|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Witajcie dziewczynki,
u nas dziś trzeba było szyby skrobać i śnieżek delikatnie pada ale na bank się nie utrzyma. Madzia to przedszkole to jakieś nieporozumienie, nie możesz zabrać młodego tam gdzie chodził? daga randka to randka ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Tylko dwie? I to gorzkiej? Ja wybaczam
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzka No właśnie nie mogę, jakbym mogła to już dawno bym tak zrobiła
Ale to jeszcze nic, podpisaliśmy jakąś durną umowę, że synek będzie tam chodził aż do końca, zanim pójdzie do szkoły. Jak się to nie zmieni, to mam w |
|
|
|
#903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie martw się
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
a ja napisalam ladna notke i jakies przerwy techniczne wyskoczyly i sie skasowalo
buuu dzisiaj wieczorem jest trening biegowy, o wiele chetniej poszlabym poplywac.. w ogole nie mam checi na ten bieg.. ciemno, zimno, z latarka na czole ![]() Tak Aza bylam o 6:30 w pracy, powinnam w sumie 30 min wczesniej, no ale coz lozko takie cieple, i M dzisiaj w nocy mimo choroby spal spokojnie i tez byl cieply i mily i jakas silniejsza grawitacja jest gdy budzik dzwoni dzis juz wracam do siebie. lece do piekarni sniadanko kupic. |
|
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
powiem wam dowcip-w ciągu 2 tygodni przytyłam 2,5 kg...swietnie nie?daga-zgadzam się-nie ma niby randek randka to randka![]() brytfanka-ja zawsze lubiłam wf i wkurzały mnie laski które się migały i chlały tanie wino na wfie zamiast ćwiczyć![]() madzia-mam nadzieje że twój ich tam rozniesie w przedszkolu ![]() sysa-miałam zapytać-a co ty jeszcze nie śpisz? a ty bido już nie spisz...współczuje ![]() sandra-szkoda gadac z tą moją wagą...nie chce mi się już dzisiaj smęcić ![]() beatka-musisz zabawnie wyglądać z tą latarką nie boisz się po ciemku biegać?![]() u nas dzis śnieg i słoneczko-pięknie jest narty mi się zatęskniły
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
09.11.2015 r. I walczę dalej aby utrzymać wagę ![]() Edytowane przez Zuza_kg Czas edycji: 2015-11-24 o 13:19 |
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Sandra, Zuzka To tylko wtedy można unieważnić umowę, jakby mój zmienił pracę i mielibyśmy bardzo daleko do tego przedszkola
Nie zmuszą, ale nie wiem czy tam gdzieś nie jest napisane, że przy niewywiązaniu się z umowy my musimy im całą sumę za ten rok oddać, a tak to miasto za to płaci. [Beatka Mi się odechciało już w tym roku biegania, zaraz wskakuje na bieżnię ![]() Aguś Nie da się kochana przytyć tyle w 2 tygodnie, woda się zatrzymuje itp Ja jak się nażrę i następnego dnia się zważę to też mi tyle pokaże więcej, a potem jak jem grzecznie to 3-4 dni potrzebuję na stracenie tej nadwyżki ![]() Ja w średniej szkole nie chodziłam potem na WF, nie wymigiwałam się, ale babę mieliśmy szurniętą i kazała nam np po 200 brzuszków lub skonów robić. Dawałam radę tyle zrobić, ale przez to miałam potem poważne problemy z kręgosłupem, miała to w ![]() Mój był w przedszkolu i powiedział swoje, pytał też jak to możliwe, żeby synek z takimi szramami wrócił nam do domu. I usłyszał głupią odzywkę: "Ja wiem, że to wygląda brzydko (te szramy) ale nic na to nie poradzę, jedna dziewczynka zaczęła mu dokuczać, to on w obronie własnej ją uszczypnął a ta się zemściła i mu takie coś wydrapała" No krew mnie zalewa Paznokciami, chyba szponami, to są głębsze rany, mam nadzieję, że nie bedzie miał blizny Ehh szkoda mi już gadać na ten temat. Dzisiaj na kursie miałam taki ubaw, mieliśmy różne zdania wymyślać, a mnie z koleżanką poniosła taka fantazja, że 10min żeśmy się tak śmiali. Babka wypytywała nas z czego się śmiejemy a my jeszcze bardziej w śmiech, aż mi łzy wyciskało i nie umiałam przestać, dawno się tak nie śmiałam ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Czy śmianie się przez 10min też mogę zaliczyć do ćwiczeń?
|
|
|
|
#909 |
|
Raczkowanie
|
agafisia a jak się poddasz to przestanie iść do góry? Nie martw się wagą, rób swoje, jedz zdrowo! bo to przecież w całej tej diecie najważniejsze, żebyśmy były zdrowe a to że do tego piękne to już taki efekt uboczny
Magda Śmianie liczy się do ćwiczeń pod warunkiem, że smiejesz się jeżdżąc na rowerku
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Sandra A śmianie się podczas wytężania mózgu na kursie niemieckiego? Przecież podczas myślenia też spalamy kalorie
|
|
|
|
#911 |
|
Raczkowanie
|
Magda oki niech Ci będzie
![]() Oglądałam dzisiaj suknie ślubne, jest tyle tego wszystkiego, że ciężko wybrać choćby mniej więcej co się może podobać A wiadomo, że jak pójdę do salonu to moje typy się obrócą o 180 stopni. Planuję się przejść tak w styczniu lutym to może do tego czasu jeszcze coś ze mnie zleci
|
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
buldog, jakies tam plany sa ![]() Madzia, jak dla mnie, 10 minut smiechu to tez cwiczenia, brawo I zmarszczki ![]() zuza, czuje sie rozgrzeszona ![]() Daga, wlasnie, wlasnie, jak Twoj piesek? Urosla? Szczesliwa? ![]() Agus, glowka do gory mysza
|
#913 |
|
Raczkowanie
|
sysa09 no to już nie bądź taka i się pochwal
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Buldog, nie ma czym kochana jeszcze
Jest czaaaas
|
#915 |
|
Raczkowanie
|
To wychodzi na to ze my tacy w gorącej wodzie kąpani:P
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Buldog, my po prostu jeszcze jestesmy bardzo mlodzi
|
#917 |
|
Raczkowanie
|
Aaa chyba że tak
tzn nie żebym ja się staro czuła :P
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ide dzisiaj biegać. Czuje sie mega słabo. Głodna zmęczona i zdenerwowana na prace. Jutro dostane jeszcze dziewczynę ktora ma sie uczyć ode mnie . A ja po prostu chce dostać urlop juz...
Jestem zdemotywowana. Ide uciąć drzemkę. Oby czarne chmury zniknęły po niej |
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Sandra Ja uwielbiam oglądać suknie ślubne, suknie wieczorowe, no wszystkie
A najlepsze jak oglądam jakąś sukienkę wieczorową i jestem nią zachwycona a potem jak przymierzam to wyglądam w niej jak pasztet i mi się nagle nie podoba ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Beatka ooo to przybijam piątkę, mi się nie chce na bieżnie wskakiwać
|
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Wieczorową porą melduję 8 km na kijkach
![]() Zjadłam serek wiejski i kilka pomidorków koktajlowych. Umyłam ząbki, żeby już nic nie kusiło
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Obudziłam sie. Na trening nie poszłam. Rozkładam matę bede sie rozciągać brutalnie. A potem gorąca herbata z imbirem i sokiem malinowym.
|
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nadrobilam Was mniej wiecej,ale sporo napisalyscie wiec nie jestem w stanie odp wszystkim ![]() Zyje,szkolenie ok moze sie czegos w koncu naucze![]() Troche zamieszania bylo,bo do pt jestemy a noclegi nam zalatwili na dwie noce a z hotelem tez juz zalatwili wiec na dworcu spac nie musimy![]() Wczoraj posiedzilismy w wiekszej grupie,troche popilismy ale dzis juz spokojniej i tak leci
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś to na pewno woda Ci się tak zatrzymałą, nie mogłaś tyle przytyć kochanie
![]() Madzia ale jajca z tym przedszkolem. mam nadzieję, ze nie zostaną zadne slady u synka na buźce. Naprawdę ciężko aż w to uwierzć Sandra a jakie Ci sie podobają? ja właściwie za mąż nie wychodzę, ale już mam swoje typy wymarzone ![]() Ania fajnie, ze szkolenie Ci się podoba, ale rzeczywiscie niezłe jajca z tym hotelem, dobrze, ze udało się załatwić wszystko i trochę niefajnie z tym mieszaniem, zwłaszcza, że możesz trafić nakogoś zupełnie obcego...zuza super ![]() Beatka no jeszcze musisz trochę powysilać się :P dopiero chyba skończyła,ś okres próbny, a już chcesz miesiąc wolnego, fajnie, ale nie wiem, czy tak chętnie Ci go dadzą główka do góry, przecież lubisz swoja pracę, zrób sobie reseta w weekend i nazbieraj więcej sił ![]() uczę się
|
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ten miesiac wolnego. Rzecz w tym ze wprowadzam nowy produkt i musze jeszcze testować a w grudniu produkować.. I dlatego nie moge wyjechać tak szybko ;(
W weekend bedzie reset ,M ma urodziny Ucz sie Aza ładne Ania szkolenie udane ! ) Ja zaraz do spania! |
|
|
|
#925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierwsza ktora zalozylam. Ale wiedzialam jaki typ chce wiec bylo latwiej. Ale mimo wszystko nie spodziewalam sie ze tak szybko pojdzie takze zaliczylam jeden salon,przymierzylam kilka innych dla pewnosci,ale i tak ta pierwsza to byla ta jedyna ![]() Sprobuj moze juz teraz pochodzic po saloach, na koniec roku sa wyprzedaze to mozna zaoszczedzic ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() Ale juz sie nie moge doczekac az wroce do domu w domu to w domu![]() Ja siedze z kolezanka,pijemy piwko i ogladamy tv plus szkolenia,ze po nie trzeba nic kompletnie robic,pelen relax
|
||
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka, ale weekend bez piwka, prawda?
![]() Ania89, a co to za % o tej porze? ![]() Dagus, wspolczuje nauki, biedna, bedziemy trzymac kciukasy ![]() Dostalam dzisiaj od klienta Merci, nie ruszylam, zakopalam w szafce, moze zapomne o nim ![]() Zegnam sie, dobranoc
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny też myśle ze mi sie woda zatzymała-pisałam o tym że mało sikam i mam paluchy napuchniete-ale to strasznie demotywuje...czuje się napuchnięta...nie nie poddaje sie bo wtedy to już wogóle wielorybem będę...
sysa-masz już zegarek?? ![]() oj...przepadniesz z tymi merci-one są taaakie dobre oddaj biednym![]() sandra-faaajne są poszukiwania sukni tylko nie kupuj za wcześnie bo różnie to bywa;Dania89-ale porobili z tymi pokojami...dobrze że trafiłaś na koleżanke ![]() ja w sukni też się zakochałam nie miałam typu żadnego...wychodziłam z salonu po mierzeniu i n manekinie wisiała-idealna...piękna, wymarzona tylko bardzo skromna...poprosilam żeby ozdobili-podoszywali koraliki ozdobili bogato gorset-piękna była za suknię zapłaciłam koło 300 zł za zdobienia ponad 700 cena sie nie liczy-miłośc do sukni to miłość bezcenna![]() madzia-co za chamstwo w tym przedszkolu...głupie baby...maluchom blizny szybko znikają nie martw się nie powinno być nic widać![]() tak-śmiech to świetny sposób na ćwiczenie brzucha ![]() zuza-ale ładnie chodzisz z kijami sama chodzisz?beatka-grzecznie tam na tej imprezie:P ![]() a gdzie reszta lasek sie pytam???
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
Sysa trzymaj się zdala od merci
dzieki ![]() Ania pewnie wszedzie dobrze ale w domu najlepiej ![]() Aga pamietam, ze bardzo ladnie wygladaliscie na slubie w ogóle z tymi sukniami slubnymi to jest fenomen... Bo mnie niektore sukienki sie nie podobaja/ nie sa w moim stylu, ale na kims wygladaja olsniewajaco, bo dziewczyna pasuje do sukienki A reszta lasek juz chyba skonczyla odchudzanko lece do wyrka
|
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chcialam typowa ksiezniczke i mialam od razu na bogato-caly gorset w swarovskim. Cena duza(mimo ze na znizki sie juz zalapalam) no ale milosc od pierwszego wejrzenia,z mama bylam mierzyc to ona tez zakochana od razu,poplakala sie jak mnie zobaczyla wiec wiedzialysmy ze to ta jedyna ![]() A ile na bizuterie wydalysmy no ale bylo warto Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2015-11-24 o 23:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

Ale to jeszcze nic, podpisaliśmy jakąś durną umowę, że synek będzie tam chodził aż do końca, zanim pójdzie do szkoły. Jak się to nie zmieni, to mam w
Nie martw się
lozko takie cieple, i M dzisiaj w nocy mimo choroby spal spokojnie i tez byl cieply i mily i jakas silniejsza grawitacja jest gdy budzik dzwoni 

Nie zmuszą, ale nie wiem czy tam gdzieś nie jest napisane, że przy niewywiązaniu się z umowy my musimy im całą sumę za ten rok oddać, a tak to miasto za to płaci. 

I zmarszczki

no ale bylo warto