Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-25, 16:36   #1981
201610310857
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII

Paula, makijaz piekny i modelka rowniez. Zazdro, ale dla mnie bylo troche za wolno i musialam przyspieszyc))

Co do cen pedzli Pieczonki, obstawiam, ze Maxi je przebije! Na kilka sztuk na pewno sie skusze, bo akcja z glamszajs nauczyla mnie by nie kupowac calych zestawow. Swoja droga, dzisiaj wywalilam 5 glambrush.
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 16:39   #1982
noisette25
Raczkowanie

Dziewczyny, czaję się na podkład Healthy Mix, ale nigdzie nie mogę znaleźć testerów Czy 51 jest bardzo jasny i przeznaczony raczej dla jaśniejszych karnacji? Obecnie używam Colorstaya 180 (cera tłusta/mieszana) i planowałam zamówić HM 52, ale teraz zwątpiłam (boję się, że będzie za ciemny) - mogłybyście mi coś doradzić?
noisette25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 16:52   #1983
7Paula
Przyczajenie

Dla mnie ceny Magdy byly już wysokie ale bardzo je chciałam bo przed zakupem miałam możliwość je dotknąć, pomalować się nimi ale wiem, że drugi raz pacynek za taką kasę bym nie kupiła.. :P

Co do Maxi czekam na jej pędzle boję się ceny ... chociaż jeden

"psychiczna" hehe dobre określenie następnym razem dobiorę coś spokojniejszego
Stary 2015-11-25, 16:56   #1984
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 7Paula Pokaż wiadomość
Dziewczyny biorę z mojego miasta
Jeśli chodzi o pędzle Magdy to dla mnie są świetne jedynie zastanowiłabym się nad pacynkami są za drogie. I co było dla mnie ważne to, że włosie jest bardzo przyjemne : ) i łatwe w obsłudze.
Musiałam mieć pędzle, które nie drapią bo trafiały mi się bardzo wrażliwe oczy, twarze ..
Mam tylko nadzieję, że długo mi wytrzymają

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

następnym razem ja wybiore lepszą muzykę a jaką akceptujecie w filmach np. sama melodia?
włosy ma piękne! naturalne, i długie do pasa
ja podobnie jak dziewczyny lubię jak jest mowa - powiedziane co się używa i po co. i koniecznie lista kosmetyków i akcesoriów w opisie, albo pojawiająca się w trakcie..

a modelka
Stary 2015-11-25, 17:00   #1985
chariaaa
Raczkowanie

Cytat:

dajcie znać czy Wam sie podoba : )))
Ja bym bardziej roztarła górne granice cienia i zakryła jeszcze prześwitujące niedoskonałośći na czole, oglądałam na wyciszeniu z powodu muzyki, podoba mi się, że są zbliżenia na oko i na inne fragmenty twarzy, które malujesz.
Aaaa, widziałam że byłaś na warsztatach u Pieczonki. Jeśli mogę coś poradzić, to ucz się od najlepszych, już lepiej od Daniela Sobieśniewskiego, czy nawet Maxi.
Suba nie dam, bo makijaży kardashianek i takich jak na kanale są tysiące na jutubie i jak na razie niczym się nie wyróżniasz, ale życzę powodzenia
chariaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 17:03   #1986
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

"psychiczna" hehe dobre określenie następnym razem dobiorę coś spokojniejszego
jeszcze nasunęła mi się myśl w temacie Twojego kanału, że fajne byłoby kontynuować ten cykl i zrobić serię tutoriali "w stylu gwiazd"
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 17:06   #1987
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość

kolejny raz Profemed.... Coś czuję, że będzie tego więcej.
Już mam dość Profemedu...
Zabieg, który miała oleska, interesuje mnie od jakiegoś czasu i chętnie zobaczyłabym u niej efekt przed i po. Tymczasem mamy ujęcie bez makijażu przed i potem- ciach- oleska w pełnym makeupie opowiada, że zabieg był super i przyniósł oczekiwany rezultat. Bardzo to wiarygodne
Stary 2015-11-25, 17:09   #1988
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Zabieg, który miała oleska, interesuje mnie od jakiegoś czasu i chętnie zobaczyłabym u niej efekt przed i po. Tymczasem mamy ujęcie bez makijażu przed i potem- ciach- oleska w pełnym makeupie opowiada, że zabieg był super i przyniósł oczekiwany rezultat. Bardzo to wiarygodne
Szczegolnie ze w efekcie PO widac ciemne podkowki przebijajace korektor... szkoda ze Oleska zrobila to tak po łebkach.
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 17:21   #1989
DVGNV
Kocur Kanapowiec

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Klinika która musi się w tak nachalny sposób reklamować jest dla mnie od razu skreślona, nie mam zaufania do takich miejsc.
szkoda, to zabieg, który planuje wykonac zaraz obok powiększania ust (ale to juz inna bajka). Spodziewalam sie ujęcia z efektem po, zawiodłam się.
DVGNV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 17:25   #1990
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dolaczam do fanek AHS Asylum najlepsze! Obecny Hotel mnie zaskoczyl na poczatku potem zwatpilam ale gdy rozwijaja watki osobiste bohaterow znow robi sie ciekawie. Tylko po co tam ten detektyw hehe? Lady Gaga swietnie sprawdzila sie w swojej roli. Uwielbiam jej kostiumy i monumentalne pozy. Niezly ma tez tylek ;P
.
Powaznie? Ja już mam pewną teorię i wydaje mi się, że właśnie ta postać wbrew pozorom będzie kluczowa.

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
"Witam serdecznie, przy poszukiwaniach internetowych natrafilam na Pani filmik o perfumach.
Mam takie pytanie, moze ma Pani na zbyciu jakies flakoniki po perfumach, po miniaturkach?
Zbieram flakoniki dla pewnej chorej dziewczynki, ktora kolekcjonuje i w ten sposob na chwile zapomina o swojej chorobie.
Bede wdzieczna za pomoc i wszelkie wiadomosci."

czy ludzie serio mysla, ze jestem az taka durna?

Ja jestem durna w takim razie, bo niestety - ale po przeczytaniu tej wiadomości, moja pierwsza myśl, to - 'ktoś kolekcjonuje flakony'. Tym bardziej - że moja przyjaciółka od lat je zbiera. Ale na mojej naiwności i wierze w ludzi przejechałam się wielokrotnie, do dziś w sumie tak jest, a jakoś nie umiem się nauczyć.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 17:26   #1991
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

domyslam sie ze nie zalapal sie na krzywy ryj tam Munka nooo hehehe pewnie rozwikla tajemnicza sprawe długowieczności
Stary 2015-11-25, 17:32   #1992
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
domyslam sie ze nie zalapal sie na krzywy ryj tam Munka nooo hehehe pewnie rozwikla tajemnicza sprawe długowieczności
Jego schizy i ostatnie poplątanie wskazuje mi, że rozwiązanie może być zaskakujące
Stary 2015-11-25, 17:32   #1993
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Jego schizy i ostatnie poplątanie wskazuje mi, że rozwiązanie może być zaskakujące
Nooooo weez nie zdradzaj !!! Hihihi

Edytowane przez nerwussss
Czas edycji: 2015-11-25 o 17:33
Stary 2015-11-25, 17:37   #1994
7Paula
Przyczajenie

byłam i u nich dziękuje za opinie
Stary 2015-11-25, 17:41   #1995
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość

Albo może ktoś jest na bieżąco z The Affair?
jaa jestem zachwycona i pierwszy raz zastanawiam się czy nie dać serialowi 10/10 na filmwebie. a na Ruth Wilson mogłabym się gapić godzinami, mimo że to kompletnie nie mój "typ"
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 17:44   #1996
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
jaa jestem zachwycona i pierwszy raz zastanawiam się czy nie dać serialowi 10/10 na filmwebie. a na Ruth Wilson mogłabym się gapić godzinami, mimo że to kompletnie nie mój "typ"
Ma coś w sobie, świetne pasuje do roli chociaż mam momenty, że nie mogę na nią patrzeć. Jestem zachwycona jak bardzo odmienne są wersje wydarzeń w najnowszym sezonie, w zależności od bohatera.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 17:57   #1997
SandyClaws
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez noisette25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czaję się na podkład Healthy Mix, ale nigdzie nie mogę znaleźć testerów Czy 51 jest bardzo jasny i przeznaczony raczej dla jaśniejszych karnacji? Obecnie używam Colorstaya 180 (cera tłusta/mieszana) i planowałam zamówić HM 52, ale teraz zwątpiłam (boję się, że będzie za ciemny) - mogłybyście mi coś doradzić?
Ja bym brała 51, ale generalnie jeśli masz tłustą cerę to nie polecam tego podkładu, lepiej wykombinuj skądś próbkę, bo możesz się srogo zawieść.

Zachęciłyście mnie do The Affair, już mi się ładuje Ostatnio mam fazę na tragiczne związki
SandyClaws jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 18:04   #1998
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Zaczyna sie szalenstwo swiateczne. Niedlugo wiele vlogmasow, haulow z pirdolkami (a co tam mozna i w listopadzie!) Czekam tylko az ktoras kreatywna vlogerka wyskoczy z taka swiateczna aranżacja https://instagram.com/p/-g1e70DJ6u

Edytowane przez nerwussss
Czas edycji: 2015-11-25 o 18:06
Stary 2015-11-25, 18:05   #1999
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy na ezebrze kosmetyki są w porządku? Pamiętam że na kosmetykachzameryki można było kupić stare przeterminowane produkty, a jak jest z ezebrą?

ja dostałąm zgluciałą mniaturę seche, 2 lakeiry sally hansen spoko, ale trzeba uważać z nimi i w razie czego reklamować.

Cytat:

Kojarzy mi się, że malowała w Superstacji, ale nie jestem pewna na 100%. Prowadzi też na pewno bloga z dwiema innymi dziołszkami i jest chyba też po części odpowiedzialna za internetowy sklep z ciuchami.

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Nie no, bez przesady
Ja kojarzę ją głównie z występu w The Voice of Poland, ale ostatnio chyba jej kariera muzyczna zwolniła a szkoda. Jej wykonanie CHild of mine lubię co jakis czas włączyć

Cytat:
Mam prośbę, czy któraś moglaby polecić jakiś krem/maske z kwasami, dostępne na miejscu apteka/drogeria w niewygórowanej cenie powiedzmy do 50zł max? Dostałam jakiegoś wysypu na polikach takich grudek i żaden peeling i szmata muślinowa nie działa. Trzeba to wygryźć ale nie chce wczytywac sie w temat mocno, komponowac z BU, testować dziwactwa. Może macie coś sprawdzonego dla cery suchej/mieszanej? Byłabym wdzięczna.
Mi na nagły i niespodziewany atak grudek pomógł bardzo effaclar duo (miałam akurat próbkę i w te dwie noce sporo zagoił) jak jeszcze z kwasami nie miałąm do czynienia. a od jakiegoś czasu mam pharmaceri z 5% kwasem migdałowym i fajnie mi trzyma(ł, bo się skończył niedawno) cerę w ryzach.

Cytat:
Ja nie oglądałam jeszcze ostaniego,ale...dzieje się! :-o
Muza jest świetna!
ale bez spoilerów proszę. mam 3 odcinki w plecy. świetny seriał
Stary 2015-11-25, 18:13   #2000
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja jestem durna w takim razie, bo niestety - ale po przeczytaniu tej wiadomości, moja pierwsza myśl, to - 'ktoś kolekcjonuje flakony'. Tym bardziej - że moja przyjaciółka od lat je zbiera. Ale na mojej naiwności i wierze w ludzi przejechałam się wielokrotnie, do dziś w sumie tak jest, a jakoś nie umiem się nauczyć.

To samo. W sumie - co mi zależy "zaryzykować" i dać, o co proszą. Jeśli ta osoba chce popełnić czyn nikczemny, to popełni i beze mnie - wolałabym pomóc, niż potem myśleć, że "a może intencje były szczere". Nie jestem w temacie, nie wiem co to oszukańczy biznes perfumiarski, ale coś czuję, że nie byłoby to takie dziwne, gdyby jakaś dziewczynka zbierała flakoniki. Może to naiwwność, a może wiara w ludzkość
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 18:46   #2001
natii86
Rozeznanie

Cytat:
Czy ktoś tu się może wkręcił w serial Mr Robot? Jestem bardzo na tak <3
Albo może ktoś jest na bieżąco z The Affair?
Ja bardzo!
natii86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 19:00   #2002
marynka42
Zakorzenienie

mam pytanko o kod z tuszu loreala - czy to możliwe, że po wpisaniu do kalkulatora pokazuje 0? tzn. że wpisuję zły kod?
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 19:08   #2003
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Bogusia i Fryzura nr2! Sam zamysł mi się podoba, rozumiem że może być trudniej i stresik na wizję i wykonanie takie "bez tej miłości" ale pomysł holendra i koczka mi przypadł do gustu

Aggie i Vlog
Stary 2015-11-25, 19:17   #2004
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
dziewczyny kolejna prośba o pomoc (człowiek wieczny problem się kłania ) mama do mnie dzwoniła i mówi, że jej sie zrobiły na buzi suche, zaczerwienione "placki". używa ostatnio nowych kremów - cała seria z Bielendy laser xtreme (krem na dzień, na noc, serum). raczej nie ma takich problemów zwykle. pyta się co z tym zrobić. zaproponowałam jej odstawienie kremów i używanie na te przesuszone miejsca maści ochronnej z witaminą A. macie jakieś pomysły jeszcze?
Mi się raz zrobił jeden taki placek i poszłam do lekarza i powiedział mi że prawdopodobnie to jakieś zapalenie miejscowe (jej teoria to było zaburzenie bariery ochronnej skóry i zapalenie bakteryjne) plus do tego reakcja alergiczna. Dostałam jakieś maści na receptę, tabsy na uczulenie i jakiś prosty krem żeby nie podrażniać tego bardziej (diprobase). Z kolei mój znajomy ma pełno takich suchych plamek i leczy łojotokowe zapalenie skóry.
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 19:45   #2005
anjia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Arrianna Pokaż wiadomość
Mi się raz zrobił jeden taki placek i poszłam do lekarza i powiedział mi że prawdopodobnie to jakieś zapalenie miejscowe (jej teoria to było zaburzenie bariery ochronnej skóry i zapalenie bakteryjne) plus do tego reakcja alergiczna. Dostałam jakieś maści na receptę, tabsy na uczulenie i jakiś prosty krem żeby nie podrażniać tego bardziej (diprobase). Z kolei mój znajomy ma pełno takich suchych plamek i leczy łojotokowe zapalenie skóry.
właśnie mama wróciła do domu i nie wygląda to tak strasznie jak opisywała lekko zaczerwienione policzki i chwilami swędzi. Na razie dałam jej delikatny żel do mycia buzi bez SLD etc bo do tej pory myla mydłem i tą maść ochronna i mówi że jej lepiej. Zobaczymy, myślę że to ten krem ewentualnie emulsja do mycia twarzy z Avon którą ostatnio wygrzebala - powatpiewam w jej termin przydatności bo kojarzę, że widzę ja w łazience od ponad roku a mojej matuli nie przetlunaczysz ze kosmetyki mają termin ważności tak samo jak jedzenie. -.-
Stary 2015-11-25, 20:13   #2006
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Aggie i Vlog
borze Aga nie mów po angielsku
Stary 2015-11-25, 20:13   #2007
GosienkaC
Rozeznanie

Gdzie oglądacie te wszystkie seriale, o których piszecie?
GosienkaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 20:15   #2008
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez GosienkaC Pokaż wiadomość
Gdzie oglądacie te wszystkie seriale, o których piszecie?
Torrent lub tvseriesonline.pl
Stary 2015-11-25, 20:20   #2009
Munkaa
Zakorzenienie

Nowe włosicha Kretki - dla mnie tak se, ale ona zawsze spoko ;d
https://www.facebook.com/TheKretka1/...type=3&theater
Stary 2015-11-25, 20:23   #2010
Selfish Girl
Life is a drink ...

i Bogusia nie prezentuje fryzur w swoim ukochanym salonie Hest ?
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości