|
|
#301 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 25-letni prawiczek - miałyście kiedyś taką sytuację?
Cytat:
Po 2. Zgodzę się, że natręctwo może wkurzyć i mnie też by wkurzyło czyjeś narzucanie się, ale sama napisałaś jako pierwsze jego określenia, że ma tyle i tyle wzrostu, że się jąka itd. Po 3. Absolutnie to nie jest dziwne, ja też umawiam się z Kobietami, w których również mnie pociąga coś fizycznie, ale nie wytykam Kobiecie, że ma 150 cm albo 185 cm. Kobieta, która ma 185 cm powie że facet poniżej 190 cm jest niemęski. Yyyy a ja mówię na przekór: to Kobieta która ma 185 cm jest niekobieca, a wzrost faceta poniżej tego jest jak najbardziej ok. Przyjemne? Nie. Natomiast dziwne, jest umawianie się z kimś kto nic nie reprezentuje swoją głową i osobowością, a tylko podoba się fizycznie. Dla mnie to niemożliwe, bo uroda takiej Kobiety traci swój czar zupełnie. P.S. Obciąganie pod stołem z pewnością nie jest dobre na temat forumowy"seks" wsród ludzi uważających się za obytych.... |
|
|
|
|
|
#302 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie mam problemu ze wzrostem, jestem prawie 25 cm nizsza od swojego ![]() Niech sobie ktos pisze na moj temat co chce. Juz milion razy slyszalam ze takiej pyskatej zolzy to by za doplata nie chcieli za slabi sa I nie jest to klocenie sie. Wystarczy ze zwroci moja uwage. Ale do tego trzeba odpowiedniego mezczyzny. Jak widze zenujace latanie za kims to czuje zwyczajnie niesmak Edytowane przez surrrykatka Czas edycji: 2015-11-23 o 17:23 |
|
|
|
|
|
#303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz co? Powiem Ci tak szczerze, że hipotetycznie gdybym Ci się podobał, spełniał Twoje wymagania itd. i usłyszałbym od Ciebie, że nie interesowałby Cię facet, który się jąka, to mimo, że ja się nie jąkam, to wtedy ja nie chciałbym Ciebie Takie kategorie byłyby dla mnie właśnie odpychające, bo pierwszy raz z czymś takim się spotykam To tak jakbym założył, że nie umówię się z Dziewczyną, która nie mówi R Serio?
|
|
|
|
|
|
#304 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie jest mezczyzna z ktorym chcialabym sie umowic. Masz prawo zakladac ze nie umowisz sie z kims z dowolnego powodu. Bo dlaczego mialbys nie miec tego prawa? |
|
|
|
|
|
#305 |
|
Przyczajenie
|
@surrrykatka to że zdjęcie jest umieszczone na jakiejś stronie nie daję prawa rozpowszechniać je przez osoby trzecie w dowolny sposób w intnecie. Pomijajac sytuację, w której autor zdjęcia wyraził na to zgodę. Dotyczy to wszystch zdjęć, rówież tych udostępnionych publicznie. Wyjątkiem tutaj są zdjęcia zrobione osobom publicznym w trakcie wykonywania swoich obowiązów.
|
|
|
|
|
#306 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki surykatko za ponowne wrzucenie teraz widze. Jak juz tak dyskutujecie na temat wizerunku/wygladu to co myslicie o tatuazach u faceta? Nie mowie o calym ciele ale taki jeden tatauaz od barku powiedzmy do lokcia? (uprzedzam nie nie jestem "wydziarany")
|
|
|
|
|
#307 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tylko pieknego pana zostawie. Zal usuwac i chyba nie obrazilby sie
|
|
|
|
|
|
#308 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam 174 cm i nie mam z tym żadnego problemu. Czuję się mężczyzną bez względu na to czy jakaś niewiasta uważa, że jestem za niski, za wysoki, w sam raz. Tylko lubię poruszać absurdy Jeśli Kobieta mająca 178 cm potrafi powiedzieć, że facet 170 cm to nie facet i robić problem z jego wzrostu, to ja mogę powiedzieć na przekór. Mój wzrost jest męski a jej mało kobiecy. A po 2. Wiesz generalnie to Cię nie znam, a jakiekolwiek słowa można tu pisać tylko na podstawie zamieszczanych przez nas postów I to jest też Twój punkt widzenia, że są "za słabi" Widzisz, też potrafię być wyszczekany i pyskaty i nie jednego cwaniaka przeszczekałem, kiedy mnie do tego sprowokował. A nie muszę o tym trąbić wszem i wobec i robić z tego atutu Używam, kiedy potrzeba. Mówiłem już, nie znam Cię, nic mi do Ciebie Ale ja np nie chciałbym pyskatej Kobiety, bo dla mnie w tym nic kobiecego i po prostu tego nie lubię. Ty byś mnie wrzuciła do worka "za słaby" a tymczasem ja może i bym Cię 3 razy zawstydził z Twoją wyszczekaną gadką, ale po co miałbym to robić? Żeby sobie coś udowadniać? Albo co bardziej niezrozumiałe, Tobie udowadniać? Że bym się wystraszył, albo za Tobą nie nadążył? Nie, w moich oczach po prostu Ty byś była słaba z Twoim ego
|
|
|
|
|
|
#309 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#310 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() I naprawde nie spotykam facetow nizszych od siebie wiec dlaczego mialabym byc zainteresowana 1% nizszych skoro 99% jest ode mnie wysza??? Uczepiles sie tego wzrostu jak rzep psiego ogona. Oj ale facet nie ma sie ze mna klocic facet powinien byc taki zeby mnie intrygowal a nie zebym traktowala go jak kogos kogo moge gadka zgasic
Edytowane przez surrrykatka Czas edycji: 2015-11-23 o 17:39 |
|
|
|
|
|
#311 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli mogę coś od siebie powiedzieć, co będzie dość uniwersalne i względem facetów i Kobiet. Sam nie mam żadnego tatuażu, choć nie wykluczam, że takowy się u mnie kiedyś pojawi . Nie mam nic przeciwko tatuażom, jeśli coś znaczą dla posiadacza. Dla mnie tatuaż, bądź co bądź, ozdoba na całe życie jest fajna kiedy obrazuje coś co jest dla Ciebie ważne, z czym się utożsamiasz itd Wiadomo, że do tego musi wyglądać fajnie graficznie Mam kumpla, który ma fajnie wytatuowaną nutę (znak graficzny którejś nuty). To jest gość, który tworzy muzykę i ta muzyka jest dla niego połową życia. Wyraził to tatuażem Natomiast nie rozumiem ludzi tatuujących sobie np motylka albo gwiazdkę albo smoka, bo "to fajnie wygląda". Mam też znajomego, który ma wytatuowany jakiś napis chińskimi literami. I nie ma pojęcia co on oznacza, ale mu się podoba.. Tacy też są, ale to jest śmieszne
|
|
|
|
|
|
#312 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
"Jestem niski, ale nawet jakbym był wysoki, to bym nie był z kobietą, która nie chciałaby być z niższymi". Oczywiście. Jeszcze się musisz kreweta czepić, bo napisał, że nie spotkałby się z grubą. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#313 |
|
Konto usunięte
|
Surykatko daj spokoj, dyskutujesz z ludźmi, którzy nie widza nic zlego w chodzeniu w dwoch bluzkach przez 3,5 roku i sie dziwia jak mozna zwracac na to uwage... Nic co powiesz nie bedzie dobre, bo nie potrafia przełknąć tego, ze istnieje coś takiego jak standard.
|
|
|
|
|
#314 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No widzisz, ale ktoś wcale nie musi się z Tobą kłócić, ani brak odpowiedzi nie musi też oznaczać, że go zgasiłaś. Może równie dobrze oznaczać, że facet pomyślał "ja pier... co za tupet". I mimo, że wygląda to u Ciebie, że go "zgasiłaś" (nie twierdzę, że takich nie ma, bo nie mówię, że wszyscy faceci są inteligentni. Obiektywnie jest mnóstwo "intelektualistów" których w sekundę można zgasić jak kiepa, a oni nawet nie wiedzą, że są zgaszeni ) to on po prostu nie ma ochoty z Tobą rozmawiać, bo po 1 uważa, że nie ma na to ochoty, nie dlatego, że jesteś dla niego "za wysokimi progami" tylko dlatego, że zwyczajnie to w Tobie nie ma nic pociągającego. I może Cię równie dobrze zgasić, ale nie musi tego robić, bo nie potrzebuje takiego widowiska do zaspokojenia samczej dumy On to po prostu wie
|
|
|
|
|
|
#315 |
|
Raczkowanie
|
A ja jak to czytam, to surykatka jest moim totalnym ideałem. Przypomina mi złożenie wszystkich najbardziej atrakcyjnych cech dziewczyn, które znałem.
Najgorsze, że we wszystkich rzeczach, o których tu pisze, że zwraca na nie uwagę, mogę z chęcią stawać w szranki z każdym. Z tym kolesiem ze zdjęcia też, tyle, że dyskwalifikuje mnie zarośnięty tors :P Ale z jakiegoś powodu skończyłem tak, jak skończyłem, nigdy nie umiałem rozmawiać z kobietami tak z marszu o niczym, więc zawsze trzymałem się cicho na uboczu, ech. Ale chyba tylko się powtarzam, bo napisałem to już wyżej, że te wszystkie cechy, jak erudycja i wygląd mają marginalne znaczenie wobec umiejętności rozmawiania z kobietami. Umiem tylko rozmawiać, gdy jest jakiś konkretny temat. A to trzeba umieć tak o niczym, z czapy. Ja nie umiem, tego mi brak i wówczas nawet cechy młodego boga fizyczności i intelektu nie pomogą. Just sayin'. Chyba chciałem tylko powiedzieć, że surykatka jest moim ideałem :P Edytowane przez TenGorszy Czas edycji: 2015-11-23 o 17:55 |
|
|
|
|
#316 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A może po prostu nie znając jej zagadnąłbym, gdyż powierzchownie by mi się spodobała jej uroda. Po 2 zamienionych zdaniach po prostu bym dał sobie spokój, twierdząc że uroda to wszystko i jej czar by nie działał, a ona by już mnie nie interesowała" No a później Ona by opowiedziałą swoją wersję, że dała mi kosza, kto jej zabroni? Widzisz, są faceci, którzy nie polecą tylko na urodę (a to też jest kwestia gustu) i zwyczajnie to oni nie chcą kontynuować nawet rozmowy I to nie zawsze działa tak, że facet łaskawie poczeka, aż księżniczka na niego spojrzy Bo takich prawdziwych księżniczek ( a nie ma to za wiele wspólnego z urodą, a już napewno nie z wyszczekaniem) jest na lekarstwo. A już 99% facetów Ci droga Kobieto odpowie, że jak wyczuje, że jakaś niewiasta uważa się za 8 cud świata, ma nie wiadomo jakie mniemanie o sobie to zwyczajnie mają ją w d... I nie dlatego, że czują się "niewystarczająco fajni" Po prostu ona jest wtedy żalosna
|
|
|
|
|
|
#317 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Krewet ma tyle uroku, że mu więcej uchodzi na sucho. |
||||
|
|
|
|
#318 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W innych przypadkach, jak jest czyste, schludne i nie śmierdzi to dlaczego miałoby to stanowić problem mojego życia? Mam komuś ubliżać? Może do ubrania wystarczy mu by było czyste, ciepłe i wygodne. Znam też takich "pasjonatów mody" którzy wolą kupić polówkę z aligatorem albo RL zamiast 4 bez niego i chodzą i uważają, że są fajni bo mają polo Lacoste/RL. To jest głupota,fakt. |
|
|
|
|
|
#319 |
|
Konto usunięte
|
To taka miara dojrzałości, ze sie rozumie, ze po zestawie na każdy dzien tygodnia to minimum. Po prostu. Nie wazne czy prane i prasowane i piękne, to swiadczy o charakterze danej osoby. I nieważne czy ratujesz szczeniaczki w tych ciuchach, jesteś nadal osoba, która nie rozumie problemy i wstyd się z nia ludziom pokazać.
|
|
|
|
|
#320 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dobre! Dziekuje Juz znalazlam.swoj ideal, wiec poki co nikt nie moze w szranki stawac
|
|
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie Ania, ona nie jest pyskata, tylko zapatrzona w siebie, typowa paniusia z przerośniętym ego, do tego mało rozgarnięta, nie umie czytać ze zrozumieniem i moje bardziej niewygodne posty omija
i koszmarnie łasa na atencje |
|
|
|
|
#322 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#323 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znam takich co mają po 2-3 na dzień, ich dojrzałość przemilczę, ale cóż..---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
Bo prawdziwe księżniczki by się chciało. By się nawet wszystko zrobiło, by je zdobyć. Więc możnaby tylko mówić dlaczego by się ją CHCIAŁO i ubolewało, jeśli by nie chciała Ale taka Kobieta, to coś więcej, czego niestety nie pojmiesz w kategoriach uroda, zadbanie, pyskatość, wygadanie, robienie z igły widły i z byle czynności sukcesu olimpijskiego. To też nie wyćwiczony tyłek, umięśniony brzuch itd. Te atrybuty to często sprawiają, że byle laska uważa się za nie wiadomo kogo. Kobiety, o które naprawdę się zabiega mają coś więcej, mogą siedzieć bez wielkiego makijażu w trampkach i dżinsach, być na pozór zupełnie zwyczajne a jednak przy poznaniu mające coś w sobie, że te lalki mogą iść zajmować się swoimi paznokciami, tyle. Ta księżniczka zawsze moze zrobić się na bóstwo. I to jest wisienka na torcie. A wiele jest takich, które uważają się za księżniczki a to zrobienie się na bóstwo to jedyne co potrafią i co myślą, że się liczy Aha i wtedy, nie musisz się wysilać by czekać miesiąc aż Ci nogi rozłoży. Chcesz z nią przebywać, a nie myślisz tylko ile tu jeszcze trzeba czekać ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
Nieodległa w czasie historia. Do mojego kumpla jakiś czas temu podbijała pewna niewiasta. Opierał się, bo nie był zainteresowany, w końcu jednak zaczepiała go, pisała i się umówili. Po 2-3 spotkaniach kumpel mi mówi, że Dziewczyna zupełnie nie w jego typie, nic z tego nie będzie, ale ona chce się dalej spotykać. W końcu jej powiedział delikatnie, że do siebie nie pasują i po prostu nic z tego nie będzie . Jakiś czas później w towarzystwie, w którym obaj byliśmy dowiedział się, jak to latał za nią, ale nie był wart uwagi
|
|||
|
|
|
|
#324 |
|
BAN stały
|
A znasz ludzi brzydkich/zaniedbanych/posiadających 1 t-shirt, a jednocześnie pustych? Bo na razie próbujesz nam wmówić, że świat jest czarno-biały: ładna, zadbana, umalowana = zarozumiały pustak, którego i tak bym nie chciał oraz dżinsy i trampki, naturalność = wartościowa księżniczka, o którą warto się starać.
|
|
|
|
|
#325 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#326 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To jednak coś z tobą tak, bo to było zabawne. |
|
|
|
|
|
#327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I spotykałem też odstawione na bóstwo codziennie, umalowane itd które są bardzo wartościowe. Z jedną tworzyłem nawet szczęśliwy związek, niestety później nasze drogi się rozeszły, ale złego słowa o niej nie powiem. Aha i w trampkach i dżinsach też są ładne i zadbane. Naturalnie ładne i nie muszą mieć tony makijażu by być ładne. Nie każdemu się to tak podoba, by Kobieta zawsze była odstawiona jak na uroczystą kolację.. Natomiast więcej jest z pewnością, pustaków, prawdziwych pustaków, które myślą że są atrakcyjne, bo mają mini i wielkie szpilki, niż tych które nie muszą się codziennie odstawiać i też nie mających nic w głowie. Więc bądź tak miła i nie wmawiaj mi, że myślę że świat jest czarno-biały, bo od zawsze twierdzę, że istnieje też szarość
|
|
|
|
|
|
#328 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#329 | |
|
BAN stały
|
O ładnych pustakach np. w cytacie w poście #310, o dziewczynach w dżinsach i trampkach w #324.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#330 |
|
Raczkowanie
|
Nie myślą, że są atrakcyjne, tylko są atrakcyjne dla mnóstwa kolesi i mnóstwo kolesi codziennie próbuje je poderwać. I jednym i drugim się to podoba. Dlaczego kogoś, kto po prostu sobie żyje dla przyjemności nazywasz pustym? Jeśli jej malowanie paznokci i świecenie dupą w mini sprawia przyjemność, a Tobie przyjemność sprawia interesowanie się jakimikolwiek innymi tematami, to oboje żyjecie dla swojej przyjemności. Dlaczego ona jest pusta? Czy ona ma obowiązek interesować się czymś innym? Wyrządza komuś krzywdę? Nie. Więc takie kateogryzowanie i ocenianie jest bez sensu. Po co w ogóle tracisz na to energię? Jeśli Cię nie interesują takie kobiety, to powiedz, że Cię nie interesują, a nie że są puste.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.

za slabi sa
Takie kategorie byłyby dla mnie właśnie odpychające, bo pierwszy raz z czymś takim się spotykam