|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Śliczny miś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja tylko na chwilę- w tesco do 29.11 promo na odzież FF -30%. Obkupiłam się w pajace dla Najmniejszego, Małej kupiłam majtki, dla siebie bluzkę i taki dwupak staników sportowych. Jutro obfocę maluszkowe rzeczy.
![]() |
#1562 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 to już IV część naszego wątku!
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() próbowałam się od południa zalogować i dopiero teraz mi się udało :/ ja ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Mamusia Luty 2016
|
Dziekuje dziewczyny za słowa wsparcia.
![]() ![]() Wiadomo nadal czuje przygnębienie w środku i boje sie wyjazdu, ale patrze na niego wlasnie troche z nadzieja na oderwanie sie od tego siedzenia w domu. Nawet jesli bede sie gorzej czuc i bede leżeć to wsród ludzi i w innym otoczeniu. Przykro mi, ze nie umiem jak niektóre z Was, czy w ogole niektórzy ludzie zachować pogody ducha mimo jakichś tam drobnych przeciwności losu. Ale tak jak napisała ja ![]() Ale dziekuje ![]() Ja ![]() ![]() Lucy bardzo sie ciesze ze z kropkiem dobrze ![]() ![]() Justkasia, ale duuuuuuzy kropek ![]() ![]() Dobrej nocy ![]() ![]()
#1564 |
Zakorzenienie
|
W ogole wynik Lobuza Figi mi przepadl w otchlani wizazu!!bardzo ladny wynik!!
Justkasia to samo:-* Az sie martwie trochę bo moj bobek w 27tc mial 960.. A ja nie moge spac eh
#1565 |
Zakorzenienie
|
Hej. U nas dzień w pełni. Śniegu trochę spadlo. Mam nadzieje że się nie utrzyma długo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1566 | |
Rozeznanie
|
Cześć!
Czas mi ucieka nawet nie wiem kiedy i nawet nie mam czasu na wizaz ![]() No nic. U nas po staremu...jak trochę się poruszam, to od razu mam skurcze, także wcinam nospę i staram się odpoczywać ![]() Gratuluję udanych wizyt! Duże już te nasze maluszki ![]() Ja - misiu cudny!! Zdolniacho!! ![]() Cytat:
![]() Ja mam pytanie do Was poza mamusiowe. U nas w parafii pierwszy raz mają się odbyć wiosną przyszłego roku. Teraz już parafia zaczyna się "organizować" i pojawia się temat prezentu dla przyszłego księdza. Macie jakieś doświadczenia z prymicjami?Co się kupuje? Bo jak usłyszałam co u nas kombinują, to mnie nieco zatkało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1567 | ||
Rozeznanie
|
Witam się z rana. Obudził nas szwagier telefonem, że wpadł w poślizg autem i wylądował w rowie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wczoraj miałam kiepski wieczór. Kuzynka mojego M dzwoniła się poskarżyć jaka ona biedna jest i do reszty zepsuła mi humor. Historia przedstawia się tak. Postanowiła zrobić sobie 3 dziecko- ona nie pracująca, mąż zarabiający mocno średnio, kredyt na dom, który jest totalnie do remontu- grzyb na ścianach, wilgoć wszędzie- MASAKRA. Ale ok jak uważa że ich na to stać to ok. Okazało się że ma jakieś okropne problemy ze zdrowiem, cytologia do niczego- zaczęła konkretne leczenie, ale nie przerwała starań i po miesiącu okazało się że jest w ciąży. Pokombinowała i w 2 miesiącu podpisała lewa umowę o pracę z jakimś znajomym. Opłaciła 2 składki do ZUS i śmignęła na L4. I cóż się okazało- ZUS zrobił kontrole i po kontroli okazało się że nie dostanie jednak żadnych pieniędzy, bo stwierdził że umowa była fikcyjna ( i słusznie) mająca na celu wyłudzenie zasiłku ![]() Normalnie jak mi jej szkoda ![]() ![]() Głupota ludzka naprawdę nie zna granic... Edytowane przez lamia12344 Czas edycji: 2015-11-27 o 07:38 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1568 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do szwagierki - brak słów! Ludzie mają tupet :/ i jeszcze tępo brną w te swoje racje ![]() Mnie też niektórzy przekonywali, żebym tak pokombinowała i zmieniła pewny etat na takie oszustwo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1569 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mis uszatek to byla bajka.. ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
![]() Tez duza dziewczyna! Ciekawe to, moja wychodzi na małą przy Waszych, Pola tez byla mala, a koniec koncow urodzila sie jako jedna z wiekszych (3700g/53cm). Ciekwe jak to sie u nas na koncu ulozy wagowo ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
Niestety, oszusci wykorzystuja luki w prawie i pozniej uczciwi ludzie przez to cierpią ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Dzien dobry ![]() U nas noc fatalna ![]() ![]() ![]() ![]() Takze poki co zycze milego dnia, dobrych humorow na tą okropną pogodę i do zobaczenia wieczorem ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
figa84 duża Łucja już
![]() justkasia ojej gdzie moje maleństwo do Twojego ![]() ja ![]() ![]() ![]() NanaR grunt że projekt zrealizowany ![]() Lucy31 nadal zaciskam kciuki ![]() lamia ale mnie tacy kombinatorzy wkurzają ![]() ![]() Wczoraj zakupiłam kordonki, klej i wszystkie te rzeczy do lampeczek w weekend będę działać ![]() ![]()
#1571 |
Zakorzenienie
|
Ale mi się wizaż wiesza:///
Lucy mocne kciuki ![]() Lamia ja znam tyle przypadków wyłudzeń,że się nóż w kieszeni otwiera.Ale też nistety znam dużo uczciwych przypadków, gdzie zus się wypiął i nie chciał wypłacać-takie zjawisko też występuje:/ A mi się całą noc śnił remonty, tragedia. Wstałyśmy po 8, w sumie niedawno jadłyśmy śniadanie.I jak zwykle ojciec mnie wnerwia;P
![]() |
#1572 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() Nic to... Milego dnia dziewczyny ![]()
#1573 | ||
Zadomowienie
|
Hej ja dopiero dzisiaj zaglądam bo mnie wczoraj wizaż do nerwów doprowadzał jak widzę nie tylko mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1574 |
Zakorzenienie
|
W ciezarnych glowwch moze nyc wszystko:-P
Mi w koncu przyszla paczka z bebi program a tam etui na ksiazeczke zdrowia i kolysanki dla malucha w postaci mozarta bacha.. :-D
#1575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja nie lubi ludzi kombinatorów... ![]() ![]() ![]() przez nich potem porzadny człowiek tylko obrywa ![]() żal ich bo ciezko bedzie ale "sama sobie to zgotowała" ![]() Witam sie dziewczynki z rana ![]() Dzisiaj miałam lepsza noc, spałam do 9 ![]() ![]() ale obudziłam sie i wstałam i znowu zalałam krwia z nosa ![]() ![]() wstawiłam pranie a teraz siedze na kompie i sniadanko zajadam. AAAA i mam newsa ![]() ![]() moja firma upadła !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przenosza ja do niemiec bo tam taniej bedzie ![]() ![]() ale jaja, i ciekawa jestem jakie miny były tych "najlepszych" pracowników z którymi tyle czasu musialam sie użerać i za nich robic bo tak bledy sadzili i wolni byli ![]() ![]() ![]() maja czas do marca i potem baj baj... ![]() ![]() haha wiem ze to nie ładne, ale mam satysfakcje ![]() wiem wiem, jestem podła ![]()
![]() |
#1576 | |
MamaKarolci28
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1577 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
Paula ale buty!!a co teraz z twoją praca?
Kasia no wlasnie widzialam ze tam dwie opcje mozna zaznaczyc a mi przysłali tą. Zobaczymh moze ta druga dosla:-D
#1579 |
MamaKarolci28
|
[QUOTE=Czarnooka_Paula;536 08218]wiesz co Ci powiem, i dobrze jej tak...
jak ja nie lubi ludzi kombinatorów... ![]() ![]() ![]() przez nich potem porzadny człowiek tylko obrywa ![]() żal ich bo ciezko bedzie ale "sama sobie to zgotowała" ![]() Witam sie dziewczynki z rana ![]() Dzisiaj miałam lepsza noc, spałam do 9 ![]() ![]() ale obudziłam sie i wstałam i znowu zalałam krwia z nosa ![]() ![]() wstawiłam pranie a teraz siedze na kompie i sniadanko zajadam. Moze masz za ciepło w sypialni? Tez ostatnio sie obudziłam z zaschniętą krwi w nosie ale tej nocy zapomniałam wyłączyć ogrzewania na noc. |
![]() ![]() |
![]() |
#1580 |
Zakorzenienie
|
wiecie ja i tak nie zamierzałam tam wracac - po dziurki w nosie ich miałam juz
![]() teraz ucze sie niemieckiego i mam zamiar kiedys tu szukac pracy, juz u siebie a nie do holandii jezdzic ![]() no ale to jeszcze upłynal siódme wody zanim ja do pracy pojde ;D bo za rok chcemy sie starac o drugie i potem z dwojka dzieci sama bede siedziala az pojda do przedszkola - czyli 3 latki i dopiero moge cos myslec i polowie etatu ![]() wiec ja zalu nie mam ;D Ale mam satysfakcje- nie powiem ;D
#1581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Ja mam ochote porobic te cotton ballsy ale wten weekend mam tyle roboty ze no way:-( moze za tydzien mikolajkowo sie uda..
![]() |
#1582 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=MamaKarolci28;53608 408]
Cytat:
![]() ![]() dzieki !!! Cytat:
![]() ![]() Mia urodzi sie w lutym, daje mi czas na dojscie do siebie i karmienie piersia, potem w sierpniu staramy sie o drugie (!) i jak drugie sie urodzi to za kolejne pół roku 3 i potem 4 ![]() ![]() ![]() i on to mówi poważnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja mu mowie, poczekaj na pierwsze to sobie wtedy powiesz czy chcesz kolejne itp ![]() ![]() to gdzie ja do pracy ? ![]() ![]() ![]() bo on ma 2 siostry tylko i to bardzo slaby kontakt z nimi. Ja mam 6 rodzenstwa i zawsze jak jedziemy do Pl to do mnie, u mnie spimy itp. I on zazdrosci tego całego armagedonu co sie dzieje u mnie jak sie zjada wszyscy z dziecmi itp ![]() ![]() ![]() ![]() jego argument: a co jak bedziemy mieli tylko 2 i jedni pojdzie na ksiedza a drugie wyjedzie do canady na studia i zostaniemy sami na starosc ? trzeba wiecej dorobic to zawsze ktos cie odwiedzi ![]() ![]()
![]() |
#1583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja robiłam w firmie Mitytoyo a tz robi w Samsungu - tam jest inzynierem ![]() ale na tej samej hali robilismy i razem jezdzilismy do pracy ![]() ![]() no to jego plany ![]() ![]() ![]() ale wiecej to dla mnie abstrakcja juz ![]()
![]() |
#1585 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja po pierwszym przez dobry rok nie miałam ochoty na więcej dzieci (choć o 3 myślałam zawsze!). Jak mały miał prawie 2 latka, to zaczęliśmy się starać o 2gie. T. urodził się jak starszy miał 4,5 roku. Po nim w sumie od razu mówiłam, że jakby tak 3cie było, to byłoby fajnie ![]() ![]() Wiem jedno...podziwiam dziewczyny z dziećmi rok po roku!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
Ja śliczny misiu
![]() Dziewczyny tymi wagami się nie przejmujcie. Mój poprzedni łobuz też rósł duży, a potem urodził się z wagą 3100 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Zakorzenienie
|
Wieści dwojakie.Ktg w końcu bez skurczy
![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#1588 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1589 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niezłe buty ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To dobrze,że założą, będziesz spokojniejsza. WIększość moich koleżanek po ściągnięciu pessaru potem nawet przenosiło ciążę!
![]() |
#1590 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Ja też dzisiaj wstałam o 9 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.