|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowy!!!B³yszczyki, paletka, pomadka...
NIEAKTUALNE!!!!!!
Hey!!!Chcia³abym wymieniæ kilka kosmetyków, nowych lub prawie nawych które nie podpasowa³y mi kolorystycznie: 4 b³yszczyki angielskiej firmy The Colour Warehouse, Baylis & Harding, 10 ml ka¿dy, NOWE 3 ju¿ wymienione, zosta³ tylko drugi z lewej Pomadka Labello Lipcare, linia nale¿±ca do tego samego koncernu co Nivea 5,5 ml NOWA Paletka do ust, angielskiej firmy The Colour Warehouse, Baylis & Harding, zu¿ycie niewielkie, widoczne na zdjêciu Korektor w sztyfcie, River de Loop, odcieñ natural 02, zu¿ycie niewielkie, widoczne na zdjêciu wymieniony!!!! ZAPRASZAM ![]() Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2007-10-11 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy!!!B³yszczyki, paletka, pomadka...
4 b³yszczyki angielskiej firmy The Colour Warehouse, Baylis & Harding, 10 ml ka¿dy, NOWE
znajdziesz cos u mnie za te blyszczyki? (link w podpisie) ![]()
![]() |
#4 |
BAN sta³y
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Co¶ u mnie za 2 z czterech b³yszczyków??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
mnie interesuje równie¿ ta paletka b³yszczyków i jeden w tubce. Znajdziesz co¶ dla siebie ? (link'i w podpisie)
Ps. Jesli mo¿esz to proszê odp. u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN sta³y
|
ZNajdziesz cos za:
4 b³yszczyki angielskiej firmy The Colour Warehouse, Baylis & Harding, 10 ml ka¿dy, NOWE Pomadka Labello Lipcare, linia nale¿±ca do tego samego koncernu co Nivea 5,5 ml NOWA Paletka do ust, angielskiej firmy The Colour Warehouse, Baylis & Harding, zu¿ycie niewielkie, widoczne na zdjêciu Korektor w sztyfcie, River de Loop, odcieñ natural 02, zu¿ycie niewielkie, widoczne na zdjêciu |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Korektor w sztyfcie, River de Loop, odcieñ natural 02, zu¿ycie niewielkie, widoczne na zdjêciu
cos w moim watku ? zapraszma ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Maybelline, expert wear mono, cieñ do powiek, kolor rose antique (nr 15), u¿yty 3 razy .Maybelline, b³yszczyk Watershine gloss diamonds, kolor o6, zapach ¶liczny (malinowa mamba < 3), u¿yty 3 razy .Bell, eyeliner Perfect Dip, czarny, zu¿ycie 15%, oddam za drobiazg! CO TY NA TO???? ALE MUSZÊ ZOBACZYÆ ICH FOTKI!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za:
Paletka do ust, angielskiej firmy The Colour Warehouse, Baylis & Harding, zu¿ycie niewielkie, widoczne na zdjêciu i pierwszy od lewej blyszczyk (tubka)?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
b³yszczyk maybelline i eyeliner s± na tym zdjêciu - http://img80.imageshack.us/my.php?image=p1010002ny8.jpg a zdjêcie cienia zrobiê dopiero jutro, to taki be¿ b³yszcz±cy.
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Muszê siê jeszcze zastanowiæ, ale zainteresowa³o mnie:
Pomadka do ust AVON colortrend kolor fall peach (dla zainteresowanych mogê zrobiæ fotkê). Cienie do powiek Loreal holographic kolor majestic throne-mien±cy siê fiolet- zu¿ycie ok.10% Co do pomadki: czy jest ona mocno zu¿yta? Chêtnie zabaczy³abym zdjêcie zeby zobaczyæ co nazwano kolorem brzoskwiniowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ceny ci nie podam bo dosta³am je w prezencie od znajomej z Anglii w Polsce s± s³abo dostêpne ( czasami kosmetyki Colour Workshop s± w Galerii Centrum w Warszawie) wiêc nie mo¿na pój¶æ do sklepu i sprawdziæ ile kosztuj±. Nie u¿ywa³am ich sa dla mnie za jasne wiêc nie wiem jak wygl±daj± i trzymaj± siê na ustach. Na pewno s± w 100 % nowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
interesuj± mnie wszystkie te blyszczyki oprócz drugiego od lewej.
mog³abym za nie oddaæ b³yszczyk maybelline i eyeliner bell. ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nie, pomadka jest u¿yta mo¿e 4 razy, a kolor to taki per³owy ³ososiwy.Jednak widzê, ¿e wymieni³a¶ siê ju¿ na 3 b³yszczyki a za jeden to mi sie nie op³aca,wiêc dziekujê.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
niestety b³yszczyk Galzwera ju¿ wymieniony (dzi¶ go wysy³am)...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Za co¶ z tych trzech rzeczy:
5. Maybelline be¿owy po³yskuj±cy cien do powiek (kolor Seashell), jakie ma zu¿ycie? 8. Luminelle cien jasny ró¿owy (YR), bardzo male zuzycie 9. Luminelle YR cien jasnob³ekitny po³yskuj±cy, uzyty ze 3 razy Ale musia³abym zobaczyæ zdjêcia ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.