|
|
#2761 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
Cytat:
Nie wierz, oj nie wierz mężczyźnie, bo to cukierek maczany w truciźnie. 3maj się |
|
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
nasza miłość wiecznie będzie trwać
a w mojej zwiędłej twarzy zamieszkała bladość... I nieważne że świat, na którym przyszło Ci żyć lepszym wydawał się być
|
#2763 |
|
Raczkowanie
|
A ja zasłuchałam się w Tabu
i tu kilka wersów pasujących na opisy:-Żeby było tak,żeby płynął czas,nie obok,ale w nas -Zawsze mam na kawałek chleba,zawsze mam to,co mi potrzeba -Uciekam w stronę słońca,podążam wyczerpana z gorąca -Codzień spełniam swe marzenia,każdego dnia dotykam nieba -Niech płynie krew w żyłach twych rozcieńczona nadzieją przyszłych dni -Musisz odnaleźć to,co w tobie jest od zawsze,w sercu -Dotykam słowem -Jedno słowo a znaczy tak wiele,jedno słowo i od razu się śmiejesz
Zaraz na początku życia ktoś powinien nam powiedzieć, że umieramy. Może wtedy żylibyśmy pełnią życia w każdej minucie każdego dnia. Działaj! Kiedy poczujesz, że chcesz coś zrobić, zrób to od razu, teraz! Dni, które przyjdą, są policzone. |
|
|
|
#2764 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, macie może jakieś fajne opisy jesienne? :)
Mój ostatni przez kilka dni to fragment piosenki Shaun'a Baker'a "V.I.P. (Radio Edit)" Everybody is important to someone... :)
|
|
#2765 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ma nic smutnego w jesieni,jeżeli nie zaniedbało się wiosny
Jesień jest fajna ,bo każdy może dostać z liścia ![]() Jesień.Park.Liście..Wiatr się zerwał i wyszeptał mi do ucha Twoje imię 'Jesienią o zmroku przechodzę z Tobą przez pełne kasztanów ulice...' I inne: ...Nie boję się,że mnie nie zrozumiesz, lecz że zrozumiesz mnie źle... ...Nie boję się, że będę sama, ale samotności w tłumie... ...Nie boję się krytyki, lecz sztucznego poklasku... ...Nie boję się że mnie zranisz, ale że sie nie obronię... ...Nie boję się wrogów, ale sztucznych przyjaciół... ...Nie boję się tego, że umrę, boję się, że ktoś o mnie zapomni..
|
#2766 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma nic smutnego w jesieni,jeżeli nie zaniedbało się wiosny
kradnę, dziękuję
|
|
#2767 |
|
Rozeznanie
|
Przy kominku sącząc kolejną herbatę, milczę potokiem jesiennych słów...
Jesień kładzie słoneczne wspomnienia w słoiki ![]() Furia zapachów, omdlewająca mieszanka wygasłego letniego szaleństwa.. Agonia zieleni, triumf złota, brązu i czerwieni. To tylko jesień. Jesienią padają smutne deszcze, mgły okrywają przestrzeń` [i oto znów jesień.] Wieczorom długim końca brak, na miasto jesień wkłada płaszcz.. Szaro i mgliście, nawet krople deszczu dziś są ode mnie szczęśliwsze.. (a jesień już na zawsze i jeden dzień dłużej...) Dobra jest mi jesień, rozpływam się w jej pięknie, zapominam się..
|
|
#2768 |
|
Raczkowanie
|
I need you like a heart needs a beat /Potrzebuje Ciebie jak serce potrzebuje bić
it's too late to apologize... mam bardzo kolorowe życie-aż 256 odcieni szarości... Bo...czasem trzeba zamknąć oczy by zobaczyć to co niewidoczne. ..
Są takie słowa, których nie da się cofnąć, Są takie łzy, których nie umiem powstrzymać, Są takie gesty, którym nie umiem sie oprzeć , Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć, Jest takie uczucie, ktore nie chce zgasnąć... |
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2770 |
|
Wtajemniczenie
|
I don't believe that anybody / Nie wierzę, że ktokolwiek
Feels the way I do about you / Czuje do ciebie to co ja And all the roads we walk along are winding/wszystkie drogi ktorymi zmierzamy sa krete
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ubóstwiam je! proszę o więcej.. |
|
|
|
|
#2772 |
|
Przyczajenie
|
To jest mój sen ten sen zawstydza mnie
Zachłanna i zła wciąż więcej chcę W każdej sukni,którą noszę zadomowił się twój zapach. Masz takie zamyślone usta Masz takie malonowe oczy
|
#2773 |
|
Raczkowanie
|
cześć kochane wizażystki
....mam prośbę:posiada ktoś w swoich zbiorach opisy o zbliżającym się Dniu Chłopaka ?
|
#2774 |
|
Raczkowanie
|
Witam Witam
moze i ja cos dodam... "Mój świat oszalał na Twoim punkcie...Aniele..." KC zwyrzajnie szczerze...czy tak trudno w to uwierzyc? Gdy cie nie ma stoje w oknie..czasem na przystku mokne... Nawet w chwilach zapomnienia wszedzie szukam twego cienia w noc i dzien Na sto tysiecy wielkich planow...jakie dla nas masz? Porywam Cie do swiata marzeń...tylko nie mow nie... Wtedy TY...i w około jakos jasniej... Chce podziekowac ci za kazdy dzien... pamietam te chwile złe kiedy ty pomogles mi ...dziekuje ci... Swiece rzucaja twój cien na sciane... Staram sie zrozumiec twoje sny... POZDRAWIAM Aaa..macie moze jakies opisy o szcześliwym zakochaniu??
|
|
|
|
#2775 |
|
Raczkowanie
|
Czasem myślę, że życie płynie obok mnie.
Jakoś trudno wierzyć, że moje szczęście znajdzie mnie. A tymczasem żyję tak jakby wieczny był mój świat. Zapomniałem chyba już to co ważne - pokrył kurz. można czekać czasu szmat. Tylko kto cierpliwość ma gdy tak szybko płynie czas? Kiedy nie ma cię Nie ma trochę mnie Razem dopełniamy się Może kiedyś dowiem się o co chodzi gdzie jest sens Nie wiem i nie pytam już Czy żałuję? - no więc cóż. Jednym słowem trudno rzec Ile w sercu czułych miejsc. Gdy spod nóg umyka grunt wciąż góruje życia cud. Na tym nic nie kończy się jeśli szukasz, znaleźć chcesz, może coś wydarzy się może nie - a któż to wie? mam 18 lat,jakieś imię,pusty świat, dookoła jacyś ludzie bez wyrazu... zabawnie tak oddychać przez różową słomkę ;> I don't need a man to make me feel good, I get off doin' my thing...//Nie potrzebuję faceta aby czuć się dobrze, robię co chcę...
|
#2776 |
|
Raczkowanie
|
Pamiętaj że nikt nie zasługuje na Twoje łzy a ten który na nie zasługuje, nigdy nie doprowadzi Cie do płaczu...
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
tęsknota - głód bliskości ;/
|
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
Macie moze jakis opis nt. strachu, a raczej pokonania go ? Obawiam sie ze pewien osobnik boi sie bardzo kolejnego skrzywdzenia i chcialabym zeby wiedzial ze nic zlego mu nie zrobie... moze sie domysli ze to do niego...
|
|
|
|
#2779 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, potrzebuję opisów o tym, że rozpoczynam nowy etap w życiu, że nie chcę już patrzeć wstecz. ;*
|
|
#2780 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2781 |
|
Raczkowanie
|
żem stara,ale jara.
![]() urodzinyyy
|
#2782 |
|
Zadomowienie
|
...Bo tego dnia w którym zechcesz odejść To usłyszysz tam Wołanie gwiazd i mój głośny płacz...
Proszę pozwól mi usłyszeć ciszę czasem lepsze to niż potok słów... Powiedz czy to nie zabawne Jak pozmieniał wszystko czasNasze wielkie obietniceWielka miłość,wielki świat... Odebrałes mi nadziejeW to że mam dla kogo żyćPozbawiłes wiary w siebieDając w zamiar słone łzy... Czy nie widzisz że ja potrzebuj Cię Czy nie słyszysz kiedy wołam Cię... To ja żyje z dnia na dzień W labiryncie szczęścia gubie się Może lepiej byłoby bez Ciebie... Dzięki za wszystko coś mi dał Dzięki za ten ból Dzięki że to już skończone Dzięki że minąłeś we mnie już... Gdy zerkam w twoją twarz Nie potrafię znaleźć siebie tam Nie pozostał po mnie żaden ślad... Wierz mi Gdziekolwiek jeszcze jest Miłość - znajdę ją... ![]() ![]()
|
|
|
|
#2783 | |
|
żona
|
Cytat:
Teraz jestem inna, całkiem inna.. tamte chwile porwał wiatr.. Z uśmiechem na twarzy otwieram nowy rozdział w swoim życiu )Tylko takie przychodza mi na mysl
|
|
|
|
|
#2784 |
|
Raczkowanie
|
nie mam nic, jezeli nie mam Ciebie
kocham Cie bardziej niz wczoraj, mniej niz jutro. it doesn't matter, what people say )i na serca dnie, zachowaj jak najcenniejszy skarb , słowa te 'kocham Cie' bez Ciebie nic nie cieszy, |
|
|
|
#2785 |
|
Wtajemniczenie
|
trudno cieszyc sie kiedy obraz się rozmywa
|
|
|
|
#2786 |
|
Raczkowanie
|
-Co w Toobie jest kiedy patrze w oczy twe...
-Przerywa noc zbyt cieżki sen... -Razem uciekniemy ....nie oddam ciebie za nic... -Tylko być przy Tobie...pragne...chce.. -Na Aniola skrzydłach do Ciebie wzbije sie... -Bo dla ciebie oszukam przeznaczenie...bo bez ciebie nie ma nas... -nie wiem czym bez ciebie byłby mój świat... -Kocham Cię... mocniej niz potrafie... -chce uwierzyć w miłosć takiej jakiej nigdy nie bylo... -cały świat nalezy do nas...i nigdy nikt nie bedzie nim kierowal... -jestes tą jedyna miłościa...moja nadzieja... -w moich oczach tamte gwiazdy...te chwile...serce z piasku na plazy... -nasze piekne sny których nie skradnie nam juz nikt... -te spacery nad brzegiem, znikajaca słonca czerwien... Pozdrawiam I dalej prosze opisy o szczęśliwej miłosci |
|
|
|
#2787 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczynki
Jeśli któreś już były to wybaczcie, ale nie zdąrzyłam przeczytać wszystkich opisów :x.- Trzeba zawsze żyć biegnącą chwilą, na co komu dziś wczorajszy dzień. - Z zakamarków życia wziąć to, co chcę... ![]() - "...i w jedna krotka chwile pojmiesz po co zyjesz." - ...Wiesz czasem bywa tak że sam naprawdę nie wiesz do kąt zmierza twój świat ... - ...wykorzystam każdą szansę aby spełnić swe marzenia... - Jeszcze jedna noc jeszcze jeden dzień aż zapłonie światło które poprowadzi mnie. - "...when you lose small mind you free your life..." - kiedy stracisz umysł uwolnisz swoje życie. - "Such a lonely day and it's my... The most loneliest day of my life.." - Tak samotny dzień i jest mój... Najbardziej samotny dzień mojego życia. - "Jeszcze się ziemia trochę przekręci i znowu zaświeci słońce..." - Pewne prawdy jakoś nie mijają, powracają do ludzi wciąż. (JPII) - ~ Keep me in your memory, and leave out all the rest... ~ - Zatrzymaj mnie w swej pamięci i zostaw wszystko inne. - !!...Tak mało trzeba nam...i dużo tak...żeby szczęśliwym być...!! - Ponad linie gwiazd bezpowrotnie wzlecieć jak ptak... - "Jak zdrówko? Powiedziałbym, że do dupy, ale już dawno zjadły mi ją robale" (Włatcy móch :x xDD) - Every moment spent with you, is a moment I treasure - Każda chwila spędzona z Tobą, jest chwilą która uwielbiam... Pomieszanie z poplątaniem, ale może coś wybierzecie dla siebie Pozdrowionka od nowicjuszki |
|
|
|
#2788 |
|
Przyczajenie
|
I od razu kolejna partia :x
- Nigdy Nie Dałam Chłopakowi Kosza.. Są Praktyczniejsze Prezenty... - "Find out who you are, and do it on purpose." - Dowiedz się kim jesteś i pozostań sobą. - "Sometimes I wish someone will find me, till then I'll walk alone." - Czasami marze aby ktoś mnie odnalazł, do tej pory ide sama. - "When the heart is cold, there's no hope" - Kiedy serce jest zimne, tam nie ma nadziei... - "When lies become reality you love yourself because it's easy" - Kiedy kłamstwa stją się prawdą kochasz samego siebie bo to jest proste. - "What would you ask if you had just one question??" - O co bys zapytał, gdybyś miał tylko jedno pytanie? -Don't think about all those things you fear.Just be glad to be here... - Nie obawiaj sie tych wszystkich rzeczy, poprostu ciesz się, że jestes tutaj. - "-Nie masz tak czasem, że aż chcesz coś zrobić? - Nie. - Ja tak samo." (z filmu Rrrrr) - Nobody knows the rhythem of my heart - Nikt nie zna rytmu mojego serca. - My cares has a beginning somewhere, but I lieved to see their ending... - Moje troski miały gdzieś swój początek, ale doczekałam sie ich końca... - All alone in space and time. There's nothing here but what here's is my - Samotna w przestrzeni i czasie. Tutaj nie ma niczego, ale to co tutaj jest, jest moje. - This is the world We live in, try to make it a place worth living in. - To jest świa w którym żyjemy, spróbuj zrobic go miejscem wartym przeżycia. (jakos tak :x) - ~ Studiować każdy może, trochę lepiej lub trochę gorzej... ~ - Szukam znaku, który się okaże drogowskazem. - [...] Mniemam, że mam powody by drogi swej nie zmieniać [...]
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam podobna sytuacje ![]() ![]()
|
|
#2790 |
|
Przyczajenie
|
Może cuś takie:
There’s no use looking back, or wondering how it could be now... - Nie ma już patrzenia wstecz lub zastanawiania sie jak mogłoby teraz być...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.

( że liczyłam na cokolwiek od niego.. ale sie przeliczyłam >. prosze pomóżcie ! 
i tu kilka wersów pasujących na opisy:

?
Jeśli któreś już były to wybaczcie, ale nie zdąrzyłam przeczytać wszystkich opisów :x.