25-letni prawiczek - miałyście kiedyś taką sytuację? - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-11-24, 15:36   #361
201606291621
Konto usunięte

Dot.: 25-letni prawiczek - miałyście kiedyś taką sytuację?

A ja przeczytałam w sumie z przyjemnością wszystko, co napisała Adeedra - dostanę medal?
201606291621 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 15:41   #362
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Fascynujące jest też to, że oficjalnie atrakcyjność jest tak bardzo subiektywna, że w zupełnie żaden sposób nie można określić czy ktoś jest ładny czy nie, ale nagle w przykładach typu "dałam kosza przystojniakowi" i "mnie tam Brad Pitt w ogóle nie rusza" okazuje się, że można być obiektywnie atrakcyjnym.
Już w którymś wątku dyskutujesz z tym stwierdzeniem, niezależnie zresztą od tematu przewodniego, a nie przypominam sobie, żeby gdziekolwiek padło. A że się komuś podoba albo nie podoba - jego prawo. Czy to szczere deklaracje - trudno ocenić, jak pisałaś, puszyste panny też mają branie, mimo oficjalnego głosu większośći. Ale nikt nie pisał, że Adrana Lima jest brzydka czy coś takiego, może się co najwyżej komuś nie spodobała i tyle.
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 16:06   #363
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Naprawdę myślisz, że lekarza-polityka idealnego pod każdym względem (o ile istnieje) mało która by chciała, bo za bardzo by się poświęcał pracy? Toż to prawie jak ten pasztecik, co odrzuca modela tylko za to, że jest przystojny.
I na nieidealnego znajdzie się tabun chętnych.
Ale ten osobnik pojawił się w charakterze niezwykle atrakcyjnego dla kobiet okazu - i że te kobiety niby takie ambitne, inteligentne i yada, yada, yada. A to ten sam mechanizm co i bzyknięcie pierwszego atrakcyjnego, które było przytaczane jako właściwość nieambitnych pustostanów.
Cytat:
Napisane przez anna87 Pokaż wiadomość
Już w którymś wątku dyskutujesz z tym stwierdzeniem, niezależnie zresztą od tematu przewodniego, a nie przypominam sobie, żeby gdziekolwiek padło. A że się komuś podoba albo nie podoba - jego prawo. Czy to szczere deklaracje - trudno ocenić, jak pisałaś, puszyste panny też mają branie, mimo oficjalnego głosu większośći. Ale nikt nie pisał, że Adrana Lima jest brzydka czy coś takiego, może się co najwyżej komuś nie spodobała i tyle.
Padło padło. Przecież ja zaczęłam od tego, że bym z braku laku, w łaskawości wielkiej, w drodze wyjątku i przełamując niechęć łaskawie nie wywaliła muskularnego samca z alkowy.
A że Adriana Lima jest brzydka - padło, jak najbardziej. Nie w tym temacie co prawda, ale powspominać miło. Coś, że ma mordę jak kaczka czy jakoś tak.

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Napisane przez sialala3 Pokaż wiadomość
A ja przeczytałam w sumie z przyjemnością wszystko, co napisała Adeedra - dostanę medal?
Medalu nie, masz kwiatusia ->
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 16:17   #364
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Padło padło. Przecież ja zaczęłam od tego, że bym z braku laku, w łaskawości wielkiej, w drodze wyjątku i przełamując niechęć łaskawie nie wywaliła muskularnego samca z alkowy.
A że Adriana Lima jest brzydka - padło, jak najbardziej. Nie w tym temacie co prawda, ale powspominać miło. Coś, że ma mordę jak kaczka czy jakoś tak.
Nie padło. To jest Wasza interpretacja, która z wątku na wątek się rozrasta.

O Adranie Limie było, że się komuś nie podobała, a konkretnie jej usta. Ale brzydką jej nikt nie nazwał.
Stary 2015-11-24, 16:18   #365
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Cytat:
Cały wizaż już wie, że wreszcie, po latach czekania po raz pierwszy w życiu jesteś dorżnięta jak należy i czujesz dojmującą potrzebą głoszenia tej dobrej nowiny w kilku wątkach jednocześnie.
Wszystko było mocne i prawdziwe ale to mi się podoba najbardziej.

Co do tych orzeszkowatych dupek - to po prostu dostosowałem poziom wypowiedzi. Fakt, co komu. Po prostu wolę niewysportowane a szczupłe i kształtne ciało niż takie na którym widać mięśnie. Tyle.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 16:38   #366
201607040950
Konto usunięte

Cytat:

O Adranie Limie było, że się komuś nie podobała, a konkretnie jej usta. Ale brzydką jej nikt nie nazwał.
A kto wody na młyn nalał stwierdzając, że profilaktyczne spławianie Bradów Pittów to zupełnie normalna rzecz i profilaktycznie praktykowana w pewnych kręgach z obawy (graniczącej z pewnością), że taki to niestały w uczuciach i mało wartościowy jako partner jest na pewno?

Jak się nie podoba i zasługuje na jakąś uwagę o ustach, to się nie równa stwierdzeniu, że (dla wypowiadającego te słowa) ona jednak brzydka?
Stary 2015-11-24, 16:56   #367
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez chlopak_chlopak Pokaż wiadomość
Po 3. Nikt nigdzie nie stwierdził, że blondynka w mini MUSI BYĆ PUSTAKIEM. Może być szalenie interesującą, wartościową inteligentną, mądrą i fajną Kobietą. Jak można zauważyć, posiada wiele innych cech, dzięki którym jest wysoko ceniona, a nie tylko nogi, tyłek i ładna twarz. NATOMIAST SĄ TEŻ TAKIE I JEST ICH DUŻO, które mają do zaoferowania tylko ładne ciało i już uważają się za księżniczki i mają strasznie rozdmuchane ego.
To, że jakaś dziewczyna by na Ciebie nie spojrzała albo odrzuciła Twoje zaloty nie jest niestety równoznaczne z tym, że jest pustakiem i księżniczką, ale jeśli Ci to pomaga, to pisz o tym. Bo gdyby takie dziewczyny nie były obiektem Twoich zainteresowań, to po co byś o nich w ogóle pisał? To jedyny "rodzaj" dziewczyn nad jakim się rozwodzisz.
Cytat:
Pustakiem MOŻE BYĆ równie dobrze zupełnie nieatrakcyjna, zaniedbana Kobieta, jednak ona z reguły nie stawia siebie jako 8 cud świata.
Bo nim nie jest. Duuuh... Umówi się ze mną = nie uważa się za ósmy cud świata. Nie spojrzy nawet na mnie = pusta księżniczka, muszę wszystkim o tym powiedzieć.
Cytat:
Czy to szczere deklaracje - trudno ocenić, jak pisałaś, puszyste panny też mają branie, mimo oficjalnego głosu większośći.
Gdzie
Cytat:
Medalu nie, masz kwiatusia ->
Mnie się podobało bardziej. Dostanę książkę z dedykacją?
Cytat:
Przecież to Dziewczyna Włóczykija chyba pisała o tym profilaktycznym odrzuceniu modela.
Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość
Co do tych orzeszkowatych dupek - to po prostu dostosowałem poziom wypowiedzi. Fakt, co komu. Po prostu wolę niewysportowane a szczupłe i kształtne ciało niż takie na którym widać mięśnie. Tyle.
<wysportowane dziewczyny płaczą > Można zobaczyć, co tracą?
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 16:59   #368
Anastazja9191
Przyczajenie

Moja koleżanka niedawno miała taką sytuację tylko zawód trochę inny Ciekawe czy to z wyboru, czy z braku odwagi?
Anastazja9191 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 17:17   #369
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Cytat:
<wysportowane dziewczyny płaczą > Można zobaczyć, co tracą?
Czy ja pisałem że one coś tracą? Chyba każdy może mieć swoje preferencje. Tak samo dziewczyny przy kości mogą sobie pragnąć muskularnych atletów i mi nic do tego.
Nie można, za dużo swoich przemyśleń, kompleksów i poglądów udostępniam by ryzykować że ktoś może mnie rozpoznać. Jestem zwykłym, niewysportowanym, szczupłym acz nie chudym gościem, których setki chodzą po ulicach.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 17:26   #370
chlopak_chlopak
Raczkowanie

Cytat:
To, że jakaś dziewczyna by na Ciebie nie spojrzała albo odrzuciła Twoje zaloty nie jest niestety równoznaczne z tym, że jest pustakiem i księżniczką, ale jeśli Ci to pomaga, to pisz o tym. Bo gdyby takie dziewczyny nie były obiektem Twoich zainteresowań, to po co byś o nich w ogóle pisał?
Bez kitu rozbrajasz mnie Dziewczyno Któryś raz już piszesz to samo, myślałem że w końcu łapiesz o co chodzi, ale widzę że jak grochem o ścianę. Piszę o tym typie Kobiet dlatego, że X postów temu wątek tego dotyczył, a piszę kilka razy, bo ciągle masz jakieś swoje nie wiem skąd wzięte interpretacje Jakie odrzucanie zalotów? Dlatego wyobraź sobie można o tym pisać, bo wystarczy obserwować bliższe i dalsze otoczenie Wyobraź sobie, że nie mam w zwyczaju latać na podrywy, a jak do kogoś robię "zaloty" to mniej więcej coś o tej osobie wiem, albo się dowiaduję jak nawiązuję jakąś relację I może być tak, że wtedy ta osoba okazuje się zupełnie nie w moim typie i sobie daję spokój, albo ja nie jestem w jej i tyle I nie muszę się wyżywać czy żalić. I nie trzeba zalotów, bo wystarczy zwykłe przebywanie w czyjejś obecności w pracy, na uczelni gdziekolwiek, widzieć zachowanie tej osoby, odnoszenie się do innych itd. Nikt nie jest taki, by się podobać każdemu Tak na marginesie księżniczka to pozytywne określenie, pustak nie może być księżniczką

Problem masz jakiś ze zrozumieniem czegoś co piszę? Bo inne Kobiety tutaj w większości nie miały Pojmij to w końcu, że dla kogoś może być ważniejszy mózg, osobowość, a uroda jest świetnym dodatkiem, ale jeśli jest uroda, a nie ma mózgu i wartości to ta uroda jest g.. warta. I nie wrzucam wszystkich do jednego worka, kapujesz już? NIGDZIE NIE NAPISAŁEM ŻE ZADBANA I SEKSOWNA WIZUALNIE KOBIETA MUSI BYĆ PUSTAKIEM. To są jakieś Twoje wymysły, które starasz się wetknąć w moje usta ;D. Zwróciłem tylko uwagę, że spora część Kobiet, które są 'wylaszczone" uważa, że są 8 cudem świata dlatego, że mają zgrabne nogi, figure itd. I nie mają nic więcej do zaoferowania A i tak myślą, że są fajne Zrozum, że nie każdy facet musi się zalecać do Kobiety tylko dlatego, że jest ładna. Znałem dużo obiektywnie ładnych Kobiet, za którymi kumple się ślinili i zalecali z różnym skutkiem, a których zachowanie mnie odpychało I nie jeden, który tak był jedną czy drugą olśniony później zwiewał, bo mówił, że po co mu "d..a bez mózgu"
I jak dalej nie rozumiesz i masz jakieś swoje teorie to miej Ale nie wmawiaj mi czegoś, o czym ani nie myślę, ani nie piszę bo to jest komiczne

Edytowane przez chlopak_chlopak
Czas edycji: 2015-11-24 o 17:28
chlopak_chlopak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 17:42   #371
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość
Jestem zwykłym, niewysportowanym, szczupłym acz nie chudym gościem, których setki chodzą po ulicach.
Właśnie.
Cytat:
NIGDZIE NIE NAPISAŁEM ŻE ZADBANA I SEKSOWNA WIZUALNIE KOBIETA MUSI BYĆ PUSTAKIEM.
Pisałeś, że większość. Jeszcze więcej , a może chociaż Ty siebie przekonasz.
Stary 2015-11-24, 17:48   #372
chlopak_chlopak
Raczkowanie

Czytanie ze zrozumieniem. Nic mniej, nic więcej... Zresztą nie przypominam sobie bym użył słowa "większość" więc proszę ponownie nie wmawiaj mi czegoś, czego nie powiedziałem...

Czas edycji: 2015-11-24 o 17:49
Stary 2015-11-24, 17:58   #373
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
A kto wody na młyn nalał stwierdzając, że profilaktyczne spławianie Bradów Pittów to zupełnie normalna rzecz i profilaktycznie praktykowana w pewnych kręgach z obawy (graniczącej z pewnością), że taki to niestały w uczuciach i mało wartościowy jako partner jest na pewno?

Bo tak bywa.

Cytat:
Jak się nie podoba i zasługuje na jakąś uwagę o ustach, to się nie równa stwierdzeniu, że (dla wypowiadającego te słowa) ona jednak brzydka?
Pierwsze słyszę. Mi się mogą nie podobać Słoneczniki Van Gogha, ale to nie znaczy, że to kiepski czy brzydki obraz. Może mi się podobać, ale z jakich przyczyn mogę go nie chcieć u siebie na ścianie (wolałabym sprzedać).

Cytat:
Umówi się ze mną = nie uważa się za ósmy cud świata. Nie spojrzy nawet na mnie = pusta księżniczka, muszę wszystkim o tym powiedzieć.
Naprawdę masz obsesję. Nie lubię słowa pusta, ale tak, można się komuś spodobać z wyglądu, a odrzucić zachowaniem.

Cytat:
Gdzie?
A zdaje się w wątku o tym, czy do seksu faceci biorą, jak leci, chociaż nie jestem pewna, może to pisał ktoś inny to przepraszam.

Cytat:
Przecież to Dziewczyna Włóczykija chyba pisała o tym profilaktycznym odrzuceniu modela.
No i ja, Nette i jeszcze chyba ktoś.
Gdzie tu zaprzeczenie tego, że ktoś jest atrakcyjny?
Możemy zakończyć już ten temat, czy będziemy do tego wracać jeszcze przez kilka następnych miesięcy?
Stary 2015-11-24, 18:12   #374
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Naprawdę masz obsesję. Nie lubię słowa pusta, ale tak, można się komuś spodobać z wyglądu, a odrzucić zachowaniem.
No co Ty. Na to bym nie wpadła. Tym bardziej na to, że trzeba w każdym poście podkreślać, że ładnej to bym nie chciał, bo one w większości (i takie słowa padły) są głupie. Jakby czaiły się za każdym rogiem albo ustawiały w kolejce. Każdy nowy frustrat czuje potrzebę bezustannego podkreślania tego faktu, toteż mam obsesję
Cytat:
A zdaje się w wątku o tym, czy do seksu faceci biorą, jak leci, chociaż nie jestem pewna, może to pisał ktoś inny to przepraszam.
A to to tak.
Cytat:
Możemy zakończyć już ten temat, czy będziemy do tego wracać jeszcze przez kilka następnych miesięcy?
Ja będę.
Stary 2015-11-24, 18:16   #375
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
No co Ty. Na to bym nie wpadła. Tym bardziej na to, że trzeba w każdym poście podkreślać, że ładnej to bym nie chciał, bo one w większości (i takie słowa padły) są głupie. Jakby czaiły się za każdym rogiem albo ustawiały w kolejce. Każdy nowy frustrat czuje potrzebę bezustannego podkreślania tego faktu, toteż mam obsesję
Nie pamiętam nic na temat tego, że większość ładnych kobiet, to pustaki, ale ok, mam teraz trochę innych zajęć, niż szukać, może i coś przeoczyłam.

Natomiast frustraci tutaj jak jeden chcą ładne, szczupłej, a reszta to już wszystko jedno. Jak będzie atrakcyjna, to biorą jak leci.
Stary 2015-11-24, 18:33   #376
chlopak_chlopak
Raczkowanie

Napisane przez stewardesa:
Umówi się ze mną = nie uważa się za ósmy cud świata. Nie spojrzy nawet na mnie = pusta księżniczka, muszę wszystkim o tym powiedzieć.

Napisane przez anna87

Generalnie z tego co napisała stewardesa to wynika, że facet w ogóle się nie może cenić i w ogóle sikać z radości, że którakolwiek Kobieta na niego spojrzała. Znaczy mam się jako facet oceniać tak nisko, że kobieta uważająca się za 8 cud świata, pomijając czy będzie jakaś dalsza nasza relacja w ogóle nie ma możliwości by się ze mną umówiła? Przecież może się ze mną umówić i uważać się za 8 cud świata i może się nie umówić, a też wcale tak nie uważać. A facet to też nie jest zdesperowana istota co będzie jak pies z jęzorem na brodzie latać za każdą niewiastą

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
No co Ty. Na to bym nie wpadła. Tym bardziej na to, że trzeba w każdym poście podkreślać, że ładnej to bym nie chciał, bo one w większości (i takie słowa padły) są głupie. Jakby czaiły się za każdym rogiem albo ustawiały w kolejce. Każdy nowy frustrat czuje potrzebę bezustannego podkreślania tego faktu, toteż mam obsesję A to to tak.Ja będę.
Hahahahahaha no nie mogę z niej Dziewczyno, myślałaś kiedyś by pisać powieści? Bo generalnie wyobraźnie to masz bujną no i swoje fakty dopisujesz jak na zawołanie

Pomijając cały absurd Twojej wypowiedzi, to już wcześniej zaznaczyłem, że nigdzie nie przypominam sobie bym użył słowa "większość" Ale Ty chyba żyjesz w swoim świecie

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Btw. że niby ja jestem frustratem? Hahahaha Jedyne co jest frustujące to, że dokoła na pierwszy plan wysuwa się coraz więcej Kobiet, które nie mają żadnych większych wartości, dla których nr 1 są imprezy, zakupy, hedonizm, lans i to czy prezentują się seksownie, i z którymi nie można normalnie pogadać o życiu i wiązać jakichkolwiek planów Można mieć dobrą pracę, radzić sobie i mieć pstro w głowie I frustrujące jest, że wiele normalnych Kobiet na siłę udaje takie "wyzwolone" bo mają wrażenie, że to jest fajne I że większość facetów powie, że można raz dwa wyrwać panienkę na seks, ale ciężko znaleźć Kobietę z którą można wiązać poważne plany na życie. I że mit tego, że to faceci mają pstro w głowie, nie myślą poważnie o życiu itd runął już dawno jak domek z kart. Naprawdę nie widzisz tego, że niektóre kobiety ktore nawet mają powodzenie sa podrywane masowo, bo nikomu nie żal jak im odmówi, bo chodzi tylko o seks? i jak nie ta to inna? A takiej, z którą możesz myśleć o założeniu kiedyś rodziny nie jest tak łątwo znaleźć. Może być piękna, mniej piękna cokolwiek - ale frustrujące jest, że mało takich co nie mają pstro w głowie ;d

Czas edycji: 2015-11-24 o 18:22
Stary 2015-11-24, 18:36   #377
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Nie pamiętam nic na temat tego, że większość ładnych kobiet, to pustaki, ale ok, mam teraz trochę innych zajęć, niż szukać, może i coś przeoczyłam.
Cytat:
Hahahahahaha no nie mogę z niej Dziewczyno, myślałaś kiedyś by pisać powieści? Bo generalnie wyobraźnie to masz bujną no i swoje fakty dopisujesz jak na zawołanie

Pomijając cały absurd Twojej wypowiedzi, to już wcześniej zaznaczyłem, że nigdzie nie przypominam sobie bym użył słowa "większość" Ale Ty chyba żyjesz w swoim świecie
Proszę:
Cytat:
Natomiast więcej jest z pewnością, pustaków, prawdziwych pustaków, które myślą że są atrakcyjne, bo mają mini i wielkie szpilki, niż tych które nie muszą się codziennie odstawiać i też nie mających nic w głowie.
Cytat:
Może być piękna, mniej piękna cokolwiek - ale frustrujące jest, że mało takich co nie mają pstro w głowie ;d
Cytat:
Generalnie z tego co napisała stewardesa to wynika, że facet w ogóle się nie może cenić i w ogóle sikać z radości, że którakolwiek Kobieta na niego spojrzała. Znaczy mam się jako facet oceniać tak nisko, że kobieta uważająca się za 8 cud świata, pomijając czy będzie jakaś dalsza nasza relacja w ogóle nie ma możliwości by się ze mną umówiła? Przecież może się ze mną umówić i uważać się za 8 cud świata i może się nie umówić, a też wcale tak nie uważać. A facet to też nie jest zdesperowana istota co będzie jak pies z jęzorem na brodzie latać za każdą niewiastą
To z kolei Ty wziąłeś z tyłka.

Edytowane przez stewardesa
Czas edycji: 2015-11-24 o 18:39
Stary 2015-11-24, 18:47   #378
chlopak_chlopak
Raczkowanie

Napisane przez chlopak_chlopak :
Natomiast więcej jest z pewnością, pustaków, prawdziwych pustaków, które myślą że są atrakcyjne, bo mają mini i wielkie szpilki, niż tych które nie muszą się codziennie odstawiać i też nie mających nic w głowie.

Nie osłabiaj mnie... jest takich osób, które mają pusto w głowie, ale myślą, że jak się odstawią to już są warte uwagi i że każdy o nie będzie zabiegał niż takich które też nie mają nic w głowie, ale też nie uchodzących za gwiazdy w swoim "wylaszczonym wydaniu"

Tu nigdzie NIE JEST NAPISANE, że WIĘKSZOŚĆ kobiet podkreślających swoje fizyczne kobiece atrybuty jest pustych. Weź Dziewczyno ogarnij, bo Twoje kolejne interpretacje są coraz bardziej zdumiewające...

Napisane przez chlopak_chlopak:
Może być piękna, mniej piękna cokolwiek - ale frustrujące jest, że mało takich co nie mają pstro w głowie ;d

Wśród ogółu - pięknych, mniej pięknych obiektywnie, zadbanych, niezadbanych, zgrabnych i niezgrabnych, brunetek blondynek i rudych?
Teraz już rozumiesz? Bo chyba nie mogę już bardziej łopatologicznie pisać...

Czas edycji: 2015-11-24 o 18:49
Stary 2015-11-24, 18:52   #379
201606291621
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stewardesa:

Napisane przez anna87

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Btw. że niby ja jestem frustratem? Hahahaha Jedyne co jest frustujące to, że dokoła na pierwszy plan wysuwa się coraz więcej Kobiet, które nie mają żadnych większych wartości, dla których nr 1 są imprezy, zakupy, hedonizm, lans i to czy prezentują się seksownie, i z którymi nie można normalnie pogadać o życiu i wiązać jakichkolwiek planów Można mieć dobrą pracę, radzić sobie i mieć pstro w głowie I frustrujące jest, że wiele normalnych Kobiet na siłę udaje takie "wyzwolone" bo mają wrażenie, że to jest fajne I że większość facetów powie, że można raz dwa wyrwać panienkę na seks, ale ciężko znaleźć Kobietę z którą można wiązać poważne plany na życie. I że mit tego, że to faceci mają pstro w głowie, nie myślą poważnie o życiu itd runął już dawno jak domek z kart. Naprawdę nie widzisz tego, że niektóre kobiety ktore nawet mają powodzenie sa podrywane masowo, bo nikomu nie żal jak im odmówi, bo chodzi tylko o seks? i jak nie ta to inna? A takiej, z którą możesz myśleć o założeniu kiedyś rodziny nie jest tak łątwo znaleźć. Może być piękna, mniej piękna cokolwiek - ale frustrujące jest, że mało takich co nie mają pstro w głowie ;d
Coraz więcej takich kobiet? Że niby kiedyś było inaczej, tak? Polecam doedukowanie się, poczytanie książek etc. Serio.

To, że faceci masowo wyrywają laski, które mają pstro w głowie świadczy przede wszystkim źle o was samych. Dwa - naprawdę frustruje Cię fakt, że ciężko znaleźć kobietę z którą możesz założyć rodzinę? Mi się zawsze wydawało, że ogólnie trudno jest znaleźć tego partnera na całe życie i to nie dlatego, że płeć przeciwna taka zła, a ze względu na dopasowanie, które powinno być. Ja mam gdzieś ilu jest dojrzałych facetów, a ilu nie - jak mi ktoś nie pasuje to się z nim nie zadaje i problem z głowy, a nie płaczę na forach, że mężczyźni tacy źli Chyba, że nawet Twoje koleżanki muszą być idealnymi kandydatkami na dziewczyny Jak nie to nie wiem dlaczego przejmujesz się takimi rzeczami.

Ogólnie jak dla mnie problem z dupy.
Stary 2015-11-24, 19:01   #380
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Gdzie
Wśród rubasznych panów pod 50 tłusta pani ma szansę zrobić porównywalną furorę co i szprycha. Z wiekiem wzrok już nie ten, to i lepiej jak panna jest bardziej rozłożysta, żeby ją było lepiej widać.

Poza tym jest jeszcze dość liczna reprezentacja wielbicieli wielkich tyłków, nie na zasadzie "wszystko jedno, bierę" ale "ale ma d*pe & nothing else matters".
Cytat:
Pierwsze słyszę. Mi się mogą nie podobać Słoneczniki Van Gogha, ale to nie znaczy, że to kiepski czy brzydki obraz. Może mi się podobać, ale z jakich przyczyn mogę go nie chcieć u siebie na ścianie (wolałabym sprzedać).
Mogą Ci się nie podobać - zresztą to zrozumiałe, bo to najgorszy obraz van Gogha. I brzydki do tego. Jak mówię, że mi się nie podoba, to myślę "wg. mnie jest brzydki".
Teoretycznie mogę też powiedzieć, że Adriana Lima jest brzydka - fakt, ona od tego automatycznie nie zbrzydnie.
Cytat:
A mnie ta dyskryminacja pakerów ubodła...
Stary 2015-11-24, 19:02   #381
chlopak_chlopak
Raczkowanie

Hahahaha Z chęcią się doedukuję ;D Odnoszę dziwne wrażenie, że trochę wiem o historii, socjologii i historii socjologii i o psychologii ale spoko Może poczytam wydań Cosmopolitan z lat dawnych ;D

Owszem, o facetach też, źle świadczy, zawsze mówiłem, że puszczająca się dziewczyna i facet "ku...rz" to ta sama półka i nigdy nie mówiłem, że facet zaliczający dla sportu jest casanova i w ogóle fajny Ale niestety faceci są pragmatyczni i ułatwiają sobie życie, jak dużo kobiet jest łatwych, a jeszcze uważają, że są fajne i wyzwolone to nie utrudniają sobie faceci życia. Brutalna prawda

A co do drugiej części - widzisz generalnie, to to co napisałaś to ja na co dzień mogę mieć w poważaniu Ale forum to takie miejsce, gdzie można sobie wymieniać obserwacje i dyskutować

Proponuję ogólnie spojrzeć na temat wątku "25 letni prawiczek - miałyście tak kiedyś?" albo inne pasjonujące "mój facet ma 12 cm czy to dużo czy mało?" Jeszcze coś w kwestii problemów z dupy?
Stary 2015-11-24, 19:06   #382
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez chlopak_chlopak :

Nie osłabiaj mnie... jest takich osób, które mają pusto w głowie, ale myślą, że jak się odstawią to już są warte uwagi i że każdy o nie będzie zabiegał niż takich które też nie mają nic w głowie, ale też nie uchodzących za gwiazdy w swoim "wylaszczonym wydaniu"

Tu nigdzie NIE JEST NAPISANE, że WIĘKSZOŚĆ kobiet podkreślających swoje fizyczne kobiece atrybuty jest pustych. Weź Dziewczyno ogarnij, bo Twoje kolejne interpretacje są coraz bardziej zdumiewające...
Czyli, że wśród pustaków więcej jest zadbanych/ładnych/w mini niż niezadbanych/brzydkich. To rzeczywiście wiele zmienia.
Cytat:
Napisane przez chlopak_chlopak:

Wśród ogółu - pięknych, mniej pięknych obiektywnie, zadbanych, niezadbanych, zgrabnych i niezgrabnych, brunetek blondynek i rudych?
Czyli wśród wszystkich kobiet. Jeszcze lepiej.
Stary 2015-11-24, 19:07   #383
201606291621
Konto usunięte

Cytat:
A co do drugiej części - widzisz generalnie, to to co napisałaś to ja na co dzień mogę mieć w poważaniu Ale forum to takie miejsce, gdzie można sobie wymieniać obserwacje i dyskutować
Przecież napisałeś, że to Cię frustruje. To w końcu masz w poważaniu czy jesteś sfrustrowany z tego powodu? Bo wydaje mi się, że te dwie rzeczy się wykluczają.
Stary 2015-11-24, 19:12   #384
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sialala3 Pokaż wiadomość
Przecież napisałeś, że to Cię frustruje. To w końcu masz w poważaniu czy jesteś sfrustrowany z tego powodu? Bo wydaje mi się, że te dwie rzeczy się wykluczają.
Ma gdzieś swoją frustrację!
Stary 2015-11-24, 19:12   #385
stewardesa
BAN stały

Cytat:
A mnie ta dyskryminacja pakerów ubodła...
mnie modeli
Cytat:
Proponuję ogólnie spojrzeć na temat wątku "25 letni prawiczek - miałyście tak kiedyś?" albo inne pasjonujące "mój facet ma 12 cm czy to dużo czy mało?" Jeszcze coś w kwestii problemów z dupy?
Nie no, ja Cię bardzo przepraszam. To jest prawdziwy problem.
Stary 2015-11-24, 19:14   #386
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Mogą Ci się nie podobać - zresztą to zrozumiałe, bo to najgorszy obraz van Gogha. I brzydki do tego. Jak mówię, że mi się nie podoba, to myślę "wg. mnie jest brzydki".
Teoretycznie mogę też powiedzieć, że Adriana Lima jest brzydka - fakt, ona od tego automatycznie nie zbrzydnie.
Nie uważam, że jest brzydki, jeśli chodzi o sztukę, to jeszcze jeszcze bardziej tolerancyjna. Mnie nie porywa i tyle, wielu osobom się podoba.
A nad biurkiem mam powieszoną stronę testową drukarki, chociaż pewnie więcej osób by wolało van Gogha, chociażby dla lansu, jeśli już nie ze szczerego zachwytu.
Stary 2015-11-24, 19:20   #387
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Owszem, o facetach też, źle świadczy, zawsze mówiłem, że puszczająca się dziewczyna i facet "ku...rz" to ta sama półka i nigdy nie mówiłem, że facet zaliczający dla sportu jest casanova i w ogóle fajny
Och tak czułam, że za dużo sensu Ci się zaplątało do wcześniejszych wypowiedzi. Teraz masz jeszcze problem z cudzymi genitaliami?
Stary 2015-11-24, 19:23   #388
chlopak_chlopak
Raczkowanie

Stewardesa pasuję, pokonałaś mnie Muszę ogłosić kapitulację, bo jesteś niesamowitym przypadkiem

No tak strasznie poważny problem ;D Ja to myślę, że warto zmienić wtedy faceta.
Albo przynajmniej poradzić się w Bravo Girl albo przynajmniej tutaj:
"mój facet jest cudowny pod każdym względem, dba o mnie, kocham go, ale ma 12 cm i nie wiem czy ten zwiazek ma sens, to mało czy dużo te 12 cm?" ;D

Te tematy są zawsze dobre na poprawę humoru ;D

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Och tak czułam, że za dużo sensu Ci się zaplątało do wcześniejszych wypowiedzi. Teraz masz jeszcze problem z cudzymi genitaliami?
A przeczytałaś do czego to napisałem?

Przeczytaj, pomyśl, napisz.. taka kolejność..zawsze pomocne
Stary 2015-11-24, 19:27   #389
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Nie uważam, że jest brzydki, jeśli chodzi o sztukę, to jeszcze jeszcze bardziej tolerancyjna. Mnie nie porywa i tyle, wielu osobom się podoba.
A nad biurkiem mam powieszoną stronę testową drukarki, chociaż pewnie więcej osób by wolało van Gogha, chociażby dla lansu, jeśli już nie ze szczerego zachwytu.
Podoba, podoba. Tym samym osobom spodobają się też kocięta i papież w bursztynie, więc średni to lans.

Edytowane przez 201607040950
Czas edycji: 2015-11-24 o 19:28
Stary 2015-11-24, 19:29   #390
surrrykatka
BAN stały

Bo wysportowany mezczyzna =/= typowy paker.
Tak samo jak ktos moze twierdzic ze Lima jest brzydka, tak jak mam prawo twierdzic ze TYPOWI pakerzy sa ohydni. I suchoklatesi.
A tu dalej goownoburza bo pare dziewczyn stwierdzilo, ze ma wymagania takie i takie.
No jasne, wezme sobie faceta suchoklatesa albo pana z brzuszkiem piwnym, zeby wstydzic sie z nim gdziekolwiek wyjsc, zwlaszcza ze mam taka prace jaka mam. 6 godzin w tygodniu, ale jednak i tak wstyd.
Panowie, juz wiemy. Nie mozna od Was niczego wymagac, nawet jesli wymaga sie od siebie. Koniec goownoburzy.
surrrykatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości