Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-24, 22:29   #1681
kamilove
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Madzixx wklejam zdjęcie pościeli słabe bo w sztucznym świetle już robiłam ale widać że grafit chyba 😉
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1448400574691.jpg (67,0 KB, 17 załadowań)
Stary 2015-11-24, 22:37   #1682
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Racja.... Zabawek mamy od groma. Babcia i rodzice chrzestni szaleją, zresztą my też jak jedziemy na zakupy zawsze coś Zosi przywieziemy. I tym sposobem mamy dwa duże pojemniki zabawek 😉

Black, czym GH podpadł?

Koperco, ja jestem miesolubna, ale się zgadzam 😉 póki dziecko nie ma swojego światopoglądu to normalne, że funkcjonuje według światopoglądu rodziców 😉 tyczy się to żywienia, religii...
No takie życie, potem będzie jadła i wierzyła i ubierala się w co chce😊

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Majka gh znow sie popsul. Bylo lepiej a od 2tyg znow wszystko zapomina trzeba chodzic za tylkiem i przypominac, pokazywac palcem. I taka chodze podminowana troche a wkurzyl tak do reszy bo dawalam malemu kaszke a gh jadl kolacje i jak zwykle czyta se ksiazke po raz 3 ta sama mimo ze prosze aby pogadal. I mowie do niego cos a on nie slucha i pytal co mowilam to go olalam a on po kilu razach proszenia zebym powtorzyla walnal reka w stol jak jakis nawiedzony, tak sie niby zdenerowal ze powtorzyc nie chcialam. To nie w moim stylu ale sie nie odzywam do niego. Psychiczny jakis. Jeszcze przy dziecku :/ jutro cos czuje czeka nas powazna rozmowa.
Oj przykro. Mały się nie przestraszyl?
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 22:39   #1683
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
A my jutro na szczepienie mamy, ale katar jeszcze jest. Bede probowala jeszcze przelozyc chyba.

Poklocilam sie z tz a raczej gh.
Oj jak juz nie jest duży katarek
to ja bym nie przekladala. Ale to oczywiście Twoja decyzja.

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
A co robisz dając jej mięso?nie narzucasz jej swojej diety?
Strasznie śmiesznie to zabrzmiało i nie mogłam sobie odpuścić żeby tego nie napisać.
Tez o tym pomyślałam że jedząc mięso tez narzucam dziecku swoją dietę. Także zgadzam się z Tobą

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Życzę żebyś jutro wstała zdrowiutka
:-*

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 22:49   #1684
blackberry89
Zakorzenienie

Koperco na szczescie sie nie wystraszyl ale dziwnie patrzyl na gh przez dluzsza chwile
hanka katarek jest taki sam jak tydzien temu. Obawiam sie ze skoro nie minal od poltora tygodnia to szczepienie mu nie pomoze w tej chwili.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 22:53   #1685
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Koperco - proste z tym narzucaniem, wszystko narzucamy teraz, od ubrania po zabawki i jedzenie. Do czasu dlatego nie byłam za chrztem Zuzki, a wyszło jak wyszło
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 22:53   #1686
blackberry89
Zakorzenienie

Co do diety to madzixx pewnie nie to miala na mysli choc fakt smiesznie to zabrzmialo.
Ja np mam w planach dawac pawkowi rzeczy ktorych nie jadam np mleko pije tylko w kawie, budyniow nie jadam.
Koperco tak z ciekawosci - jak juz bedzie wolac ze chce miesko to bedziesz dawac czy raczej nie bardzo? Albo u kogos beda dzieci jadly miesko?
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-11-24, 22:55   #1687
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Koperco na szczescie sie nie wystraszyl ale dziwnie patrzyl na gh przez dluzsza chwile
hanka katarek jest taki sam jak tydzien temu. Obawiam sie ze skoro nie minal od poltora tygodnia to szczepienie mu nie pomoze w tej chwili.
Nie no pewnie, jeśli nic nie jest lepiej to może faktycznie lepiej przełożyć.

My już po pierwszym cycku. Obudził się z płaczem trzeba było podłączyć.

Idę juz spać życzę spokojnej nocy wszystkim mamuskom

Stary 2015-11-24, 22:58   #1688
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Dzięki, myślę nad tym śpiworkiem 😉
Tak pamiętam że pisałaś że Ali się bardzo podobają klocki 😃

dzięki za pomysły 😚 no więc podobają mi się klocki i kostka, te Twoje są fajne klocki bo mają też dźwięk hmn

dodałam ta kostkę do zakładek, kupię na pewno też pod choinkę 😃

Brawo Hania 👏😃

jeszcze nie ale dziś lub jutro klikne, to na mikołajki będzie razem z klockami chyba 😉

Ojej współczuję 😖 wyspala się Panna poprostu 😉

zdrówka! 😚

A wiesz ze mi dziś koleżanka też właśnie mówiła o tych kubeczkach fp hehe 😉 takie są też w ikei za ok 8zl, chyba się skuszę
Chcesz kupic drugi śpiworek?
Klocki fajne i kostka. Nie mam kostki to bym ją wybrala

Cytat:
Majka gh znow sie popsul. Bylo lepiej a od 2tyg znow wszystko zapomina trzeba chodzic za tylkiem i przypominac, pokazywac palcem. I taka chodze podminowana troche a wkurzyl tak do reszy bo dawalam malemu kaszke a gh jadl kolacje i jak zwykle czyta se ksiazke po raz 3 ta sama mimo ze prosze aby pogadal. I mowie do niego cos a on nie slucha i pytal co mowilam to go olalam a on po kilu razach proszenia zebym powtorzyla walnal reka w stol jak jakis nawiedzony, tak sie niby zdenerowal ze powtorzyc nie chcialam. To nie w moim stylu ale sie nie odzywam do niego. Psychiczny jakis. Jeszcze przy dziecku :/ jutro cos czuje czeka nas powazna rozmowa.

Jutro pogadacie i będzie zgoda. Jednak powinien sie ogarnąć bo już kilka razy namieszal swoim roztargnieniem

Cytat:
Ja bym chyba przełożyła. Chociaż teraz taki czas infekcyjny i trudno sie wstrzelić ze szczepieniem. Ja powinnam starszego szczepić ale nie planuję teraz nawet jak będzie zdrowy. Pomyślę o tym późną wiosną

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2015-11-24 o 23:00
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 23:05   #1689
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Klck fajne i kostka. Nie mam kostki to bym
ją wybrala

Jutro pogadacie i będzie zgoda. Jednak powinien sie ogarnąć bo już kilka razy namieszal swoim roztargnieniem

Ja bym chyba przełożyła. Chociaż teraz taki czas infekcyjny i trudno sie wstrzelić ze szczepieniem. Ja powinnam starszego szczepić ale nie planuję teraz nawet jak będzie zdrowy. Pomyślę o tym późną wiosną
No musimy porozmawiac. On nie jest w stanie ogarnac jak ma wiecej troche na glowie. Nie zajmuje sie tym czy powiniem tylko bzdetami i tak wychodzi.
Pojechac i tak musze zobacze co ta lekarka powie. Niech go oslucha i obejrzy i bedzieny debatowac. 😊

Dzis pawko byl w kombi pierwszy raz bo do auta i z auta a wialo mroznie. Snieg lezy u mnie tak wogole - nie duzo ale jednak.
fajnie lezy ten kombi.

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Popisalam z wami trochu ale uciekam spac.
majka my juz tydz temu mielismy szczepic ale przelozylam - nie wiem czy pamietasz.

buziaki i dobranoc
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-11-24, 23:06   #1690
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
No tak z tym wciskaniem na sile masz rację, ale z tym ze mleko do pierwszego roku może być wyłącznym pokarmem to się średnio zgadzam. Nasza pediatra tez mi mówiła ze zupki z mieskiem powinien jeść. Kaszki można pominąć ale warzywa owoce i mięsko w drugim półroczu są ważne ze względu na możliwa anemię.
Ja mam trochę inne zdanie . Pewnie dlatego też inne podejście może kiedyś zacznie jeść

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 23:21   #1691
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

A my juz w dużym mieście ;p Zuzka dała czadu w aucie, zębowe płaczki to były, bo juz widać białe na dziaselkach, szybko idą. Dałam jej pedicetamol, tuliłam i śpiewałam kołysanki i po 21 dopiero usnęła a zwykle po 19 spi. Jak mi jej szkoda ;( i zasnąć teraz ja nie moge. Bez sensu mi sie teraz wydaje ta rehabilitacja, 2 spotkania nam zostały i bym odwołała najchętniej, jutro pogadam z nasza rehabilitantka. Zuza w takim nastroju i tak nie bedzie ćwiczyć
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 23:29   #1692
madzixx88
Zakorzenienie

Obejrzeliśmy Poranek kojota po raz enty i płakałam ze śmiechu
Maz zrobił spaghetti ale przesadził z chilli i połowy juz nie dałam rady zjesc

Z tym narzucaniem to moze śmiesznie wyszło ale wiecie o co chodzi równie dobrze mozna sie spierać o to, ze uczymy jesc dziecko sztućcami zamiast pałeczkami albo palcami
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 23:32   #1693
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Co do diety to madzixx pewnie nie to miala na mysli choc fakt smiesznie to zabrzmialo.
Ja np mam w planach dawac pawkowi rzeczy ktorych nie jadam np mleko pije tylko w kawie, budyniow nie jadam.
Koperco tak z ciekawosci - jak juz bedzie wolac ze chce miesko to bedziesz dawac czy raczej nie bardzo? Albo u kogos beda dzieci jadly miesko?
Ja też daje to czego nie jadam,pomijając mięso.

No synek nie je. On wie czemu nie je mięsa i nie wola. Kilka razy próbował to nie smakowało i pluł. Jak mu się rzuci ze znów chce to próbuje Ale nie smakuje zbyt. A takich rzeczy jak parowka czy pasztet i tak bym nie dała jedząc mięso bo to takie gowno za przeproszeniem ze nie mam serca. Chyba że takie samorobne. Ale jak się mięsa nie je to ono już nie smakuje tak.Strasznie smierdzi
Stary 2015-11-24, 23:33   #1694
violka848
Zakorzenienie

Madzia miałaś wrzucić foty
Stary 2015-11-24, 23:34   #1695
Koperco
Zakorzenienie

Budyń,pomidory,grzyby,sos y smietanowe,kisiele,bita śmietana,maślanka,kefir-dużo tego
Stary 2015-11-24, 23:36   #1696
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Jak w dzien były super drzemki 1h15, 40 min, 1h15, tak teraz godzinna obsuwa była. Niemogla zasnąć, łzy jak grochy, tak łkała jakby ją coś bolało biedną, może ten ząbek się przebija dalej hmm

Majka dobrze dziewczyny piszą! Nie gdybaj, dobrze będzie
Ojej pewnie ząbek
U nas dzis 50min, 2h, 50min

Cytat:
Ej, te klocki z FP nie grają! A Majkowe tak... Eh. Dziadostwo jakieś dziecku kupiłam
Ale rozne fajne dźwięki wydają

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Kurde chorobsko mnie dopadło. Od kilku dni kichalam często i myślałam czy to może alergiczne bo nic się nie działo. Ale dziś już woda z nosa leci strasznie. Siedzę z pudelkiem chusteczek i coś czuje ze je całe dziś zuzyje.
Do tego zrobiły mi się zajady. Czerwony nos i spekane kąciki - super wyglądam nie ma co.

Na spacerku dziś byliśmy, zajrzałam do pepco i kupiłam małemu polspiochy i skarpetki z balwankami poza tym na kupiłam słoików i 4-pak chusteczek Johnsona bo mi podpasowaly.

Zdrowka zycze

Cytat:
Madzixx, wiem o jakich płytkach myślisz. Moja mama ma takie w kuchni, ja też uważam, że są super, ale do siebie muszę coś innego wymyślić i mam już jeden typ... Tylko kolorystykę trzeba przemyśleć.

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Oj, zdrówka! Na zajady witamina B

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

A może poprostu spać jej się nie chciało? W dzień porządne drzemki były. U nas zawsze tak jest, że im dłużej śpi to tym później chodzi spać. Najlepsze jest to, że po kąpieli jeszcze bardziej się rozbrykuje

Hmm moze założymy na fb wątek remontowy?

Cytat:
Madzixx wklejam zdjęcie pościeli słabe bo w sztucznym świetle już robiłam ale widać że grafit chyba
Mamy identyczna ale wiesz co, dzis juz ja bardzo lubie, super jest i wydaje mi sie, ze przyjemnie sie Ali pod nia
Stary 2015-11-24, 23:37   #1697
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Obejrzeliśmy Poranek kojota po raz enty i płakałam ze śmiechu
Maz zrobił spaghetti ale przesadził z chilli i połowy juz nie dałam rady zjesc

Z tym narzucaniem to moze śmiesznie wyszło ale wiecie o co chodzi równie dobrze mozna sie spierać o to, ze uczymy jesc dziecko sztućcami zamiast pałeczkami albo palcami
Ja wiem,ale jak mówisz ze nie narzucasz dziecku diety to nieprawda. I o to mi chodzilo
Ze narzucamy wszytko póki co.
Stary 2015-11-24, 23:42   #1698
violka848
Zakorzenienie

Madzia to u Was 4 godziny drzemek nieźle, u nas 3 ale to rekord wszechczasów
Juz jedna pobudka cyckowa była, ale szybko usnęła. A ja femaltiker teraz jeszcze wypiłam.
Stary 2015-11-24, 23:50   #1699
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem,ale jak mówisz ze nie narzucasz dziecku diety to nieprawda. I o to mi chodzilo
Ze narzucamy wszytko póki co.

Wiem wiem
Po prostu taki skrót myślowy, bo dla mnie jedzenie mięsa to norma a nie uważam tego za dietę

Cytat:
Madzia to u Was 4 godziny drzemek nieźle, u nas 3 ale to rekord wszechczasów
Juz jedna pobudka cyckowa była, ale szybko usnęła. A ja femaltiker teraz jeszcze wypiłam.
No u nas te 3-4h dziennie sa ale dZis na spacerze wyjątkowo długo spała jakos, az siedziałam na klatce potem i wcinalam bake rollsy
Miałam zdjęcia wrzucić wiem ale cześć jest na moim tel, druga cz na kompie a trzecia u meza na kompie. Musze do kupy zebrać i pokaże co i jak

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Ale lipa z tymi butami farbowanymi, oni podeszwę zostawiają w oryginalnym kolorze extra, beda czarne buty z śmietankowa podeszwa markerem zamaluje chyba haha
Stary 2015-11-24, 23:51   #1700
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Cytat:
Wiem wiem
Po prostu taki skrót myślowy, bo dla mnie jedzenie mięsa to norma a nie uważam tego za dietę

No u nas te 3-4h dziennie sa ale dZis na spacerze wyjątkowo długo spała jakos, az siedziałam na klatce potem i wcinalam bake rollsy
Miałam zdjęcia wrzucić wiem ale cześć jest na moim tel, druga cz na kompie a trzecia u meza na kompie. Musze do kupy zebrać i pokaże co i jak

Spoko poczekamy Ja przed chwilą kończyłam Bake rollsy Uciekam spac.
Dobranoc wszystkim!
Stary 2015-11-25, 00:05   #1701
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Klocki fajne i kostka. Nie mam kostki to bym ją wybrala

myślałam że sprzedam ten i kupię inny po prostu...

kliknęłam klocki a księgę dźwięków muszę stacjonarnie w empiku kupić to naliczą 300pkt payback
Stary 2015-11-25, 00:08   #1702
madzixx88
Zakorzenienie

Violka-dobranoc
Stary 2015-11-25, 00:18   #1703
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Eee nie, bylismy stosunkowo cicho

Te płytki Violka pokazywała niedawno
Ok to moze na fb wkleję, powiecie co sądzicie i porady miłe widziane

Brawo gratki

Mi tez sie podoba to podejście, ale raczej sama bym tak nie umiała na luzaku tego przyjąć

Moze sie nawróci Tz moj tez do wielu spraw 'dorasta'

Na co do kina idziesz ?
Podobało sie Mai na akrobatyce ?
Moj maz wymyślił, ze córkę zapisze na to, ostatecznie stanęło na tańcu

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Haniu trzymam mocno kciuki, zeby Filipek polubił obiadki a Ty żebyś troche odetchnęła z tego powodu

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

N rekord

byłyśmy na dobrym dinozaurze.
Maja zachwycona akrobatyka, ale zobaczymy jak długo. Chodziła juz 2x do różnych szkół tańca oraz na balet... Z zajęć dodatkowych to tylko z angielskiego nie rezygnować nigdy

Cytat:
Niezawsze hehe no niestety rodzeństwa starszego już Nadii nie skombinuje 😁 na psiaka też się nie pisze, juz miałam dziękuję 😜
Hehe to sama możesz zmotywować ja siadając dalej i wołając lub zabawki odsuwac

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Cytat:
Ta chrypa jest straszna, Nadii już przeszła ale słuchać nie mogłam biedulki 😖

Śpiworek mnie wkurza bo jest sztywny, jak pisalam wczoraj Nadia jak siedzi to nic nie widzi, nie da się go tak ułożyć płasko, musze jeździć z częściowo odpietym bo inaczej marudzenie 😔

Tak o te jajka tomy mi chodziło właśnie, kurde noo to już nie wiem co kupić 😁

Maja miAla jajka tomy i nawet lubiła, teraz nimi Maciek się bawił u koleżanki i nimi turlal, obijal, gryzą one fajny dźwięk wydają

Cytat:
Tak też mi dziś to napisali,juz spytałam czym się różnią 😉 nie wiem co zrobić, u Ciebie na zdjęciu widać że Ala jest zapieta na maxa ale mimo to wszystko widzi prawda? Ten który masz jest bardzo sztywny?

http://www.smyk.com/fisher-price-akt...y-dla-dzieci-p. Te?
Dzis tez to zamówiłam, na yt filmik można sobie obejrzeć jak działają,przemawiają do mnie.
Kupiłam jeszcze matrioszke z wanka wstanka z tomy z Kubusiem i przyjaciółmi i jeszcze zabawkę do stolika, jutro pokaże wam jak kompa odpale

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 05:49   #1704
Koperco
Zakorzenienie

Kamilove ja mam te klocki i to dla trochę starszego dziecka niż nasze. Bo Ala się nimi bawli Ale bardziej je lize niż używa zgodnie z przeznaczeniem
Stary 2015-11-25, 07:27   #1705
madzixx88
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Cytat:
Kamilove ja mam te klocki i to dla trochę starszego dziecka niż nasze. Bo Ala się nimi bawli Ale bardziej je lize niż używa zgodnie z przeznaczeniem

Dla starszego tez posłużą jak bedzie potrafiło zbudować wieże i jednocześnie trzy uruchomić u nas Ala sobie kręci tym zielonym kołkiem, porusza pomarańczowym walcem albo tym kolorowym z kuleczkami czasem uda jej sie nacisnąć na kulkę

Dzien dobry
My juz nie śpimy, nocka spokojna

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2015-11-25 o 07:33
Stary 2015-11-25, 08:09   #1706
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
byłyśmy na dobrym dinozaurze.
Maja zachwycona akrobatyka, ale zobaczymy jak długo. Chodziła juz 2x do różnych szkół tańca oraz na balet... Z zajęć dodatkowych to tylko z angielskiego nie rezygnować nigdy

Hehe to sama możesz zmotywować ja siadając dalej i wołając lub zabawki odsuwac

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Maja miAla jajka tomy i nawet lubiła, teraz nimi Maciek się bawił u koleżanki i nimi turlal, obijal, gryzą one fajny dźwięk wydają

Dzis tez to zamówiłam, na yt filmik można sobie obejrzeć jak działają,przemawiają do mnie.
Kupiłam jeszcze matrioszke z wanka wstanka z tomy z Kubusiem i przyjaciółmi i jeszcze zabawkę do stolika, jutro pokaże wam jak kompa odpale
Robię tak robię 😃
Jajka pewnie jeszcze dokupie, oglądałam filmik i tez fajne mi się wydają 😉

Cytat:
Dzięki za info 😃 oglądałam film i myślę że coś tam Nadia pokreci sobie a i do buzi będą ekstra 😉

Dzień dobry, Nadia właśnie mamę obudziła ale nie mam jej za złe 😉 dziś było bez pobudki w nocy 🙌 jak zasnela po 20 tak obudziła się 7:50 😊
Stary 2015-11-25, 08:25   #1707
violka848
Zakorzenienie

Witam! Jeszcze z łóżka, po nienajgorszej nocy, kilka razy cycek był grany, ale ciągiem 3 godziny pospalam to i tak sukces
Kamilove Ty Nadie wycaluj od stop do głów za taką nocke! 12 h wow super 👏🏻
Stary 2015-11-25, 08:32   #1708
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Witam! Jeszcze z łóżka, po nienajgorszej nocy, kilka razy cycek był grany, ale ciągiem 3 godziny pospalam to i tak sukces
Kamilove Ty Nadie wycaluj od stop do głów za taką nocke! 12 h wow super 👏🏻
Oj już wycalowalam 😁
Stary 2015-11-25, 08:38   #1709
Hanka20
Zakorzenienie

Witam się i ja
Nasza noc tym razem nie ciekawa- jak to któraś pisała z milion pobudek dziś mieliśmy.
Budził się z początku średnio co dwie godziny, ale przed trzecia jak się zbudził to potem co odlozylam śpiącego i zdążyłam przysnac to znów płacz. Chyba mu ta jedynka górna nie dała spokojnie spać. Jak dziś będzie powtórka to podam nurofen.
Z nosa dalej się leje, niestety noc mnie nie uzdrowila
Mamy obecnie -2 stopnie i piękne słoneczko ale chyba nie gdzie dziś nie wyjdziemy przez to moje przeziębienie. ..

Stary 2015-11-25, 08:58   #1710
madzixx88
Zakorzenienie

Ala zasnela na drzemkę a ja ścieram kurze
Potem łazienke przelecę i odkurze podłogi, tesciowa jak przyjdzie pilnować wnusi to znowu mnie pochwali, ze 'taki porządek w domu utrzymuje przy małym dziecku' hehe lizus
Ciesze sie jak przed pierwsza randka na dzisiejsze kino ahh )

Kamilove-piekna nocka, oby tak dalej

Hania-zdrowka, kuruj sie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości