|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
Co się dzieje?
|
|
#3662 |
|
Zadomowienie
|
mialam lekkie krwawienie i moja gin stwierdzila ze lepiej isc na kontrole. wiec wzieli mnie na kontrole. przebadali. stwierdzili ze jestem troche oslabiona. ale ogolnie z dzieckiem wszystko dobrze. po jutrzejszych wynikach jesli sie nie pogorsza to mnie wypuszcza.
|
|
|
|
#3663 |
|
Zadomowienie
|
Dorka kciuki za Ciebie trzymam, oby do jutra
|
|
|
|
#3665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dbaj o siebie i trzymam kciuki za jutrzejszy wypis do domu ![]() Dobranoc dziewczyny
|
|
#3666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się kładę spać. Dobranoc. Do jutra Dziewczyny
|
|
|
#3667 |
|
Zadomowienie
|
nie pochwaliłam się u mnie dziś zaczął się 24tc
![]() Dobrej nocy życzę, do jutra |
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Dorna, widzę kolejna... ale grunt ze z dzidziusiem dobrze. Ja tez prawdopodobnie dziś wyjdę. Mam nadzieje ze nie zmienia zdania..
Fasolka o zwrocie poczytaj na stronce graco baby.pl producent zwraca po wypełnieniu wniosku. My czekamy na niego właśnie ![]() ---------- Dopisano o 04:21 ---------- Poprzedni post napisano o 04:20 ---------- Dorka miało być, głupi telefon
|
#3669 |
|
Wtajemniczenie
|
W takim razie zdrowia, dobrze że to nic poważnego
|
|
#3670 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
dorka-dobrze że już lepiej się czujecie! Dziś przespałam całą noc, więc jestem wypoczęta i pełna sił mam nadzieję, że zostanie to już do końca dnia.W planach zrobienie zakupów, obiad, prasowanie
|
|
|
|
#3671 |
|
przyczajony tygrys
|
Dzień dobry wtorkowo. Dziewczyny w szpitalach, ściskam mocno i duużo zdrówka życzę
i szybkiego wyjścia. U nas też spadło troszkę śniegu. Na zimę mam buty emu i kozaki. Teraz chodzę w botkach po kostkę.Tż chory, u nas to wygląda tak: https://www.youtube.com/watch?v=vLe-gAgRq2o Trzymam kciuki za dzisiejsze krzywe, wyniki, pobory krwi, usg. ![]() Jakaś niemoc mnie ogarnęła
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć mamusie
![]() Mała zaczęła z rana kaszleć czyli wesoło się zapowiada. Chciałam dziś zrobić remanent w zabawkach jakby poszła do przedszkola ale skoro zostaje w domu to chyba mi się to nie uda bo to jest taki typ, że wszystko się przyda, nawet styropian po rtv
|
#3673 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
Dorka dobrze ze to nic powaznego. Zdrowka zycze i odpoczywaj jak najwiecej. Lewek dzieki za linka..bede sie inspirowac ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i badania. A mnie od rana boli kregoslup i krocze ![]() Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie jestem po wizycie i zostało tylko czekać na wypis
juz wszystko dobrze. Całe szczęście... śnieg i u nas troszkę przypruszyl, dzidek hula w brzuchu, chyba czuje ze idziemy do domu
|
#3675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
|
#3676 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry Wszystkim
U mnie słońce się przedziera, śniegu ani śladu. Lecę na pilatesy
|
|
#3677 |
|
Rozeznanie
|
Moonunit dzięki wielkie za pomoc z wózkiem byłam już w sklepie i widziałam na żywo i bardzo nam się spodobał dlatego wolałam się popytać. Bardzo mi pomogłaś na 99% będzie to x-lander
Fasolka dzięki za odp w wynikami teraz mogę iść spokojnie na dzisiejszą wizytę mam nadzieję że się potwierdzi KALINKA i wszystkie różowe ciuszki zostaną ze mną ![]() Kalina wpisałam Cię tam wczoraj na kalendarz mam nadzieję że się zapisało Ja mam na 16.30 i już odliczam!!! Pochwalimy się naszymi pięknymi wynikami 32 no to dałaś mi teraz do myślenia w wolnej chwili jadę obejrzeć ten wózekFasolka nam Pani w sklepie kazała czekać do grudnia a nawet do stycznia bo mają wejść nowe modele a stare mają być przecenione także cierpliwie czekamy ![]() Dorolka trzymam kciuki żeby Cię już wypuścili ![]() 32 cieszę się bardzo że już możesz jechać do domu koniec kucia!!! ![]() ![]() Dziś mam wizytę troszkę się obawiam ale to już standard Kalina Sloneczko i reszta dziewczyn które mają dziś wizyty trzymam za Was kciuki aby dzidzie pięknie zdrowo rosły!!! ![]() Emma zdróweczka dla córeczki ![]() Lecę do pracy!!! |
|
|
|
#3678 |
|
Rozeznanie
|
żartujesz? przecież styropian jest najlepszy na świecie!! a jak do tego dochodzi jeszcze karton to nie ma bata, można z tego nawet łóżko zrobić
na dowód zdjęcie z zeszłego roku - kupiliśmy komodę :Pwitam się i ja, pospałam dziś trochę dłużej z racji tego, że młody zostaje w domu. Co prawda TŻ usilnie próbował mnie z wyra wyciągnąć ale się nie dałam :P miłego dnia wszystkim |
|
|
|
#3679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja jeszcze z łóżka nie wstałam ale tak mi w brzuchu burczy, że chyba czas się podnieść...Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Aha! No i kciuki za dzisiejsze wizyty! Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3680 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wolę się w dzień męczyć z sennością niż przespać się i w nocy walczyć potem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Chociaż z drugiej strony mi też zawsze wszytsko się jeszcze przyda ![]() Szkoda, że nie możesz zostać w domu i poleżeć, żeby odpocząć Cytat:
Dzień dobry ![]() Dziś mam ambitny plan wyprasować ubrania, ogarnąć kuchnię a potem ruszam dalej z kocykiem ![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty, wyniki, krzywe i całą resztę Gosza, Kallina ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ugotowałam sobie na szybko owsiankę i wróciłam z miską do łóżka
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, musicie gadać o tym prasowaniu?! Mam wyrzuty sumienia... A tak mi się nie chce 😭
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Muszę niedługo zadzwonić do lekarza i umówić się dzisiaj na wizytę.
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3684 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej witam się wtorkowo
![]() Kiwi18 za nowy tydzień ![]() skąd ja to znam, z kartonu ostatnio robiłyśmy samochód ![]() trzydziescidwa to super ![]() gosza82 nie ma sprawy mi się bardzo spodobało to że mogłam do niego wpiąć fotelik, który chciałam (co w 2011 było nowością i to rozwiązanie bardzo mi się przydało Abii84 pomysłowo, styropian zawsze chowam przed młodą bo jak kupiliśmy kuleczki styropianowe do pufy to wymyśliła ze pada śnieg wyobraź sobie jaki sajgon mieliśmy w domu, jeszcze przez kilka dni kuleczki wychodziły z zakamarków pomimo dokładnego odkurzania Cytat:
![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Mi ogólnie się dziś nie chce ale coś porobię ale bez szaleństw bo kręgosłup mnie boli
|
|
#3685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z tego wszystkiego najbardziej nie lubię robić prania, bo w konsekwencji trzeba wziąć żelazko ;-) Muszę iść do sklepu.Dziś na obiad krem paprykowo-pomidorowy z grzankami. |
|
|
|
|
#3686 |
|
Raczkowanie
|
Mamy marzec 2016:) Część V
Hej, miałam weekend a raczej te 3 dni pełne wrażeń. W sobotę pojechałam kontrolnie sprawdzic szyjke ale nie do prowadzącego gina tylko innego i on mino ze nic dalej sie nie skróciła nadgorliwie wysłał mnie na IP. Tam zbadało mnie 2 lekarzy ( tak "delikatnie" ze aż mnie po wszystkim oczy od wytrzeszczu bolały) i stwierdzili ze ok. Do domu wracać i uważać na siebie. Wieczorem na chwilkę byłam u koleżanki na urodzinach bo bałam sie dłużej posiedzieć po tych badaniach. W niedziele mojej mamy imieniny imprezka na 18 osob i pierwszy raz byłam jako gość a nie obsługa
( aż dziwnie sie czułam ) ale tez troche siedziałam troche leżałam. A wczoraj dzien horror mój tata miał sie zgloscic na badanie ekg jak bedzie miał wyższy puls ( zdarza mu sie tak raz na klka tygodni) wiec pojechał wczoraj do Enel-medu i wyszło mu na ekg migotanie przedsionkow. Wezwali wiec karetkę i przewieźli go do szpitala na dalsze badania. tam kroplówka monitorowanie serca itd. Po kilku godzinach jak juz było wszystko ok wypisali go z zestawem leków. Ja prawie umarłam ze strachu. Nadal sie martwię co dalej z ta przypadłością bedzie uważa na siebie facet nie pali, alkohol pije w ilościach minimalnych ( przedwczoraj pol szklaneczki cydru wypił) Eh..
Edytowane przez Palulitka Czas edycji: 2015-11-24 o 11:36 |
|
|
|
#3687 |
|
Konto usunięte
|
Hejo
nieznajoma0;- moi teściowie , na szczęście nie wtrącają się w wychowanie, moja mama na szczęście widuje wnuka raz do roku, ale jak by miała mieszkać z nami mogło by być źle bo lubi rozpieszczać za bardzo. Mamy z teściami podobną technikę wychowania, - tłumaczenie dziecku wszystkiego, a nie zakazy, krzyki, kary. Ale z drugiej strony, jakby mieli tacy dziadkowie wychowywać po swojemu, non-stop zakazy, krzyki i t.i też by było źle, więć z dwójki złego- to rozpieszczanie jednak lepsze ![]() milenujdka; abbi "Jak robiłam chatki z piernika to sklejałam ściany.." ja taki piernik to tylko na gry.pl potrafię Zazdroszczę umiejętności.Za mną chodzi sernik ![]() Odnośnie perfum to ja do tej pory nie znalazłam swojego zapachu ![]() Dobrze że nie brałam pełnych pojemności. Mój zapach, to zapach czystości ( czyli zapach czystego nabalsamowanego ciała po prysznicu ) AAAA! dostałam jako gratis próbke z LACOSTE EAU DE LACOSTE i to jedyne czym czasami naperfumuje się ![]() malinka9191;- OMG uważać trzeba, pod nogi patrzeć ![]() Całe szczęście że nie na brzuch, mimo wszystko Ja kilka mies. temu tak się wywaliłam na targowisku, wszystkie warzywa i owoce , a miałam tego Gosiaczek2507;- moje dziecko będzie z nami w sypialni, bo nie wyobrażam sobie latać co 3 godziny czy co godzinę (różnie niemowlęta jeść chcą)do jego pokoju .Po odstawieniu od piersi koniecznie do jego pokoiku, nie chce dokonać tego samego błędu co z Igorkiem. Dekorację?- w sypialni nic takiego nie robię, w jego pokoju będzie miał podstawowe rzeczy w dziecinnej wariacji. moooniaaaa;- podzielisz się jak zamierzasz to zrobić? (mam na myśli spanie dziecka w jego pokoiku- co z karmieniem?przebieraniem) Tak rozmawiacie o tych różnych spowodowanych ciążą przypadłościach. A wiecie że ja nic takiego nie mam - ani do jedzenia ( w 1-ej ciąży miałam odrzuty od jedzenia- sezam, herbatki owocowe..) teraz jem normalnie i wszystko to samo co zawsze, z humorami raczej też nie, ani z zachciankami ( te które mam to już zapożyczone z wizażu Trochę ciekawa jestem co to znaczy mieć zachciankę na ogóra kiszonego o 2 ej w nocy ![]() Lewek - jedyne co to właśnie kondycja, czasami mam słabości, mniej energii zdecydowanie. Brzuch mam wrażenie że mi peknie, taki napięty (dosłownie czuje jak się skóra napina czy to macica) mooonia, lewek - dla mnie ciąza stan błogosławiony, cudownie się czuje - taki wewnętrzny spokój, te wszystkie plany, wiedza że w środku mnie rośnie człowiek...no nie wiem ja uwielbiam! gorzej z tym stanem po urodzeniu- kiedy mam zerwane noce. Dla mnie niema gorszej tortury jak nieprzespana ciągiem noc któregoś dnia- szczerze? to jeśli bym mogła decydowac teraz, to żadnego wesela! ślub w małej kaplicy, świadkowie obiad czy kolacja i fruu na wymarzone wakację ![]() I żadna suknia ślubna, przepiękna organizacja , restauracja, życzenia już by mnie nie podkupiły . Zastanówcie się dobrze, tym bardziej że rodzice (teściowie) lubią później chwalić się i wypominać:" o my zrobiliśmy dzieciom wesele, tak to i tak to było, tyle daliśmy, tak załatwiliśmy bla-bla-bla..." Kinga - moja szwagierka "podwiązała się" po 3 cesarce, myśle że to jest najskuteczniejsza metoda jeśli się nie planuje więcej dzieci Bonku- hehe a ja uwielbiam prezenty i zawsze podziwiam takich ludzi którzy z prezentu nie są zadowolone.Ja to traktuje (może i błędnie) jak dar życzliwy od kogoś, że ktoś chciał mi dogodzić.Natomiast kasa mniej cieszy a wpadki? - po prostu nie wszyscy są tacy rozważni jak my ale też i zdarzają się wypadki pomimo koncepcji, jak mówi Kinga
|
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Siedzę na krzywej, za pół godziny ostatnie pobranie i o 15.30 wyniki. TŻ wziął laptopa i oglądaliśmy film, nawet nie wiem kiedy zleciało
|
|
|
|
#3689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3690 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.

i szybkiego wyjścia. U nas też spadło troszkę śniegu. Na zimę mam buty emu i kozaki. Teraz chodzę w botkach po kostkę.

czyli wesoło się zapowiada. 
w wolnej chwili jadę obejrzeć ten wózek

ale tak mi w brzuchu burczy, że chyba czas się podnieść...