|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 10
Ja juz chyba od 2:00 nie śpię i dokarmiam non stop tego glodomora.. raz jeden cycek, potem drugi, potem 30ml modyfikowanego, po godzinie znow głodna to dokladka, z cycka i znow 30ml mm.. po niecalej godzinie jeszcze głodna. Zrobiłam jej 45ml i zasnela.. ciekawe na jak długo.. nie kumam tego - za każdym razem pije jakbyśmy jej pół dnia glodzili.
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Jako załącznik moje dwie skorpionki
|
#363 |
|
Wtajemniczenie
|
halwaya śliczne córeczki..
Słodko wyglądają Też już długo nie śpię bo nie mogę..brzuch mi uciska i nie mogę oddychać do tego mały skaka jak oszalaly...
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
|
|
|
#364 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też nie podzielam ogólnego szału czasem obejrze jak lecą a nic innego mnie zainteresuje Cytat:
![]() ![]() Cytat:
wierzę, że Inka będzie przechodziła to bezobjawowo ! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() buziaki dla dziewczyn Dzien dobry ![]() ja trace nadzieje, że kiedykolwiek urodze.. nie wiem nawet co to skurcz .... ostatnie miałam chyba ponad tydzien temu :/ jedynie co to zauważyłam ze brzuch się obniżył chce urodzić w tym wątku !!!
|
|
#365 |
|
Rozeznanie
|
Zasnęłam o 2 o 3 pobudka na.Wiecie co.... Pospalambym teraz ale musze małego wyprawie do przedszkola i do biura pojechać. Aj.... Wczoraj cały wieczór przelezalam bo nie mogę siedzieć. No.kręgosłup mnie boli brzuch mnie.ciśnie i zostaje mi.tylko leżenie na boku bo to też proste nie.jedt.
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Simka poprosze
chociaz teraz to juz tylko odliczamA co masz za dolegliwosci oprocz tego ze twoj brzuch jest trampolina? |
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka. Ja juz powoli wstaje. Tzn nie śpię od 6. Próbowałam ale się nie udalo dospac. No i ten pelnia na mnie nie zadziałała
![]() Będę jechac na ktg. O zgrozo. Mervie Iwo jest piękny Halwaya śliczne dziewczyny
|
#368 |
|
Konto usunięte
|
Aniqa masz temat oswojony w pewnym sensie, więc wiesz co Cię czeka. Wiadomo, żadna z nas nie chce, żeby cokolwiek było nie tak z Malenstwem, ale dobrze, że dużo na ten temat wiesz.
Limonka o rety to już! No ja też mam plan całkiem naturalnie rodzić i czekać dopóki samo się nie zacznie. Chyba, że będzie trzeba rozwiązać ciążę wcześniej, to już będzie jak będzie. Mervie jaki on śliczny Halwaya śliczne Twoje córeczki ![]() Nadrobiłam wczoraj <brawo ja> szalone ![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Simka a na kiedy masz termin?
|
#370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
ja się w miarę wyspałam. Zastanawia mnie tylko ten brzuch, zaczynam się martwić mam nadzieję, że to tylko jakieś moje chore urojenieCytat:
![]() Jakie ślicznotki a Evcia bardzo podobna jest do Ciebie
|
|
#371 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hehe, ale a fajne kłaki ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- halwaya starsza chyba do Ciebie podobna ![]() Hm, ja też jakoś skurcze mam jakby mniejsze niż miesiąc temu. WTF? A poza tym puchnie mi lewa dłoń. Puchnie i cierpnie. Rano paluchów zgiąć nie mogłam i zanikło mi zażylenie na łapsku. Buuu... I wszystko mi cierpnie jak lezę na lewym boku Poza tym, czuję się mniej porodowo niż miesiąc temu No nie wiem, to może lepiej iść w zaparte i przenosić do stycznia?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#372 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() umówiłam się wkońcu na ta konsultacje z anestezjologiem jutro na 17.30 .. po cichu licze ze zadziała na mnie atmosfera szpitalna ![]() :
|
|
#373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Slodkie !! Aniqa tak jak dziewczyny pisaly najwazniejsze ze szybko wykryli i beda mogli leczyc jak najszybciej !! Mujer tak na Ujastku bede zreszta ciesze sie ze akurat moj lekarz ma dyzur to mam nadzieje ze co bedzie trzeba to przypilnuje zreszta rano kazal do siebie od razu dzwonic Dziewczyny jestescie niemozliwe z iloscia postow !! Powiem Wam ze dzisiaj wreszcie pierwszy raz od tygodnia spokojnie spalam chyba dlatego ze juz wiem ze to jutro bo to czekanie w ostatnim czasie dla mnie naprawde trudne bylo. Co do starzejacego sie lozyska to wychodzi na usg u mnie juz tydzien temu byly zwapnienia w dodatku z tygodnia na tydzien pogorszyly sie przeplywy niby nadal sa w normie ale nie chce ryzykowac czekaniem az cos bedzie naprawde nie tak. Mam dzisiaj totalna mieszanke uczuc bo boje sie szpitala, tego wywolywania i porodu ale z drugiej strony czuje mega podekscytowanie ze jutro czy pojutrze bede mala juz miec ze soba Mam nadzieje ze to wywolanie jakos sprawnie pojdzie no i ze zalapie sie na zzo bo innej opcji nie biore pod uwage ;-) Aaa i pytalam lekarza wczoraj od razu ze slyszalam ze wywolywany porod bardziej boli ale powiedzial ze na to wcale nie ma zasady u kazdej kobiety jest inaczej zobaczymy jak to u mnie bedzie ;-) |
|
|
|
|
#374 |
|
Zadomowienie
|
Fionka, a czemu u Ciebie tak szybko chca wywoływać? Bo chyba przeoczyłam.. 2 dni po teminie przy książkowo przebiegającej ciąży to chyba trochę pośpiech...
|
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, czuję się jak zombie dziś. Zasypianie u mnie to męka ostatnio, ciągłe pobudki, jak rano słyszę budzik to mam ochotę rzucić nim o ścianę. I jeszcze mi się dzisiaj śniło że zaczęłam rodzić, żeby było fajnie - w autobusie. I witam się w 37 tygodniu
HALWAYA masz śliczne córeczki
|
|
#376 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc to nie wierzę, żeby torbiele się cofnęły czy wchłonęły, bo nikomu z rodziny takie rzeczy się nie przytrafiały, ale często przez długi czas też się nie 'rozmnażały' Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[/QUOTE] Dzięki dziewczyny Nie pozostaje mi nic innego jak to zaakceptować i myśleć pozytywnie. Skoro gin zauważyła tą torbiel i mi ją pokazywała to ona tam jest, nie mam złudzeń, tym bardziej, że prawdopodobieństwo wystąpienia tego u niej jest bardzo duże.Myślę, że gdyby to było coś innego to by inaczej o tym mówiła, więc nie nastawiam się na nic gorszego, tylko na to co znam. Będziemy o nią dbać i wierzyć, że wszystko będzie się powoli i bezobjawowo rozwijać. Mąż mnie pociesza, że wszystko będzie dobrze, ale wiecie jak to jest jak się pomyśli o takim maleństwie, to aż serce ściska. Cytat:
Ciekawe co gin powie na to wielowodzie...Jakie śliczne dziewuszki ![]() Cytat:
![]() Iwo jest śliczny Nigdy nie myślałam, że tak będzie mnie rozczulał widok czyichś dzieci, a tutaj cieszę się każdym maleństwem ![]() Dzień dobry ![]() Biorę się od rana za sprzątanie żeby jutro było czysto jak położna przyjdzie. Później może pojadę sobie do mamy bo chyba chcę z kimś porozmawiać o Ince
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
Evciapo a co z twoim brzuchem?
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Mervie i Halwaya, śliczne dzieciaczki ![]() Ja wczoraj wieczorem miałam pierwszy raz bolesne skurcze, TŻ się nieźle wystraszył, teraz na mnie chucha i dmucha dzisiaj nic się nie dzieje więc pewnie trochę sobie jeszcze posiedzę w dwupaku
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce zniechęcać ale szpital zazwyczaj wszystko zatrzymuje
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jejuu nie dziwię Ci się, że czujesz podekscytowanie! My tu wszystkie znów będziemy siedzieć jak na szpilkach ![]() Wszystko na pewno będzie dobrze
|
|
#381 |
|
Wtajemniczenie
|
Fionka zrobił się taki hmm miejscami jakby pusty, gliniasty w dotyku, wyczuwam Małą, a oprócz niej jakby nic nie było
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Witamy sie w 37 tyg, ciaza donoszona ![]() halwaya sliczne dziewczynki ![]() mervie Iwo ![]() A tesciowa to juz by miala bana na wizyty w szpitalu. Cholerka, budzilam sie w nocy kilka razy . Pelnia na mnie zle dziala. I w ogole to zmierzylam cisnienie bo w glowie mi szumialo i mroczki mi sie pojawialy. 150/70 to wysokie ? Bo ja to niskocisnieniowiec i mam.co najwyzej 90/60. |
|
|
|
#383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czemu do Was przychodzą położne przed porodem? Hm, nie to, żebym chciała, ale mną się nikt nie interesi. Z jednej strony dobrz, z drugiej dziwne, mam nadzieję, że mnie medycyna nie zinwazjuje po porodzie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Limonka, też trochę ci zazdroszczę. Mam nadzieję, że dostaniesz zzo
|
|
|
#385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ruchy czujesz cały czas? |
|
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw ten test mam zrobić, zobaczyć czy jestem juz wrażliwa na oksy (czy jakos tak) i chce mnie położyć na oddział. U nas jest taka głupia praktyka, ze jak się w terminie nie rodzi to chca miec ciężarna pod obserwacja. Ktg 2 x dziennie, przeplywy itp. Ja podejrzewam tez ze ona pewnie chce miec mnie "z głowy" przed świętami. Jeszcze będę z nią rozmawiala za tydzień bo szczerze mi sie nie widzi leżeć na oddziale tyle czasu, tak samo jak to wywolywanie. ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Przypalilam omleta :/ nie ma to jak węgiel na śniadanie
|
|
#387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli by sie cofnelo to byloby cudownie, tylko biorac pod uwagę, że to jednak choroba wrodzona to nawrot tez bylby bardzo mozliwy... no nic pozostaje mi czekac do porodu i wtedy robic wszystko zeby bylo dobrze. Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Mujer co do położnych to szczerze mówiąc nie wiem co ona chce, ale zgodzilam sie na wizyte bo i tak po porodzie przyjdzie, wiec ja chociaż poznam i bedzie pamietala, ze ja wpuscilam ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy masz usg? Albo spotkanie z polozna? Moze mala sie inaczej plecy ulozyla ?
|
|
#389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No do mnie żadna położna się nie odzywa, a niby zapisałam się do szpitala na zajęcia i mi tam położną kazali sobie wybrać. W sumie bez sensu, bo okazało się, że żadnego wyboru nie mam, tylko jedna łaskawie może do mnie wpaść (nie wiem nawet czy ją lubię ), a na zajęciach była 2 razy, bo ciągle mi coś innego wypadało. Poza tym wpędzały mnie te zajęcia we frustrację ;D
|
|
|
|
|
#390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Nie mam już wyznaczonej wizyty, jutro jest położna i lekarz w przychodni, może się przejdę do nich.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.

czasem obejrze jak lecą a nic innego mnie zainteresuje

mam nadzieję, że to tylko jakieś moje chore urojenie
No nie wiem, to może lepiej iść w zaparte i przenosić do stycznia?