Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-23, 20:45   #1771
Selfish Girl
Life is a drink ...

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII

J
Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Właśnie kupiliśmy w biedronce upity sok... brak słów.
[...]
jak to możliwe, że upity ?

Nie wiem gdzie to widziałam czy na fejsie czy gdzieś ale raz widziałam post o .. upijanej wody z butelki i .. tekst coś w stylu, że 'wypijam butelke w sklepie a i tak z półki biorę nową a tą upitą odstawiam'
A pod tym postem komentarze ludzi którzy się przyznawają do takiego czegoś ... Jeszcze się do takiego idiotyzmu przyznawać to aż szkoda mi tych ludzi
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 20:53   #1772
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Zauwsżyłam, że zainteresowanie mi zanikać zaczyna, kiedy osoby zmienisjà nazwę kanału na nazwiska własne. Takie to proper się robi. Tak miałam z Essie na ten przykład.
Essie na przestrzeni lat bardzo się zmieniła. Im "doroślała" na yt tym mniej jej oglądałam. Teraz ma taki denerwujący styl bycia, że chwilę po odpaleniu filmu, już nie wytrzymuję i wyłączam. Niezależnie o czym filmik jest. ;/
Kiedyś była jak kumpela Essie, teraz jest ciocia/babcia Estee. Taki przemądrzały, wszystko wiedzący ton i styl bycia. Usiądź wygodnie w fotelu ciocia Estee opowie ci bajeczkę. Reklama reklamę pogania.
Stary 2015-11-23, 20:53   #1773
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
J

jak to możliwe, że upity ?

Nie wiem gdzie to widziałam czy na fejsie czy gdzieś ale raz widziałam post o .. upijanej wody z butelki i .. tekst coś w stylu, że 'wypijam butelke w sklepie a i tak z półki biorę nową a tą upitą odstawiam'
A pod tym postem komentarze ludzi którzy się przyznawają do takiego czegoś ... Jeszcze się do takiego idiotyzmu przyznawać to aż szkoda mi tych ludzi
No odkrecamy se do obiadku, a tu nie dość, że nie cyknęła zakrętka, to jeszcze nie ma ze dwóch sążnych łyków conajmniej.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 20:54   #1774
SandyClaws
Raczkowanie

Cytat:
A 2 serio nie? Matuluuu, przeca 2 to jest mistrzowska sprawa
No właśnie jak dla mnie strasznie lecieli schematami i banałami, a do tego już byłam naprawdę zmęczona wiecznymi niepowodzeniami głównej bohaterki. W pierwszej podobało mi się to, ze była pełna niedomówień i takiego nieoczywistego strachu. Chociaż druga miała dobre momenty, uwielbiam piosenkę o Lanie Bananie

BTW też kiedyś kupiłam upity sok w biedrze, łączę się w bólu

I ja jestem z tych przeciwko Bunny, nie lubię tego typu osób po prostu.
Jak tak się zastanowię, to chyba nie ma żadnej polskiej youtuberki, o której mogę powiedzieć że ją uwielbiam MadBrunette ostatnio kojarzy mi się z taką dziewczynką, która podbiera mamie szpilki i udaje dorosłą, trochę jest w tym zbyt pretensjonalna i myślę że to męczy tak na dłuższą metę.

Edytowane przez SandyClaws
Czas edycji: 2015-11-23 o 20:56
SandyClaws jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 20:56   #1775
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Nie wiem, po co mam osobę w subskrypcjach. Niby wszystko poprawnie: osoba atrakcyjna, wysławia się ładnie, ładnie montuje, ładne rzeczy spożywa... tylko iskry mi brak. Unsub, a na pożegnanie - wklejam.
Miałam tak z nią od początku. Śliczna dziewczyna, grzeczna, ułożona, poprawne, estetyczne filmiki, ale dla mnie to za mało.

Kupiłam dziś masło orzechowe z Lidla i nie zauważyłam, że ma ono cukier w składzie. :C

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-11-23 o 20:57
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 21:09   #1776
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość

Kupiłam dziś masło orzechowe z Lidla i nie zauważyłam, że ma ono cukier w składzie. :C
Aaaa mówiłam SANTE, mówiłam

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez SandyClaws Pokaż wiadomość
No właśnie jak dla mnie strasznie lecieli schematami i banałami, a do tego już byłam naprawdę zmęczona wiecznymi niepowodzeniami głównej bohaterki. W pierwszej podobało mi się to, ze była pełna niedomówień i takiego nieoczywistego strachu. Chociaż druga miała dobre momenty, uwielbiam piosenkę o Lanie Bananie

BTW też kiedyś kupiłam upity sok w biedrze, łączę się w bólu
Ja też uwielbiam tę piosenkę! <3
Co do 2 sezonu - hmm, kurcze, mnie tam sporo rzeczy zaskakiwało, fakt że niepowodzenia bohaterki bywały irytujące, ale generalnie uważam ten sezon za niesamowicie dobry pod kątem aktorskim, pod kątem muzyki właśnie i zdjęć, scenariusza, prowadzenia aktorów - no bomba, którąnie wiem, czy coś przebije, ale Hotel jest na dobrej drodze w sumie, żeby przynajmniej zająć drugie miejsce
Stary 2015-11-23, 21:13   #1777
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Sante też ma cukier Chyba, że jest jakaś specjalna wersja bez, nie widziałam. W standardowej "90% orzechów" jest cukier.

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 21:17   #1778
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
MadBrunette ostatnio kojarzy mi się z taką dziewczynką, która podbiera mamie szpilki i udaje dorosłą, trochę jest w tym zbyt pretensjonalna i myślę że to męczy tak na dłuższą metę.
O, to o to chyba mi w głowie chodziło. Tenks!
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 21:17   #1779
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:

(...)
Właśnie zostanę chyba przy Sante.
Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
Ale Sante też ma cukier Chyba, że jest jakaś specjalna wersja bez, nie widziałam. W standardowej "90% orzechów" jest cukier.
O kurczę, poszłam do kuchni i rzeczywiście, cukier w składzie jak byk stoi (na przedostatnim miejscu, ale zawsze). No nic, w każdym razie to Lidlowe jest dla mnie tak czy inaczej za słodkie.
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 21:19   #1780
akna1102
Zadomowienie

%
Cytat:
Lidlowe ma lepszy skład: 95% prażone orzeszki ziemne( wersja smooth 93%), brązowy cukier trzcinowy, olej palmowy, sól morska

Sante:Prażone orzeszki arachidowe 90%, olej słonecznikowy, tłuszcz palmowy utwardzony (0,8%)*, cukier, sól.
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 21:21   #1781
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xsun Pokaż wiadomość
Czy któraś z was używała pędzli Nanshy? Jak się spisują? Właśnie zamówiłam komplet 5 pędzli z rabatem -20% i ciekawa jestem jakie są
Gdzie ten rabat??
Stary 2015-11-23, 21:24   #1782
madziaraaa
Raczkowanie

Hej dziewczyny pisałyście kiedyś o batonikach twarogowych z biedry. Ja oczywiście wtedy jakoś nie zwróciłam na nie uwagi, ale ostatnio jak byłam w carrefourze to widziałam batoniki twarogowe magija kakaowe z czekoladą i są przepyszne Tak mi zasmakowały, że poszłam do biedronki poszukać batoników o których pisałyście, ale nie znalazłam ich, a ponadto pani kasjerka powiedziała, że u nich na sklepie na pewno takich nie było Czy w Waszych biedronkach są dostępne? I gdzie ich szukać?
madziaraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 21:26   #1783
xsun

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
Gdzie ten rabat??

http://pl.houseofbeauty.co.uk/

Kod rabatowy to nanshy20
xsun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 21:30   #1784
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez akna1102 Pokaż wiadomość
%

Lidlowe ma lepszy skład: 95% prażone orzeszki ziemne( wersja smooth 93%), brązowy cukier trzcinowy, olej palmowy, sól morska

Sante:Prażone orzeszki arachidowe 90%, olej słonecznikowy, tłuszcz palmowy utwardzony (0,8%)*, cukier, sól.
Ja baaardo lubię lidlowe masło orzechowe. Szkoda że nie ma go w stałej ofercie.
Munka, widziałam lidlowe łowy u Ciebie Jak ten szal? Wielki, gruby i ciepły?
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 21:36   #1785
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Upsik no to wpadka

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Ja baaardo lubię lidlowe masło orzechowe. Szkoda że nie ma go w stałej ofercie.
Munka, widziałam lidlowe łowy u Ciebie Jak ten szal? Wielki, gruby i ciepły?
TAK! Jest wielki, grubaśny, kocowaty, miękki i ciepły - jak mawia Laura - love it! Nie wiem tylko, jak będzie z mechaceniem i obłażeniem.
Stary 2015-11-23, 21:37   #1786
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:

Upsik no to wpadka

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

TAK! Jest wielki, grubaśny, kocowaty, miękki i ciepły - jak mawia Laura - love it! Nie wiem tylko, jak będzie z mechaceniem i obłażeniem.
Jak zobaczyłam fotę, to też love it. Szkoda, że nie dotarłam do Lidla
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 21:38   #1787
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:

Upsik no to wpadka

podobal mi sie jeden szal, ale kiepsko z hajsem w tym miesiacu no i tyle mam tych szalikow... ale i tak o nim mysle
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 21:58   #1788
akisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xsun Pokaż wiadomość
http://pl.houseofbeauty.co.uk/

Kod rabatowy to nanshy20
Kod nie chce mi działać :/
akisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 22:09   #1789
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, po co mam osobę w subskrypcjach. Niby wszystko poprawnie: osoba atrakcyjna, wysławia się ładnie, ładnie montuje, ładne rzeczy spożywa... tylko iskry mi brak. Unsub, a na pożegnanie - wklejam.

Już się wszyscy wypowiedzieli to może i ja :-P Mam tak samo jak Wy, kiedy Karolina nagrywała w Polsce to jeszcze oglądałam,ale po wyjeździe na studia przestałam. Tak samo zniesmaczyła mnie prośba o suby, za które czeka nas nagroda w postaci vlogów. No...nie.

Wiem,że już to pisałam,ale u Dziewczyny z Kwiatkiem nie byłam już parę miesięcy, wciąż zastanawiam się dlaczego nie chcę nawet zajrzeć,gdy widzę nowy film w subskrypcjach.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 22:13   #1790
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madziaraaa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny pisałyście kiedyś o batonikach twarogowych z biedry. Ja oczywiście wtedy jakoś nie zwróciłam na nie uwagi, ale ostatnio jak byłam w carrefourze to widziałam batoniki twarogowe magija kakaowe z czekoladą i są przepyszne Tak mi zasmakowały, że poszłam do biedronki poszukać batoników o których pisałyście, ale nie znalazłam ich, a ponadto pani kasjerka powiedziała, że u nich na sklepie na pewno takich nie było Czy w Waszych biedronkach są dostępne? I gdzie ich szukać?
U mnie w Biedrach byly w lecie, ale jakos od chyba wrzesnia ich nie widzialam nigdzie
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 22:15   #1791
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Już po pierwszym odcinku Freak Show wiem, że to mój klimat 200% mam tylko nadzieję, że będzie strasznie, dziwnacznie i przede wszystkim - ciekawie.

Co do aktualnego sezonu - fakt, pryz niskim progu obrzydzenia może być ciężko, ja mam przewysoki, więc dla mnie okej. Powiem szczerze, że dla mnie scenariusz jest świetny i z każdym odcinkiem coraz więcej się go odkrywa, robię się coraz bardziej ciekawa jesteś na bieżąco? Ja lubię takie poplątanie, retrospekcje, zawirowania, przemoc, seks, w tym wszystkim zwyczajne ludzkie dramaty, dziwactwa, słabości, psychozy - ja jestem zachwycona Zaczeli tak sobie i wiele osób po 2, 3 odcinkach się zniechęciło z tego co wiem - a szkoda, bo teraz jest już naprawdę dobrze moim zdaniem.
Uwielbiam American Horror Story! A najbardziej ten sezon w psychiatryku, teraz oglądam Freak Show i też jest świetny. Najgorsze odcinki były z czarownicami, nie mogłam tego wykonczyć
Cytat:
Napisane przez madziaraaa Pokaż wiadomość
u mnie były jakiś czas temu, a teraz nie wiem. Nazywały się Pinos, albo jakoś tak
Jeszcze niedawno uwielbiałam Magiję, zwłaszcza tę krówkową, ale niestety mi się przejadła i już nie mogę na to patrzeć
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 22:26   #1792
SandyClaws
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Ja też uwielbiam tę piosenkę! <3
Co do 2 sezonu - hmm, kurcze, mnie tam sporo rzeczy zaskakiwało, fakt że niepowodzenia bohaterki bywały irytujące, ale generalnie uważam ten sezon za niesamowicie dobry pod kątem aktorskim, pod kątem muzyki właśnie i zdjęć, scenariusza, prowadzenia aktorów - no bomba, którąnie wiem, czy coś przebije, ale Hotel jest na dobrej drodze w sumie, żeby przynajmniej zająć drugie miejsce
A to tu się zgodzę, scenariusz bym poprawiła, ale reszta faktycznie była ekstra. Obejrzałaś do końca sezon czarownicami? Ja wymiękłam

Cytat:
O, to o to chyba mi w głowie chodziło. Tenks!

Czy ktoś kto ma porównanie może powiedzieć czy te batoniki twarogowe to taki jak te sprzedawane za naszą wschodnią granicą?
SandyClaws jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 23:30   #1793
Ciemna163
Kociara

Cytat:
ja jeszcze oglądam, ale denerwuje mnie ten filtr w jej filmach, wolę normalny kontrast.
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 01:27   #1794
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Ja jestem zdania, że powinno się obserwować kosmetyki i kiedy coś się z nimi dzieje- zmieniają konsystencję, barwę, zapach, fakturę- wywalać i tyle, czasem mam wrażenie że te daty przydatności są tylko umowne, no kto zużyje róż Maca w rok?

Offtopując od oftopu: Ale sypie śnieg we Wrocławiu
To zależy co rozumiesz przez "umowny". Jeżeli to, że kupujesz cień który ma np. 18 miesięcy od otwarcia i nie wyrzucasz go zaraz po upływie tychże czy nie robisz tego nawet kilka miesięcy później to oczywiście masz rację.

Ale jeśli rozumiesz zmianę właściwości fizycznych substancji jako wyznacznik jej przydatności to błądzisz. To po pierwsze powrarzany przez blogerki urodowe mit. Zmiana własciwości chemicznych nie idzie zawsze w parze, szczególnie kiedy zostały użyte konserwanty* Malowanie się takimi (jak nissiax, przejrzałam) pięcioletnimi cieniami (chyba, że byłyby to czyste minerały; ale nie są, inna historia) to nie jest żadne wielkie zagrożenie bakteriologiczne, szczególnie jeśli były przechowywane dobrze i dezynfekowane. Jeśli ktoś pomaluje się pięcioletnim cieniem od czasu do czasu to już w ogóle nie ma o czym mówić.

Mnie to w ogóle nie "brzydzi", nie komentuję tego negatynie w formie uogólnienia. To nie jest jakieś nie-wiadomo-co. Zabawa zaczyna się kiedy ktoś jak nissiax tyle mówi o tym co dobre dla skóry, o przeciwdziałaniu procesom starzenia, z zaangażowaniem wylicza jakie to straszne czynniki je przyspieszają, nie zje łososia z powodów zdrowotnych, a prawie dzień w dzień (z tego co mówiła maluje się do pracy) mazia się pięcioletnimi prasowańcami, bo "jestę minimalistę". Wtedy to się robi prześmieszne, a u kosmetologa dowodzi niedouczenia.

* mam w domu 10 letni cień zatrzymany "na pamiątkę" i kilkuletni podkład (chyba pięcio) dla "koloru", żeby móc porównywać - zmian konsystencji, zapachu i wszelkich fizycznych właściwości przynajmniej na dłoni brak

Edytowane przez roseplum
Czas edycji: 2015-11-24 o 05:17
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 08:05   #1795
201606210931
Konto usunięte

Czy Nina jest córką Laury?
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 08:17   #1796
werek serek
no witam

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
Nie
werek serek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 08:33   #1797
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
Jest córką jej kuzynki.

Łobuzy już na Florydzie, nie mogę doczekać się Kretki w przedłużonych włosach

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 08:40   #1798
anu07
Raczkowanie

kupujecie etui/case na telefon przez internet? Z jakiej storny warto, oprócz Allegro?
anu07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 08:54   #1799
Munkaa
Zakorzenienie

Czekam niecierpliwie na vlogi łobuzów z USA
Stary 2015-11-24, 08:56   #1800
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Czekam niecierpliwie na vlogi łobuzów z USA
ooooo ominęła mnie kompletnie ta informacja, że lecą do USA
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości