![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
Też już idę spać. Dzisiaj nie dostałam nawet smsa od tż.
![]() ![]() ![]() Dobranoc dziewczyny, żeby się nam dzisiaj takie głupoty nie śniły. ![]()
![]() |
#4292 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam bez niczego z zakupów. Wszystko mi się podobało tylko nic na ciążę, już miałam łzy w oczach i postanowiliśmy wrócić do domu.
Jutro pobuszuję w Internecie i może sobie coś znajdę. Dodatkowo chcę kupić elegancką sukienkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam w tesco - promocja -30% od dziś do 29.11 Kupiłam 2pak pajacyków z pingwinkiem, body w chmurki i białe i pieluszki ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Cytat:
nie ma tam działu ciążowego chyba - ale mają dużo takich przedłużanych bluzeczek czy luźniejszych fasonów http://www.takko.com/pl_pl/takko-fashion.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() ![]() nieznajoma0 Dobrze, że pojechałaś do szpitala, oni się odpowiednio Tobą zajmą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
przyczajony tygrys
|
Dziekuje wszystkim i kazdej z osobna za troske o nas.vto dla mnie duzo znaczy. Na prawde
![]() ![]() ![]() Wizaz mi sie nie wczytywal wczoraj. Myslalam ze to wina mojego tel 1 nocy spalam z 20 min. Teraz, 2 nocy pospalam troche od 19. Jedzenie fatalne: snadanie- zupa mleczna z ryzem lub dlactych na diecie 2 kromki chleba+ kosteczka masla. Obiad-ryz,surowka i mieso takie jak gotowany mielony. Wygladal na surowe ![]() Kroplowke druga skonczylam ok 17, dali mi odpoczac na noc. Zobacze co.dzis powiedza. Bede walczyc o usg. Z jednej str chce do domu, z drugiej-jesli mialabym bezwzglednie lezec-to wole tu. Bo w domu bym miala poczucie winy, ze obiad, ze kurz.... Obserwuje teraz cialo (bez kroplowki- tzn jakbyvznow bylvskurcz to je mam wolac i od razu kroplowka) i juz teraz kazde zaklucie mnie niepokoi. Sie strachu najadlam, bo bylo wszystko ok, a tu nagle. Takie cos.cale nie moge dac sie zwaruowac. Musze byc dzielna dla malej! Przepraszam za dlugiego posta. Potrzebowalam sie wygadac
#4297 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mi się śniło zaś że mi leci krew z nosa ![]() Cytat:
![]() dzien dobry.
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
Polly ja robiłam te placuszki z pierwszego przepisu jaki mi wyskoczył w google po wpisaniu placuszki owsiane z jabłkami. Pisze z tel i nie mam jak wstawić linka.
O promocji w Tesco pissłam Wam już w srode., że od wczoraj obowiązuje. Piękne rzeczy są ale ja już nic nie kupuje z ciuchow bo mam aż za dużo. Opłaca się przecenione rzeczy były np 2 pak półśpiochów po 18zl to po rabacie niecałe 11zl. Koszulki po 8-9zł, zestaw pajac, czapeczka, spodnie adresowe i bluzka z długim 37zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na pewno będzie lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień dobry tak w ogóle ![]() Witam się ostatniego dnia 6.miesiąca ![]() ![]() Kawał drogi mam do Tesco ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sloneczko4477 Czas edycji: 2015-11-27 o 06:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
Kurde to moze ja nakupie a Wy mi przelejecie kase
![]() ![]() Ja myslalam ze dzis jest 26 hahaha a to juz od wczoraj ta promo jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4302 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kurde, miałam jechać do Tesco do innego miasta, bo mają większe, ale póki co taka mgła, że się nigdzie nie ruszam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
przyczajony tygrys
|
Zapomnialam sie pochwalic:wczoraj zaczelam 25tc. Jeszcze cjociaz z 10
![]() Jade 3 kroplowke. Zaraz obchod. 4 zastrzyki na plucka wzielam (tyle zlecila moja dr prowafzaca w sr).
#4304 |
Zakorzenienie
|
U nas mgla byla wieczorem teraz jest ladnie ale mrozno.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zadomowienie
|
U nas dzisiaj troszkę biało
![]() ![]() Zobaczcie na fb profil "Dogadamy się - szydełkiem dla maluchów" ![]()
![]() |
#4306 | |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że zaraz opadnie.
![]() Cytat:
![]() ![]() Muszę się w końcu nauczyć robić na szydełku. Na drutach się nauczyłam sama, ale szydełko mi nie wychodzi. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
Nieznajoma, trzymaj się dzielnie, nie ma się co stresować, jesteś teraz pod opieką i na pewno zareagują gdy tylko trzeba będzie, a wierzę że obejdzie się tylko na strachu.
Co do krwi z nosa w ciąży to normalne ![]() A co do pulsu, to przecież dziewczyny wiadomo że w ciąży cały organizm się zmienia, musi podjąć cięższą pracę i normalnym jest że puls wzrasta, ja nie mam pojęcia jaki mam puls, nie przyszło by mi do głowy się tym przejmować. Ciśnienie jest ważne, i trzeba je kontrolować, ale proszę was nie martwicie się tak o wszystko bo osiwiejecie za młodu na prawdę ![]() Ja lubię zimę, ale tylko taką białą i oglądaną zza okna ![]() Co do Tesco to jak pojedziemy pewnie do Polski to jak zawsze żadnych promocji już nie będzie ![]() Do tej pory nie kupowałam ubranek dla Sławka bo mam zapas po Radku, ale jak zobaczyłam śpiochy, z identycznym wzorem jak ma Radek to nie mogłam się oprzeć ![]() http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0321472023.html
#4308 |
przyczajony tygrys
|
Po obchodzie. Tz ma mi kupic magnez. Beda mnie przestawiac na doustny. To wtedy 3 tabl beda: no spa, du... Cos tam i ten magnez. Watpie czu jutro wyjde.
Ale najgorsze jest to ze od sr nie wolno mi dotykac brzuszka.
#4309 |
Zakorzenienie
|
Dzis jest jakis black friday.. co to za dziwny dzien
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- A ja sie zastanawiam czy zrobic sobie rzesy 1:1 hmm |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Zakorzenienie
|
Bo to zaczerpnięte z Ameryki, wczoraj było święto Dziękczynienia i dzień po tym jest właśnie czarny piątek, mega promocje, szał pał.
![]()
![]() |
#4311 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
To progesteron na podtrzymanie ciąży ![]() Wiem, że cięzko brzuszka nie dotykac, ale tak lepiej dla Maluszka ![]()
![]() |
#4312 |
Konto usunięte
|
Hejka mamusie, podczytuje Was, pomiędzy sprzątaniem.
Obudziłam się dziś o 2 w nocy wyspana, gotowa na poranną kawę ( ja tam nie rezygnuje z kawy espresso, ani zielonej herby, raz dziennie pije, dobrze sie czuje. A poza tym mam od zawsze niskie ciśnienie bez tej dawki chyba bym nie dała rady funkcjonować ) Wstałam i do 5 buszowałam w necie, później mnie zmożyło spanie i tak do 7.30 sloneczko, mira - mój ten sam tym, on sie dobrze czuje, jada syf popija piwem, a cholesterol jak u jego ojca wysoki.Masakra z chłopami mira81;-dzis by mi się taki wózeczek przydał na zakupy, musze wode kupić, a śnieg wypadł i mąż zabronił auto brać bo na letnich oponach jeszcze fasolka1987;- dla mnie te z chińczyka w pasie w sam raz, one mają taki szeroki pas że normalnie w nich bym nie chodziła i jeszcze jakieś podwyższone. moonunit;-relacja z wizyty dokładnie jak bym o swojej słyszała : "z maluchem i mną ok ![]() ![]() mj tez ma na jednej fotce takie wyprostowane długie nóżki ![]() Super że wszystko ok ![]() darolka- dobrze że z tym chłopczykiem ok, są takie dzieci szczupłe.Ale to w cale nie musi znaczyć że z nimi coś nie tak. Mój synek ma 5 lat i waży 28 kg, i jest wiekszym od rowieśników, mam sie martwic że jeste za duży? Jeśli ma wyniki w normie, jest aktywną i nic jej nie dolega to olej te rady. Bo widzisz jak Ci lekarzy umieja doradzać, czasami trzeba samemu analizowac anie w ślepo słuchać lekarzy. Edytowane przez 201704101323 Czas edycji: 2015-11-27 o 08:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny!
Nieznajoma trzymaj się! Lepiej być w szpitalu, bo tam musisz odpoczywać,aw domu to tak, jak pisałaś wszystko jest do zrobienia. Kurz drażni,a to przecież chwila wstać i przetrzeć ;-) Życzę Ci dużo wytrwałości i cierpliwości ![]() Ja dzisiaj robię obczajkę tych dżinsów na necie. Może przesadzam z tym ubraniem, bo mam tuniki, swetry itp. Ale dżinsy to będzie taki powrót do normalności ;-) Poza tym idziemy na chrzest i muszę ładne wyglądać,a sukienki to mam ale dopasowane, więc muszę coś wykombinować. |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Konto usunięte
|
A u mnie z tym remontem końca nie widać- mąż mnie przedwczoraj wkurzył na maksa:"a czego ja taki głupi decydowałem się na to, zamiast po pracy wypoczywać to ja muszę charować do północy, a kto to widział po 3 latach w nowym domu remont robić, a ja tu nic nie widzę, ciemno...a to a sro"
Zmamrał się jak mógł i stwierdził że skończy te dwa pokoje co zaczął i tyle,- to nic że klatkę schodową całą poszpaklował i wygląda jak muchomor z białymi plamami, resztę on będzie malować w lecie( w lecie mówi że bedzie malowac w zimie bo roboty multum ).. Jak się wkurzyłam !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Rano wczoraj na dzień dobry opieprzyłam z góry na dół, i o 14 przyjechał ze swoja ekipą malować ![]() Ogólnie dzień był dobry, sprzedałam niepotrzebne rzeczy, zastanawiam się co z zabawkami, bo wyniosłam kolejną porcją zabawek Igorka na strych to pół strychu w zabawkach. Ja nie wiem czy to gdzieś oddać czy też próbować sprzedawać, ale to bardziej by sklep opłacało się otworzyć (ja nie żartuje) niż każdą wyceniać, fotografować opisywać .. Wypadl snieg u nas- fajnie biało ![]() Jeansy te co kupiłam z H&M (przez neta )za duże i nie wiem co teraz ![]() Dziś zaczynam 24 tydzień, stanęłam na wadzę a tu dalej 49, schudłam o 800 gr. ![]() Edytowane przez 201704101323 Czas edycji: 2015-11-27 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zadomowienie
|
Czesc
![]() Od rana mam powera i jade na szmacie komody ogarniete i ulozone ciuszki dla małej. Zamowiłam wcz piekna zaslone ![]() Jakies pomysly na obiad dziewczyny? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 |
Konto usunięte
|
magda16262;- super komoda, powiedz gdzie kupowałaś czy tam są półki czy szuflady, i za ile ?
misia880;- 36 wzięłam, i w nogawkach pupie za duże, a niby miały być ok wedle pomiarów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Wtajemniczenie
|
i wg bellybest friend trymestry się liczy w danym dniu miesiaca na kiedy jest termin np ja mam termin na 6.03 więc 6.12 zaczynam 3 trymestr mimo ze 27 tydzien zaczynam 29.11
![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- słoneczko zaloguj się na http://www.bellybestfriend.pl będziesz na bieżąco z miesiacami trymestrami i info co kiedy i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Konto usunięte
|
milenujdka;- ja też mam chrzest ale w styczniu, kupiłam ostatnio 2 sukienki teraz na mnie jeszcze w brzuchu za luźne, jedna na święta druga na chrzest
![]() (ale to były na prawdę okazyjne rzeczy ![]() ![]() ![]() Też mam bzika na punkcie ubioru więc się nie przejmuj ![]() Nieznajoma zdrówka dla Ciebie i cierpliwości! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.