nie oczekuj od dziewczyn , że "otworzą" się przed Tobą .
Cytat:
Napisane przez arrio
Odnosisz mylne wrażenie.
Cytat:
Napisane przez arrio
Człowiek rozumny uczy się z wiekiem, najczęsciej na błędach.
Zobaczymy
Agaaa-a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-23, 18:09   #555
Konto usunięte

Cytat:
No to ja będę nuda i poraz kolejny zapytam o to samo: PO CO ZAKŁADAŁEŚ TEN WĄTEK???
Cytat:
Może macie takie marne punkty odniesienia w postaci swoich partnerów?
Chłopak chciał się odgryźć ale coś mu to nie bardzo wyszło.....
Cytat:
(nie piszę TŻ - długo nie wiedziałem co ten skrót oznacza - gdyż to określenie uwłacza partnerowi, partnerce)
Pozwolę się nie zgodzić... Nie sądzę aby okreśłenie Towarzysz Życia było określeniam "uwłaczającym"...

Cytat:
No to poszalałeś z odpowiedziami....

Cytat:
1.Skoro pałasz niechęcią do portali randkowych, to dlaczego zakładasz watek na forum internetowym, na którym przesiaduje 90% kobiet? Czy nie łatwiej zaprosić tę nieznajomą z przystanku
Sądzę, że nawet więcej niż 90%.....
Cytat:
3.Na desperata sam sie wykreowałeś
Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko się zgodzić z tym...

Cytat:
No to zaszalałeś.
Podałeś nam swój opis jak na tacy

A jakby nam jeszcze swoje imie podał, to miałybyśmy kompleksowe wiadomości o Arrio, a tak lipa....

Cytat:
Hmm...tak?
Ehh, to tylko taka luźna propozycja, ale muszę przyznać, że serce zabiło mi mocniej...

Cytat:
Jestem aż purpurowa na twarzy No i tym razem nie przesadziłam z makijażem, bo przecież saute jestem.
Cytat:

Cytat:
Coś mi się kiedyś obiło o oczy, że Maja ma już swojego TeŻeta?

Ohhhh ta zazdrość.....
Stary 2007-09-23, 18:24   #556
Żabek
Raczkowanie

GG do Żabek

Cytat:

arrio drogi, studiuję w Opolu, ale jeśli tylko zechcesz w Instytucie Psychologii UO na pewno przywitam Cię z otwartymi ramionami.
Pani Psycholog

Cytat:
Ależ to po francusku było! Achhh

Cytat:
A nie uważasz , że w dobrym tonie byłoby przedstawić się Kobietom , na których Ci zależy?
Czy ja w takim razie też mam przechlapane/krechę/minusa czy jakkolwiek zwał? Czy to tylko, gdybym założył wątek o pokumkaniu z Panią Żabkową?

A teraz odnośnie wątku - specjalnie nie wypowiadam się na temat tego, co pisze arrio. W dodatku jestem tego samego zdania co Agaaa-a:
Cytat:
Żabek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-23, 18:37   #557
bess
Zakorzenienie

Cytat:

ja przepraszam,ze sie wcinam bo juz sie pozegnalam ale musiałam wyrecze przy okazji Arrio, jemu na nas nie zalezy.
Ago Ty to masz pomysły romantyczne
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-23, 19:32   #558
kate6o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Żabek Pokaż wiadomość

Czy ja w takim razie też mam przechlapane/krechę/minusa czy jakkolwiek zwał?
Myślałeś że jest inaczej?

"Bóg rozkazał
swoim aniołom

żeby Cię strzegły
na wszystkich Twoich ścieżkach"
Ps 90,11
kate6o jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-23, 19:38   #559
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Mała poprawka-nie doczytałam,Arrio,napisałe ś:"nie mój"...MEA CULPA,MEA CULPA,MEA MAXIMA CULPA na swoje wytłumaczenie mam tylko jedno-jestem krótkowidzem(co za porażka:h ahaha
A tak serio-co byśmy nie pisały,pan Arrio wie lepiej,tak to przebija z jego wypowiedzibywają tacy ludzie,ciężko się z nimi żyje.
Na szczęście nie mój problemPo swojej genialnej pomyłce uciekam stąd i najprawdopodobniej juz nie wrócę(wstydzę się,bo niedoczytałam)
Pozdrawiam!
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-23, 20:32   #560
piotrek-1983
Zadomowienie

Cytat:
Mężczyzna zmiennym jest Jakbyś zmienił zdanie po raz kolejny, to daj znać

Cytat:
Wolę zaprosić nieznajomą z przystanku autobusowego na kawę niż zamieścić swój profil w necie.
To na co czekasz?

Cytat:
nie piszę TŻ [...] gdyż to określenie uwłacza partnerowi, partnerce
Możesz rozwinąć?

Cytat:
A podobno nie szukasz Chcesz zmienić zeznania?

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
uhuhu mała próbka jadu
[mlask, mlask] Cieniutki ten jad

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Niby dlaczego?
Nie wydaje mi się, żeby mi jakoś uwłaczało to, że jestem nazywana TŻ
Mooooja TŻtka ^^ ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;* ;*

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5358507]Sądzę, że nawet więcej niż 90%..... [/quote]Z 99%

Cytat:
A mnie to lotto koło nosa Nie odpowiadam za dziwne zachowania wszystkich samców na Ziemi.
Niech się sami martwią o swój zadek

piotrek-1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-23, 21:26   #561
Żabek
Raczkowanie

GG do Żabek

Cytat:
Napisane przez kate6o Pokaż wiadomość
Żywiłem nadzieję

Cytat:
Napisane przez piotrek-1983 Pokaż wiadomość
A mnie to lotto koło nosa Nie odpowiadam za dziwne zachowania wszystkich samców na Ziemi.
Niech się sami martwią o swój zadek
W ramach męskiej solidarności powinieneś się choć trochę wstydzić. Tak dla zasady

Pozdro
Damian
Żabek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-23, 21:38   #562
kate6o
Zadomowienie

Cytat:

Pozdro
Damian
ach no jednak się przedstawił

"Bóg rozkazał
swoim aniołom

żeby Cię strzegły
na wszystkich Twoich ścieżkach"
Ps 90,11
kate6o jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-23, 21:51   #563
piotrek-1983
Zadomowienie

Cytat:
W ramach męskiej solidarności powinieneś się choć trochę wstydzić. Tak dla zasady
Patrzę na ludzi i ich poglądy/gesty - to świadczy o człowieku
... a nie to co mają w majtkach

piotrek-1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-23, 23:23   #564
Konto usunięte

Cytat:
Damian
A tak poza tym to należą Ci się

Czyli co? Damian vel Żabek wychodzi na prowadzenie???

To jak w końcu mamy pisać?? Żabek czy Damian??
Stary 2007-09-24, 00:00   #565
Izaluka
BAN stały

Oj teraz czas się rzucić na Damiana
Arrio zdetronizowany we własnym wątku?
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-24, 00:42   #566
paolla
Zadomowienie

zastanawiam się, czy ten wątek nie jest przypadkiem małym eksperymentem...

paolla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-24, 03:12   #567
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez paolla Pokaż wiadomość
zastanawiam się, czy ten wątek nie jest przypadkiem małym eksperymentem...

No cóż kochana.... nie Ty jedna....
Stary 2007-09-24, 08:05   #568
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Oj teraz czas się rzucić na Damiana
Arrio zdetronizowany we własnym wątku?

arrio na tymczasowej emigracji.
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-24, 08:18   #569
maja55
Zakorzenienie

A założyciel wątku jednak uciekł.
Nieelegancko, nieelegancko...

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5358507] Nie sądzę aby okreśłenie Towarzysz Życia było określeniam "uwłaczającym"... [/QUOTE]
Ja też nie wiem co jest uwłaczającego w określeniu TŻ?
Przecież mój Kochany Towarzyszy mi podczas codziennych trudów życia.

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5358507]
Sądzę, że nawet więcej niż 90%.....
[/QUOTE]

Ehh...ta matematyka, te statystyki..

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5358507]

Coś mi się kiedyś obiło o oczy, że Maja ma już swojego TeŻeta?

Ohhhh ta zazdrość..... [/QUOTE]
Nawet na wizażu nie pozwolą mi zrobić skok w bok.

To pewnie sprawka mojego TŻ

Cytat:
Pani Psycholog
Masz coś
Cytat:
Ależ to po francusku było! Achhh
Parlez-vous français? Czy tylko znasz saute?:P

Cytat:
Napisane przez kate6o Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
A tak serio-co byśmy nie pisały,pan Arrio wie lepiej,tak to przebija z jego wypowiedzibywają tacy ludzie,ciężko się z nimi żyje.
Ja też tak mam Zosia -samosia i zawsze wszystko wiem lepiej

Cytat:
Mężczyzna zmiennym jest Jakbyś zmienił zdanie po raz kolejny, to daj znać

Cytat:
A podobno nie szukasz Chcesz zmienić zeznania?
Chyba poznałam nałóg/ zawód Arrio
Zapewne jest nałogowym plątaczem zeznań.

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5361848]

To jak w końcu mamy pisać?? Żabek czy Damian?? [/QUOTE]

Stylista wszech czasów
Stary 2007-09-24, 08:59   #570
paolla
Zadomowienie

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5362257]No cóż kochana.... nie Ty jedna.... [/quote]
aha widocznie ostatnio mało uważnie śledzę wątek
paolla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości