|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
2. Pfff No big deal, takie bzdury mnie nie marwtią Nie no, serio mówię, np dajmy na to będzie musiała być cc, a tu 40 stopni celsjusza. Widziałam zbyt wiele traum po operacjach, nic się nie goi dobrze w taki skwar, bo oczywiście klima to si-fi Skoro przy @ miałam krwotok to reszty, nawet nie chcę sobie wyobrażać. Dobra, nie zniechęcajcie mnie Lete do Lidla i takich tam. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-11-24 o 10:23 |
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
w auchan, pepco itp
![]() Cytat:
to się pociesz, że ja młodsza, a ledwo zyję, padam spac o 21 na wyrko (a wstaje o 7 rano) i całe dnie myśle tylko o żarciu, spaniu i żeby mi ciepło było na NIC więcej nie mam ochoty, to nie jest zycie tylko wegetacja. Byle do wiosny
|
|
#1534 |
|
Nindżopesz
|
Hm, klawiatura mi się zbiesiła i sama pisze O_o Ale na Wizażu nie, tylko na poczcie...
|
|
|
|
#1535 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję ze zostaniesz Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mi dopiero teraz czas zapier.... wcześniej wlokło się niemiłosiernie Cytat:
ja kupiłam teraz w Mohito, a wcześniej np w H&M mi się zdarzało Ogólnie rzadko kupuję bo wolę chodzić w kapuzie ja pożyczyłam kurtkę od mamy nie kupowałam, bo szkoda mi kasyW ogóle z "ciążowych" ciuchów nabyłam 2 pary leginsów
|
||||||
|
|
|
#1536 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
nie mam szansy paść o 21 , zresztą i tak bym nie usnęła bo jestem nocny marek , wstaję trzy razy w tyg.o 5.45 , dwa o ósmej i dwa razy zwlekam się nosem po podłodze o 9 bo trza zakupy i na rodosa więc jak mi sie uda 8 godzin pospać to i tak dużo . niemniej co do reszty mam tak samo - siedzieć przy piecu opychając się dobrym żarciem aż do wiosny Widziałyście brody posypane brokatem u dołu strony ![]() ![]() ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-11-24 o 11:08 |
|
|
|
|
#1537 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja widziałam.
Zaburzenia psychiczne objawiają się rozmaicie, ja się staram być tolerancyjna.... Aczkolwiek - tak, jak napisałam w komentarzach - jakbym takie cudo ujrzała na ulicy, posikałabym się ze śmiechu. Raz widziałam takie coś z koczkiem, ale bez brokatu (bo mężczyzną tego nie nazwę).
|
#1538 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale bez brody (i brokatu), z brodą jest już perfidnie hipstersko. Swojego bym chętnie czesała w koczki lub warkocze ale jest teraz zbyt pyzaty.
|
|
|
|
|
#1539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w niedziele obudziłam sie o 10 rano ![]() Cytat:
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
), coby zobaczył jaki tera trend jest Czy może nie posiada brokatu? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1541 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to sobie cenię, taka mała rzecz a potrafi człowieka rozbawić, zrobiło mi to wczoraj pół dnia Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
widziałam, masakra
Cytat:
|
|
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
ale wiecie, że są doczepiane męskie koczki?
![]() w jednej knajpie jest barman z takim (chyba naturalnym), taki słodko nieporadny, wszystkie się do niego ślinią. mamy ubaw z kumpelą ![]() wróciłam z bardzo miłego interview - gdybym przyszła 2 tygodnie wcześniej, to dostałabym na dzień dobry umowę na stałe ale jeszcze ma się wyjaśnić sytuacja ze stałą pracownicą na l4, bo chyba nie chce wracać
|
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A właśnie a propo pracy, tak sobie kiedyś myślałam, jak to jest, że niektórzy ludzie po 20, 30,40 lat w tej samej firmie, na tym samym stanowisku pracują i wytrzymują, nie znudzi im się to ![]() Ofkors to teraz rzadkość i właściwie wiadomo czemu tak jest Ale qrcze jakieś wypalenie po tylu latach nie następuje? Szczęściarze ci, dla których praca jest pasją ![]() Nie chciałybyście się czasami przekwalifikować? Jak tak to na kogo? ![]() ![]() Betty może tej Pani się znudziło? Albo atmo jakaś nie bardzo, płaca...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż miło czytać O! Hairstrobing to je to, co chcę! Oczywista dopiero jak wyhoduję odrosta. Czyli pasemka po prostu |
|
|
|
|
#1546 |
|
Piers do przodu
|
Hellou Baru
Co to za moda z tymi koczkami?? Azjaci może są i słodcy ale poza tym to a brody obejrzałam i normalnie sikłam ze śmiechu - to chyba jakaś fake'owa akcja ![]() Mój na bródkę i wąsy bardziej na Hiszpana niż drwala i jest ok, bez wygląda jak księżyc w nowiu
|
#1547 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Z dziką rozkoszą.
Na pracę wymagającą minimum bezpośrednich kontaktów międzyludzkich (wirtualne mogą zostać), z nienormowanym czasem pracy (znaczy - w nocy może być, ale nie wymagającą wstawania o 5.30 rano), bardzo chętnie związaną z językiem. No coooo, pomarzyć sobie nie mogę?
|
#1548 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie coś innego sobie nakręciła. 8.12 ma się wyjaśnić. a miejsce z super opiniami, płacą ok i na czas. jedna rzecz w zakresie obowiązków mi się średnio podoba, ale może nie byłoby tak źle. za to kret mi dziś wymyślił żebym założyła spółdzielnie socjalną z dofinansowania
|
|
|
|
|
#1550 |
|
Piers do przodu
|
Ja z perspektywy czasu to raczej niekoniecznie bym wróciła do korpo
myślę nad czymś, co dałoby mi zrównoważenie międzzy pracą i domem tym bardziej, że teraz mam wiele "obowiązków" pozapracowych
|
#1551 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć wątpię ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A jeszcze jak z językiem to może być programista Php, C++ ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2015-11-24 o 14:47 |
||||
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to Ty Katt nie pracujesz w korpo?
|
|
|
#1553 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Przez jakiś czas robiłam tłumaczenia PL-ANG na zlecenie i to było
Nikogo nie obchodziło o jakiej porze doby je robię, miały być gotowe na określony termin i to się liczyło. Żałuję, ze nie mam możliwości technicznych, bo bym się ogłosiła na głupim gumtree i sobie dorobiła...
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
O to fajnie, bo w angielskim konkurencja jest duża Czemu zaprzestałaś? Z powodu braku tych możliwości tech.? I czy to było dla jednego zleceniodawcy?Margot dopisałam Ci jeszcze programistę do propozycji
|
|
|
#1555 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Tylko widzisz ja+komputer= katastrofa ![]() Jestem zdecydowanie nietechniczna i cokolwiek robię przy użyciu komputera, robię to jak papuga - tyle, co mi pokażą. Mówię np. o administracji firmowej strony internetowej ![]() A zaprzestałam, niestety, z braku możliwości technicznych. Dobrych parę lat temu posiadałam komputer. Stareńkie to było, z wypukłym monitorem i Windowsem `97 ale jako maszyna do pisania działał. Trochę też robiłam w poprzednim miejscu pracy (Fińska dyrekcja, non stop kontakt z językiem) i tam mnie to biuro tłumaczeń zwerbowało A jak komputer wysiadł - do czego miał najświętsze prawo, to i możliwości się skończyły
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak nie teraz, to przed sezonem będą mnie szukać, bardzo się spodobałam, aż żałowała, że wzięła osobę bez doświadczenia ![]() ja mam pasemka poprzeczne ![]() i niestety na zdjęciach, i nie tylko, widać szary odrost ![]() później jest biała plama na żółtym tle chyba powinnam czymś wyrównać znów jakimś ciemnym popielatym blondem
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-11-24 o 15:05 |
|
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad zalatania
Od tygodnia planuję napisać Majuta kiecka super! i Super leży !
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

Nie no, serio mówię, np dajmy na to będzie musiała być cc, a tu 40 stopni celsjusza.
Widziałam zbyt wiele traum po operacjach, nic się nie goi dobrze w taki skwar, bo oczywiście klima to si-fi
Skoro przy @ miałam krwotok to reszty, nawet nie chcę sobie wyobrażać. Dobra, nie zniechęcajcie mnie

Czy może nie posiada brokatu? 

a brody obejrzałam i normalnie sikłam ze śmiechu - to chyba jakaś fake'owa akcja