|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Korzystając z chwili - słyszałyście o tym porwanym chłopcu? A pamietacie, jak była kiedyś na fb taka akcja, że ojciec dziecka pokazywał filmiki z jego matką itp, że niby bije to dziecko? To ten sam chłopczyk, ale ta historia z ojcem to masakra. To podobno byly policjant i założył tej kobiecie, matce, 31 spraw, jednak wszystkie byly umorzone i to ten gość został uznany za agresywnego wobec kobiety i dziecka i teraz je porwał. Straszne po prostu co wynika z tego, że rodzice nie potrafią się dogadać ;( najpierw publikuje takie rzczy w necie ( jakim zresztą prawem? co ten chlopczyk później będzie czuł?) a teraz taka akcja...
|
|
|
|
#1622 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ok to moze na fb wkleję, powiecie co sądzicie i porady miłe widziane Brawo gratki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
moj tez do wielu spraw 'dorasta' ![]() Cytat:
i na tym złocie rodzinnym oczywiście bylo duzo mięsa, z grilla tez i jej córka jak sie dorwała do kiełbasy to ze dwie zjadła a poprzedniego dnia udka kurczaka pieczone. Śmiesznie to wyglądało Ja nie jestem za tym zeby dzieciom narzucać nasza dietę, ale każdy robi jak uważa ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
![]() Jejku biedny Julus zdrówka dla chłopców !!!Cytat:
Na co do kina idziesz ? Podobało sie Mai na akrobatyce ? Moj maz wymyślił, ze córkę zapisze na to, ostatecznie stanęło na tańcu ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
Haniu trzymam mocno kciuki, zeby Filipek polubił obiadki a Ty żebyś troche odetchnęła z tego powodu ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
Nie kojarzę sprawy podaj jakis link ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Ale długi post mi wyszedł ![]() Przepraszam z gory mamusie niejadków ale musze pochwalić moja córeczkę, bo zjadła na obiad 2 słoiki 125 g smakowitych jarzynek z cielęcina zapisuje w dzienniczku, bo to nasz rekord
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wow! Ale pojadla! Kurcze ja bym się bała chyba tyle dać, mój nie ma zoladeczka przyzwyczajonego do takich ilości.
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Widocznie tylko do mnie mama dzwoniła :p od kiedy mam dziecko ciagle mnie informuje o takich rzeczach hehe nie wiem dlaczego?
|
|
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już go znaleźli, Ja dalej na paczkę czekam... Młoda zjada wszystko co jej dam aż jej się uszy trzęsą 😄 obiady już całe słoiczki 190 zaczyna wcinac, po połowie się darla to jej zwiekzylam.... Tak samo desery..... Byłam na mieście w poszukiwaniu mleka, w 3 sklepach nie było w tym były to dwa Rossmanny, w czwartym sklepie znalazłam i to pake 800g.
|
|
|
#1627 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na bebiko robie kaszkę Cytat:
Brawo za samodzielny siad ![]() Cytat:
Dziękujemy za życzenia zdrowia :-* Julek ma cos z krtania. Osluchowo ok. Mamy silne inhalacje z nebudu, clemastinum i neosine (nie wiem jak mu wcisnąć bo nawet z owocami ledwie zjadl). Jak sue pogirszy antybiotyk. W czwartek kontrol. Starszy ma antybiotyk. W zawiesinie. Inny niż tamta lekarka wypisała. Może gdybym wtedy podala to Julo by nie zachorował a Szymek juz byłby po kuracji a tak nadal siedzimy w domu
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć 😃
Majka dużo zdrówka 😚✊ nie ma co gdybac i się zadreczac ważne by się polepszylo ✊ I dzięki za odp na temat zabawki heh 😉 a powiedz w takim razie czemu nie polecasz tej biedronki? Wesołe jajeczka z tego co kojarzę polecalas hmm? Też planuję zamówić. Aga brawa za siad 👏 Madzixx wow ale Ala zjadła szacun 😁 są jakieś ograniczenia jeśli chodzi o karmienia naszych szkrabow? Strasznie dużo mi się to wydaje 😉 Pavlinecka ja nie wiem ocb ale niedługo wiadomości to się dowiem. Hania trzymam kciuki żeby Filipek polubil się w końcu z innym jedzeniem niż cycus ✊😚 Dziś na spacerze rozmawiałam z koleżanką jakieś 40min, mialam rękawiczki ale po zakończeniu rozmowy mimo nich nie mogłam palcami ruszać,masakra ale zimno 😁 i tak mnie wkurza ten śpiworek nooo 😒 Madzixx Ty kupilas swój śpiworek moose zwykły czy wersję soft?
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a od czego te kłopoty z krtanią mogły się wziąć?
|
|
#1632 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zainspirowałaś ale zakupy przeniesione na jutro bo Filip właśnie usnął w łóżeczku, bez płaczu praktycznie , ale trochę mu pomogłam bo masowałam plecki i zasnął ![]() Różnie czasem większy płacz a czasem wcale ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
Jakbyś dała wcześniej to może myślałabyś że mogłaś nie dawać bo pewnie by samo przeszło![]() Zdrówka dla chłopaków!
|
|
#1633 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedronka jedzie tylko kawałek jak sie mocno ja wcisnie czego dziecko nie zrobi. Jajeczek ja nie polecalam. My mamy takie tomy w wytlaczance. O nie Ci chodzi? Nie dałam ich jeszcze Julkowi ale na mnie wrażenia nie zrobiły Ciężko ksztalty dopasować wiec raczej sa dla starszych dzieci. Nie ma w nich nic grającegoCytat:
Nie wiem skąd Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Agnieszka - masz rację ale tak naprawde to sie winna nie czuję bo wiadomo że chcę jak najlepiej dla moich chłopców. Doluje mnie tylko siedzenie w domu. Ze starszum bym juz mogla wyjść to Julus przychorowal. On jest tak zachrypniety ze az żal mi go i kaszel okropny
|
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śpiworek mnie wkurza bo jest sztywny, jak pisalam wczoraj Nadia jak siedzi to nic nie widzi, nie da się go tak ułożyć płasko, musze jeździć z częściowo odpietym bo inaczej marudzenie 😔 Tak o te jajka tomy mi chodziło właśnie, kurde noo to już nie wiem co kupić 😁
|
|
#1635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i to jest dobre podejście ![]() Biedactwo Malutkie mi też go żal , ucałuj od wizażowej Cioci ![]()
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe to długo pogadałaś, ja chwilę na telefonie coś zrobiłam i nie czułam palców ![]() a co ze śpiworkiem ?? co do mojego to ja kupiłam zwykły, bo nie było wersji w grochy w wersji soft ale dzwoniłam się wczesniej pytać to mi facet mówił, że ten soft to jest tak samo ciepły, mimo, że w dotyku cienszy, coś jak te kurtki puchowe cienkie no i ma fajne futerko brązowe
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe. Może jakas kostke edukacyjną lub klocki aktywne? Mi sie podobaja ruchome klocki fp (nie mamy ich) :-*
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam takie pytanie:
kupiłam kiedyś w Lidlu mięso z lodówki z datą ważności i wsadziłam od razu do zamrażalnika. Zapomniałam o nim i patrzę, że data spożycia miesiąc wstecz. Czy to mięso zostało "uśpione" poprzez zamrożenie i można je jeść? ta data obowiązywała chyba tylko w opcji trzymania w lodówce?? jak myślicie, bo ja już zgłupiałam
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2015-11-24 o 18:41 |
|
|
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo podnieść wyżej. My mamy te klocki fp i są fajne
|
|
#1643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://mataja.pl/2015/08/czym-chata-...mach-blogerow/ Ta kostka wydaje sie fajna http://www.smyk.com/smily-play-kostk...y-dla-dzieci-p Albo jakaś książeczkę tego typu http://www.smyk.com/vtech-ksiazeczka...y-dla-dzieci-p Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Edit klocki mamy smily play (link mi wskoczyl który czytalam niedawno haha) Takie http://www.smyk.com/smily-play-klock...y-dla-dzieci-p
Żona mojego męża to fajna babka Edytowane przez Majka232 Czas edycji: 2015-11-24 o 18:48 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy tę kostkę edukacyjną Smily play-kupiłam Ali na pół roczku jest bardzo ciekawa, na każdej ściance coś aktywnego, tylko te światełka na górnej ściance migające są wg mnie zbyt migające, tzn w sytuacji jak wszystkie na raz świecą, jak osobno dziecko włącza odgłosy zwięrzątek to się jedno światełko świeci i jest ok---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Kamilove, Majka-dzięki za odp ![]() kurcze zajrzałam do zamrażalnika i mam kilka takich mięs
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
Zabawki smily play sa fajne (mamy kilka) ale często nie maja opcji on-off. Tak jest z klockami, biedronka czy telefonikiem. Jak walczysz to gra az samo przestanie :banghead:
|
#1646 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Hania ziemniaka kawalek zjadla,w kawalkach
|
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53579215]Współczuję,oby się chlopaki szybko wykurowaly. Eh ta jesien i chorobska.
Hania ziemniaka kawalek zjadla,w kawalkach [/QUOTE]:-* Brawo!
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ktoś pierwszy raz używa to może się zmylić czy to wyłączenie ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Kamilove-kupiłaś Księgę Dzwięków??
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza?
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

Mój to na drugi bok się dopiero przewraca
Moja też walczy ze snem... Chyba coś zjem i jeśli po pol godz się nie obudzi to idę do meza kimac 

teraz przeglądam płytki, Zosnik-Zlosnik śpi.
🏻

podaj jakis link 
smakowitych jarzynek z cielęcina
zapisuje w dzienniczku, bo to nasz rekord