|
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Cytat:
![]() pytał się, czy by się nie udało, żeby wnusia mu się w prezencie urodziła - ale ja nie chcę 1 stycznia, bo jak ma być cc to nie chcę, żeby mnie skacowany lekarz kroił
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
Pal sześć, żeby kroił.. gorzej jakby szył!
ja nie chcę 9 stycznia, żeby się urodziło. A wtedy mi wypada 38 tydzień czyli teoretycznie ciąża donoszona, ale wtedy urodził się mój kuzyn i mój brat, pierworodni. No i wszyscy ze mnie śmieją, że muszę podtrzymać tradycję.. Wszystko byle nie to, bo obydwaj mają nierówno pod sufitem |
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
NEBULA, tulę
u nas też PIS namieszał, nie tylko u mojej mamy ale i ogólnie w budżetówce (szpitale się łapią) . Przez takich ciulów 2 tyś na rękę nie doczekam się do śmierciAle skądś trzeba wziąć kasę na program 500+ i film o smoleńsku
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-11-25 o 17:28 |
|
|
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
MAGDA, męska impreza 9 to zły pomysł?
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no faktycznie, każda data lepsza niż ten 9
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się jakoś najbardziej uwidział 6 stycznia
No ewentualnie 7... Jakoś mi się podobają te daty. A w grudniu to nie wiem. Może 21 albo 28? ![]() I tak pewnie Młody wyjdzie wtedy kiedy najmniej mi będzie pasowało. |
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
ale u Ciebie to nie jest rodzinne
Jeden ma 26, drugi 18 to wątpię, żeby się dało zorganizować męską imprezę Także wolę nie
|
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Magda musisz Młodemu nakłaść do głowy, że lepiej żeby nie był jak wujkowie to posiedzi do końca stycznia w brzuchu
|
|
|
|
#4871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję newsów piękna szyjka ![]() A u mamy - likwidują urząd najprawdopodobniej. Nie wiem ile mogę pisać publicznie bo nigdzie nie ma o tym info. Ale generalnie porównać to można do planu połączenia policji z wojskiem, gdzie policja po prostu ulega likwidacji na rzecz większej ilości wojska. osobiście nie rozumiem jak to może dojść do skutku. Mój mózg logicznie tego nie obejmuje. Casa - dostałam "dziekankę" do października 2016. Ale nie chcę pisać przy dziecku. |
|
|
|
|
#4872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podnoszę kiecę i lecę wezmę ze sobą ciasto biszkoptowe z masą i galaretką owocową ![]() Cytat:
sam widzi , że mu niewygodnie już bo tak główkę w żebra wciska, że aż boli! A uparty po ojcu chyba ![]() baby no to super, że wszystko u Was pięknie
|
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest właśnie najgorsze...przykro mi, że i Ciebie to dotyka. Nie wiem czy nie wrócę do UK po obronie. Tam może ktoś doceni mój Ph.D.... I przynajmniej życie będzie na poziomie. Sentyment tylko muszę schować do kieszeni. |
|
|
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
Baby, gratuluje udanej wizyty i piateczka bo szyjki mamy tej samej dlugosci
Olivia tez juz swoje wazy ![]() Nebula, chyba wiem o jakich urzedach piszesz.... Musialas dziekanke brac? Moj TZ jest na 5 roku i dopiero w sumie niedawno otworzyl przewod, a o pisaniu pracy to dopiero zaczyna wspominac.... Tu na polibudzie nie robia mu cisnien ale widac nie wszedzie tak jest :-/ Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli każda jakieś swoje typy ma
|
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
a jakże
![]() na przyszłość dla naszych dzieciaków i na teraz dla nas: http://blwmama.pl/?p=685&lang=pl
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2015-11-25 o 18:01 |
|
|
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to bym chciała w styczniu, ale bedzie mi pasował każdy termin po 36t0d :P
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, ale mi hemoglobina skoczyła!
![]() We wrześniu miałam 11,7 - miesiąc później 11,6 a dzisiaj 12,4 :O |
|
|
|
#4882 |
|
Rozeznanie
|
Ja musze wytrzymać w dwupaku do 9.01 bo mam ważne zaliczenia na uczelni a pózniej juz mi obojętnie
|
|
#4883 |
|
Rozeznanie
|
ja też bym wolała w styczniu bo mam wrażenie że w grudniu to dzieciak ma rok w plecy, niby teraz na szczęście 6 latki wrócą do zerówek ale nigdy nie wiadomo co będzie w przyszłości
![]() choć ja jestem z listopada i jakoś tego nie odczuwam żebym była stratna |
|
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pojadłam i nie wiem jak siedzieć tak mi brzuch przeszkadza.. ani w rozkroku ani na nogach no nijak nie idzie ![]() czasem bym chciała tak na chwilę odłożyć brzuch i pooddychać i zjeść normalnie Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2015-11-25 o 18:10 |
|
|
|
|
#4885 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mówiłam wczoraj mojemu mężusiowi ze to tak dziwnie siadać i trzymać swój brzuch na kolanach a ja juz się rozglądam jakie ładne koszule po ciąży sobie kupie
|
|
|
#4886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak samo :P 9 i 10.01 mam cwiczeniowy zjazd z zaliczeniami, a pozniej 23i24.01 wiec w te dwa tygodnie jestem wstrzelona, zeby po cc sie ogarnac i egzaminy zaliczyc :P Dotka, gratki a jak wyniki watrobki?
|
|
|
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój dr w sumie miał potrwać tylko 3 lata. Na tyle tez miałam finansowanie. Dostałam dodatkowe pól roku ze względu na bardzo obiecujące badania, które to miało mi wystarczyć na napisanie pracy. Właśnie minął czwarty rok, czyli kolejne pól roku i mam jakieś...90% pracy. Więc prawie się wyrobiłam. I dr na mojej uczelni to zupełnie inna bajka niż dr na PW (miałam robić na pw, ale warunki sprawiły, że śmiechłam i wyjechałam robić za granicą). Na pw jest dużo większa elastyczność jezeli chodzi o badania i czas otwierania przewodu. Tutaj (uk) to było jak kontrakt na będę projekt. Finito, obrona i do pracy ![]() Btw, nie znacie kogoś kto chciałby kupić seksi kieckę ślubną? Od dwóch lat nie mogę mojej sprzedać a jest customowa, z bordową kokardą i w ogóle bajer. Kosztowała 6tys, chcę za nią 1500, wiec naprawdę mało a nikt nawet ani razu nie zadzwonił i się o nią nie zapytal.... |
|
|
|
|
#4889 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam termin na 25 stycznia wiec zjazd 23,24 pewnie odpada... Czasem wolałabym mieć cesarkę ustaloną pomiędzy zjazdami i jakoś bym pocisnęła
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

ja nie chcę 9 stycznia, żeby się urodziło. A wtedy mi wypada 38 tydzień czyli teoretycznie ciąża donoszona, ale wtedy urodził się mój kuzyn i mój brat, pierworodni. No i wszyscy ze mnie śmieją, że muszę podtrzymać tradycję.. Wszystko byle nie to, bo obydwaj mają nierówno pod sufitem
u nas też PIS namieszał, nie tylko u mojej mamy ale i ogólnie w budżetówce (szpitale się łapią) . Przez takich ciulów 2 tyś na rękę nie doczekam się do śmierci

piękna szyjka 

wezmę ze sobą ciasto biszkoptowe z masą i galaretką owocową 

czasem bym chciała tak na chwilę odłożyć brzuch i pooddychać i zjeść normalnie