Mamusie kwietniowe 2016 - część II - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-24, 13:12   #3241
patulinka94
Zadomowienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Ja biorę Vitaminer Prenatal dha i mają 400 kwasu foliowego. Chyba ten osobno przestanę brać.
Skoro tam masz kwas foliowy to wydaje mi się ze bez sensu brać dodatkowo jeszcze. Kwas foliowy przede wszystkim jest ważny w I trymestrze. A tutaj masz 400 to myślę ze to wystarczy Madziara 😘
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 13:12   #3242
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi gin cały czas każe łykać kwas foliowy mimo, ze biorę witaminy

Jaki napis lepszy EWA, EWCIA, EWKA? Ogółem mówimy Ewcia.
Ewka fajnie mam szwagierkę ewelinę ale rodzinka mówi na nią ewka i fajnie to jakoś brzmi. nawet moja córka mówi ciocia ewcia
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 13:14   #3243
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
oj ja tam nie widzę żeby Ci coś wywalało laska jak się patrzy jak tak dalej pójdzie to może może w 30 tyg będzie coś tam widać :P

super że po wizycie wszystko ok oby tak dalej. ja jeszcze tydzień musze czekac a mam coraz gorsze myśli jakoś

no coś już tam widać ale bez ubrania bo pewnie jak masz coś luźniejszego to nie ma szans dostrzec ciązy

u nas choroby ciąg dalszy, córce wymioty przeszły i przespała mi cała noc baa nawet prawie 12 godziny ciągiem to się jak też wyspałam ale teraz walczymy z przeziębieniem córa ma katar okropny a oczywiście nie pozwoli sobie podać nic co ja to z nią mam, na siłę musze wciskać, jak ja nie lubie z nią walczyć!
mnie dalej napieprza ten kręgosłup nie mogę się zginać :/ jeszcze mi dziś ten ból promieniuje do podbrzusza az mam głupie myśli przez to to mnie tylko ratuje że czuje co jakiś czas ruchy maluszka mam nadzieje ze ten brzuch to mi się tylko wydaje przez ten ból w dole kregoslupa.. pocieszcie
Gisiulka odpocznij. Z dzidziusiem na pewno wszystko dobrze.
Dzieci na ogół nie lubią przyjmować lekarstw, jeszcze troszkę dasz radę 😘😘😘
Stary 2015-11-24, 13:29   #3244
cloche
Zakorzenienie

Ej dajcie żyć! niektórzy muszą pracować
Ja dzisiaj wcześniej się urywa z roboty i jadę na echo serca małej. .. ma być tylko to, więc ogólnie jej sobie nie pooglądam, ale pewnie zanim namierzymy serduszko, to młoda zdąży mi pomachać
No a zaraz po badaniu lecę dalej - cały dział spotyka się w restauracji - taka ni to wigilia ni co innego, ale będzie pycha żarcie

Polinezyjka, z tym chceniem więcej też zauważyłam. .. to chyba w miarę normalne... ale ja miałam faktycznie inaczej, bez zastanawiania się nad tym - chciałam jedynie, by nie wisiało nad nami widmo operacji, ale to inna sprawa. A tak to ciągle myślałam raczej p tym, że młody będzie coraz większy i że kiedyś już się nie da mi tak przytulać, i że będę musiała go kiedyś puścić i dopiero się martwić - bo bez kontroli totalnie, a co jak go ktoś zaczepi. .. brrr. .. tak się cieszę, że jeszcze jest moim dzidziusiem i jest bezpieczny w domu...
Aa na jedno jednak czekam bardzo: aż mu egzemy zejdą bezpowrotnie! Wg lekarzy 3-4 latka... no cóż. .. zobaczymy jak znam życie, to zaczną się wtedy nowe problemy. Ale żeby tak czekać z utęsknieniem na kolejne kroki w kierunku samodzielności to nieeee!

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Gosiulka, spróbuj magnez wziąć - to w razie gdyby jednak coś tam się spinalo przez te plecy. Ale myślę, że to tylko takie wrażenie przez kręgosłup. Staraj się odpoczywać. .. Taaa przy dziecku A co do Elizy i brania leków - podczas przeziębienia chciałam mojemu Wit c podawać ale jakoś nie chciał z kubka soku z aceroli... jak mu dałam z kieliszka za to, to zrobił się z tego hit kup porządny sok z aceroli - jak młoda lubi kwaśne to bez cukru (mój lubi) a jak słodkie prędzej u niej przejdzie, to słodzony jakiś. I spróbuj z kieliszkiem jeśli ma katar, to co byś nie robiła, i tak będzie jakiś czas... niech próbuje smarkać i już. Teraz chyba co drugi ludź przeziębiony. ..
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 13:46   #3245
beth007
Zadomowienie

Cytat:

Mi też gin każe brać kwas foliowy ale ja nie biorę narazie żadnych innych witamin.

Jeśli chodzi o napis to ja bym stawiała na klasyczne i ładne EWA.

dzięki dziewczyny za wsparcie W ramach rekompensaty zrobiłam mężowi dobry obiad Może to go zaspokoi

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 13:52   #3246
patulinka94
Zadomowienie

Ja dziś nie mam pomysłu na obiad. Kobietki podsuncie coś 😊
Stary 2015-11-24, 13:57   #3247
justyna_fli
Zadomowienie

gosiaczek super wiesci!!!
beth nie przejmuj sie, wiele z nas ma tak samo... jakos to sie pozniej unormuje.
madziara mi sie podoba Ewcia, tak slodko
patulinka ja robie tajskie czerwone curry z kurczakiem - ze sloika ofc, ale pycha polecam

Stawiam urodzinowego torta i bezalkoholowe drineczki Masakra, 27 lat mi stuknelo a ja sie czuje najwyzej na 21, zal po prostu Siedze dzis w domu bo czekam na kuriera... Nie chce kolejnej afery A z tamtym to dzis dzwonilam do sprzedawcy i wysla nowa zabawke, takze wszystko sie dobrze skonczylo
Dawidek 31.10.2018
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-24, 13:59   #3248
madziara889
Zakorzenienie

Justyna wszystkiego najlepszego
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 14:01   #3249
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:

Ewa - ja nie lubię "Ewka" :P ogólnie mam wrażenie, że jakbym miała na imie Ewa a ktoś by do mnie powiedział Ewka to, że ten ktoś mnie nie za bardzo lubi

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
no coś już tam widać ale bez ubrania bo pewnie jak masz coś luźniejszego to nie ma szans dostrzec ciązy

u nas choroby ciąg dalszy, córce wymioty przeszły i przespała mi cała noc baa nawet prawie 12 godziny ciągiem to się jak też wyspałam ale teraz walczymy z przeziębieniem córa ma katar okropny a oczywiście nie pozwoli sobie podać nic co ja to z nią mam, na siłę musze wciskać, jak ja nie lubie z nią walczyć!
mnie dalej napieprza ten kręgosłup nie mogę się zginać :/ jeszcze mi dziś ten ból promieniuje do podbrzusza az mam głupie myśli przez to to mnie tylko ratuje że czuje co jakiś czas ruchy maluszka mam nadzieje ze ten brzuch to mi się tylko wydaje przez ten ból w dole kregoslupa.. pocieszcie
W zasadzie nie mam luźnych ubrań to nie wiem ale w kurtce zimowej nic a nic nie widać

Biedna córa (i biedna Ty bo musisz być niedobrą mamą która na siłę daje leki).
Och oby CI szybko przeszło z tym kręgoslupem i jestem pewna, że to może w różne storny promieniować i możesz to róznie odbierać, dlatego nie martw sie i w miare możliwosci wypoczywaj i rozciągaj
Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj wcześniej się urywa z roboty i jadę na echo serca małej. .. ma być tylko to, więc ogólnie jej sobie nie pooglądam, ale pewnie zanim namierzymy serduszko, to młoda zdąży mi pomachać
No a zaraz po badaniu lecę dalej - cały dział spotyka się w restauracji - taka ni to wigilia ni co innego, ale będzie pycha żarcie

Polinezyjka, z tym chceniem więcej też zauważyłam. .. to chyba w miarę normalne... ale ja miałam faktycznie inaczej, bez zastanawiania się nad tym - chciałam jedynie, by nie wisiało nad nami widmo operacji, ale to inna sprawa. A tak to ciągle myślałam raczej p tym, że młody będzie coraz większy i że kiedyś już się nie da mi tak przytulać, i że będę musiała go kiedyś puścić i dopiero się martwić - bo bez kontroli totalnie, a co jak go ktoś zaczepi. .. brrr. .. tak się cieszę, że jeszcze jest moim dzidziusiem i jest bezpieczny w domu...
Aa na jedno jednak czekam bardzo: aż mu egzemy zejdą bezpowrotnie! Wg lekarzy 3-4 latka... no cóż. .. zobaczymy jak znam życie, to zaczną się wtedy nowe problemy. Ale żeby tak czekać z utęsknieniem na kolejne kroki w kierunku samodzielności to nieeee!.
Czekam na info po echo serca!

A widzisz to jest to! Ja też bym bardziej chciała zatrzymać moment niż przyspieszyć jeśli chodzi o malucha. Uwielbiam radować się chwilą.
Ale jak pisalam - czasem się zapominam i gonię za czymś co jest bez sensu bo jak przyjdzie to przyjdzie i też będzie cudownie.

RUCHY
och moje dziecio takie spokojne dalej od wczoraj.
Zauważyłam, ze bardziej czuje ruchy jak siedzę niż leżę. Chociaż mam wrażenie, że wczoraj się jakoś obrócił maluch tak, że nei czuję takich puknięć jak wcześniej tylko o wiele delikatniej

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_fli Pokaż wiadomość
Stawiam urodzinowego torta i bezalkoholowe drineczki Masakra, 27 lat mi stuknelo a ja sie czuje najwyzej na 21, zal po prostu Siedze dzis w domu bo czekam na kuriera... Nie chce kolejnej afery A z tamtym to dzis dzwonilam do sprzedawcy i wysla nowa zabawke, takze wszystko sie dobrze skonczylo
Najlepszego Kochana!!! Dużo prezencików i dużo miłości i dobrej imprezki i smacznego torcika

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Ja dziś nie mam pomysłu na obiad. Kobietki podsuncie coś 😊
Ja właśnie zjadłam spaghetti mniam. I było tam mięsko wołowe które ma dużo żelaza
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 14:02   #3250
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:

No to najlepszego!! 😘🎂🎉
Btw. Ja mam 21 A czasami czuje się jak bym miała 30 😜😀😀
Dobrze ze dogadalas się ze sprzedawcą i wszystko dobrze się skończy 😊
Stary 2015-11-24, 14:11   #3251
madzia2409
Raczkowanie

OJustyna spełnienia marzeń

Gosiulka ja widzę, .że coś w powietrzu wisi. Ja dzisiaj macalam się po podbrzuszu prawa strona, bo jakieś twarde i bolało i ciągnęło do pachwin. Przespalam się i przeszlo. Ale szczerze też.głupie myśli zaczęły przechodzić przez lepek. Eh.

Patulinka Ja właśnie żurek gotuję na zeberkach wędzonych. Ah będzie wyzerka!

Dzisiaj rano laboratorium atakowalam, jutro wyniki, .trochę stracha mam bo na tokso ponowne i morfologia i cukier eh.

A zaraz wrzucę Wam zdjęcie mojego brzucha. Zrobione z rana. Tak dla pocieszenia tych większych. Tylko muszę się przelogowac na telefonie. Eh.

Już się dodało. I tak jak pisałam ostatnio, ważę tyle ile przed ciążą I nie miałam nigdy takiego brzuszka. Przeraża mnie to. W sierpniu nosiłam rozmiar 40/42. A brzuszek nagle taki wyskoczył ze hej. Ale najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy. Matka zacznie pracować nad miesniami po porodzie. Eh.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20151124_063719.jpg (50,7 KB, 66 załadowań)

Edytowane przez madzia2409
Czas edycji: 2015-11-24 o 14:16
madzia2409 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-24, 14:18   #3252
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
No to najlepszego!! 😘🎂🎉
Btw. Ja mam 21 A czasami czuje się jak bym miała 30 😜😀😀
Dobrze ze dogadalas się ze sprzedawcą i wszystko dobrze się skończy 😊
Hmm ja chyba mam też 27 jak Justnka ale nie jestem pewna musiałabym się zastanowić hehhe
21 tc córeczka
Stary 2015-11-24, 14:18   #3253
velika
Winter is coming

Justyna sto lat
ja mam 29 i nie czuję tego w ogóle bardziej jakbym miała 19

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 14:20   #3254
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2409 Pokaż wiadomość
A zaraz wrzucę Wam zdjęcie mojego brzucha. Zrobione z rana. Tak dla pocieszenia tych większych. Tylko muszę się przelogowac na telefonie. Eh.

Już się dodało. I tak jak pisałam ostatnio, ważę tyle ile przed ciążą I nie miałam nigdy takiego brzuszka. Przeraża mnie to. W sierpniu nosiłam rozmiar 40/42. A brzuszek nagle taki wyskoczył ze hej. Ale najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy. Matka zacznie pracować nad miesniami po porodzie. Eh.
Ale żeś lampkę trzasła
A brzusio zaaa☠☠☠isty : roza:
21 tc córeczka
Stary 2015-11-24, 15:00   #3255
patryska0804
Zadomowienie

Justyna spełnienia marzeń!

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

A torta to bym zjadła. .. mmm
Dominiko kopie ze i od niego też

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Czekamy na Ciebie syneczku- Dominiś
patryska0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 15:12   #3256
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Gisiulka odpocznij. Z dzidziusiem na pewno wszystko dobrze.
Dzieci na ogół nie lubią przyjmować lekarstw, jeszcze troszkę dasz radę 😘😘😘
spróbuje odpoząć trochę

Cytat:

Aa na jedno jednak czekam bardzo: aż mu egzemy zejdą bezpowrotnie! Wg lekarzy 3-4 latka... no cóż. .. zobaczymy jak znam życie, to zaczną się wtedy nowe problemy. Ale żeby tak czekać z utęsknieniem na kolejne kroki w kierunku samodzielności to nieeee!

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Gosiulka, spróbuj magnez wziąć - to w razie gdyby jednak coś tam się spinalo przez te plecy. Ale myślę, że to tylko takie wrażenie przez kręgosłup. Staraj się odpoczywać. .. Taaa przy dziecku A co do Elizy i brania leków - podczas przeziębienia chciałam mojemu Wit c podawać ale jakoś nie chciał z kubka soku z aceroli... jak mu dałam z kieliszka za to, to zrobił się z tego hit kup porządny sok z aceroli - jak młoda lubi kwaśne to bez cukru (mój lubi) a jak słodkie prędzej u niej przejdzie, to słodzony jakiś. I spróbuj z kieliszkiem jeśli ma katar, to co byś nie robiła, i tak będzie jakiś czas... niech próbuje smarkać i już. Teraz chyba co drugi ludź przeziębiony. ..
dzięki nawet nie pomyślałam o tym magnezie może trochę odpuści ten ból. u nas fascynacja kieliszkiem już była jakiś czas temu teraz jest wsciek na wszystkich i wszystko. a soczek z aceroli kupię a nóż pomoże

co do echa serduszka małej to trzymam kciuki ale jestem pewna że wszystko będzie ok
udanej zabawy na imprezce

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Biedna córa (i biedna Ty bo musisz być niedobrą mamą która na siłę daje leki).
Och oby CI szybko przeszło z tym kręgoslupem i jestem pewna, że to może w różne storny promieniować i możesz to róznie odbierać, dlatego nie martw sie i w miare możliwosci wypoczywaj i rozciągaj

Czekam na info po echo serca!

A widzisz to jest to! Ja też bym bardziej chciała zatrzymać moment niż przyspieszyć jeśli chodzi o malucha. Uwielbiam radować się chwilą.
Ale jak pisalam - czasem się zapominam i gonię za czymś co jest bez sensu bo jak przyjdzie to przyjdzie i też będzie cudownie.

RUCHY
och moje dziecio takie spokojne dalej od wczoraj.
Zauważyłam, ze bardziej czuje ruchy jak siedzę niż leżę. Chociaż mam wrażenie, że wczoraj się jakoś obrócił maluch tak, że nei czuję takich puknięć jak wcześniej tylko o wiele delikatniej

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Najlepszego Kochana!!! Dużo prezencików i dużo miłości i dobrej imprezki i smacznego torcika

Ja właśnie zjadłam spaghetti mniam. I było tam mięsko wołowe które ma dużo żelaza
tak żebyś wiedziała matka najgorsza bo podaje leki a tatuś super bo go to nie dotyczy

Cytat:

Gosiulka ja widzę, .że coś w powietrzu wisi. Ja dzisiaj macalam się po podbrzuszu prawa strona, bo jakieś twarde i bolało i ciągnęło do pachwin. Przespalam się i przeszlo. Ale szczerze też.głupie myśli zaczęły przechodzić przez lepek. Eh.

Dzisiaj rano laboratorium atakowalam, jutro wyniki, .trochę stracha mam bo na tokso ponowne i morfologia i cukier eh.

masz racje jakiś głupi czas jest, jeszcze tydzień do wizyty może się wtedy trochę uspokoję.
brzuszek śliczny już
Stary 2015-11-24, 15:44   #3257
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
gosiaczek super wiesci!!!
beth nie przejmuj sie, wiele z nas ma tak samo... jakos to sie pozniej unormuje.
madziara mi sie podoba Ewcia, tak slodko
patulinka ja robie tajskie czerwone curry z kurczakiem - ze sloika ofc, ale pycha polecam

Wszystkiego najlepszego dużo zdrówka pomyślności radości i spełnienia najskrytszych marzeń: roza:
Stary 2015-11-24, 15:51   #3258
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Justynka wszystkiego dobrego i spełnienia najskrytszych marzeń mm tez bym torta zjadła
Stary 2015-11-24, 15:52   #3259
GGI
Zakorzenienie

Madzia piękny brzusio...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-24, 16:14   #3260
cloche
Zakorzenienie

Justyna wszystkiego najlepszego! Niech ciąża i poród miną ci pomyślnie

Aaaa ja nie widzę foty Madzi dorównuje mi? Weźcie pocieszcie, mnie znowu pytają, czy jestem pewna terminu i czy oby na pewno nie ciąża mnoga I się im wcale nie dziwię. ..
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 16:17   #3261
velika
Winter is coming

cloche niestety twoja pozycja jest niezagrożona nie przejmuj się głupim gadaniem, co masz zrobić, zacząć się głodzić? I tak to nic nie da ;]

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 16:42   #3262
madzia2409
Raczkowanie

Cloche moja mama już z 3 razy pytała mnie czy Bliźniaków tam nie ma... Buźka Trzymamy łepek wysoko i.chwalimy się brzucholkami Jestem ciekawa co to będzie.Np. w 8 miesiącu

Aaaa Polinezyjka Ty miałaś też wzrost alergii ostatnio? Bo moja pamięć mi szwankuje, więc wybacz jak się mylę. Wczoraj porzadkowalam z TZ ogródek troszkę, podchodzę do leszczyny a tam. ..... pełno męskich pąków. Wyobraźcie sobie moje zdziwienie, Ta menda zakwitla i dlatego alergia u mnie wyskoczyła! Zaczelam się przyglądać innym roślinom i puściły młode. Masakra. Zwaryjowaly.

madzia2409 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 16:45   #3263
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaaa ja nie widzę foty Madzi dorównuje mi? Weźcie pocieszcie, mnie znowu pytają, czy jestem pewna terminu i czy oby na pewno nie ciąża mnoga I się im wcale nie dziwię. ..
Tobie nikt nie dorówna jesteś na razie na 1 miejscu w rankingu a ja zaraz za Tobą
Stary 2015-11-24, 17:03   #3264
madziara889
Zakorzenienie

Nie zapominajcie o mnie i moim brzuszysku
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 17:20   #3265
nunus89
Raczkowanie

Mam pytanie do wszystkich ale przede wszystkich tych, które miały przygodę z IP. Może któraś z Krakowa np, od wczoraj czuje pobolewanie w podbrzuszu, wczoraj polezalam i ustąpiły bolały później tylko plecy, ale dzisiaj nad ranem juz mnie nudził brzuch i tak cały dzień. Nie jest to ostry ból, ale taki przybliżony do miesiączki, czasem mam wrażenie jakby mnie spodnie zgniataly a to nie możliwe bo ich nie mam:-/ czy to normalne? Czy mam się obawiać? Nie wiem czy się sama dodatkowo nakręcam...ale nudzi mnie brzuch i plecy w krzyżu. Nie wiem co robić?

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

A moja lekarka ma wyłączony tel, chyba jej nie ma:-/

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:

U mnie z ta prawa strona było dzisiaj podobnie
nunus89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 17:21   #3266
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nunus89 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do wszystkich ale przede wszystkich tych, które miały przygodę z IP. Może któraś z Krakowa np, od wczoraj czuje pobolewanie w podbrzuszu, wczoraj polezalam i ustąpiły bolały później tylko plecy, ale dzisiaj nad ranem juz mnie nudził brzuch i tak cały dzień. Nie jest to ostry ból, ale taki przybliżony do miesiączki, czasem mam wrażenie jakby mnie spodnie zgniataly a to nie możliwe bo ich nie mam:-/ czy to normalne? Czy mam się obawiać? Nie wiem czy się sama dodatkowo nakręcam...ale nudzi mnie brzuch i plecy w krzyżu. Nie wiem co robić?

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

A moja lekarka ma wyłączony tel, chyba jej nie ma:-/

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

U mnie z ta prawa strona było dzisiaj podobnie
Próbuj dalej dzwonić do ginekologa. Weź nospe i się połóż A jeśli nie przejdzie to lepiej jedź na izbę przyjęć i niech sprawdza czy wszystko w porządku 😘😘😘😘
Stary 2015-11-24, 17:40   #3267
nunus89
Raczkowanie

Nie mam nosy, zawsze wolałam przetrzymać ból i nie faszerować małego dodatkowo...

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Co do tej izby, jak to zrobić? Gdzie iść? Co mówić? Jedtem zielona w temscue:-(buu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-24, 17:45   #3268
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Nie mam nosy, zawsze wolałam przetrzymać ból i nie faszerować małego dodatkowo...

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Co do tej izby, jak to zrobić? Gdzie iść? Co mówić? Jedtem zielona w temscue:-(buu
Nunus npspa jest nieszkodliwa w ciąży. Ja teraz lezalam w szpitalu i dawali mi no ale 3x dziennie. Jedź na ip i powiedz ze boli Cię podbrzusze już od ponad połowy dnia. Że martwisz się o dziecko. Powinni Cię przyjąć na oddział patologii i sprawdzić czy wszystko dobrze. 😘
Stary 2015-11-24, 17:47   #3269
nunus89
Raczkowanie

I zostawia mnie tam?:-( nie zrobią mi usg i do domu?
Stary 2015-11-24, 17:49   #3270
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
I zostawia mnie tam?:-( nie zrobią mi usg i do domu?
Raczej będą chcieli zostawić pod obserwacją na 3 dni. Dlatego pisze żebyś ciągle dzwoniła do swojej gin i wzięła ta nospe i sie polozyla w domu. Jeśli nie przejdzie to wtedy jedź na IP.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości