Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku! - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-24, 08:00   #1111
wykalacka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Tu jestem dużo spokojniejsza niż w domu

Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
Trzymaj się! Lepiej się przemęczyć w szpitalu,niż szaleć z niepokoju w domu
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 08:01   #1112
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
ja też mam takie wrażenie u mnie,że mała się przekręciła.Przedtem leżała miednicowo. No ale okaże się dzisiaj,czy się myliłam

Marta bardzo ładnie. Można zdrabniać Tusia
Ja sobie wymyśliłam znowu Justynkę hehe

Kochana nie myśl o żadnych porodach, na pewno Ci pomogą. Moim zdaniem pessar dużo by dał...

No poczytałam wczoraj wieczorem hehe. Ale dzisiaj nawet mi lepiej.I ten Hascosept mam w końcu, mama mi kupiła.

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Moja koleżanka urodziła jakoś w 34tc, ale mała miała ponad 1200 g ( hipotrofia) i naprawdę w życiu nikt by nie powiedział,że była takim drobnym wcześniaczkiem.
Mój zrobił się niesamowicie ruchliwy, ale nie ma zamiaru przekręcać się główką do dołu kopniaki albo w samym dole, w pachwinach albo po bokach brzucha .

W ogóle mam taki śmieszny brzuch, niezbyt duży- od jakiegoś czasu obwód się nie zmienia i jakoś tak wypchnięty do przodu tylko, że ciągle mam wcięcie w talii . I jeszcze waga w miejscu stoi. Oby dzieć rósł
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 08:01   #1113
agaczilla21
Zakorzenienie

U nas nie ma ani okruszka śniegu. I oby tak dalej bo jutro po teściowa na zadupie...
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 08:01   #1114
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Kurcze, powiem Wam ze czuje sie jakby mi brzuch urosl od wczoraj ze dwa razy. Caly rozepchany, ciagnie jak cholerka, nawet w lustrze wyglada na wiekszy. TZ nawet powiedzial ze brzuch mi chyba urosl od wczoraj.. I kopniaki czuje zupelnie gdzie indziej. Chyba mloda jakos dziwnie sie ulozyla.

Dobra, serio ide spac

Dobranoc
Pewnie dziec dęba stanął

Cytat:
Marta ładnie

Spać się nie da,od 3 trzymam siusiu na badanie,masakra Lokatorka chrapie,a za ścianą obok sala porodów rodzinnych
Wczoraj tu urodziło się dziecko,31t 1300g,żyje..
Lekarze mówią,że to dobrze że mój ma już 1500,to już większy.
Mam liczyć ruchy przez 3godz dziennie.A opieka póki co super,co kilka godz przychodzą badać tętno płodu.Teraz byli o 2.Jestem spokojniejsza

Biedna.... strasznie ci współczuję
Ale będąc tam robisz wszystko co możliwe dla swojego dziecka. Najlepsza opieka jest pod ręką.
Szkoda ze tak blisko masz te sale porodowa - na bank krzyki matek i dzieci cie nie uspokajają
A ta co chrapie - może jej delikatnie zwróć uwagę ? )

Fajnie ze masz neta, zawsze to jakiś zabijacz czasu
Może niech tż jakieś gazetki ci podrzuci?

Aga
Fajne ciuszki !!!
Ja to jestem anty sh bo nigdy niczego nie znajdę tam fajnego

Ja dopiero wstałam. W nocy nie mogłam spac co chwila się budziłam. Nad ranem zasnelam. Nawet nie slyszalam jak tż pojechał do pracy

Dzisiaj mam w planach odrobić zadania z.Niemca, pranie poskładać, zrobić lasanie i faworki

A jak zdarze to łazienkę sprzątać
U mnie 3 stopnie na plusie ale słoneczka dzisiaj brak.

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 08:01   #1115
butterfly20
Zakorzenienie

Ech no, smutno mi
Byłam wczoraj w bibliotece i wypożyczałam m.in. książkę Szwai (chyba ostatnią w biblio, której nie czytałam, bo uwielbiam jej książki-takie leciutkie i z humorem). I mi powiedziała bilbiotekarka,że w niedzielę Szwaja zmarła

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 08:04   #1116
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
To moja była w 20,22 i 25 tc główkowo, a ostatnio czyli w 28tc miednicowo.

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Moja patrzy przez okno i mówi,że jest duuuuuuuużo śniegu. A przecież to ledwo co naprószyło
Dzieci się cieszą nawet z takiej ilości . moja była rozczarowana, że więcej nie pada, ale jak wyszła na dwór, to krzyczała,że jednak dużo - a tak jak mówisz, tylko co poprószył .
Stary 2015-11-24, 08:05   #1117
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Pewnie dziec dęba stanął

Biedna.... strasznie ci współczuję
Ale będąc tam robisz wszystko co możliwe dla swojego dziecka. Najlepsza opieka jest pod ręką.
Szkoda ze tak blisko masz te sale porodowa - na bank krzyki matek i dzieci cie nie uspokajają
A ta co chrapie - może jej delikatnie zwróć uwagę ? )

Fajnie ze masz neta, zawsze to jakiś zabijacz czasu
Może niech tż jakieś gazetki ci podrzuci?

Aga
Fajne ciuszki !!!
Ja to jestem anty sh bo nigdy niczego nie znajdę tam fajnego

Ja dopiero wstałam. W nocy nie mogłam spac co chwila się budziłam. Nad ranem zasnelam. Nawet nie slyszalam jak tż pojechał do pracy

Dzisiaj mam w planach odrobić zadania z.Niemca, pranie poskładać, zrobić lasanie i faworki

A jak zdarze to łazienkę sprzątać
U mnie 3 stopnie na plusie ale słoneczka dzisiaj brak.
Mam tak samo, więc z tej niechęci nawet nie chodzę i nie wiem gdzie są takie "instytucje"

Łojesuuu Lazania i faworki?chyba by mnie rozsadziło

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-24, 08:06   #1118
agaczilla21
Zakorzenienie

Ja lubię szmatki bo jakoś się nauczyłam szukac i nawet dla siebie namioty znajdę...a takie dziewczyny noszace rozmiary 36-44 to się mogą super modnie ubrać w sh za grosze...no i one nawet na zlotowkach mogą polowac bo w tych rozmiarach ciuchów full...
Stary 2015-11-24, 08:16   #1119
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
U nas nie ma ani okruszka śniegu. I oby tak dalej bo jutro po teściowa na zadupie...
U nas tylko poprószyło- i to widać na trawie,a na chodniku i ulicy czarno . Córce założyłam takie adidasy za kostkę, na kozaczki za ciepło i za mało śniegu, a w busie by się tylko niepotrzebnie nóżka pociła( bus staje u nas pod blokiem).

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Ech no, smutno mi
Byłam wczoraj w bibliotece i wypożyczałam m.in. książkę Szwai (chyba ostatnią w biblio, której nie czytałam, bo uwielbiam jej książki-takie leciutkie i z humorem). I mi powiedziała bilbiotekarka,że w niedzielę Szwaja zmarła
No co Ty opowiadasz?! Strasznie szkoda, też lubię tę autorkę- mam całą serię jej książek, kupowałam regularnie, nawet mój mąż się wciągnął i pilnował kolejnych tomów, bo ja zapaleniec książkowy.

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Ja dzisiaj zmieniałam pościel, już się pierze a kołdry i poduchy oddychają na balkonie
Na obiad nic mi się nie chce robić wymyślnego, usmażę naleśniki z serem i kapuśniak, bo kwasoty mi się chce .

Ale dziś miałam koszmary- ganiały mnie wampiry i zombie, nawet w powietrzu latałam,żeby uciec przed nimi a one za mną, brr... Nie spałam od północy do piątej, potem jak ledwo zasnęłam, to budzik o 6:15 zadzwonił. Wyszykowałam córkę do szkoły i dałam znów nura pod kołdrę na godzinkę
Stary 2015-11-24, 08:18   #1120
mamusiaczek
Rozeznanie

Cytat:
Fenoterol. W 2013 r dużo koleżanek na nim donosiło ciążę, w tym moja kuzynka. Jak go odstawiła to od razu urodziła. A w 2014 go wycofali:/
Też go brałam w pierwszej ciąży. Tylko u mnie skutecznie zablokował wyjście. Nie wiedziałam, że go wycofali
Cytat:

U nas to samo Pola zachwycona chce isc robic bałwana
Mój starszak już rzucał śnieżkami Jechałam z młodym do klubu, a starszy wyjątkowo nie chciał jechać z nami, ani oglądać bajek tylko się ubrał i biegał z dziadkiem przed domem.
Cytat:
Też mi się Tusia od razu skojarzyła
Justynka fajnie, ale u mnie odpada bo były 2 co się mizdrzyły do mojego tż jak już byliśmy razem
Cytat:
Ech no, smutno mi
Też lubię jej książki i niestety słyszałam, że zmarła po długiej chorobie Wcale nie była taka stara
Cytat:
Ja lubię szmatki bo jakoś się nauczyłam szukac i nawet dla siebie namioty znajdę...a takie dziewczyny noszace rozmiary 36-44 to się mogą super modnie ubrać w sh za grosze...no i one nawet na zlotowkach mogą polowac bo w tych rozmiarach ciuchów full...
Piękne łowy!! Ja rzadko kiedy coś upoluję. Jak już to na wycenie, a i tak się cieszę, że tanio
Stary 2015-11-24, 08:22   #1121
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Mam tak samo, więc z tej niechęci nawet nie chodzę i nie wiem gdzie są takie "instytucje"

Łojesuuu Lazania i faworki?chyba by mnie rozsadziło
Juz kilka dni chodzi za mną )

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
U nas tylko poprószyło- i to widać na trawie,a na chodniku i ulicy czarno . Córce założyłam takie adidasy za kostkę, na kozaczki za ciepło i za mało śniegu, a w busie by się tylko niepotrzebnie nóżka pociła( bus staje u nas pod blokiem).

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

No co Ty opowiadasz?! Strasznie szkoda, też lubię tę autorkę- mam całą serię jej książek, kupowałam regularnie, nawet mój mąż się wciągnął i pilnował kolejnych tomów, bo ja zapaleniec książkowy.

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Ja dzisiaj zmieniałam pościel, już się pierze a kołdry i poduchy oddychają na balkonie
Na obiad nic mi się nie chce robić wymyślnego, usmażę naleśniki z serem i kapuśniak, bo kwasoty mi się chce .

Ale dziś miałam koszmary- ganiały mnie wampiry i zombie, nawet w powietrzu latałam,żeby uciec przed nimi a one za mną, brr... Nie spałam od północy do piątej, potem jak ledwo zasnęłam, to budzik o 6:15 zadzwonił. Wyszykowałam córkę do szkoły i dałam znów nura pod kołdrę na godzinkę
Obiad pierwsza klasa

Ja jeszcze leżę w łóżku ale musze wstać bo mi kiszki marsza grają

I spr fb i jakaś pani pyta o termin na sobotę - chyba będzie trzecia sesja w tym tygodniu

Mia i Tosia <3

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-24, 08:26   #1122
Zosienka200
Rozeznanie

To racja ze jest sporo takich popularnych rozmiarów, ale i najwięcej chętnych. Ja zawsze trafiam na coś super w większym rozmiarze. A spodni nigdy nie kupiłam i nawet już nie szukam bo wszystkie za krótkie.

A ja nie lubie zimy i zimna śnieg to tylko na święta powinien być 😀
Stary 2015-11-24, 08:27   #1123
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość

Noo długo chora była

Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość
Też go brałam w pierwszej ciąży. Tylko u mnie skutecznie zablokował wyjście. Nie wiedziałam, że go wycofali

Mój starszak już rzucał śnieżkami Jechałam z młodym do klubu, a starszy wyjątkowo nie chciał jechać z nami, ani oglądać bajek tylko się ubrał i biegał z dziadkiem przed domem.

Też mi się Tusia od razu skojarzyła
Justynka fajnie, ale u mnie odpada bo były 2 co się mizdrzyły do mojego tż jak już byliśmy razem

Też lubię jej książki i niestety słyszałam, że zmarła po długiej chorobie Wcale nie była taka stara

Piękne łowy!! Ja rzadko kiedy coś upoluję. Jak już to na wycenie, a i tak się cieszę, że tanio
Haha mój mąż z tych samych powodów w życiu by się nie zgodził na Bartka. A mi się to imię bardzo podoba

Ok ubieramy się i idziemy na spacerek

Stary 2015-11-24, 08:41   #1124
marciar7
Zakorzenienie

Hej lucy trzymam nadal kciuki. Musi byc dobrze:-* moze i lepiej ze w szpitaly zawsze to dobra opieka
Ja tez zle spie ciagle sie budze w nocy.. Noe wiem czemu. A sni mi sie ciągle moj bobek..:-D szkoda ze nawwt w snie nie ujawnia plci
Moj bobek w 27 tyg byl glowkowo a 29 juz calkoem odwrotnie. Wiec plywa se jak mu sie podoba :-P
Stary 2015-11-24, 08:47   #1125
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Figa ja zawsze cos kupie...nigdy mi się nie zdarzyło wyjść bez niczego. Najczęściej wychodzę z całą reklamówką.
lubię takie sh gdzie na wieszakach wiszą ubrania jak mam grzebać w pudłach to mi się nie chce
Cytat:
Fenoterol. W 2013 r dużo koleżanek na nim donosiło ciążę, w tym moja kuzynka. Jak go odstawiła to od razu urodziła. A w 2014 go wycofali:/

Musi być dobrze!

U mnie to zależy od dnia>Raz jestem rozlazła, a raz mogę góry przenosić.
No ale w sumie przed pójściem na L4 też miałam dużo do ogarniania, bo cały dom (czasem małż gotuje, ale sprzątanie itp. to moja działka, bo on nie zrobi tak dokładnie jak bym chciała.Za to jego są wszystkie prace ogrodowe,przy domu i autach ), Tuśkę oczywiście, firmę, aplikację i naukę.Także teraz i tak jest chillout
teraz u rodziców ciut odpoczniesz chociaż wiadomo każdy lubi być u siebie do świąt wyrobicie się ?
Cytat:
Współczuje bezsennosci. Z Polą miałam przy koncowce i myslalam ze oszaleje.. Mam nadzieje ze tym razem mnie ominie
Misiem sie pochwale, ale nie wiem co z tego wyjdzie bo tez z 3 lata nic nie szydelkowalam i troche krzywo mi wychodzi Najwyzej spruje i jeszcze raz zrobie bo w koncu kilka godzin na misia to do mikolajek powinnam zdazyc

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Super ze dbaja o Ciebie
1500 to ju znaprwde duzo. Na poprzednim naszym wątku dwie dziewczynki urodzily sie z mniejszą wagą i teraz bys w zyciu nie powiedziala ze wczesniaki - nic im nie jest, rozwniete jak rowiesnicy i wszystko jest w najlepszym porzadku
Pamietaj ze my tu mocno trzymamy kciuki wszystkie, a moc wizazowych kciukow jest nieskonczona

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

U nas to samo Pola zachwycona chce isc robic bałwana

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Dla kazdego cos dobrego Niezle Super łowy!
czekam na misia jak zrobisz zdolniacho jak wizaż trzyma kciuki to nie ma opcji że coś sie nie uda
Cytat:
ja też mam takie wrażenie u mnie,że mała się przekręciła.Przedtem leżała miednicowo. No ale okaże się dzisiaj,czy się myliłam

Kochana nie myśl o żadnych porodach, na pewno Ci pomogą. Moim zdaniem pessar dużo by dał...

No poczytałam wczoraj wieczorem hehe. Ale dzisiaj nawet mi lepiej.I ten Hascosept mam w końcu, mama mi kupiła.

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Moja koleżanka urodziła jakoś w 34tc, ale mała miała ponad 1200 g ( hipotrofia) i naprawdę w życiu nikt by nie powiedział,że była takim drobnym wcześniaczkiem.
oooooo Justynka powiem Ci że chyba zapomniane imię ale ładne nietypowe
Cytat:
Ech no, smutno mi
no niestety...dziwnie mi tak będzie sięgać po jej książki bo czasem wracam do tych co czytałam już....

i u mnie na minusie dziś ale fajnie od razu klimatycznie się zrobiło i zimowo

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-24, 08:56   #1126
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Hej lucy trzymam nadal kciuki. Musi byc dobrze:-* moze i lepiej ze w szpitaly zawsze to dobra opieka
Ja tez zle spie ciagle sie budze w nocy.. Noe wiem czemu. A sni mi sie ciągle moj bobek..:-D szkoda ze nawwt w snie nie ujawnia plci
Moj bobek w 27 tyg byl glowkowo a 29 juz calkoem odwrotnie. Wiec plywa se jak mu sie podoba :-P
No moja znow chyba dzisiaj inaczej bo zas gdzie indziej czuje ruchy i brzuch juz nie taki napiety jak wczoraj
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 08:59   #1127
Zosienka200
Rozeznanie

Czy któraś mamusia wie ile się czeka na wyniki posiewu moczu w Diagnostyce bo mi każda Pani mówi inny termin, a na tablicy pisze ze aż 7 dni?
Stary 2015-11-24, 09:06   #1128
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zosienka200 Pokaż wiadomość
Czy któraś mamusia wie ile się czeka na wyniki posiewu moczu w Diagnostyce bo mi każda Pani mówi inny termin, a na tablicy pisze ze aż 7 dni?
u mnie do 5 dni

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 09:10   #1129
agaczilla21
Zakorzenienie

Wiecie że mój gin wczoraj jak z nim gadałam przez tel to nie skojarzył mnie z nazwiska i myślał że ja pierwszy raz i jak weszłam to mi mówi "my się chyba skądś znamy"...a ja mówię no tak to już bliżej niż dalej

I wczoraj się tak zaczęłam bardziej intensywnie myśleć nad porodem...i tak coraz częściej myślę że chyba jednak Profamilia mimo odległości będzie lepszą opcją niż Jasło do którego mam kilka km...
-W Jaśle rodzenie tylko na łóżku porodowym, w Profamilii jak komu pasuje
-W J nie ma jako takich odwiedzin...można dziecko pokazać przez okienko i ew samej wyjść do rodziny na korytarz, w P odwiedziny od 6 do 22
-w J kontakt skóra do skóry przez 5 minut i biora dziecko ważyć mierzyć badac itd, w P 2 godz i dopiero po tym czasie dziecia ważą mierzą...
- w razie cc (tfu tfu) w J mój M zobaczyłby Patrysia dopiero jak ja byłabym na chodzie a w P mógłby go zobaczyc i z nim byc zaraz jak go wyciągną...
I w sumie chyba pogadam z M co on o tym wszystkim myśli...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-24, 09:11   #1130
good idea
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość
Trzymaj się dzielnie!! :-*

Ja nie umiem spać

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Wg mojej wiedzy apap (paracetamol)możesz spokojnie brać!

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Pochwal się misiem jak skończysz ja chyba z 20 lat nie miałam szydelka w ręce.

Z tym brzuchem to ja tak miałam z T. Rósł z dnia na dzień a później spokój... dziwnie obstawiam ze dzieciaki tak się śmiesznie układają.

Figa -mój mąż ma babcię Łucję mówią do niej Lusia i długo nie wiedziałam jak faktycznie ma na imię

U nna debaty nad imieniem dalej trwają... Teraz Tz wymyślił Martę w sumie mniej popularne niż Anna a też ładnie
Ooo Marta bardzo ladne imie! I faktycznie ostatnio malo spotykane

Cytat:
Marta ładnie

Spać się nie da,od 3 trzymam siusiu na badanie,masakra Lokatorka chrapie,a za ścianą obok sala porodów rodzinnych
Wczoraj tu urodziło się dziecko,31t 1300g,żyje..
Lekarze mówią,że to dobrze że mój ma już 1500,to już większy.
Mam liczyć ruchy przez 3godz dziennie.A opieka póki co super,co kilka godz przychodzą badać tętno płodu.Teraz byli o 2.Jestem spokojniejsza

No to dobrze, ze dbaja tam o Was. Trzymaj sie w dwupaku

Cytat:
Fajne rzeczy upolowalas. Zazdroszcze talentu szperania na ciuchach bo ja to jak juz cos znajde to najczesciej na wycenie a i tak dla siebie nigdy nic.

Figa dzieki za przepis dzis spróbuję!

Brak polskich znakow.
good idea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 09:13   #1131
agaczilla21
Zakorzenienie

Good idea ja chodze jak jest -50% i w sumie to najdroższa z rzeczy którą kupiłam to była jedna z Lilkowych bluz ta taka różowa zamszowa za 7 zł
Stary 2015-11-24, 09:22   #1132
marciar7
Zakorzenienie

Aga na konpie zerkne twoje lowy bo na tel...
Mamusiaczek Marta super imie:-D a tak szczerze to malo spotykane jest teraz

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

A ja dzis zaczynam 30tc!!!! Tal mało zostalo az sama nie wierze!!!!
Stary 2015-11-24, 09:23   #1133
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
P
ale jak Cię to dokładnie boli?może lepiej,że chucha na zimne...
ja mam takie dziwne uciski na dole brzucha, nad spojeniem łonowym, a wsumie z Tuśką nie pamiętam nic takiego....
Ciężko i głupio określa się ból ale boli mnie jakbym tam siniaka miała. I to jest blisko pochwy...

Cytat:
U nas nieciekawie.Jestesmy na oddziale.Na ktg skurcze,szyjka mimo lezenia od czwartku jeszcze sie skrocila.Jest rozwarcie ok 1.5 cm.Dostalismy w trybie pilnym sterydy na rozwoj płuc małego.Jest ryzyko rozwoju akcji porodowej.Porobili posiewy i czekamy.Lezymy plackiem i próbujemy to zatrzymać

Kciukam !!!

Cytat:
Napisane przez Zosienka200 Pokaż wiadomość
Możliwe. Mi się coś kojarzy, że własnie tydzień w zeszłej ciąży na to czekałam.

Cytat:
Good idea ja chodze jak jest -50% i w sumie to najdroższa z rzeczy którą kupiłam to była jedna z Lilkowych bluz ta taka różowa zamszowa za 7 zł
Ty to masz szczęście to tych lumpków Super rzeczy !!!

Dzień dobry,

u mnie jak zwykle kiepska noc. Śniegu zero. Pewnie jest zimno... Ale mam wszystko do obiadu to pewnie przekibluję cały dzień w domu.

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-24, 09:25   #1134
Basieku1
Raczkowanie

Dzień dobry mamusie

u mnie kolejna bezsenna noc a jak zasnęłam to śniły mi się jakieś straszne rzeczy no i wczoraj rozmawiałam z lekarzem na temat porodu i nawet to mi się śniło

teraz ubieram się i lecę do laboratorium i na zakupy dla siebie dzisiaj zaczynam 30t i poczułam presję i jadę kompletować swoją torbę

miłego dnia
Basieku1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 09:26   #1135
agaczilla21
Zakorzenienie

M pyta sie czy trzeba zakupy w Biedronce robić...to mówię mu że nie byłoby koniecznością gdyby nie mandarynki za 3.99, które Patryś lubi
Stary 2015-11-24, 09:46   #1136
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Dziewczyny worek sie rozwiazal

w koncu sie zgłaszaja mamuski z niemowlakami

juz mam zapisane na 6 sesji chetnych w tym 3 dzieciaczkow 2 miesiecznych : love:

jestem na upragnionym wolnym a zaraz na cały etat bede działać

Mia i Tosia <3

Stary 2015-11-24, 09:46   #1137
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny worek sie rozwiazal

w koncu sie zgłaszaja mamuski z niemowlakami

juz mam zapisane na 6 sesji chetnych w tym 3 dzieciaczkow 2 miesiecznych : love:

jestem na upragnionym wolnym a zaraz na cały etat bede działać
Gratki :-*
Stary 2015-11-24, 09:50   #1138
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Gratki :-*
kurcze, i dzisiaj chrustów nie bedzie

nie mam czasu gotowac, zrobie tylko lazanie

teraz umawiałam ludzi tylko na soboty i niedziele ale nie mam juz miejsc... troche sie boje umawiac ich w tygodniu jak tz jest w pracy, bo np mama z dzieckiem to ok, ale tata mama i dziecko - to czasami mam glupie mysli ze okradna - sprzet zabiora itp a ja sama

nie wiem co o tym myslec ?

byscie ryzykowały ? bo z drugiej strony jak nie ustawie na tydzien to przepadna mi klienci, a teraz szał jest bo swieta ida

Mia i Tosia <3

Stary 2015-11-24, 09:51   #1139
marciar7
Zakorzenienie

Wsu mie strach jest ale nie ma tez co przesadzać... Sprzet postaw przy sobie cenne rzeczy pochowaj jesli sie boisz. Bedzie dobrze
Stary 2015-11-24, 09:59   #1140
Lola2828
Zadomowienie

Hej Gratulacje po wczorajszych wizytach rosną nam te robaczki Agata twój mały to już konkretny chyba te mandarynki mu tak służą Lucy dobrze że psychicznie się lepiej czujesz Tam pewnie czujesz się bezpieczniejsza oby do stycznia trzymaj się ciepło i odzywaj i nie daj małemu nigdzie wychodzić powiedz mu że śnieg pada i zimno Nie wiem co mam dzisiaj na obiad gotować brak pomysłu a do sklepu nie chce mi się iść Miałam mieć jeszcze grzybową na dzisiaj ale koleżanka wczoraj wciągnęła moją dzisiejszą działkę Pochwaliłam się przez telefon jaka dobra to przyszła na "herbatkę" ale ona lubi moją kuchnię i zawsze pyta co tam dobrego upichciłam

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
kurcze, i dzisiaj chrustów nie bedzie

nie mam czasu gotowac, zrobie tylko lazanie

teraz umawiałam ludzi tylko na soboty i niedziele ale nie mam juz miejsc... troche sie boje umawiac ich w tygodniu jak tz jest w pracy, bo np mama z dzieckiem to ok, ale tata mama i dziecko - to czasami mam glupie mysli ze okradna - sprzet zabiora itp a ja sama

nie wiem co o tym myslec ?

byscie ryzykowały ? bo z drugiej strony jak nie ustawie na tydzien to przepadna mi klienci, a teraz szał jest bo swieta ida
Ja bym zaryzykowała jakos taka rodzina dobrze mi się kojarzy no nie wiem zawsze możesz udawać że masz dobermana w drugim pokoju jak w "chłopaki nie płaczą" od razu rzuca się do gardła

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

ps Fajnie że biznes się rozkręca oby coraz więcej może z pasji zrodzi się biznes zarobkowy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości